172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#7634 36 nap :)))) -
... csak nem hiszek se a DICEben, se az EAba ... nem gyöztek meg eddig ezzel a BF2ő dologgal. Ha sikerül, meghajlok elöttük igérem! -
Thanatos #7632 valamelyik interjuhéban azt irták hogy azért jön ki elöbb eu-ban mert itt hamarabb van vége a sulinak..., szal ilyen szempontbol tényleg csak kérdés menyit fog tényleg csuszni :)
aki meg dógózik azzal nem kalkulálnak hogy iylen gyermeteg lelkületi (pedig ucso ismereteim szerint bf-ben joval magasabb az átlagéletkor mint pl egy cs-ben :P) -
#7631 örülök, hogy ha a logód már nem is, de a pesszimizmusod megmaradt :] -
Nagydög #7630 "azt vágjátok, hogy pont vége lesz a sulinak és bf2..
ebből a szögből nézve jófejek a készítők, így legalább nem a tanulás rovására kapja el a hév a játékosokat a bf2 miatt :]"
Bázzzzz! Es majd a ceget is bezarjak mig en BF2-zok? Megmondom mindenkinek, hgy nem kap kozuzemi szamlat, mert nem erek ra csipcsup ugyekkel vacakolni. :))) -
#7629 és mindenki megy nyaralni... ezért fogjak még 2 hónapot tolni... figyeld majd csak meg -
#7628 azt vágjátok, hogy pont vége lesz a sulinak és bf2..
ebből a szögből nézve jófejek a készítők, így legalább nem a tanulás rovására kapja el a hév a játékosokat a bf2 miatt :] -
#7627 Ez egy nagy vacak csak nagyobb a felbontás -
#7626 nos én is rendesen láma voltam :) szal eléggé máshogy kell majd lőni benne, mint a bf vagy bfv. legalábbis az első élményem ez volt -
#7625 grafikát javitottak már a srácok? -
#7624 Ma jétszunk az LRRP-vel cb ladder meccset bfv-ben, majd jól kikérdezzük őket :) -
#7623 és? -
Nagydög #7622 "De célozva válhoz tartással lő,azért azzal illik pontosan lőni!!Headshot és kész..... :)"
Persze. Ha a celpont is ismeri az illemet, es nem rohangal, meg szokdecsel ossze vissza, sot a fejet is jol nevelten a csotorkolathoz hajtja. :)
-
#7621 De célozva válhoz tartással lő,azért azzal illik pontosan lőni!!Headshot és kész..... :) -
#7620 "Nemely kilott tarbol talan ha 4-5 golyo talal" .....ez így van! Sokan ezt nem veszik észre a videókban. Azt hiszik, hogy az egész tárat belelövi.....igenám, de ha megnézed a sebzésindikátort máris látod, hogy igencsak kevés volt a bevitt találatok száma. Egyszerűen csak láma aki játszik vele :) -
#7619 Itt megtaláljátok a múltkori GIGA.de adás videóit magas minőségben. Még nem néztem meg szal nem tom mennyivel jobbak, de azért biztos érdemes megnézni :) -
Nagydög #7618 "Ilyen erősek a golyóállómellények?!Mert vkibe majdnem egy tárat ereszt..."
Fraszt! Nem valakibe, hanem valakire. Nemely kilott tarbol talan ha 4-5 golyo talal. Mondjuk en konnyen ugatok. Mesterlovesz vagyok. Tiz lepes tavolsagbol mar kifejezetten kis epuleteket is eltalalok. :) -
#7617 Legyen mibe belekötni :) -
#7616 Az ugrás még mindig elég érdekes volt, mintha 0,5-ön lenne a gravitáció -
#7615 Igen egyes kasztoknak van golyóállómellénye igy nem mindegy kit lösz :) de az is igaz hogy még mindig kiegyensulyózás alatt van a játékok. -
#7614 Ilyen erősek a golyóállómellények?!Mert vkibe majdnem egy tárat ereszt... -
#7613 Ja és a hangok is nagyon jók!!Azok a fegyverropogások...ezért nem szeretek új videókat nézni... :) -
#7612 jaja gondoltam is rád,h h örülhetsz neki ;DD Az láttátok h az Abrhams tanknak nincs teteje?! :) vmi hiba lehetett...
Szerintem ez a legjobb videó!Már csak 37 nap! -
#7611 A Sajátján álmában :P -
#7610 :)) -
suncee #7609 Joe miert kinek a gepen lattad a videokat ? :) -
#7608 Jók az új videók ;-) !
Csak a saját gépemen látnám már... -
#7607 Láttuk hát :)
Egy csomót megy M4-el :D -
#7606 Nagyon nagy az a PC GAMER gameplay videó!!Csak Láttátok gondolom! -
#7605 Hát jah.......bár sok lesz az új játékos és én ettől tartok egy picit.....báááár sztem előbb utóbb megunja az állandó spawnképernyő bámulást :) -
#7604 Röhögném ha ő vezetné a Bftracks-et! -
#7603 szerinrtem külföldön több a lófaszjóska mint itthon, és itt legalább tudod jelezni az adminoknak ha valami nem tetszik
engem bfvben naponta egyszer kivágnak egy külföldi szerverről csak mert felbosszantom magam valamin...
bár lehet hogy velem van gond? -
hú ez elég durva gamma lesz, nagyon úgy tűnik...
és lesz benne
elektronikus hadviselés is?
-
#7601 csak akkor lesz jó ha csak eredeti gameval mehet játszani és ha szórakozik akkor admin.bannplayer -
#7600 nem hiszem :Ð -
#7599 Hát majd meglátjuk mi lesz a magyar szervereken.....ha tele lesz ilyen lóf@szjóskákkal már bocsánat akkor tépünk külföldre......bár ott is vannak szép számmal :) -
GeneralTao #7598 Másnem lekodolod majd a szervert és csak azoknak adod meg akkikben megbizol. -
Thanatos #7597 az eddigi scenet már nehéz tovább rontani -
#7596 Bazzeg 2 kemény nap szünet után visszamentem POE-zni és megint felbaszták az agyamat.....előre félek a BF2 scene-től.....ugyebár az a sok új játékos.... -
Thanatos #7595 én egy demot köszönnék neki ikább
amugy meg aki ezt az ugratást mellreszivja szeritnem meg is érdemli