172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#4868 nah jóéjt -
#4867 1-et seeeeeeeee?????? Nekem több mint 1 gigányi BF2 videó csücsül a vinyómon :P -
#4866 nyugi, majd sikítunk ha kell valami ;) -
#4865 na neked szerencsédvan te láttál 1 videót én meg 1-et sem -
#4864 lehet h már volt róla szó itt de én mostanában láttam egy 16 perces videót és nagyon király volt! A gépigényről tud valaki vmit? -
#4863 Üdv!
Remélem nem maradtam le semmi tennivalóról (bár látom a banner változott), de ha igen, az esetben bocsánatot kérek.
Csak most kaptam meg az új alaplapomat és valami oknál fogva nem bootolja be az XP-t. Na mindegy nem érdekes, most felnyomtam a 2000-et, szal mostan itten vagyok. :-) -
#4862 ok :D -
#4861 :D
még szerencse h nincsen német-japán front:) -
Tgabbar #4860 21:00 től meccsünk lessz megint,de aztán a nyuszi előáll...... -
#4859 :D -
haxoror #4858 sry beizzítom a torrentet aztán lelépek zülleni ;D -
#4857 Nem jössz poezni? :D -
#4856 :D -
haxoror #4855 Lehet de nem is kellett attól félniük hogy egy önjelölt kamikaze mögéjük spawnol aknával a kezében és az ellenség sem 80%-ban csőre töltött bazookával mászkált ;) -
Thanatos #4854 pontosan :( -
#4853 hát, akkor mégennyire sem lesz élethű:) -
#4852 szerintem a bf-ben még nagy is az ablak mérete, valójában picsnegyed ennyire sem láttak ki egy tigrisből a nagyapáink:) -
#4851 Amúgy el lehet tűntetni majd ezt a "keretet" is és olyan lesz a belső nézet mint a DC-ben ;) -
#4850 a grafikával nincs gondom -
haxoror #4849 Király THX -
#4848 jobb oldalt van:
-
haxoror #4847 Most nem ugrik be de volt belső nézetes szkrín Abramsból? Arra vagyok kíváncsi hogy a löveg a látótér melyik oldalán van (PoE-ban a BAL(!) oldalon és rohatt zavaró) és úgy általában mekkora részt takar ki az egyébb cucc, pl. DC-ben tök jól kilátni de BF-ben csak egy kis ablak van középen stb.
Ha vki tud ilyen szkrínt plz linkelje be :) -
#4846 hidd el h kell az a 20 fo ha telleg 16vs16 lesz egy war.
most a mi bfv klanunkban is kb 20-an vagyunk(a probaidosokkel 1utt) pedig bfv-ben 10vs10-et jatszanak(jobb esetben).
10fos wart nem olyan konnyu osszehozni, foleg ha 1 heten van 3 eles meccse es 1-2 gyak. na akkor telleg kell a ~20 fo! -
#4845 Jahaj, király! -
#4844 Ja jo a banner... grat. -
#4843 he he he vazz jobban jártam volna ha végig olvasom...he he he SORY -
#4842 néha nagy ritkán multizok én is a Far cry-al és multi is ugyan olyan szép mint a single player része......nem tudom miről beszélsz....... -
#4841 egész jó lett ez a banner -
#4840 thx ;) -
#4839 rgr ;)
(most bánom, hogy lusta voltam az adminfelülethez, nade nem lehet mindent egyszerre :)) -
#4838 Bocs de erről nincs élményem,ezért óvatosan mondtam
Azért a grafika se utolsó,de erre van egy ellen példa is pl.FAR CRY multija egy nagy rakás sz*r,közbe gyönyörű grafika!
A COD klanokba azt utálom,h van minimum 30 klan,és a legtöbb klánba kb 4-5 ember van,és így nincs értelme...
Remélem BF2-őt sokan megveszik,aztán lesz tényleg jó sok ember a klánosdihoz! -
#4837 Joebacsi bannert !!frissíteni!! , mert írtam bf.hu-ra :D -
Thanatos #4836 pont mint a cod..., a bfben egyetértek..., de mint mondtam izlések és pofonok... :) -
#4835 Grafika pff kit érdekel...(na jó azért az se egy utolsó szempont ;))
Engem a BF-ben a nagybetűs JÁTÉKÉLMÉNY és HANGULAT fogodt meg. És remélem ez igaz lesz a BF2-re is....nah én ezért várom ;)
ami meg a 20 fős klánokat illeti hidd el BF2-be kelleni fog. És a war nem lehet nagy élmény???....hát pont a sok résztvevő miatt élvezetes ;) -
#4834 Haggyad máár!!! A COD és a BF az eddigi legjobb MULTIS játékok!!!A CS meg egy elavult irreális szar játék! -
Thanatos #4833 és a cod is csak egy paraszthajszállal jobb mint a cs :PPPP -
#4832 Bétáról azért ne álmodozzunk...de milyen széép is lenne...
Képek csak lesznek!!Az új képek se semmik!!
Hát 20 ember egy klánba szerintem az rohatt sok!Nem biztos h a legjobbak fognak oda kerülni!Ahogy én egy wart elképzelek BF-be,hát nem lehet vmi nagy élmény!(de biztos az ;D)
Ahogy elnézem itt se kedvelik sokan a CS-t,én egyenesen gyűlölöm!!
Bf-be a változatosság biztos hasznos tulajdonsága a gamenek!!és ezért is várom a BF2-őt(főleg a jobb grafika miatt+ugyebár a jó kis újítások miatt is!)
-
#4831 Holnap kezdődik a bf-con05 BF2 LAN!
Remélem szállítanak nekünk az ottani mázlisták jó sok képet meg videót....esetleg egy bétát :D -
#4830 Igazad van...szép kis regény ;)
Én pl amit szeretek és mindig csinálom bf-be(POE :D) az a helizés és assault....a repcsiket nem szeretem :)
De mondjuk a tankokkal sincs bajom de inkább a super cobra meg az apache....na jó jöhet egy kis havoc is :D -
#4829 Nah úgy legyen......remélem április 1 :D