172092
  • Bercy #266
    gyujts kettore, nekem is kell egy
  • Cobra.
    Vannak új screenshotok ITT
    Azt hiszem gyűjtenem kell egy X800-ra
  • Bercy #264
    puta vagy
  • traXion
  • Bercy #262
    de Skiper baratom a jatekrol beszelt, ott meg valszeg folemeli
  • Bandew
    Kezdődik...
  • Bercy #260
    az biztos h uh-60 nem bir el egy abrams tankot :D
  • traXion
    Nem egéeszen arról vitáztunk, hogy befér-e. És egy UH-60-as szerintem nem tud felemelni egy M1A2-est.
  • Skiper
    Bhakker emberek, elolvastam az utolsó 50 hozzászólást, és az a véleményem, hogy szánalmas !
    Mi a f*szér' kell azon vitázni, hogy bakker, a tank nem fér be az utcába? ÁÁÁ
    Akkor tegyetek ki "Tankoknak csak saját felelősségre" táblát a z útra, félnótás csapat!
    Mellesleg ha egy tank tényleg beakadna, akkor hívhat egy blackhawk-ot, hogy húzza ki onnan szépen, és megoldódik a probléma. Még látványos is
    De most komolyan, ez a topic most csak a fikáról szól. Fikázni olyan könnyű, inkább alkossatok!
    (ez vmi reklámplakátnak volt a szlogene, de nekem nagyon tetszik )
    Szóval gyere gyere Béefkettő, mi már nagyon várunk rád! Még a fikások is - és bocsásd meg nekik, hogy ha elkezdenek veled játszani, hagyjad őket! Hisz csőlááátók!

peace!
  • traXion
    Ok, mostmár leállok. :D (egy ideig) :D
  • Mossberg
    Tudom
    Mint ahogy a mai katonáknak sem nagyon szokásuk a haláluk után újraspawnolni a kiképzőbázisukon :)
    Ha ennyire hiányolod a realizmust akkor lépj be az idegen légióba
    Lehet, hogy én tévedtem el de ez a BF2 topic ahova azok írogatnak akiknek tetszik az arcade játékstílus és éppen ezért várják ezt a játékot.
    Persze ha csak fikázni akarsz akkor küldj privit skorpio7-nek hátha érdekli én nem ezért járok ide
  • traXion
    Azért ez a "szeretlek" duma elég káccos... :D

De most mért nem lehet kulturáltan vitatkozni? Nem volt anyázás, meg semmi ilyen...
  • Meggymag
    LOL flém!!! :)
    Tényleg nem értem az olyan embereket akik nem tudják elfogadni, hogy mások mást szeretnek és egyből fikázzák őt. Ezt szvsz be lehetne már fejezni bár tom, hogy az SG stylehoz ez nagyon illik de miért nem örülhet mindenki annak amit ő szeret és nem fikázni azt amit nem? Nőjetek már fel az Istenért!! Traxi tod, hogy szeretlek meg minden de most ennek tényleg mi értelme van. PEACE EMBEREK!
  • traXion
    LoL bazze! Egy mai tank nem bír ki 3 lövést egy RPG-7-es ből! Ezért kérdeztem, hogy hanyas RPG...

