24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#1216 Nemtom hogy honnan van! Ajandekba kaptam ,de nem teccik es ezert el szeretnem adni! -
#1215 ahaaa.... nem tudom nekem ilyen problemam nem volt. Ha koszos Wrist nem csoda hogy karcol. egyebkent meg ket muanyag egymast surolja, (sima feluletek) eselytelen hogykarc legyen. A cerkat is csak oda kell erinteni, nem vesni. -
#1214 Mennyiért? :P
Tudva, hogy 11ért vetted :) -
#1213 Elado NINTENDO DS! Uj, csak kiprobalva volt! Tartozekaival, dobozban, garanciaval! +jatekok: Super Mario DS, Metroid Prime(DEMO)! erd. [email protected] -
ppTraktor #1212 Mario DShez szvsz rohadt jó a wirst... ha meg karcol rakjál rá fóliát... -
#1211 ja, és a wirst strap az egy fos. nem lehet vele irányítani, és jobban karcol, mint a cerka. -
#1210 Az se sok. Sztem az sp se szar. Ds-re kiadtak már olyan karit, mint a GBA-re a movie player? Mert akkor lehet,hogy beszrzek egy Neoflash-t aztán hali... -
#1209 Szerintem is. Valszeg az sp-vel keverték össze, mert annál van kiírva hogy akció meg mittoménmi és 9900,- -
#1208 Jaja 2 napig volt 11.804 FT , szerintem valamit elszúrtak a közponban. -
#1207 11900 körüli áron árulta néhány helyen a tesco egy játékkal (nem a metroid demo, hanem mario DS, wario...)
Hihetetlen de így igaz! -
Tomi13 #1206 Hogy csináltad hogy olyan olcsón vetted a tescoba a nds-t? -
#1205 Van nekem angol Nintndós újságom, és láttam, hogy Novemberre kiadják a Mario Kartot DS-re, szerintem azt is a Control Stickkel kell irányítani, mert ha oda is ceruza kellene, akkor nyernék mindig, szerintem... -
#1204 Az érdekes az, hogy a B&W-t ki akarják adni PSP-re is. Nem tudom, ott hogy fog működni... Mindenesetre a DS verziót epekedve várom, mivel a B&W1 a kedvenc játékom PC-n ;) A Zoo Tycoon-nal együtt! -
#1203 Bevallom őszintén sokáig vaciláltam, hogy melyik gépet részesítsem előnyben. Azonban a Tesco közbeszolt és eldönötte helyettem, hogy nem várom meg a PSP-t hanem veszek egy egy DS-t
Most egyre inkább elkezdtem körbenézni, és nagyon úgy fest nem csak gyerekjátékok fognak megjelenni DS-re. Igaz, hogy gfx-ben nagyon megveri PSP, de játékfelhozatalban szerintem igenis jobb a DS.
A stylust, mint egérpótlék :) nagyon jól haszosítható stratégia típusú játékoknál illetve ott ahol a gombokkal megoldhatatlan lenne a térkép normális 3D-s forgatása.
Elképzelhetetlen egy
Black and White DS
típusú játék kezelése PSP-n.
Grafikát nézve is nekem bőven megfelel, és mivel egyik kedvenc játékom volt PC-n már alig várom a stuffot és hogy hasonlóak jelenjenek meg. -
orkenyid #1202 Szerintem meg a wirst strappal nem lehet vele rendesen játszani :) -
#1201 Szerencsére a vélemények egybehangzóak -
Hesha #1200 Nem a stylust hanem az ujjadra húzható(talán wirst strap a neve)kell használni,lehet a digitális paddal is játszani de úgy kezelhetetlen.
