24434
Nintendo DS/DS Lite
  • Flórika
    Én csak tegnap óta. Eredetileg Kaworu blogján, onnan Rone blogján... majd a saját blogomon keresztül :DDD
  • Anna #1336
    Szerintem is elég kicsi, semmit nem tudam erről az egészről én sem :)
  • sokoo
    ;)
  • Flórika
    Kicsi a világ vazze :DDDD
  • sokoo
    Szia Flórika! Egen, elég régi história.
  • sokoo
    Megnéztem, de valszeg későn mert egy szál se volt :(
  • Flórika
    Egyszerre :D
  • Flórika
    Neked honnan van ennyi csillagod? :D És még Annát is ismered? :))
  • Anna #1328
    Ugye, de te is nyugodtan megnézhetted volna a zegi Tescoban, szerintem mondtam párszor :)
  • sokoo
    11k HUF szvsz nem sok, akinek szerencséje volt, ugye Anna? :)
  • kisgabo
    sokba van nektek ez a ds.... most rendelem sp-hez 256-os karit, erre látom ehhez 512 az ideális. király.

ami azt illeti én is eladtam a játékokat, előre... aztán meglássuk mit tud ez a cf, mert 1 év alatt 6 eredeti gaméra futotta...
  • consono
    Lesz Sims2 DS-re. A videok meg a képek alapján egészen meggyőző... Hmmm, a végén mégis csak kell vennem az asszonynak egyet?
  • Anna #1324
    A kettőnk ügyét mikor intézzük?
  • radeer
    Jaja volt F2A kártyám mint tudod, de 128-as volt és GBA SP-vel együtt elpasszoltam.

Mert míg a 128k elég az SP-hez igazából DS-en a játékok nagy része 256k-s, sőt nem 1 stuff 512-es. Tehát eleve be kellett volna ruháznom újra egy flashre + akkor még passme-t megint máshonnan, és legtöbb passme kártyinka az olcsobbak ilyen forrasztós lábas-dolgok-amit én elbarmoltam volna + 2x kellett volna posta mert PassMe-nál én nem láttam Flasht is hozzá....szóval ehhez meg van külső író + szépen fejlesztgetik a software-t ahogy elnéztem és eddig ezek a stuffok mennek mentéssel NEO-n :
    LISTA

De ha valaki rendel flash kártyája mellé PassMe-t akkor írhat róla hogy vált be, mert ahogy freeman-t is elnéztem inkább +vette a stuffokat eddig :)
  • orkenyid
    Egyébként elég lett volna egy sima PassMe ha már van flashkártyád :)
    Mivel a NeoFlash az egy flash kártya+passme.
  • radeer
    Két dolog :
    1.
    Dear Sir and Madame,
    we would like to inform you that the payment transaction is successful.

2.
    Qty ItemID Item name a'Price
    -------------------------------------------------------
    1 neo512 NeoFlash 512M - flash linker for NDS/GBA/GBA SP, USB 179,00
    Sum (excl. shipping & handling) : 179,00

Chosen shipping: Certified Mail (Europe only) : 13,00
    Chosen payment method: Credit Card : 0,00
    SUM TO PAY (incl. shipping & handling) : 192,00

Currency : EUR

Sum (excl. VAT) : 153,60
    VAT 25% : 38,40

3.
    Innetől csak várnom kell, majd informálom a nagyérdeműt a dolgokról, és írok egy ismertetőt.
  • Police88
    ha lesz Zelda DS-re én rohanok venni egy gépet :D (meg ugye a játékot... )
  • Super Mario
    Nagyon jó lesz majd a Mario Kart DS-re! Láttam képeket, és meggyőztek.
  • koryne
    Metroid, Black&White, Zoo Tycoon, Castlevania, Animal Crossing meg egy Zelda sem ártana.
    Biztos van még, csak most nem jut eszembe :)
  • Csibe001
    Melyik gamekat várod?
  • koryne
    Én is megígértem magamnak, hogy most _tényleg_ meglesznek a kedvenceim :)
    Modjuk még ki sem jöttek, úgyhogy még van időm :)
  • Csibe001
    Jó, csak nem akartam hogy én legyek a szemét aki csak Flash-el nyomatja. A kedvencek akkor is eredetibe kellenek. Pl Another Code-ot meg is tartom mert nagyon jó sztem. Csak lehetne nehezebb is. Meg persze a Wario-t is megtartom. S amit még várok az a Lost in Blue meg a Castlevania. Egyenlőre.
  • koryne
    Ha egyszer kipróbáltad egy neo flash-el, akkor már nem fogod megvenni, az fix ;) Mert minek...
    Én is így voltam vele, hogy majd a kedvenc játékaimat mindenképp megveszem, és a flash-nek az lett az eredménye, hogy az összeset eladtam.
  • Csibe001
    Szerintem igazából jó lenne már többet tudni a neo flash dologról.Mert amúgy meg megvan már az összes eddig megjelent DS játék... :D
    Akárki akármit mond szerintem megérné egy neo flash, s akkor nem jár rosszul az ember kipróbálhatja a gamet mielőtt megveszi. :D
  • orkenyid
    :(
    Az another code sem éri meg az árát mint itt olvasom :)
    Akkor ujra végigviszem a mario 64-t :D
  • CHEAPBOY
    jelenleg semmi izgiset nem tudnek mondani.
  • CHEAPBOY
    a kukiddal:)
  • orkenyid
    De akkor már nekem is találd ki :)
  • Anna #1308
    Persze, hogy mindegy, inkább azt találd ki, hogy most mivel játsszak :)
  • CHEAPBOY
    en egyaltalan nem, sot meg sohasem lattam (asszem) en errefele:) de vegulis édesmind1:)
  • CHEAPBOY
    mer?:)
  • Kaplan
    Prince Of Persia DSre!!! De tök gáz lesz :(
  • Anna #1304
    Mi van? :) Én nem ismerem, vagyis nem igazán, párszor beszéltem vele, de hetekig téma volt itt, hogy én ő vagyok, vagy fordítva :)
  • CHEAPBOY
    Amse? Aha ismerem:P
  • Anna #1302
    Amse csinálta nekem még régebben :)
  • CHEAPBOY
    milyen lokott (aranyos:P) kis avatar ezz?:)
  • CrucifX
    Nekem 6:30 volt, hetfon elhoztam cheaptol, kedden delutan egykor meg mar a creditset neztem :(
  • Anna #1299
    10:35:00 az időm, de legalább 5 óra volt átjutni a Chapter 4-on meg különben is, béna vagyok, általában kétszer annyi ideig tart minden, mint kellene :)
  • Csibe001
    Ez rövid játék lesz?Mert 32 percet ír ki a mentésnél s chapter 2-nél vagyok. Hozzáteszem, hogy mindenfelé elmentem s mindent megnéztem amit csak lehetett. S látom, hogy 6 chapter van csak?
  • CHEAPBOY
    jajj azer olyan reg megsem:P