24434
Nintendo DS/DS Lite
  • kzalaba
    Nemtom hogy honnan van! Ajandekba kaptam ,de nem teccik es ezert el szeretnem adni!
  • CHEAPBOY
    ahaaa.... nem tudom nekem ilyen problemam nem volt. Ha koszos Wrist nem csoda hogy karcol. egyebkent meg ket muanyag egymast surolja, (sima feluletek) eselytelen hogykarc legyen. A cerkat is csak oda kell erinteni, nem vesni.
  • Kaplan
    Mennyiért? :P
    Tudva, hogy 11ért vetted :)
  • kzalaba
    Elado NINTENDO DS! Uj, csak kiprobalva volt! Tartozekaival, dobozban, garanciaval! +jatekok: Super Mario DS, Metroid Prime(DEMO)! erd. [email protected]
  • ppTraktor
    Mario DShez szvsz rohadt jó a wirst... ha meg karcol rakjál rá fóliát...
  • wooten
    ja, és a wirst strap az egy fos. nem lehet vele irányítani, és jobban karcol, mint a cerka.
  • wooten
    Az se sok. Sztem az sp se szar. Ds-re kiadtak már olyan karit, mint a GBA-re a movie player? Mert akkor lehet,hogy beszrzek egy Neoflash-t aztán hali...
  • Seth
    Szerintem is. Valszeg az sp-vel keverték össze, mert annál van kiírva hogy akció meg mittoménmi és 9900,-
  • radeer
    Jaja 2 napig volt 11.804 FT , szerintem valamit elszúrtak a közponban.
  • Seth
    11900 körüli áron árulta néhány helyen a tesco egy játékkal (nem a metroid demo, hanem mario DS, wario...)
    Hihetetlen de így igaz!
  • Tomi13
    Hogy csináltad hogy olyan olcsón vetted a tescoba a nds-t?
  • Super Mario
    Van nekem angol Nintndós újságom, és láttam, hogy Novemberre kiadják a Mario Kartot DS-re, szerintem azt is a Control Stickkel kell irányítani, mert ha oda is ceruza kellene, akkor nyernék mindig, szerintem...
  • koryne
    Az érdekes az, hogy a B&W-t ki akarják adni PSP-re is. Nem tudom, ott hogy fog működni... Mindenesetre a DS verziót epekedve várom, mivel a B&W1 a kedvenc játékom PC-n ;) A Zoo Tycoon-nal együtt!
  • radeer
    Bevallom őszintén sokáig vaciláltam, hogy melyik gépet részesítsem előnyben. Azonban a Tesco közbeszolt és eldönötte helyettem, hogy nem várom meg a PSP-t hanem veszek egy egy DS-t

Most egyre inkább elkezdtem körbenézni, és nagyon úgy fest nem csak gyerekjátékok fognak megjelenni DS-re. Igaz, hogy gfx-ben nagyon megveri PSP, de játékfelhozatalban szerintem igenis jobb a DS.
    A stylust, mint egérpótlék :) nagyon jól haszosítható stratégia típusú játékoknál illetve ott ahol a gombokkal megoldhatatlan lenne a térkép normális 3D-s forgatása.
    Elképzelhetetlen egy
    Black and White DS
    típusú játék kezelése PSP-n.
    Grafikát nézve is nekem bőven megfelel, és mivel egyik kedvenc játékom volt PC-n már alig várom a stuffot és hogy hasonlóak jelenjenek meg.
  • orkenyid
    Szerintem meg a wirst strappal nem lehet vele rendesen játszani :)
  • koryne
    Szerencsére a vélemények egybehangzóak
  • Hesha
    Nem a stylust hanem az ujjadra húzható(talán wirst strap a neve)kell használni,lehet a digitális paddal is játszani de úgy kezelhetetlen.
  • orkenyid
    Nem kell az irányításhoz a stylus, csak a nyilakkal kell irányítani. A minijátékokban kell használni
  • Borgi
    hey, nekemsajna nincs meg eza gém, de sztem nem a járkáláshoz kell aza cerka :O
  • Super Mario
    Sziasztok! Nekem még nincs DS-em, de majd tervezem venni, de egyvalamit nem értek. Valahogy nem fér a fejembe, hogy hogy lehet a Super Mario 64-hez használni a Stylust. Mert a ceruza olyan gyorsan megy, ahogy te mozgatod, akkor Mario is olyan gyorsan megy, vagy hogy van ez? Tudom, hogy hülyeség, de szeretnék többet tudni.
  • orkenyid
    55-be kerül most? :D
    én még cheaptól vettem az elején 50-ért mindenestül
  • Duddits
  • Alblink
    :D,55 kicsit sokalom az aukcios ar utan,remelem 30ert mar betudok szerezni egyet.
  • Seth
    Na ide a pápai Tescóba is eljutott a DS szállítmány, tesco gazdaságos 54900-as árcédula fityegett rajta úgyhogy könnyekkel küszködve hazáig futottam és benyomtam 2 joghurtot ......