-
orkenyid #1199 Nem kell az irányításhoz a stylus, csak a nyilakkal kell irányítani. A minijátékokban kell használni -
#1198 hey, nekemsajna nincs meg eza gém, de sztem nem a járkáláshoz kell aza cerka :O -
#1197 Sziasztok! Nekem még nincs DS-em, de majd tervezem venni, de egyvalamit nem értek. Valahogy nem fér a fejembe, hogy hogy lehet a Super Mario 64-hez használni a Stylust. Mert a ceruza olyan gyorsan megy, ahogy te mozgatod, akkor Mario is olyan gyorsan megy, vagy hogy van ez? Tudom, hogy hülyeség, de szeretnék többet tudni. -
orkenyid #1196 55-be kerül most? :D
én még cheaptól vettem az elején 50-ért mindenestül -
#1195 -
Alblink #1194 :D,55 kicsit sokalom az aukcios ar utan,remelem 30ert mar betudok szerezni egyet. -
#1193 Na ide a pápai Tescóba is eljutott a DS szállítmány, tesco gazdaságos 54900-as árcédula fityegett rajta úgyhogy könnyekkel küszködve hazáig futottam és benyomtam 2 joghurtot ......
-
#1192 Na akkor remélem még 7-10 napig kitart ez a kedvezményük mert addigra lesz megen a VISA kártyám .
-
#1191 Nemtom meddig, sajna nincs odaírva... Limited time only...
Mellesleg vámost sem kell fizetni, mert ügyesen küldik ;) -
#1190 Jaja kössz !
A link rossz így jó :
Winsunx
Csak jó lenne tudni meddig mert így mindössz 163 euro, szállítási díj nélkül.
-
#1189 A -on most ingyen szállítják a Neoflash-t mindenhova! -
#1188 Sebson Media
1 swed
Shop 01 media
Nos az árak mindenhol ált ua. posta is majdnem.
Lehet fizetni mindenhol Visa, Mastercard.
Amelyik szimpatikusabb...
Nekem postaköltség miatt a swed ismertség és megbízhatóság miatt pedig a Linker4U szimpatikus.
-
#1187 Hát NeoFlash oldalán kinn vannak a disztributorok, akiknél meg lehet rendelni.
Én 4 értelmeset találtam .
1 amcsi :
Linker4U
2 német :
Flash linker DE
http://www.sebson-media.de/ -
#1186 Az jóó, mert engem is érdekel a neoflash dolog. :D -
Alblink #1185 Ez jo hir,mert en meg agusztus vegere tervezem ezt megvenni.addig legalabb meg tudok egy ket dolgot felole.Csak visa kartyaval lehet ilyet rendelni? -
#1184 Jujj de marketinges... :P -
#1183 nah mindegy, eladok abbol is josokat, :P -
#1182 "doom mar volt GBAra behalnek ha kiadnak DSre (minek?). "
Rossz hír: kiadják... Csak éppen tuningolt változatot. -
#1181 Na úgy néz ki a dolog, hogy épp készítés alatt van a dombornyomásos VISA kártyám, amit azért csináltattam mert ha megjön megrendelem ezt az első NDS-es flash kártyát amivel lehet nyomulni.
Így gondolom 10 munkanapot mondtak max. miután megjön megrendelem a Neoflash-t,ami lehetővé teszi hogy tudja játszani .nds kiterjesztésű játékokkal.Gondolom ez megint 10-12 nap mire ideér. Így valószínű elsőként én fogok róla írni egy beszámolót, hogy megérte-e a 192 euro-t postaköltséggel a cumó. Igazaból mindezt a Tesco tette lehetővé, aki volt olyan kegyes hogy 11.804 FT-ért hozzámvágott egy NDS-t játékkal :)
-
#1180 Nyugodtan jöhetnek az Fpsek, ezzel az irányítással tökéletesen játszhatóak a maetroid demot figyelembe véve.
Ja, ha péntekre lesz AC, akkor az még belefér, söt még talán a szombat d.e. is. -
#1179 Nem tudjátok, hogy az Opera hova menti el a beírt jelszavakat? -
#1178 Persze tomenytelen Blur-ral es HDR-el :) -
#1177 doom mar volt GBAra behalnek ha kiadnak DSre (minek?). Kerunk szepen Half Life2ot, Preyt, es Far Cryt.... vagy sokat kertem?:D