172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#7474 hmm látom te is formában vagy :D -
#7473 htxvm :) -
#7472 De nem látod, hogy van demó....ott van alattad a link :D -
#7471 banner mádöfaka'! -
#7470 Innen -
#7469 honnan lehet letőteni aggyy egy linket -
#7468 Ki is lehet kapcsolni.....a másik meg az, hogy a VoIP-et meg csak a squadba lehet használni....ha hülyeségeket beszél akkor kick :) -
#7467 már van -
#7466 mikor lesz demo? -
#7465 LOOOL :Ð
Pedig sajna elég nagy esély an rá. Remélem szerver oldalon ki lehet kapcsolni a voip-et. -
#7464 fúúú, ez tényleg dejó ez a banner!!! nálam NYERT! -
Tgabbar #7463 Fordíts lécci,lusta vagyok szótárazni:). -
#7462 Ez tetszett a legjobban : "This not only emphasises the need for a squad to work together as a team, it also ensures you don't get random voice-spam from 12 year old CS players. " :DD -
#7461 Remélem is, hogy lesz nálunk is hivatalos EA szerver......Ha nem akkor meg maradnak a németek :( -
#7460 Egy újabb előzetes itt :) -
#7459 :D -
#7458 htxvm, mostmár ezt is tudom :)
[összeesik, meghal] -
#7457 hát az jó rég lehetett :))) -
Tgabbar #7456 Köszönöm az infót.
(Így most 1:1,mert a multkor én segítettem az RPG jelentésében :).Nem mostanában volt :).) -
#7455 hm. ez az ölős rész nem megy nekem. néhány betü törlendő :))) -
#7454 igen, sajnos meg kell öljelelek :)
amúgy az ea irodában :) csak azért nem írok róla hírt, mert annyi időt nem töltöttünk vele, h érdemben legyen véleményem. -
#7453 hogyan/hol volt lehetőséged kipróbálni? vagy ha elmondanád, akkor megkéne hogy ölj? :) -
#7452 glhf ;) -
#7451 ja, bár egyre több a sok zürös dolog, nem lesz... nem igy lesz.. csak akkor lesz... stb... -
#7450 -
#7449 nemtom. én igyexem odahatni és képviselni az érdekeinket :) -
haxoror #7448 A legközelebbi a németeknél lesz, fél európa ott fog sorban állni :( -
#7447 Reméljük a legjobbakat! -
#7446 mivel nem tudjuk h lesz kértük, h lehetőség szerint legyen .hu, vagy legalább .környéki official szerver -
Lifeforce #7445 Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy csak az EA szervereken lesz stat, a gyári, tehát nem tört szervereken nem.
Erre értettem a furcsát... -
#7444 ezek a 'pluszok' patchként kell h jöjjennek. a kieg általában nagyobb terjedelmű, más témájú (azaz pl új helyszínek, csapatok, stb.) -
#7443 én nem furcsálom. elég jól tudják, hogy úgyis megkerülik a népek ahol lehet az eredeti megvételét, tehát azzal tudja védeni magát és a beruházó játékosokat az ea, hogy pl. a statszerveren csak eredeti kulccsal lehet accot létrehozni.
amikor az általam próbált verzióban usert akartam kreálni közölte, h nem tud csatlakozni az auth szerverre, el se jutottunk odáig, h körbenézzünk van-e szerver (amúgy nincs), mehetett az offline lövöldözés -
Tgabbar #7442 Ezt a kieget majd külön meg kell majd venni?Egy "kicsit" pofátlanság lenne,ha igen,ugyanis ezeket a "plusszokat" alapból ígérték.Bár ,nem ez lenne az első :(. -
CéZé #7441 talán elöbb jelenjen meg nem ? :) -
#7440 csak jussunk be -
Lifeforce #7439 Ígylegyen :)
Amen...
Én csak örülök neki ha így lesz, csak furcsálom :) -
#7438 igyis ugyis ha esténként felnézel a külföldi szerverekre akkor a 10 legjobban tömöt szerverek közöt biztos találsz legalább 4-6 EAUK szervert. És szeerintem azért csak az Ea hivatalos szerverén lesznek csak rangredszer hogy kis pistának ne legyen könnyü dolga elérni a színteket :) -
Lifeforce #7437 Nem azt mondom, hogy ez így baromság, de ennek így mi értelme?
Úgy tudtam, hogy a szervert be lehet úgy állítani, hogy menjen a statrendszer.
Ilyenkor a belépésnél a game kéri az EA-ra regisztrált logint.
Ez tuti így lesz. :D
Ha nem akkor nem tudom mi értelme. :)
MMO-t akarnak csinálni, vagy csak az összes EA-s szervert akarják ezzel megtömni.
Áááááh nem hiszem, hogy így lesz megcsinálva -
#7436 Igen....stat- és rangrendszer valóban csak és kizárólag a hivatalos EA szervereken lesz. Csak itt tudsz majd fejlődni és unlockolható cuccokat szerezni -
Thanatos #7435 nem ő azt mondja hogy a globális stat fejlesztgetés 8rangok, unlock etc...) csak hivatalos ea szervereken lesznek
semmi köze a tört témához... eredeti fullos de nem e szervereken se lesz a gyüjtögetés...
(persze a megszerzett unlockokat lehet használni nem hiv szerveren is 8márha ugy állitja be a tulaj) lehet a rangokat, statot is kijelzi nem hiv szervereken is de azokon nem tudod fejleszteni...