172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Például ezzen a képen csak azt láttom hogy minden szép és részletes. -
#7233 1000 forint a bolhán... -
#7232 Interjú 3 -
#7231 Ezt ugye nem mondod komolyan :P -
#7230 Hát tényleg nem egy nagy duranás de legalább elmondhatja az ember magáról hogy van neki egy :P -
#7229 nem valami szép képek, pixeles és rajzfilmes egy kicsit, remélem nem ilyen lesz -
#7228 az a baj, elég egyszerü kis szettnek néz ki, elég bucsus
gondolom nem 5.1, matricázni lehet ám bármit -
BF2 headset KELL EGY NEKEM IS!!!!!!!!!!!!!!
Ja és az EA főhadiszálásán a büfében Ea vizet árúlnak LOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
#7226 Na ahogy várható volt tegnap este megjöttek az elsö interjúk és egy pár finom és igen nagyfelbontásu képek.
Interjú 1
Interjú 2+képek -
#7225 Gero warezolni nem lehet itt neten csak eredetivel tudnak majd jatszani :)))) me acchoz csak eredeti cd key jo :) amugy nekem elobb meglesz a legmagasabb szint mint 6 honap:PPP -
Tgabbar #7224 Most ért véget egy fogadásom,mely által egy hétig nem kapcsolhattam be a gépet...:D,egy "kicsit" beteg voltam ,hogy esetleg lemaradok valamiről,de úgy tűnik nem kell hajnalban megvárnom a srácot munkába menet :D.
Amúgy tényleg jó a banner . -
#7223 Nekem úgy tűnt a válaszból, hogy BFTV se lesz benne az első kiadásban, csak a videórögzítés.
Az account meg szerintem csak arra kell, hogy kapjad a medálokat, reg nélkül is fogsz tudni játszani. -
Thanatos #7222 az meg midnen tucatgameban benne van... -
#7221 Az M4-et szerencsére nem :D -
Thanatos #7220 nagyából mindent kiszedtek amivel eleinte a nagy hirverést csinálták :PPP -
#7219 Jah és accountot kell majd kreálni ahhoz, hogy játszhass :)
Szal a warez ki tudja hogy lesz, de igazán nem is érdekel :P -
#7218 Bazzeg a laser designatort is kiszedték...... -
#7217 ÁÁÁÁÁÁÁ Mégis DICE Kanada csinálja a küldit :(((((((
Még ebben az évben kiadják
-
#7216 Hoppá....a legmagasabb szint eléréséhez 6 vagy több hónap kell :) -
#7215 A totalbf2 embere visszatért és 76 kérdésre kapot választ a bf2-vel kapcsolatban a beszámoloját majd késöbb fent lesz az oldalukon :)
76 kérdésre válasz itt -
#7214 np, legalább bandewnek is lesz végre egy kis dolga :) -
#7213 igazad van joebacsi sry :(( hulye vagyok :(( ne haragudjom rám senki :(( -
#7212 Ma mikor játszottam az egyik DC serveren,belökte valaki hogy kijött a bf2 demó!
Fejvesztve léptem ki és próbáltam letölteni a hivatalos oldalakról,de csalodnom kellett :( !
Annyi előnye származott belőle hogy első lett a server-en! (mindenki kilépett :) ) -
#7211 -
#7210 ...és biztos tudja hogy fórumba nem szokás 1024-nél szélesebb képet linkelni :) -
#7208 ki? :DDDD -
#7207 sni
már közülünk is játszott vele valaki:) -
#7206 hát ezek nem tul finom képek :DD max csajoknak .. :D de ahogy az a gyerek kinéz azthittem leokádom a monitort :)) -
#7205 A planetbattlefield embere visszatért az EA föhadiszálásáról és szép kis képeket hozot haza de az igazán fincsi képeket csak késöbb fogja felrakni :P
képcsomag 1 képcsomag 2 -
#7204 Hmmm de jó, még nem is mondtad. :-D -
haxoror #7203 Én az arabokkal leszek! -
#7202 Hamár itt tartunk tényleg kellene :P -
#7201 LOL :D -
#7200 Hmmmm de viccesek vagyunk... :-D -
#7199 tényleg bandew, kéne már egy bannerfrissítés!
(dejólesik, áhh :D) -
#7198 hát egyik bf-se a full reális fizikájáról híres, de jól is van ez így... -
#7197 hmm geroval a toppon vagyunk szövegértelmezésben hajnali tízkor :) -
#7196 bizony, köszi bandew! -
#7195 Te, azt hol olvastad, hogy még fordítják?
Miből fordítják? Angolról angolra? :P -
#7194 DE itt NEM lehet majd!!!
42-ben meg dc-ben meg poe-ban lehetett azt tudom.