172092
  • skorpio7
    Hali!
  • skorpio7
    Nos ezt soha nem tudhatod hátha... mindenestre ha valóban hozza minden eddig felsorolt újjítását és tényleg jó lesz a játékmenet ezekkel együtt, akkor könnyen lehet hogy hasonló sorsra jut mint az alap BF. Lesznek elegen akik megveszik az eredetit és indíthatnak maguknak egy csak ilyen "verziót" elfogadó szervert.
  • Frankie
    Elnézést megérkezett már az NDK turmixgép? A levehető ajtós...

Hi all! :)
  • Mossberg
    A globál ranglistás ki-a-parancsnok-rendszer krekkes szerveren sztem nem fog működni, márpedig a magyarok mind azok lesznek (jó magyar szokás szerint)
  • DarkHorSe
    tankok nem fognak beférni az utcákba tuti
  • Police88
    Jampec...
  • DarkHorSe
    hát pedig jani vagyok asszem
  • Mighty
    Ezt nem nagy cucc megcsinalni, a TS kicsit mas...
  • BurnBaby
    ha jól értettem a korábban megjelent infokat, akkor vagy a legmagasabb rangú (ugye globál ranglista jegyzi a múltadat) vagy pedig egy választott játékos (gondolom x szavazat kell a csapatból hozzá) lesz a parancsnok. azaz elvileg nem bemegyek és ha akarom automatice én vagyok a jani alapú lesz
  • DarkHorSe
    hogy mik vannak!!!!4321
  • Mossberg
    Ilyen most van a BF-ben asszem az F5-ös cuccok nem rádióparancsok hanem kiáltások amit csak a környéken hallani
  • DarkHorSe
    én leszek a parancsnok ész kész!!!!!!E!!!!e54
  • Mossberg
    Csak majd ki kell találni valamit ami kiszűri a 10 éves hatalommániás Napóleonokat. Valami szavazásos módszert mint NS-ben, a magyar szervereken úgy is hamar megismerik egymás tudását az emberek és hamar bekerül majd a köztudatba hogy ki alkalmas parancsnoknak és ki nem (lesz néhány sértődés az biztos)
  • Bat
    JAja
    Annó játszottam egy ideig Savage-t, és nagyon poén volt az RTS keverése az FPS-el.
    Én soha nem voltam parancsnok, nem is akartam lenni, de nagyon baró gyűjteni hűségpontokat, épületek építésével katapultok védésével, stb. Csak tényleg gáz volt, ha láma volt a parancsnok, nem volt fejlesztés, aztán nyilakkal mentünk gránátvetős meg maxpáncélos ellenség ellen :)
    Aztán ha okos kiskutyaként engedelmes voltam, meg sikeres rambó, akkor később nyomta rám az upgradeket nmy épületek szétverésekor.
    Ez kéccségkívül nagyon jó lesz BF2-ben, bár kevésbé RTS jelleggel. Ha jól emléxem anno HL-TF-be is volt parancsnok mód.
  • Mighty
    "Meg nagy pályán mien jómár, ha van egy olyan speak aktiváló gomb, ami csak a környezetdnek dumál, és nem zavar mindenkit ha az előtted lévő tankosnak kiabálod, hogy bazokás a seggedbe
    stbstb"

