172092
  • joebacsi
    hmm látom te is formában vagy :D
  • joebacsi
    htxvm :)
  • TDC Geronimo
    De nem látod, hogy van demó....ott van alattad a link :D
  • joebacsi
    banner mádöfaka'!
  • TDC Geronimo
    Innen
  • Sheke
    honnan lehet letőteni aggyy egy linket
  • TDC Geronimo
    Ki is lehet kapcsolni.....a másik meg az, hogy a VoIP-et meg csak a squadba lehet használni....ha hülyeségeket beszél akkor kick :)
  • Mr Manson
    már van
  • Skiper
    mikor lesz demo?
  • Zs0lt1
    LOOOL :Ð
    Pedig sajna elég nagy esély an rá. Remélem szerver oldalon ki lehet kapcsolni a voip-et.
  • Rózsalány
    fúúú, ez tényleg dejó ez a banner!!! nálam NYERT!
  • Tgabbar
    Fordíts lécci,lusta vagyok szótárazni:).
  • TDC Geronimo
    Ez tetszett a legjobban : "This not only emphasises the need for a squad to work together as a team, it also ensures you don't get random voice-spam from 12 year old CS players. " :DD
  • TDC Geronimo
    Remélem is, hogy lesz nálunk is hivatalos EA szerver......Ha nem akkor meg maradnak a németek :(
  • TDC Geronimo
    Egy újabb előzetes itt :)
  • TDC Geronimo
    :D
  • joebacsi
    htxvm, mostmár ezt is tudom :)
    [összeesik, meghal]
  • BurnBaby
    hát az jó rég lehetett :)))
  • Tgabbar
    Köszönöm az infót.
    (Így most 1:1,mert a multkor én segítettem az RPG jelentésében :).Nem mostanában volt :).)
  • BurnBaby
    hm. ez az ölős rész nem megy nekem. néhány betü törlendő :)))
  • BurnBaby
    igen, sajnos meg kell öljelelek :)
    amúgy az ea irodában :) csak azért nem írok róla hírt, mert annyi időt nem töltöttünk vele, h érdemben legyen véleményem.
  • joebacsi
    hogyan/hol volt lehetőséged kipróbálni? vagy ha elmondanád, akkor megkéne hogy ölj? :)
  • joebacsi
    glhf ;)
  • Mr Manson
    ja, bár egyre több a sok zürös dolog, nem lesz... nem igy lesz.. csak akkor lesz... stb...
  • Beers
  • BurnBaby
    nemtom. én igyexem odahatni és képviselni az érdekeinket :)
  • haxoror
    A legközelebbi a németeknél lesz, fél európa ott fog sorban állni :(
  • Beers
    Reméljük a legjobbakat!
  • BurnBaby
    mivel nem tudjuk h lesz kértük, h lehetőség szerint legyen .hu, vagy legalább .környéki official szerver
  • Lifeforce
    Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy csak az EA szervereken lesz stat, a gyári, tehát nem tört szervereken nem.
    Erre értettem a furcsát...
  • BurnBaby
    ezek a 'pluszok' patchként kell h jöjjennek. a kieg általában nagyobb terjedelmű, más témájú (azaz pl új helyszínek, csapatok, stb.)
  • BurnBaby
    én nem furcsálom. elég jól tudják, hogy úgyis megkerülik a népek ahol lehet az eredeti megvételét, tehát azzal tudja védeni magát és a beruházó játékosokat az ea, hogy pl. a statszerveren csak eredeti kulccsal lehet accot létrehozni.
    amikor az általam próbált verzióban usert akartam kreálni közölte, h nem tud csatlakozni az auth szerverre, el se jutottunk odáig, h körbenézzünk van-e szerver (amúgy nincs), mehetett az offline lövöldözés
  • Tgabbar
    Ezt a kieget majd külön meg kell majd venni?Egy "kicsit" pofátlanság lenne,ha igen,ugyanis ezeket a "plusszokat" alapból ígérték.Bár ,nem ez lenne az első :(.
  • CéZé
    talán elöbb jelenjen meg nem ? :)
  • Mr Manson
    csak jussunk be
  • Lifeforce
    Ígylegyen :)
    Amen...
    Én csak örülök neki ha így lesz, csak furcsálom :)
  • uHs Gerzson
    igyis ugyis ha esténként felnézel a külföldi szerverekre akkor a 10 legjobban tömöt szerverek közöt biztos találsz legalább 4-6 EAUK szervert. És szeerintem azért csak az Ea hivatalos szerverén lesznek csak rangredszer hogy kis pistának ne legyen könnyü dolga elérni a színteket :)
  • Lifeforce
    Nem azt mondom, hogy ez így baromság, de ennek így mi értelme?
    Úgy tudtam, hogy a szervert be lehet úgy állítani, hogy menjen a statrendszer.
    Ilyenkor a belépésnél a game kéri az EA-ra regisztrált logint.
    Ez tuti így lesz. :D
    Ha nem akkor nem tudom mi értelme. :)
    MMO-t akarnak csinálni, vagy csak az összes EA-s szervert akarják ezzel megtömni.
    Áááááh nem hiszem, hogy így lesz megcsinálva
  • TDC Geronimo
    Igen....stat- és rangrendszer valóban csak és kizárólag a hivatalos EA szervereken lesz. Csak itt tudsz majd fejlődni és unlockolható cuccokat szerezni
  • Thanatos
    nem ő azt mondja hogy a globális stat fejlesztgetés 8rangok, unlock etc...) csak hivatalos ea szervereken lesznek
    semmi köze a tört témához... eredeti fullos de nem e szervereken se lesz a gyüjtögetés...
    (persze a megszerzett unlockokat lehet használni nem hiv szerveren is 8márha ugy állitja be a tulaj) lehet a rangokat, statot is kijelzi nem hiv szervereken is de azokon nem tudod fejleszteni...