24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#1337 Én csak tegnap óta. Eredetileg Kaworu blogján, onnan Rone blogján... majd a saját blogomon keresztül :DDD -
#1336 Szerintem is elég kicsi, semmit nem tudam erről az egészről én sem :) -
#1335 ;) -
#1334 Kicsi a világ vazze :DDDD -
#1333 Szia Flórika! Egen, elég régi história. -
#1332 Megnéztem, de valszeg későn mert egy szál se volt :( -
#1330 Egyszerre :D -
#1329 Neked honnan van ennyi csillagod? :D És még Annát is ismered? :)) -
#1328 Ugye, de te is nyugodtan megnézhetted volna a zegi Tescoban, szerintem mondtam párszor :) -
#1327 11k HUF szvsz nem sok, akinek szerencséje volt, ugye Anna? :) -
#1326 sokba van nektek ez a ds.... most rendelem sp-hez 256-os karit, erre látom ehhez 512 az ideális. király.
ami azt illeti én is eladtam a játékokat, előre... aztán meglássuk mit tud ez a cf, mert 1 év alatt 6 eredeti gaméra futotta... -
consono #1325 Lesz Sims2 DS-re. A videok meg a képek alapján egészen meggyőző... Hmmm, a végén mégis csak kell vennem az asszonynak egyet? -
#1324 A kettőnk ügyét mikor intézzük? -
#1323 Jaja volt F2A kártyám mint tudod, de 128-as volt és GBA SP-vel együtt elpasszoltam.
Mert míg a 128k elég az SP-hez igazából DS-en a játékok nagy része 256k-s, sőt nem 1 stuff 512-es. Tehát eleve be kellett volna ruháznom újra egy flashre + akkor még passme-t megint máshonnan, és legtöbb passme kártyinka az olcsobbak ilyen forrasztós lábas-dolgok-amit én elbarmoltam volna + 2x kellett volna posta mert PassMe-nál én nem láttam Flasht is hozzá....szóval ehhez meg van külső író + szépen fejlesztgetik a software-t ahogy elnéztem és eddig ezek a stuffok mennek mentéssel NEO-n :
LISTA
De ha valaki rendel flash kártyája mellé PassMe-t akkor írhat róla hogy vált be, mert ahogy freeman-t is elnéztem inkább +vette a stuffokat eddig :)
-
orkenyid #1322 Egyébként elég lett volna egy sima PassMe ha már van flashkártyád :)
Mivel a NeoFlash az egy flash kártya+passme. -
#1321 Két dolog :
1.
Dear Sir and Madame,
we would like to inform you that the payment transaction is successful.
2.
Qty ItemID Item name a'Price
-------------------------------------------------------
1 neo512 NeoFlash 512M - flash linker for NDS/GBA/GBA SP, USB 179,00
Sum (excl. shipping & handling) : 179,00
Chosen shipping: Certified Mail (Europe only) : 13,00
Chosen payment method: Credit Card : 0,00
SUM TO PAY (incl. shipping & handling) : 192,00
Currency : EUR
Sum (excl. VAT) : 153,60
VAT 25% : 38,40
3.
Innetől csak várnom kell, majd informálom a nagyérdeműt a dolgokról, és írok egy ismertetőt.
-
#1320 ha lesz Zelda DS-re én rohanok venni egy gépet :D (meg ugye a játékot... ) -
#1319 Nagyon jó lesz majd a Mario Kart DS-re! Láttam képeket, és meggyőztek. -
#1318 Metroid, Black&White, Zoo Tycoon, Castlevania, Animal Crossing meg egy Zelda sem ártana.
Biztos van még, csak most nem jut eszembe :) -
#1317 Melyik gamekat várod? -
#1316 Én is megígértem magamnak, hogy most _tényleg_ meglesznek a kedvenceim :)
Modjuk még ki sem jöttek, úgyhogy még van időm :) -
#1315 Jó, csak nem akartam hogy én legyek a szemét aki csak Flash-el nyomatja. A kedvencek akkor is eredetibe kellenek. Pl Another Code-ot meg is tartom mert nagyon jó sztem. Csak lehetne nehezebb is. Meg persze a Wario-t is megtartom. S amit még várok az a Lost in Blue meg a Castlevania. Egyenlőre. -
#1314 Ha egyszer kipróbáltad egy neo flash-el, akkor már nem fogod megvenni, az fix ;) Mert minek...
Én is így voltam vele, hogy majd a kedvenc játékaimat mindenképp megveszem, és a flash-nek az lett az eredménye, hogy az összeset eladtam. -
#1313 Szerintem igazából jó lenne már többet tudni a neo flash dologról.Mert amúgy meg megvan már az összes eddig megjelent DS játék... :D
Akárki akármit mond szerintem megérné egy neo flash, s akkor nem jár rosszul az ember kipróbálhatja a gamet mielőtt megveszi. :D -
orkenyid #1312 :(
Az another code sem éri meg az árát mint itt olvasom :)
Akkor ujra végigviszem a mario 64-t :D -
#1311 jelenleg semmi izgiset nem tudnek mondani. -
#1310 a kukiddal:) -
orkenyid #1309 De akkor már nekem is találd ki :) -
#1308 Persze, hogy mindegy, inkább azt találd ki, hogy most mivel játsszak :) -
#1307 en egyaltalan nem, sot meg sohasem lattam (asszem) en errefele:) de vegulis édesmind1:) -
#1306 mer?:) -
#1305 Prince Of Persia DSre!!! De tök gáz lesz :(
-
#1304 Mi van? :) Én nem ismerem, vagyis nem igazán, párszor beszéltem vele, de hetekig téma volt itt, hogy én ő vagyok, vagy fordítva :) -
#1303 Amse? Aha ismerem:P -
#1302 Amse csinálta nekem még régebben :) -
#1301 milyen lokott (aranyos:P) kis avatar ezz?:) -
#1300 Nekem 6:30 volt, hetfon elhoztam cheaptol, kedden delutan egykor meg mar a creditset neztem :( -
#1299 10:35:00 az időm, de legalább 5 óra volt átjutni a Chapter 4-on meg különben is, béna vagyok, általában kétszer annyi ideig tart minden, mint kellene :) -
#1298 Ez rövid játék lesz?Mert 32 percet ír ki a mentésnél s chapter 2-nél vagyok. Hozzáteszem, hogy mindenfelé elmentem s mindent megnéztem amit csak lehetett. S látom, hogy 6 chapter van csak? -
#1297 jajj azer olyan reg megsem:P