172092
  • Hamed
    Ehh, szombat délután, szakad az eső, mit csináljon pár ember...

Senki se büszke erre, nem is ül senki a gép előtt egész nap, ez túlzás. Csak egy régi vesszőparipa lett felhozva poénból (mielőtt még megint a nyakunkba szakad a fél sg vezetőség:))
  • skorpio7
    Való igaz .Az új kor embere ... a többiek meg szépen lémaradnak .Ők a maradi vagy inkább konzervatív emberekék .
  • robotnyk
    sőt, mintha már a SWoWWII kieget is más csinálta volna, nem?
  • skorpio7
    Igen jól tudod .A BF" fejlesztése egyből a BF 1942 után elkezdődött ( tehát már a DC-s mod megjelenése előtt ) és a BFV-ot egy külsős csapat egyengette a megjelenés felé .
  • skorpio7
    CB-s tag nincs a nevükben ?!
  • traXion
    Úgyis törlik majd ezeket :)
  • skorpio7
    Túl gyorsan lett elküldve ez a hozzászólás ...
    Szóval Archangel értené , ha még CB-s lenne és olvasná is ezt a hozzászólást .
  • soldier
    Pffff:D
    Ti most arra vagytok büszkék hogy egész nap a gép elött ültök és nem éltek semmiféle életet?:D
    Én se sportolok rendszeresen de legalább nem vagyok rá büszke mint ti:D
    ez már überlol hogy lenézitek azokat akik nem ülnek egész nap a gép elött hanem mást is csinálnak:)
    Amugymeg nyissatok a gumiban egy flémtopikot ha mindenáron flémelni akartok:DMert megint sok az off:)
  • traXion
    Jah, már értem....
  • skorpio7
    Még túl fiatal vagy a CB-ben , hogy ezt megértsd .Lifeforce és Petko bizonyára érti ( de igazából Archangel értené ) .
  • traXion
    A; Nincsenek vezetők.
    B; Van egy "mag", de nincs hierarchia.
  • skorpio7
    LOL .
  • Bandew
    A fanatizmus is egy betegség.
  • skorpio7
    Az érzés kölcsönös .
  • skorpio7
    Elnézést igazad van .Az elmúlt 1,5-2 év alatt voltb szerencsém megismerni a klánod jónéhány prominens személyiségét ( nem , nem Traxion-ra gondoltam , aki csak később vette fel a CB-től jól megismert stílust ) , de mindíg vannak kivételek és tőlük bocsánatot kérek .Sajnálom hogy ilyen vezetőitek vannak ( gondolom tis is kb. ennyire sajnáljátok a DE-t miattam ) , akik "megrontottak" néhány korábban normálisan viselkedő , beszélgető fórumtársat .
  • traXion
    Hát, nem normális ember, az biztos.
  • Tibre
    az rpg is kézi fegyver nem? :)
    csak vállról indítható
  • robotnyk
    tévedés, a Vietnamot egy (ha jól tudom) kanadai "leányvállalat" fejlesztette, DICE már egy ideje ezen dolgozik
  • Tibre
    "egy átlagember még a LEGJOBB LEGFASZÁBB játékot is megunja 1 év alatt aki másfél év után még mindig lépes ugyanazzal a játékkal napi 6 órát játszani az már beteg."
    nem beteg hanem fanatikus,nem ugyanaz
  • ReTeK
    ezen a legfelső képen 3 ember kézifegyverrel lövi a tankot ? nem semmi
  • traXion
    Budapest a bicikli-paradicsom.
  • 505thZajcev[PT]
    Tobbnyire mindenki igy kezdi ....... "unom ezt a szart inkabb megyek biciklizni" ;P
  • traXion
    Képzeld én is elöször sportoltam, mint géphez ültem. Sőt, most is sportolok.
  • traXion
    Neked a spot = kerékpározás?