Ilyen lesz benne??? Az nagyon kiraly lenne.
  • Nahar
    A csapat játékot gondolom segiteni fogja a csapatonkénti parancsnok is(csak ne fogjanak ki egy lamat
  • Nahar
    A TS-t remélem egyszerűen megoldják,nem ugy mint a Joint operation-ba h 6 km-re van egymastól a ''parancs'' gombok és nehéz egyszerre játszani meg dumálni is...! Olyan egyszerű legyen mint mondjuk a CoD-nak,vagy mint a régebbi MOHAA-nak!
  • ghost cb
    Ezt gondold át mégegyszer!
  • Bat
    Biztoshogynem :)
    Mindent amit a TS-be benvan begyűrhetik a gameba. Ésmég többet.
    Ráadásul nem kell jelszóval védegetni, mert aki nem joinol a gaméhoz, nincs meg neki a game, az ugyse tud bepofátlankodni mint a TS-be. Ésha egy magnót kezd el játszani bele, akkor a gaméból bannolva meg van oldva.
    Meg nagy pályán mien jómár, ha van egy olyan speak aktiváló gomb, ami csak a környezetdnek dumál, és nem zavar mindenkit ha az előtted lévő tankosnak kiabálod, hogy bazokás a seggedbe
    stbstb
  • Bercy #327
    nah erre meg igyal vmit
  • Bercy #326
    jaja. ezert lehet h jobb az h a jatek melett TS-t hasznalni.
  • Mr Manson
    ???
  • Nahar
    BF-re visszatérve!Nem az a lényege a game-nek h csapatba harcolj,nem pedig egyedül megölj 50 embert! Ez egy kicsit irreális...nem?! Remélem a Vietnam-nál jobbra csinálják meg,mert abba elég szar a játék hangulata...
  • Mighty
    Remélem ki/be kapcsolható lesz. És nem csak egyszerűen ki/be kapcsolható, hanem játékosonként. Mert mi van akkor, ha nincs admin és a renitenskedő kiscsávókat nem tudja kitenni, akik benyomják a közös hangcsatiba a "Maria hééé, Maria hoooo" című világslágert?
  • DarkHorSe
    jol indul a topik
  • Bercy #321
    klantarsamat nem bantani. Dr.Csernus mar latta de feladta es azota dilihazba vonult...sajnos nem lehet Skiperen segiteni. es ez ragalyos, en is kezdek ilyenne valni. hörghhhhöööörrrggghhhhh
  • Bercy #320
    klantarsamat nem bantani. Dr.Csernus mar latta de feladta es dilihazba kerult....szal remenytelen eset. es ragalyos. kezed en is ilyenne valni. hörghhhhörrrrhhööögg
  • Bercy #319
    klantarsamat nem bantani. Dr.Csernus mar latta de feladta es dilihazba kerult....szal remenytelen eset. es ragalyos. kezed en is ilyenne valni. hörghhhhörrrrhhööögg
  • Mossberg
    Ha lesz akkor remélem egy gomb is lesz amivel ki lehet majd kapcsolni, valahogy nem vágyom 50+ vadidegen különböző nemzetiségű player hangzavarára
  • BurnBaby
    te nagyon kész vagy. keresd fel dr. csernus rovatát. szerintem bevállalja.
  • Skiper
    Na most lett elegem. Ez tényleg a BF2 forum. WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    Bocsi all, EZ ITT A BF2 AZAZ BATTLEFIELD 2 FORUM!

meleg van DE JÓL MESIK HÖHÖ
  • Skiper
  • Skiper
    Hát bakker én van mikor tiszta izzadt vagyok
    De mégsem szidnak le érte!

• Skiper
    asszem ez a joint ops. forum
  • Skiper
    pfffffhegrhegrhegr:D:D:D::D:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

#281 - nem azzal készül, meg lehet nyugodni, annál rosszab

én írtam, deerre megh ÉN HITTEM HOGY BF2!!!!!
    NAGYOK VAGYUNK :'DDDDD
  • Bat
    Tényleg ésvajon lesz benn végre beépített teamspeak?
  • Bat
    Ja, már akartam szólni énis... eh-eh
  • Bercy #309
    ott a pont
  • Police88
    Én azt hittem hogy a Battlefield 2 topicra klikkeltem,de ez itt az R6 vagy mi?
  • BurnBaby
    én is olyan igénytelen vagyok, aki azt szereti, h ha pörög a játék. de ettől nem érzem magam kevesebbnek másoknál, se nem állok neki fikázni mindenkit, aki nem én vagyok, mint egyesek lentebb.
    kérem tehát h tartsuk meg a topicot a bf2 témájánál, és aki nem szereti a bf típusú játékokat, az fáradjon át másik témába kötekedni az emberekkel thx