172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#306 RS-ben nem is lehet csapat nelkul jaccani. az a jatek csak ugy elvezheto ha csapatmunka van. olajozottan haladtok szobaro szobara, es utasitasok nelkul is mindenki tudja a dolgat. -
#305 meg kell tanulni TISZTÁN játszani. :D -
#304 Persze. Azért szeretik annyira sokan a bf-et mert beugranak néhányan jáccani kicsit, ahogy betöltötte, már lehet is menni alázni a népet.
Raven-be azért ha föltelepited és beugrasz egy nem-láma szerverre ahol pl játszik a CB vagy a HSF akkor ugy lelőnek egyből. Azzal kicsit meg kell tanulni játszani és utána nagyon király, persze csak csapatban.
BF-ben nagyon sok az egyedüli játékos, aki nincs egy klánba se, nem tartja senkivel a kapcsolatot, csak bemegy irtani egyet és ez az Arcade jelleg ezeket a játékosokat is támogatja... -
#303 Igazad van, de elég szomorú, hogy erre van igény. Semmi kreativitás, vagy valami újra törekvés a felhasználók felöl, semmi...
Az RS elég reális az akkori játékokhoz képest, persze, hogy nem lehet húdereális játékot csinálni, mert azon MÉG nem tudnánk játsznai. :) -
Mossberg #302 Azért van fejlődés az arcade játékokon belül még ha nem is olyan gyors mint ahogy ti szeretnétek :)
A BF2 célközönsége az átlag amerikai fiatal, a BF2-ben pedig pont annyi "realitás" lesz amennyi még nem reseteli az agyukat. Inkább örülnétek hogy nem a németek fejlesztik mert akkor zölden vérző androidokat raknának a katonák helyére.
Amúgy meg a RavenShield sem realista játék hanem csak jobban törekszik rá és a nagy átlag számára már ez is túl bonyolult volt, nem véletlen hogy az arcade játékok vezetik az eladási listákat, egyszerűen ezekre van igény, ezek hozzák a legtöbb pénzt ezért ilyeneket készítenek. Persze szerintem is marha jó lenne ha a gép minden egyes becsapódó lövedék útvonalát összevetné a gamer belső szerveinek a helyzetével és egy orvosi adatbázis alapján számítaná ki a sebesülés mértékét és hatásait és így a HitPoint rendszer végleg eltűnhetne de ehhez olyan konfig kellene amilyen még egyenlőre nincs (sajnos)
Majd talán pár év múlva :) -
#301 és elfogadják ilyennek amilyen, és nem is akarnak jobbat.... -
#300 Én az arcade mániásokat fikázom, akiknek csak az a jo h mész és lösz.
Én a BF42-vel honapogik játszottam, DC-vel több mint fél évet, szal nincs bajom a játékkal. Hanem azokkal akiknek csak ez a jó, és már annyira szerelemsek belé hogy képesek reálisnak mondani a játékot... -
#299 nana. azert a bf-et se fikazd. nekem a R6RS is nagyon tetszett/tetszik es a bf-is(most bfv klanban nyomom). lehet h nem annyira realis mint a RS, de azert ne emlitsuk egy lapon az UT-vel es Quake-kel. bf-nek pont az a lenyege h porgos jatekmenetet biztositson es sokaknak ez a stilus jon be igazan. -
#298 Raven Shield az egyik legjobb játék, és csak azok fikázzák, meg nem szeretik, akik arcade-buzik, és szeretnek irreálisan játszáni: bf, ut, quake, stb...
De ha nekik ez kell??? Akkor játsszanak a szar irreális játékukkal, csak ne beszéljenek realitásrol, mert a bf-ben a kinézet az ami egy picikét (legtöbbször még az se) reális. Játékmenetben 0. -
Bat #297 Nem kell oly messze menni, már volt ActionHalfLife-ba is sántítás, meg elvérzés, meg bandage meg ienek.
Vagy ActionQuakebe
Repcsiszimcsinek meg tankszimcsinek meg otta AirQuake :)
-
#296 -
#295 Ja, mert te igényes vagy.... -
#294 R6RS az egyik kedvenc jatekom volt, meg most is itt fogyel a doboza a poclrol. abba telleg meg lehetett halni egy golyotol(de bf-ben is!!!) es ott volt olyan is h megserultel akkor az embered csak santitva tudott menni. de az egy mas stilus, annak az volt a lenyege. a bf pedig hatalmas tereken jatszodik ahol mindenfele harci eszkozt hasznalhatsz tehat abba nem lehet nagy foku realitast tenni. -
#293 Annyi te iqnuku , hogy nem kell az , hogy meghalj egy lövéstől egy ilyen játékban mint a Battlefield. -
#292 hát nem tudod, hogy milyen lehetőségeket dobtál el magadtól -
#291 mivan? -
#290 Az R6:Raven Shield ilyen játék volt. Ilyen kicsit megsérülsz és meghalsz a következő lövésnél. EZ NEM KELL A NÉPNEK! AZ R6-ban el kell viselni mert ez a játék tárgya.DE egy multiplayerre kihegyezett BATTLEFIELD annak muszáj irreálisnak lenni pont ezért. Máshol ott van a gépek irányítása :Mossberg-nek igaza van az , hogy én 800gombot nyomogassak,hogy felszálljak egy keményebb hejzetben az se kell!
