172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Bat #426 Na, csobog le, másfél perc is bambulok -
#425 Hát ezután a videok után tuti hogy olyan nagy sikere lesz mint a sima Bf-nek. Annyi mindent beleraktak a játéka hogy csak néztem. Nagyon ajánlom mindenkinek a filmeket és aki nem érti mit mondanak az szoljon és majd leirom hogy mit csacsognak a bácsik :) -
#424 Ha már ugy is a filmekröl beszélünk mindenki tölcse le és ámullyon mert uttána sokáig fogja keresni az állát :D
Itt a link:
http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=3231 -
#423 ertem mirol beszelsz. enis allandoan kiiratom az fps-t
a grafhoz kepest nagy gepigeny....
igazad van, sajnos....
enis remelem h bf2 nem csak szep lesz hanem kevesbe
"gepigenyes is" -
Bat #422 Nem arról beszéltem, hogy hogy néz ki, hanem kisebb gépigénnyel is meg lehett volna bőven valósítani. Elég ha singlibe wireframebe kapcsolsz, azt meglátod miről beszéltem.
-
#421 Nahar altal beirt oldalra lepj fol->ne a downloadra hanem a steam for free-re kattints(gondolom nem vagy gamespot elofizet :D) ezutan online meg tudod nezni a vidokat(miutan benyom egy reklamot ): -
#420 nekem mind1 hogy nez ki a graf, az ilyen jatekoknal az a lenyeg h jol fusson(bar azert az a legjobb ha szep graf es jol is fut) -
#419 Bercy megtudnád adni a video letöltési helyét,mert én sehol se találom.
Előre is kösz. -
Bat #418 Épp ideje volt, hogy vmi normális grafenginet összeírjanak hozzá, ne olyat amit egy 10 éves gyerek két nap alatt összedob. A BF-é meg a Vietnámé fos volt.
-
Mossberg #417 "Remélem lesz benne multi" -
#416 Hát biztosan nagyon jó kis game lesz ez!
Remélem lesz benne multi mert ha lesz akkor nyomulok vele egy-két évet! -
#415 jajjj
neztem videokat az alabbi comrol....
hat jo kis game lesz. tehat amikor aknat raknak a hidra es a tank felrobban miatta akkor a hidbol is rendesen kiszakad egy darab.... -
#414 Találtam új screenshot-otokat!
http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield2/media.html
-
#413 Pojén volt ne nézzetek igy! -
#412 Was?? -
#411 ??? -
#410 Hát ha belemegy az ember a súrűjébe akkor az ember gépe majd kigyullad és sikoltva kiugrik az ablakon,vagy mi? -
#409 igen, ebben remenykedek en is -
#408 hát remélem eldöcög majd egy P4 2800MHz 1MB 800fsb,Ati Radeon 9800pro,2x512MB DDR Ram konfigon -
#407 De azt elfelejtitek hogy teljesen új motort készitetek a játékhoz és nem a BFV motorja dübörög (Hála az istennek).
Szerintem megoldják majd a gépigényt. -
#406 ne is mondd....
lehet h meg tobb is kell
bfv-hez is jo ha van 1G ram, de telleg ha 100 ember jaccik egyszerre az halal lesz -
#405 Már a DC-nek is épp hogy elég az 512Mb, főleg akkor kell majd az 1 giga, ha egy 100 fős szerveren akarsz játszani. -
#404 hmmm
remelem 768 is eleg lesz, mert nekem csak annyi van(de az legalabb hynix D43) -
#403 meg az 1 giga ramot se felejtsd el -
#402 asszem elkezdek gyujteni egy athlon64-re es egy x800ra -
#401 Kira! De semmi ujat nem mutatnak az eddigiekhez képest! -
#400 huhh nem semmik... -
#399 Új sreenshotok.
Büntetnek. -
#398 -
#397 Te sehogy, a fórumé az érdem :) -
Mossberg #396 Hogy a rákba csináltam KÉT 393-as hozzászólást !? -
#395 Én is reménykedem a Demoban mert a DICE-nak az a része csinálja aki a BF42-öt is. És remélem lesz Single, Multi Demo -
#394 ja ok -
Mossberg #393 szerverbeállítástól függ -
#392 benne van a teljesben is -
#391 A Battlefield 1942-nek a demójában ugye hogy volt külsőnézetes kamera? (tehát a saját emberem hátát láthattam TPS) Ezt miért hagyták ki a teljesből? -
Mossberg #390 Csak ne az legyen mint a JointOps-nál hogy egy csomóan leragadnak a demonál mert nem akarnak pénzt költeni a fullra -
#389 Szerintem lesz! (remélem)
Vietnamhoz nem volt, de nem is kellet. Nem volt uj játék! Csak mint egy Offical MOD! Nem volt érdemes demoval bibelődni.
BF2 azért már uj játék lesz és nem "töltelék", ekkora bakit csak nem követnek el EA. Eladásai javára mehet... -
#388 De nem mindegy hogy az hogyan használja fel és hogy mit kap extra fegyverként.
Szerintem sem lesz Demo de reménykedem hogy kiadnak egyet ugy mint a Bf42höz is. -
Bat #387 Savageba is volt fejlődési renszer, hentel szintet lépett az ember, ettől autómatikusan jobb páncélt kapott, nagyobt sebzet, stb. Az egy probléma azzal volt, hogy aki kente a játékot, az így exponenciálisan előnybe került a meccs során a többi néppel szemben, hisz a játék elején hamarabb került előnybe a többi játékossal szemben, jobb fegyverekkel még jobban tudott hentni. Mind1, annyira itt talán nem lesz lényeges a "jobb/speciális fegyvert kap" dolog.
Meg úgyis sok lúd disznót győz