172092
  • Thanatos
    szeritnem ez nem feltétlen van igy..., mint más is modnta ne mo-bol indulj ki..., mo-n télle gigy van legtöbb esetben de nem mindenhol...
    mmo meg egy nagyon más tészta ne keverjük ide...
  • Thanatos
    én nem azt mondtam hogy nem fogják sokan de még midnig kevesebben mint ha mértékelten hagyják a warez...
    gondolj bele ha bf42-ben nem hagyák eleinte warezt ma a kutya nem jáccana vele erre fogani mernék... és nem csak nálunk...
  • Lifeforce
    Nah várjunk csak.
    Tehát te azt mondod, hogy csak a hivatalos EA szerveren lesz rangrendszer, a gyári nem tört szervereken pedig nem?
  • Tgabbar
    Valahogy nem igen tudjuk összeegyeztetni az időnket:).Te wow-ozol,amikor én érek rá,aztán meg én megyek mást csinálni,ha Te érsz rá.Kieg alatt a DICE Kanada (rém)tettét érted?
  • TDC Geronimo
    Msn-en miért nem vagy fenn? :)
    Mind1 úgyis megyek aludni.......nah még annyit, hogy valszeg ezeket direkt mód hagyták ki, hogy ezeket majd a kiegekbe tegyék bele......szomorú, de valszeg ez a helyzet
  • Tgabbar
    Pontosítok: Ezt IS(!!!) kihagyták :(.
  • TDC Geronimo
    Így van.....a WoW is fasza :)
    De valóban......ez a játék eleve sikerre van ítélve......ezt már maga a név is garantálja ;)
  • TDC Geronimo
    De bizony a cdkulcssal lesz összekötve....ugyanis kreálni kell egy accot és úgy tudsz csak felmenni hivatalos EA szerverekre.....ugyanis csak ott lesz stat- és rangrendszer!
  • TDC Geronimo
    Nem lehet.....ezt kihagyták sajna :(
  • peter31
    Ha csak megnézel valamit nem érdemes megvenni de amikor nap mint nap játszol pl egy vietnámmal akkor meg inkább a frankó. Mindjárt sokkal több szerver lehetőség, update-nél nincs rinya stb. stb.
  • Lifeforce
    Egyetértek.
    Viszont ha minden igaz, megjelenés elött 2 héttel lesz gyári demónk :)
  • haxoror
    hát ha nem is lesz bukás de Bécstől keletre nem nagyon fog elterjedni, mifelénk a demo=warez verzió, ha az tetszik akkor megveszik.
  • Tgabbar
    Remélem a mi klánunk kreatívabb lessz :DD.
  • polak
    hogy lenne bukás? azért mert nem menne a warez? marha nagy hasznuk lenne a warezbol. " ha megy a warez verzio minek vegyem meg?" <-- lehet hogy emiatt nagyobb a bukás? wow-al is csak eredetivel lehet normálissan játszani, emellett havidijas és mégis fergeteges sikere van.
  • polak
    nem kell publikon játszani
  • Lifeforce
    Nem hiszem, hogy a statrendszer a cdkulcsal lesz összekötve.
    Amúgy pont ezért félek a BF2-től.
    Jönnek a kis 14éves taknyok, akik reggeltől estig nyomják majd, megy majd a fragvadászat a játék hátrányára, ezek fognak előrelépni és 99%, hogy ezek nem jó stratégák, és szarnak majd a csapatra.
    Hm...
    Háborús játékban...
  • haxoror
    Majd a sarkon beforduló tank oldalán egy bazi nagy műbráner fog vigyorogni :D

(pl. CoD-ban van egy klán aminek a neve finomakaki szal bármi megeshet...)
  • Temporal Vortex
    eredeti rulz
  • Tgabbar
    Tényleg,mit tudsz arról,hogy saját logot lehet tenni a karakterekre csapatjelzésként?