De ha a te faszod feláll az arcade játékstílusra, akkor hajrá.
  • Mossberg
    Három darab a tankra kilőtt RPG-ről (rocket propelled grenade) beszélek, és ÉN szeretném ha a tankok a majdani BF2-ben ennél többet is kibírnának :)
    A "realitás" egy számítógépes játék esetében számomra másodlagos, a játékélmény szvsz a legfontosabb. Ha beülök egy Abramsba akkor érezni akarom (akár csak virtuálisan is) az erejét és nem azon görcsölni hogy mikor szed szét foglalás közben egyetlen bazooka lövéssel egy bespawnoló akárki mint pl. BF-ben. A DC (és reményeim szerint a BF2) eléggé tank központú míg a sima BF és a BFV nem az
    Ezeknek a játékoknak szerintem a tankok adják meg az igazi hangulatot, gyalogos lövöldözésre ott a CounterStrike repkedésre meg a Sturmovik
  • Police88
    Ez a game nagyon komoly lesz! De a Moder COmbat PS2-re sem rossz! (mind kettő kell)
  • traXion
    lol, többet kibírni 3 RPGnél? :D Hanyas RPG az? :D -10-es? :D Megint egy pont a realitásnak.
  • Mossberg
    És a tankok is sokkal nagyobbak mint a DC-s megfelelőik, remélem ezek már többet fognak kibírni 3 RPG-nél
  • Mossberg
    WOW csak most veszem észre hogy a katonák milyen kicsik a vadászgépben. Kíváncsi vagyok milyen bazinagy repterek lesznek a gameban
  • Bandew
    De hisz ott egy szór se szóltam haditechniukáról, csak azt mondtam, amit a képen láttam.
  • skorpio7
    Hát gyalogos fedezet nélkül valóban kész öngyilkosság egy ilyen tankos behatolás... és lám az élet igazolja is, mégpedig a 94-es Groznij-i eset.
  • ghost cb
    #242-ből vontam le a következtetést.
  • Bandew
    Na bazz! Akkor tisztázzunk valamit:
    Én azt mondtam ugyis forgatható a tank csöve. ERre te jössz azzal, hogy nem is a cső forog, hanem a torony amin van. Ennyi. (lsd alább a wc-s értelmezésem).
    Ebből te pedig szépen levontad, hogy nem értek a haditechnikához. Ami igaz is. :-D
    De azért a tankokhoz van némi lövésem az apám által.
    Ez mind így van ahogy te leírtad, csupán csak kiforgattad a szavaimat.
  • ghost cb
    De te ennyire nem értesz a haditechnikához? Akkor mi a faszér mondod az igazad. A Tank tornyának a TETEJÉN van a periszkóp és az a parancsnoki buvonyilás ami körbe van tükrözve hogy belülröl ki láss. De nem fogsz lelátni a lánctalpak mellé. A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT: Bárki oda futha teljes magasságával (nem legugolva) mondjuk egy 2 m-es ember és rábaszhat egy C4-est, vagy dinamitot vagy gránátot vagy bármit. És ezt senki nem fogja a tankban érzékelni. Ezért nem alkalmazniak ilyen harcjárművet városban.
  • Bandew
    BAzz ha azt mondom lehúztam a wc-t, akkor az számodra helytelen, mert nem is a wc-t húztam le, hanem a benne lévő szart!
    Amúgy a feljáro 2x akkora mint a tank, az utca többi része pedig nem is látszik, de kétlem hogy szűkebb lenne, mint a feljáró.
  • ghost cb
    Ennek a tanknak szűk.
    Egyébként ez nem helyesírási hiba. Nem értelmes amit irtál.
  • Mossberg
    Tyű bizony ! És azt el is felejtettem írni, hogy ez azon ritka alkalmak egyikén történt a mikor a Stukával végre sikerült is eltalálnom valamit :DDD
    Na igen, a légi cuccokat meghagyom azoknak akik értenek is hozzájuk
  • Bat
    Vajón szők-e az utca? :)
  • Bandew
    Jó bazz nem kell minden helyesírási hibába belekötni! :-)
    Amúgy az utca egyáltalán nem szők, nézd meg a képen.
  • Bat
    Tyű!
    :-o
  • ghost cb
    Bandew a tank csöve nem forgatható!!!
    A torony forgatható, de ha azt 180 fokkal elforgatták, a lövegcsövet nem lehet vizszintesnél lejjebb állítani, és ez egy ilyen nagyságú tankál elég magasan van.
    Másrészt a VALÓSÁGBAN nem mennek nehéz tankokkal ilyen szűk utcába mert nagy veszélynek vannak kitéve felülről, és minden oldalról, nembeszélve az aknákról. De nem értem mi a faszért vitatkoztok ilyenen. A BF-ben is megszokhattuk, hogy kurvára semmi köze a realitáshoz.
  • Bandew
    A játékosoknak már semmi se jó! :-D
  • Mossberg
    Lehet, hogy nem lenne rossz ha a tankcső benyúlhatna a házakba vagy nagyon sok anyázás lesz a beakadós bénák miatt a szervereken
  • Mossberg
    A rekordom El Al-on: Stukával zuhanóbombázás, egy tank megvan. Flakkal szétszednek, kiugrom és randomra aknát dobok, másik tank ráhajt plusz pár assi is vele robban.
    Ha sikerül az ernyőt időben kinyitnom simán befoglalhattam volna :DDD
    A BF2 lesz a legnagyobb durranás, csak jönne már ki !!!
  • Bandew
    úgcs=úgy
    :-)
  • Bandew
    NA és? De mit gondolsz, szted a játékfejlesztők direkt úgcs csinálják meg, hogy belelógjon a tank a falba mikor megfordul? Hidd el a fejlesztők se hülyék! Nem fognak ilyen béna hibákat elkövetni.
    AMúgy pedig nem bazdmeg hanem baszdmeg.
  • skorpio7
    Azért az jó, hogy mostmár te is látod hogy ez egy játék és itt minden lehetséges. Ez már azért fejlődés! Csak így tovább!
  • Bat
    Vagy, hogy a BF-es dzsippes hagyományt folytatva, telepakolsz egy dzsippet expakokkal felviszed a tetőre, és egy alkalmas pillanatban a tankra dobod :)
  • skorpio7
    Én az 1994-es csecsen háborút hoztam volna fel, amikor Groznij-ba bevonultak az oroszok tankkal... kifelé már nem. :) Vagy 3 tucatot vesztettek.
  • Bat
    Jajaja :)