172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#346 Hali! -
#345 Nos ezt soha nem tudhatod hátha... mindenestre ha valóban hozza minden eddig felsorolt újjítását és tényleg jó lesz a játékmenet ezekkel együtt, akkor könnyen lehet hogy hasonló sorsra jut mint az alap BF. Lesznek elegen akik megveszik az eredetit és indíthatnak maguknak egy csak ilyen "verziót" elfogadó szervert. -
#344 Elnézést megérkezett már az NDK turmixgép? A levehető ajtós...
Hi all! :) -
Mossberg #343 A globál ranglistás ki-a-parancsnok-rendszer krekkes szerveren sztem nem fog működni, márpedig a magyarok mind azok lesznek (jó magyar szokás szerint) -
#342 tankok nem fognak beférni az utcákba tuti -
#341 Jampec... -
#340 hát pedig jani vagyok asszem -
#339 Ezt nem nagy cucc megcsinalni, a TS kicsit mas... -
#338 ha jól értettem a korábban megjelent infokat, akkor vagy a legmagasabb rangú (ugye globál ranglista jegyzi a múltadat) vagy pedig egy választott játékos (gondolom x szavazat kell a csapatból hozzá) lesz a parancsnok. azaz elvileg nem bemegyek és ha akarom automatice én vagyok a jani alapú lesz -
#337 hogy mik vannak!!!!4321 -
Mossberg #336 Ilyen most van a BF-ben asszem az F5-ös cuccok nem rádióparancsok hanem kiáltások amit csak a környéken hallani -
#335 én leszek a parancsnok ész kész!!!!!!E!!!!e54 -
Mossberg #334 Csak majd ki kell találni valamit ami kiszűri a 10 éves hatalommániás Napóleonokat. Valami szavazásos módszert mint NS-ben, a magyar szervereken úgy is hamar megismerik egymás tudását az emberek és hamar bekerül majd a köztudatba hogy ki alkalmas parancsnoknak és ki nem (lesz néhány sértődés az biztos) -
Bat #333 JAja
Annó játszottam egy ideig Savage-t, és nagyon poén volt az RTS keverése az FPS-el.
Én soha nem voltam parancsnok, nem is akartam lenni, de nagyon baró gyűjteni hűségpontokat, épületek építésével katapultok védésével, stb. Csak tényleg gáz volt, ha láma volt a parancsnok, nem volt fejlesztés, aztán nyilakkal mentünk gránátvetős meg maxpáncélos ellenség ellen :)
Aztán ha okos kiskutyaként engedelmes voltam, meg sikeres rambó, akkor később nyomta rám az upgradeket nmy épületek szétverésekor.
Ez kéccségkívül nagyon jó lesz BF2-ben, bár kevésbé RTS jelleggel. Ha jól emléxem anno HL-TF-be is volt parancsnok mód.
-
#332 "Meg nagy pályán mien jómár, ha van egy olyan speak aktiváló gomb, ami csak a környezetdnek dumál, és nem zavar mindenkit ha az előtted lévő tankosnak kiabálod, hogy bazokás a seggedbe
stbstb"
Ilyen lesz benne??? Az nagyon kiraly lenne. -
#331 A csapat játékot gondolom segiteni fogja a csapatonkénti parancsnok is(csak ne fogjanak ki egy lamat -
#330 A TS-t remélem egyszerűen megoldják,nem ugy mint a Joint operation-ba h 6 km-re van egymastól a ''parancs'' gombok és nehéz egyszerre játszani meg dumálni is...! Olyan egyszerű legyen mint mondjuk a CoD-nak,vagy mint a régebbi MOHAA-nak! -
#329 Ezt gondold át mégegyszer! -
Bat #328 Biztoshogynem :)
Mindent amit a TS-be benvan begyűrhetik a gameba. Ésmég többet.
Ráadásul nem kell jelszóval védegetni, mert aki nem joinol a gaméhoz, nincs meg neki a game, az ugyse tud bepofátlankodni mint a TS-be. Ésha egy magnót kezd el játszani bele, akkor a gaméból bannolva meg van oldva.
Meg nagy pályán mien jómár, ha van egy olyan speak aktiváló gomb, ami csak a környezetdnek dumál, és nem zavar mindenkit ha az előtted lévő tankosnak kiabálod, hogy bazokás a seggedbe
stbstb
-
#327 nah erre meg igyal vmit -
#326 jaja. ezert lehet h jobb az h a jatek melett TS-t hasznalni. -
#325 ??? -
#324 BF-re visszatérve!Nem az a lényege a game-nek h csapatba harcolj,nem pedig egyedül megölj 50 embert! Ez egy kicsit irreális...nem?! Remélem a Vietnam-nál jobbra csinálják meg,mert abba elég szar a játék hangulata... -
#323 Remélem ki/be kapcsolható lesz. És nem csak egyszerűen ki/be kapcsolható, hanem játékosonként. Mert mi van akkor, ha nincs admin és a renitenskedő kiscsávókat nem tudja kitenni, akik benyomják a közös hangcsatiba a "Maria hééé, Maria hoooo" című világslágert? -
#322 jol indul a topik -
#321 klantarsamat nem bantani. Dr.Csernus mar latta de feladta es azota dilihazba vonult...sajnos nem lehet Skiperen segiteni. es ez ragalyos, en is kezdek ilyenne valni. hörghhhhöööörrrggghhhhh -
#320 klantarsamat nem bantani. Dr.Csernus mar latta de feladta es dilihazba kerult....szal remenytelen eset. es ragalyos. kezed en is ilyenne valni. hörghhhhörrrrhhööögg -
#319 klantarsamat nem bantani. Dr.Csernus mar latta de feladta es dilihazba kerult....szal remenytelen eset. es ragalyos. kezed en is ilyenne valni. hörghhhhörrrrhhööögg -
Mossberg #318 Ha lesz akkor remélem egy gomb is lesz amivel ki lehet majd kapcsolni, valahogy nem vágyom 50+ vadidegen különböző nemzetiségű player hangzavarára -
#317 te nagyon kész vagy. keresd fel dr. csernus rovatát. szerintem bevállalja. -
#316 Na most lett elegem. Ez tényleg a BF2 forum. WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Bocsi all, EZ ITT A BF2 AZAZ BATTLEFIELD 2 FORUM!
meleg van DE JÓL MESIK HÖHÖ -
#315 -
#314 Hát bakker én van mikor tiszta izzadt vagyok
De mégsem szidnak le érte!
-
#313 asszem ez a joint ops. forum -
#312 pfffffhegrhegrhegr:D:D:D::D:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#281 - nem azzal készül, meg lehet nyugodni, annál rosszab
én írtam, deerre megh ÉN HITTEM HOGY BF2!!!!!
NAGYOK VAGYUNK :'DDDDD -
Bat #311 Tényleg ésvajon lesz benn végre beépített teamspeak?
-
Bat #310 Ja, már akartam szólni énis... eh-eh
-
#309 ott a pont -
#308 Én azt hittem hogy a Battlefield 2 topicra klikkeltem,de ez itt az R6 vagy mi? -
#307 én is olyan igénytelen vagyok, aki azt szereti, h ha pörög a játék. de ettől nem érzem magam kevesebbnek másoknál, se nem állok neki fikázni mindenkit, aki nem én vagyok, mint egyesek lentebb.
kérem tehát h tartsuk meg a topicot a bf2 témájánál, és aki nem szereti a bf típusú játékokat, az fáradjon át másik témába kötekedni az emberekkel thx