172092
  • TDC Geronimo
    nah jóéjt
  • TDC Geronimo
    1-et seeeeeeeee?????? Nekem több mint 1 gigányi BF2 videó csücsül a vinyómon :P
  • joebacsi
    nyugi, majd sikítunk ha kell valami ;)
  • odex
    na neked szerencsédvan te láttál 1 videót én meg 1-et sem
  • Police88
    lehet h már volt róla szó itt de én mostanában láttam egy 16 perces videót és nagyon király volt! A gépigényről tud valaki vmit?
  • Bandew
    Üdv!
    Remélem nem maradtam le semmi tennivalóról (bár látom a banner változott), de ha igen, az esetben bocsánatot kérek.
    Csak most kaptam meg az új alaplapomat és valami oknál fogva nem bootolja be az XP-t. Na mindegy nem érdekes, most felnyomtam a 2000-et, szal mostan itten vagyok. :-)
  • TDC Geronimo
    ok :D
  • Bencsi
    :D
    még szerencse h nincsen német-japán front:)
  • Tgabbar
    21:00 től meccsünk lessz megint,de aztán a nyuszi előáll......
  • TDC Geronimo
  • haxoror
    sry beizzítom a torrentet aztán lelépek zülleni ;D
  • TDC Geronimo
    Nem jössz poezni? :D
  • TDC Geronimo
  • haxoror
    Lehet de nem is kellett attól félniük hogy egy önjelölt kamikaze mögéjük spawnol aknával a kezében és az ellenség sem 80%-ban csőre töltött bazookával mászkált ;)
  • Thanatos
    pontosan :(
  • Bencsi
    hát, akkor mégennyire sem lesz élethű:)
  • Bencsi
    szerintem a bf-ben még nagy is az ablak mérete, valójában picsnegyed ennyire sem láttak ki egy tigrisből a nagyapáink:)
  • TDC Geronimo
    Amúgy el lehet tűntetni majd ezt a "keretet" is és olyan lesz a belső nézet mint a DC-ben ;)
  • Nahar
    a grafikával nincs gondom
  • haxoror
    Király THX
  • joebacsi
    jobb oldalt van:
  • haxoror
    Most nem ugrik be de volt belső nézetes szkrín Abramsból? Arra vagyok kíváncsi hogy a löveg a látótér melyik oldalán van (PoE-ban a BAL(!) oldalon és rohatt zavaró) és úgy általában mekkora részt takar ki az egyébb cucc, pl. DC-ben tök jól kilátni de BF-ben csak egy kis ablak van középen stb.
    Ha vki tud ilyen szkrínt plz linkelje be :)
  • Bercy #4846
    hidd el h kell az a 20 fo ha telleg 16vs16 lesz egy war.
    most a mi bfv klanunkban is kb 20-an vagyunk(a probaidosokkel 1utt) pedig bfv-ben 10vs10-et jatszanak(jobb esetben).
    10fos wart nem olyan konnyu osszehozni, foleg ha 1 heten van 3 eles meccse es 1-2 gyak. na akkor telleg kell a ~20 fo!
  • Kandurex
    Jahaj, király!
  • CAD
    Ja jo a banner... grat.
  • gizzda
    he he he vazz jobban jártam volna ha végig olvasom...he he he SORY
  • gizzda
    néha nagy ritkán multizok én is a Far cry-al és multi is ugyan olyan szép mint a single player része......nem tudom miről beszélsz.......
  • Tomeee
    egész jó lett ez a banner
  • TDC Geronimo
    thx ;)
  • joebacsi
    rgr ;)
    (most bánom, hogy lusta voltam az adminfelülethez, nade nem lehet mindent egyszerre :))
  • Nahar
    Bocs de erről nincs élményem,ezért óvatosan mondtam
    Azért a grafika se utolsó,de erre van egy ellen példa is pl.FAR CRY multija egy nagy rakás sz*r,közbe gyönyörű grafika!

A COD klanokba azt utálom,h van minimum 30 klan,és a legtöbb klánba kb 4-5 ember van,és így nincs értelme...

Remélem BF2-őt sokan megveszik,aztán lesz tényleg jó sok ember a klánosdihoz!
  • TDC Geronimo
    Joebacsi bannert !!frissíteni!! , mert írtam bf.hu-ra :D
  • Thanatos
    pont mint a cod..., a bfben egyetértek..., de mint mondtam izlések és pofonok... :)
  • TDC Geronimo
    Grafika pff kit érdekel...(na jó azért az se egy utolsó szempont ;))
    Engem a BF-ben a nagybetűs JÁTÉKÉLMÉNY és HANGULAT fogodt meg. És remélem ez igaz lesz a BF2-re is....nah én ezért várom ;)

ami meg a 20 fős klánokat illeti hidd el BF2-be kelleni fog. És a war nem lehet nagy élmény???....hát pont a sok résztvevő miatt élvezetes ;)
  • Nahar
    Haggyad máár!!! A COD és a BF az eddigi legjobb MULTIS játékok!!!A CS meg egy elavult irreális szar játék!
  • Thanatos
    és a cod is csak egy paraszthajszállal jobb mint a cs :PPPP
  • Nahar
    Bétáról azért ne álmodozzunk...de milyen széép is lenne...
    Képek csak lesznek!!Az új képek se semmik!!

Hát 20 ember egy klánba szerintem az rohatt sok!Nem biztos h a legjobbak fognak oda kerülni!Ahogy én egy wart elképzelek BF-be,hát nem lehet vmi nagy élmény!(de biztos az ;D)

Ahogy elnézem itt se kedvelik sokan a CS-t,én egyenesen gyűlölöm!!

Bf-be a változatosság biztos hasznos tulajdonsága a gamenek!!és ezért is várom a BF2-őt(főleg a jobb grafika miatt+ugyebár a jó kis újítások miatt is!)

• TDC Geronimo
    Holnap kezdődik a bf-con05 BF2 LAN!
    Remélem szállítanak nekünk az ottani mázlisták jó sok képet meg videót....esetleg egy bétát :D
  • TDC Geronimo
    Igazad van...szép kis regény ;)
    Én pl amit szeretek és mindig csinálom bf-be(POE :D) az a helizés és assault....a repcsiket nem szeretem :)
    De mondjuk a tankokkal sincs bajom de inkább a super cobra meg az apache....na jó jöhet egy kis havoc is :D
  • TDC Geronimo
    Nah úgy legyen......remélem április 1 :D