  • TDC Geronimo
    Nem kell itt vitázni, hogy fog-e menni warezzal vagy sem.....MEG KELL VENNI EREDETIBE és kész!!! :)
    Amúgy meg tényleg kár vitázni, mert úgyis megy majd a warez is csak azok kimaradnak a stat- és rangrendszer nyújtotta élvezetből :)
  • TDC Geronimo
    Hát tévedsz....hihetetlen sokan megfogják venni a gémet.....most ne magyarországra gondolj, de itt is egyre többen vesznek eredeti gémet
  • Nem3sis At Work
    off

szerintem nem csak a NET-es..
  • Thanatos
  • Thanatos
    akkor bukás lesz a 2. rész már msot mondom... a pár fanatikus megveszi és ezzel annyi, nem egy game bukott már el ezen :)
    (jó nem ugy lesz bukás lehet nyereségesnek nyereséges lesz de kb fele példányt fognak belőle eladni mint amugy...:P)
  • Thanatos
    érdekes, de nem hiszem hogy valahogy nem lehet kijátszani :)
  • Kandurex
    Amúgy félelmtes a mostani NET -es korosztály, mi is lámák voltunk, de ennyire nem, mint a mostaniak :(
  • Kandurex
    Bírom a sok faszcibálót, bereggel 1 hónapja és megmondja a frankót
  • Tgabbar
    És ha mégis mit csinálhatunk veled,vagy Te milyen egyéni produkcióval szolgálsz majd :P?
  • Hysteria
    majd meglátjátok h neten nemfog senki masoltal jaccani :))
  • Hysteria
    bf2 mashogy lesz nem lehet tört szerveren se jatszani :PP tudom hogyan csinaltak meg... :)
  • Bercy #7404
    ja jolvan nem szoltam.
    nem tudok olvasni.
  • Bercy #7403
    ez nem teljesen igaz. BFV-ben nem a PB hanem az EA servere ellenorizte a CD kulcsokat, tehat ha a serveren letiltottad azt a portot amelyiken kommunikal akkor tort cd kulcsal is vigan lehetett jatszani fuggetlenul a PB-tol.
  • Hysteria
    ACE nemhinném hogy nem lenne pénzed a bf2 re ahogy a géped nézem.... x800 as gpu...
  • Lifeforce
    Mivel a PB ellenőrizte a cdkulcsot, így a PB nélküli szerverekre eredeti játékkal sem lehetett belépni.
  • Thanatos
    vagy csak pb mentes warezszerverek lesznek nem? :)
    az mongyuk eleinte szvsz belefér amig nincs sok cheater max késöbb lesz gáz :)
  • Lifeforce
    Pedig ha játszani akarsz a BF2-vel, lehetséges, hogy meg kell venned :)
    Én megvettem a BF42-őt, előrendeltem a BFV-t, de az nem tetszett és visszamondtam, így félek egy kicsit a BF2-től.
    Kipróbálom elöbb a demot vagy a warez verziót, kiváncsi vagyok melyik jön hamarabb.
    Közülünk már egy páran előrendelték.
    A tört szerver viszont kétséges lehet, mert nem tudni milyen védelem lesz rajta.
    Multkor a BFV-ben csináltak egy tesztet, hogy a PB kezelte a kulcsokat, és biza a warezverziók megálltak vagy fél napig.
    Ha a BF2-vel így lesz, akkor bizony meg kell venni. :)
  • Tgabbar
    Sajna már tőlünk nem fogsz beférni :D.
  • ACE
    Én kurvasokat jáccottam előzőkkel is, mégsem vettem meg, játékért nem adok ki ennyi pénzt...
  • Hysteria
    jaja elso nap szaladok a boltba :))))
  • TDC Geronimo
    Nem kell ahhoz milliomosnak lenni......szvsz ha valaki nagyon vár egy játékot akkor megéri neki és össze lehet rá gyűjteni a pénzt....főleg, hogy már meg kellett volna jelennie. Nem tom te hogy állsz a BF-ekkel, de aki játszott az előző részekkel komolyabban és bejött neki akkor az tuti megveszi ;)