Amúgy ÜDV mindenkinek! :D -
steweee #289 sztem sem kell a teljes realitásra törekedni.akkor már ott tartanánk a játékban, hogy még a sebesüléstől is rettegni kellene, mert mondjuk utána elvéreznek a katonánk vagy éppen csak sántikálni bírna. igaziból ez van, de ez azért csak egy játék. szerencsére nekünk csak ezzel van dolgunk, való életben azt hiszem nem sokan vágynak ilyesfajta izgalmakra. igazából akkor beszélhetünk reális játékról, ami az opflashpointban volt, talán az a realitás csúcsa játszhatóság terén, az UT és Q3 a legarkádabb, bár műfajában remekmű, és a BF meg vhol a kettő között van.azért nem egy puskalövésbe hal bele a katona, de nem lehet éppen csak úgy fedezék nélkül rohangálni -
Mossberg #288 Hát...
Bepattansz egy Abramsba és ahelyett hogy elindulnál először mindenféle bizgentyűket kellene először kapcsolgatni, a vadászgépekről nem is beszélve én a Sturmovikot is feladtam, kell a francnak a realitás meg a tökéletes szimuláció :)
Jobb ez így arcade jelleggel, az ember hamar megtanulja az irányítást és már rögtön tud is játszani, mégis egy csomó időnek meg gyakorlásnak kell eltelnie ahhoz hogy kiismerje a cuccokat teljesen -
#287 Igazán reális játékot nem tudnak csinálni, és ha meg is tennék nem játszanának vele. -
#286 Akkor az már nem játék, hanem szimuláció. -
#285 én ezzel a realitással dologgal nem értek egyett,IGENIS legyen egy 21.-i játék reális!! De nem?! VAgy csak én látom így? -
Szabyka #284 Ha ez is lesz majd sokára 3990-ert majd megveszem mint a 1-et :) -
#283 Sztem nem is kell, hogy reális legyen. Arra ott az igazi háború. -
#282 de amugy fasza game továbbra is! (nem reális, de játéknak dilinek jo) -
#281 nem azzal készül, meg lehet nyugodni, annál rosszabb -
-
steweee #279 nem tudja vki hogy valyon a vietnam engine-jével készül e ez is? mert az elég nyomi volt! -
#278 Hát persze... mert vkinek csak egy telefonálásba kerül az egész. -
#277 biztos hogy nem veszem meg -
#276 - 1 db amugy -
#275 Thényleg
Megvettem egy nem túl jó gammát, úgyhogy ezt is megfogom.
A gamma a "the bf42 killer is here" reklámmal deicsekszik. Hát valamiben tényleg elveri a szerencsétlen és agyonnyúzott bf42-t, de hát bakker, az egy lassan 2 éves játék!
Szóval én mindenkiépp megveszem.
(BFV-vel is így voltam, még nem vettem meg, mert a cunya kis tört szerverek egybhől elindultak . Amúgy a bfv-től meg amugy is többet vártam.. Ez remélem más tészta, úgyhogy ha teljesíti a követelményeket, naná, hogy megveszem! De csak is az x800pro után! ) -
#274 Ti se láttatok még a kínaiakról képet? ''Csak'' amcsi meg arab jelent meg eddig? -
#273 Demo?! Kétlem h lesz mostanába,esetleg majd télen -
#272 Ti eredetibe megveszitek majd? Mer szerintem megéri!! -
Szabyka #271 Várható a játék Demoja mostanság ? -
#270 A képeken látható tankot nem hiszem h arra tervezték,h egyedül szétzuzzon mindenkit,hanem kéne gyalogsági támogatás,úgy több hasznát veszik..... -
#269 Main Battle Tank -
#268 Nemtom, mi az az MBT, de ha kijavítják ezt a lecsúszós bugot, akkor nyugodtan fel lehet állni a tetejére! -
Mossberg #267 A 4-es képen nagyon komoly a páncélozott 50-es a hummeren :)
Azért titokban reménykedtem, hogy a tankok felső géppuska-állása is kap majd valamilyen védelmet :(
Úgy tűnik BF2-ben is egyszemélyesek maradnak az MBT-k...