172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mossberg #226 Ezt gondolom egy valódi helyzetben azért te sem próbálnád meg :)
Persze a játékban tutira lesz olyan is hogy a tetőröl ugrik majd valaki aknával a tankra (pl. ÉÉÉN :DDD) -
Bat #225 Andew, ha játszóttam bf-el tudnánd, hogy a tankal összevissza kell játékban forogni, hogy ne egy lövésből szedjék szét...
-
#224 Attól még nem lesz ebből a játékból szimulátor. Ez egy arcade játék, ami nem éppen reális. -
Bat #223 Az assikat már vártam, de mint látod akkor tank, nem is látna rá az ajtóban álló delikvensre...
Najó, akkor a muki előbb két gránátot kiszór az utcára, utánna leszalad, ki se kell menni, ajtóból egy tapadóaknát rádob :p
-
#222 vagyis M1A2. -
#221 Ki mondta, hogy forduljon meg? De ez nem 56!!!! Ez egy M1A1es bazdmeg! -
#220 Mint mondtam mindenkinél ott a lehetőség, hogy jobbá tegye a játékot (és nem csak a kifogásokat kell keresni). Írsz egy levelet az DICE-nak és kész. -
#219 Miért kéne megfordulni, mikor a tank csöve forgatható?
Amúgy kérdezd csak meg az idősebb rokonaidat/ismerőseidet, hogy mi volt itt '56-ban. -
Mossberg #218 Úgy fordul, hogy szétlövi a házat és csinál magának helyet :DDD
A tank mellet nyomuló assik meg csak néznek közben ? -
#217 Megszokhattad volna már volt rá elég időd, de ezt is betudom a konzervatív felfogásodnak... azért idővel hátha megemészted. -
Bat #216 Az oké, hogy befér, de hogy fordul meg? :)
Bárki kijön egy házból a tank rá se tud fordulni, nyugodtan ráraknak egy aknát, aztán visszamennek a házba
-
#215 Á nem sokkal szélesebb.
Beférne bazdmeg, csak nem lehet kihasználni a tulajdonságait egy utcában. A való világban. -
#214 Ez az emelkedett stílusú irónia.... -
#213 Nézd meg jól a képet. Simán befétnek oda! Egy tank nem sokkal szélesebb egy busznál. Miért ne férne be oda? -
#212 Tudom milyen nehéz egy konzervatív gondolkodásúnak az újat elfogadni/megérteni így együttérzek veled és sajnállak... vagy inkább nem. :) -
#211 Nekem meg ezek. -
#210 nekem annyira nem jöttek be .. -
#209 fordítva. -
#208 Képek? LOL! Vietnam képei nem volak meggyőzőek?
... -
#207 Úgy van! :D -
#206 állítólagos ? már a képek is elég meggyőzőek .. és az ha csak a fele lesz benne annak amit ígértek már a legjobb game .. -
#205 Vagy sok a maradi, aki marad a skatulyáknál. "Mi" továbbléptünk te maradtál a "gyökereknél". -
#204 tudjuk ... -
#203 akkor meg mi a f.szt keresel itt ? -
#202 Akkor minek írsz ide? Bár lehet tudom a választ... szertesz velem társalogni... és ez fordítva is igaz. -
#201 Sok az igénytelen ember. -
#200 Hát te szajkozod folyamatosan ugyan azokat a állítólagos featureoket... -
#199 Azt eszed amit kapsz... aztán vagy lenyeled vagy kiköpöd. Majd az idő eldönti, hogy az a sok 2 milliónyi szűkgondolkodású lamma aki megvette a sima BF-et olyan sikeressé (vagy éppen sikeresebbé)teszi-e a BF2-t is vagy sem. -
#198 Mivel nem érdekel a BF2.... -
#197 Ja aki meg se próbálja az ne várja a sült galambot a szájába. -
#196 A szűk gondolkodás rád illik, mivel nem vagy képes felfogni/feldolgozni hogy mennyivel másabb felépítésű a BF2 játékmenete a BF-hez képest (na nem grafika mert majd 3 év fejlesztése választja el a 2 játékot egymástól). -
#195 Attól hogy írok, nem fogják újratervezni azt a várost/játékot... -
#194 Írj a fejlesztőknek egy levelet, hogy a valósághoz képest ezek az utcák túl szűkek ahhoz hogy bemenjenek vele az ilyen ilyen utcákra. Bizonyára értékelni fogják a segítségedet, hiszen ők nem is játékot hanem valóságszimulátort készítenek. -
#193 Nem is játszok semmivel. De azért lehetne újítani nyugodtan. De az ilyen beszűkült gondolkodású embereknek, mint te, telejesen mindegy, hogy mivel játszanak... -
#192 Nos semmivel sem kötelező manapság játszanod, ugyanis mindegyik játék már csak egy korábbi hasonló feltuningolt változata. :) -
#191 A valóságban nem mennek be tankokkal ilyen utcákba, max utakra... Látom vágod a témát. -
#190 Látom tényleg nem érted... szerinted miért mentek be a II.VH-ban harcolni tankokkal a városokba?!? És manapság vajon akkor miért mennek/tek be? Ez egy hasonlat volt, amit venned kellett volna de látom nem sikerült.
Képzeld még nekem is lejött vhogy hogy ezeken a képeken nem 50 évvel ezelőtti technika van. -
#189 Ez mind benne van a tuningban. :) -
#188 Ez hol 2.VH? -
#187 Csak kötözködni akar megint, de én itt vagyok és figyelek.