• radeer
    Na akkor remélem még 7-10 napig kitart ez a kedvezményük mert addigra lesz megen a VISA kártyám .
  • koryne
    Nemtom meddig, sajna nincs odaírva... Limited time only...
    Mellesleg vámost sem kell fizetni, mert ügyesen küldik ;)
  • radeer
    Jaja kössz !
    A link rossz így jó :
    Winsunx

Csak jó lenne tudni meddig mert így mindössz 163 euro, szállítási díj nélkül.
  • koryne
    A -on most ingyen szállítják a Neoflash-t mindenhova!
  • radeer
    Sebson Media
    1 swed
    Shop 01 media

Nos az árak mindenhol ált ua. posta is majdnem.
    Lehet fizetni mindenhol Visa, Mastercard.

Amelyik szimpatikusabb...
    Nekem postaköltség miatt a swed ismertség és megbízhatóság miatt pedig a Linker4U szimpatikus.
  • radeer
    Hát NeoFlash oldalán kinn vannak a disztributorok, akiknél meg lehet rendelni.
    Én 4 értelmeset találtam .
    1 amcsi :
    Linker4U
    2 német :
    Flash linker DE
    http://www.sebson-media.de/
  • Csibe001
    Az jóó, mert engem is érdekel a neoflash dolog. :D
  • Alblink
    Ez jo hir,mert en meg agusztus vegere tervezem ezt megvenni.addig legalabb meg tudok egy ket dolgot felole.Csak visa kartyaval lehet ilyet rendelni?
  • Kaplan
    Jujj de marketinges... :P
  • CHEAPBOY
    nah mindegy, eladok abbol is josokat, :P
  • Anubys
    "doom mar volt GBAra behalnek ha kiadnak DSre (minek?). "

Rossz hír: kiadják... Csak éppen tuningolt változatot.
  • radeer
    Na úgy néz ki a dolog, hogy épp készítés alatt van a dombornyomásos VISA kártyám, amit azért csináltattam mert ha megjön megrendelem ezt az első NDS-es flash kártyát amivel lehet nyomulni.
    Így gondolom 10 munkanapot mondtak max. miután megjön megrendelem a Neoflash-t,ami lehetővé teszi hogy tudja játszani .nds kiterjesztésű játékokkal.Gondolom ez megint 10-12 nap mire ideér. Így valószínű elsőként én fogok róla írni egy beszámolót, hogy megérte-e a 192 euro-t postaköltséggel a cumó. Igazaból mindezt a Tesco tette lehetővé, aki volt olyan kegyes hogy 11.804 FT-ért hozzámvágott egy NDS-t játékkal :)
  • mb66
    Nyugodtan jöhetnek az Fpsek, ezzel az irányítással tökéletesen játszhatóak a maetroid demot figyelembe véve.

Ja, ha péntekre lesz AC, akkor az még belefér, söt még talán a szombat d.e. is.
  • Duddits
    Nem tudjátok, hogy az Opera hova menti el a beírt jelszavakat?
  • CrucifX
    Persze tomenytelen Blur-ral es HDR-el :)
  • CHEAPBOY
    doom mar volt GBAra behalnek ha kiadnak DSre (minek?). Kerunk szepen Half Life2ot, Preyt, es Far Cryt.... vagy sokat kertem?:D