Egyébként nem.
  • 505thZajcev[PT]
    Amugy erdekes de minden looser sportolni megy miutan rajon hogy balfasz egy jatekhoz.Nalam ez pont forditva volt ,eloszor sportoltam tobb even at majd, most kezdek masban is jo lenni. Kicsit elbasztak a neveleseteket!! :D
  • 505thZajcev[PT]
    Te is bicikli turara keszulsz? :DD
  • traXion
    Ja, és Szoldzsának tökéletesen igaza van.
  • traXion
    Roger That 10-David. :)
  • traXion
    Téged nem is szeretnélek meg ismerni. Viszont sok sportolót ismerek, és azok nem így vélekednek a sport témáról mint te. Ezért le merem vonni a következtetést.
    Amúgy nem érdekel mit csináltok a fórumotokba.
  • soldier
    Huu gyerekek itt annyi faszság van összeirkálva.
    A BFV nem az év játéka de játszható.
    Sajnos van egy olyan érzésem hogy ez a BF 2 tiszta DC lesz kicsit átalakitva.Jó lenne ha egy teljesen uj játékot kapnánk mer pl. a BFV olyan mintha egy mod lenne a Bf42höz.
    traXion:Pls. ne fikázd a game-t mert még egy szaros kép se jött ki belöle:D(Habár valoszinü tiszta DC lesz de akkor se:) )
    Skoprio7:te meg milyen jogon fikázol egy egész klánt amikor most egyetlenegy emberrel vitázol?

"Most mennyi nálatok az átfutási ideje egy játéknak ? Ugye a BFV az általunk prognosztizált 3 hónap helyett alig 3 hét volt nektek "

Inkább játszok minden héten más játékkal minthogy 10 évig egyfolytába BFezzek.egy átlagember még a LEGJOBB LEGFASZÁBB játékot is megunja 1 év alatt aki másfél év után még mindig lépes ugyanazzal a játékkal napi 6 órát játszani az már beteg.

amugy meg ne offoljatok :)
  • skorpio7
    Bizonyára te csak tudod hisz együtt jártunk suliba , egy városban lakunk és még a barátom is vagy ( csak hogy ennyire ismersz ) .
    Amúgy választ ne várj ( ahogy Lifeforce is hiába irogatja a leveleit nekem , amiket max. kirakom okulásul és humor tárgyaként a fórumunkba ) , ugyanis legjobb bennetek meghagyni bárgyú és tudatlan hitetekben .Ha vkit érdekel rólam/rólunk vmi infó , akkor vegye a fáradtságot és járjon utánna... nehogy már némi befektetett munka nélkül csak úgy megkapd a választ .
  • traXion
    Nem? Akkor bizonyára nem sportoltál soha semmit, és nem is voltál sikeres benne! Tudod, a CBben az emberek az életüket élik, és nem átjátszák. Ez a különbség a két klán között.
  • skorpio7
    Ekkora hülyeséget rég olvastam .
    Imerve Zajci-t , Dasrk-ot , Misa-t kisponty-ot , Frankie-t , Kicsirigó-t , stb... nos igazán nem tehetsz róla , hogy a CB tehetségtelenek gyülekezte lett .
  • skorpio7
    Children's Base rövidítése ...vmi fun klán szerűség .
  • traXion
    Tudod, a sport az amihez tehetség kell, nem a játék!
  • traXion
    RS-t szeressük.

BFV nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
  • skorpio7
    Vagy tehetségtelenek .
  • skorpio7
    Jahh igen igazad van .Most mennyi nálatok az átfutási ideje egy játéknak ? Ugye a BFV az általunk prognosztizált 3 hónap helyett alig 3 hét volt nektek ( a klánban sajnos mindenki elbukta a fogadását ) .
  • traXion
    Erre szokták mondani, hogy igénytelenek.
  • skorpio7
    Volt ?!

Április 8.-ai TOP 10 eladási lista :

1. Battlefield Vietnam
    2. Unreal Tournament 2004
    3. Counter Strike: Condition Zero
    4. Far Cry
    5. The Sims Deluxe
    6. Zoo Tycoon: Complete Collection
    7. Age Of Mythology
    8. Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow
    9. Call Of Duty