172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#4788 Jó de ha lősz vele akkor szíjjelmegy :D -
#4787 ugy h szinte összeér!Az a 4 kis vonal a célkeresztnél!Ennél jobban azt nem tudom elmondani! Vagyis azért nem vmi hű de nehéz a célzás(pl.:COD-ba biztos nehezebb...)
-
#4786 Közel van egymáshoz? Ezt nem értem -
#4785 huh ezt jól megfogalmaztam,de hámozd ki belőle! -
#4784 De a célkereszt olyan közel van egymáshoz h nem kell hozzá nagy tudás h leszedjen bárki vmik!Nem?!Hátha most nehezítenek a célzáson!
Az Assaultozást h érted?!(nem vagyok nagy bf-es) -
#4783 Hát azért ezt megcáfolnám.....Egy láma sztem nem tud jól assaultozni...sztem....ahhoz azért skill is kell ;) -
#4782 Bf-be nem idegesítő h bármilyen láma is jól céloz?!Talán itt majd nehezebb lesz a célzás! -
#4781 ez nagyon nagy játék lesz! -
#4780 Nem szar mi ;) -
#4779 most látom előszor first person-ba ezt az arab fegyvert!! -
#4778 Nagyon kira képek!!! -
#4777 Nekem az NBA 95' eredeti csak! Eddig nem szorultam rá h eredetibe meglegyen! -
#4776 ÁÁ én a Vietnámra max egy ezrest költenék!De a BF2-őre már megvan a pénz,nyár óta szépen félre rakosgattam!:D A STALKER-t is megakartam venni,de ugy látszik az nem jön ki! -
#4775 :D -
Tgabbar #4774 Valahogy az arcok nem győztek meg igazán(leszámítva az assaultot és a mérnököt(mondjuk szerintem ez a legjobb ezen képek közül),valahogy annyira sárgák..... :D. -
#4773 Ugy néz ki hogy e-héten ujjab update lesz mivel kikerült egykét renderel a kinai oldalról.
Képzzzz -
Tgabbar #4772 Megy a para mi?:DDD -
#4771 Nem gyenge képek! -
#4770 Jujj itt meg csípős BF2-es hátterek vannak ;) -
#4769 Jah és végre vannak képek a Kínai repcsiről és heliről :D
LOL......kínaiul vannak írva a cuccok a helibe :D -
#4768 Baszki a kép a pilótáról BŰNTET!!! -
#4767 37 ÚJ KÉP ITT !!!!!!!! -
#4766 Attól még a "mikor lesz demó?" kérdés elkerülhetetlen lesz :DDD -
#4765 DEHOGYIS!!!!!! a megjelenés globális lesz.....mindenhol ugyanakkor!!! -
#4764 thx ;)
amúgy teszek rá egy kis lenyíló faqot, amibe most benne lesz (jelenlegi) megjelenési időről, meg hogy mi a helyzet a demóval, hogy ne ez legyen minden második kérdés... -
#4763 király a banner. -
Thanatos #4762 elöbbutobb -
Gazsó Csaba #4761 Várhatóan mikor jelenik meg a teljes verzió? -
#4760 -
#4759 sztem is teljesen korrekt a felso kis reklam -
TS Zolly #4758 Szó szerint! -
Temporal Vortex #4757 nekem nagy fehér semmi ! ! ! -
Temporal Vortex #4756 be is baszna -
Tgabbar #4755 Valami olyasmit mondtak a többiek,hogy a megjelenés ugye Jún(vagy Júl).-ban lesz,DE az európai csak majd október környékén..... . Mi igaz ebből,mer tugye nem elképzelhetetlen,hogy a Amerika megint ugratja Európát.... . -
TS Zolly #4754 Ja! Tök jó lett! -
Temporal Vortex #4753 Tényleg rulz ez a banner! -
#4752 Versenyezzünk kinek van több eredeti -
#4751 nekem minden eredeti :D
bf rtr sw viet
:D -
TS Zolly #4750 Na reggelt! -
#4749 Huha :) vegyel nekem is egy peldanyt :D