172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#7394 nagyon eros védelme lesz sf3 és még elotte egy ea szerver leazonosit :)) ea szervert nem lehet kikerulni
megkell venni eredetibe.... -
#7393 Valszeg a teljesbe nem tűnnek el ilyen hamar.......a másik kérdésre pedig az a válasz, hogy valóban végtelen lőszer van, de ezt a felmelegedéssel egyensúlyozzák ;) -
#7392 AZ M4 BEBŰNTET ÉS SÁRBATIPOR ÁÁÁÁÁ KIBASZOTT NAGY VIDEÓ.......kell a teljes :) -
ACE #7391 Ja, csak nem vagyok milliomos... -
#7390 Amúgy meg most kezdem el megnézni a videót :) -
#7389 Nem lehet tudni, hogy milyen védelme lesz....meg kell venni eredetibe azt nem kell ilyeneken rágódni -
ACE #7388 Azt lehet előre tudni, hogy milyen védelem lesz a DVD-n? Remélem nem SF3 -
#7387 Nem volt rosz video csak az elején amikor elmegy a tank a gyerek mellet akkor nincs a tanknak tornya és látszik ahogy a gyerek ál benne :DDDDDDD -
#7386 naná, csak előtte lesz pár tört szerver is, remélhetőleg..Life? Liiife? :DD -
Thanatos #7385 tévdés..., ez csak akkor lesz hogyha akarod a pontjaid gyüjtögetni... elvileg... amugy nem lehet semit se tudni még :) -
#7384 vedd meg eredetiben -
#7383 nem lehet megoldani :)
miwel elobb be kell lépned egy ea hivatalos szerverre aztan csak utanna tudsz game szerverekre lépni... -
#7382 csá! Nem tudjátok hogy tört gameval lehet-e neten játszani? (pl.bf2)
vagy hogy lehet ezt megoldani? -
haxoror #7381 Hát nagyon remélem hogy nem mert az már tényleg túl arkádos :( -
Tgabbar #7380 Kár hogy a roncsok nem maradnak meg,vagy csak "ebben" a verzióban volt így?Néha elég jó kis fedezetet tudnak adni azok is.
A tankoknál jól láttam végtelenítet lőszer volt?Az eredetiben is így lesz?
Ne kérdezzek annyit :D? -
#7379 ez a videooo nagyooon buntet -
#7378 en most szedem még 1 mb:)))))))) 150k wal jon -
#7377 oke szia :) -
#7376 Francba most indulok melóba :(
Majd ha hazaérek megnézem. -
Tgabbar #7375 Tényleg jó kis videó! -
#7374 OMFG, ez naggyon durva, büntet nagyon! -
#7373 Nna Geró örülhet, az meber M4-el megy az elején egy csomót.
Így jár aki nem képes várni 1 órát :P -
#7372 LINK, sajna fileplanetes. -
#7371 Új videó lesz a totalbf2-őn......most töltik fel.....egy 9 perces gameplay movie.....tele infantryval :) -
#7370 esetleg M4 de nemhinném.. :) -
#7369 Jó kis snipa! :) -
haxoror #7368 Kevés rajta a dögös AK? -
#7367 pixeles a grafika? -
#7366 hát gero nem is tudom :DDDD talan én? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#7365 17-e előtt pár nappal jön a demó....a teljesig már csak kihúzzuk valahogy :) -
#7364 Faszák a képek.......bár amikor nézegetem őket valami hiányérzetem támad.....nem tudjátok mi lehet az? :D -
Thanatos #7363 az csak shipping? akkor télleg csak 17. után vlaszinű :D -
Thanatos #7362 tévedés... csak akkor nem elsz ha sf3-as lesz viszont akkor meg 17e után se... ha emg nem sf3 akkor az idő amig felnyomják kb 2 perc... :) (jah és uyge tod hogy boltokba pl már 17. elött leszállitják? :P) -
#7361 és a 17 is csak shipping date, úgyhogy mire boltokba kerül lesz az +1 hét - minima calcula... :) -
#7360 de -
#7359 mr. manson nemfog warezba sem meglenni csak 17 e után :)))
1. ido amég feltorik
2. europai megjelenés 17
3. amcsi megjelenés 24 :)
szal 17 e elott nemlesz :) -
#7358 most úgyvan :) -
#7357 Mehet negatívba tovább és meglátjuk mennyit tévedtünk :) ! -
#7356 akkor még nem mert akkor még csak éfél lesz... amugy elötte warez -
#7355 hmm majd kitalálok valami meglepit a bannerra, arra az esetre ha letelne az idő :)