172092
  • Zs0lt1
    Jah, kb én is akkor, bár akkor úgy volt, h márciusban hozzák :-)
  • Beers
    Én is (azt hiszem novemberben )
  • Crem
    back.

Megrendeltem...:) (pcDome)

on
  • [NST]Cifu
    Pedig egyszer, régen már említettem a HW gárdájának, hogy az 20mm-er alatt géppuskáról beszélünk, gépágyúnak a 20mm és a feletti automata fegyvereket nevezzük. ;)

Ettől függetlenül a videó azért még tényleg jó. ;)
  • Hysteria
    na jo par napos :)
  • Hysteria
    remelem nam haragszol meg de ez a video mar osregi :))
  • CUCLI
    Az M1A2 Abrams árnyékában

Dixie Flatline, 16:24 - PC - Játék: Team-MOHA - ADATLAP - (4 komment)

(Gamekult) Nehány újabb krémes és egy kicsit már dohos, de eseménydús videon csodálhatjuk az M1A2 Abrams tankok tekintélyes tűzerejét és az ellenük küzdő gyalogosok balettjét. A négy fős legénység a német Rheinmetall GmbH által fejlesztett 120mm-es M256 simacsövű ágyúval lőhet szegényített uránium magvas páncéltörő tölteteket, közelharc esetén pedig a 12,7 mm-es Browning M2 gépágyút, illetve a 7.62-es géppuskát vetheti be az ellenséggel szemben.

• Tgabbar
    Na egen....:P.
  • Thanatos
    ez már rég tisztázodott geronimoval, ne kezd újraaa :DDD
  • TS Zolly
    Több mint valószínü frx|DonC-ra gondolsz mikor azt irtad, hogy felbukkant itt egy fazon, aki már gémelt vele. DonC-ot nem ismerem személyesen, de azért adok a szavára.
  • TS Zolly
    Marha jó!
  • joebacsi
    nah full áptudét a banner :)
    (kibővített faqra még várni kell, de nem legyetek telhetetlenek :))
  • Multigyerek
    Szóval jön a game és azon fogok nyomulni !
  • Multigyerek
    hagyogy telnek a napok egyre jobban rákattanik
  • Meggymag
    Ilyen fülesem van csak Sennheiserben és persze BF2 logó nélkül. :)
  • Thanatos
    hát bfv-nél jobb votl az tény de azért szarból nem lehet várat épiteni ugye :PPP
    de viccet félretéve tény hogy bfv-nél jobb volt :)
  • TDC Geronimo
    Gondolom az se tettszett :)
  • Thanatos
    azzal is jáccotam, bár azzal tényleg nem sokat :)
  • TDC Geronimo
    Amúgy meg kb fél éve énse a vietnammal, hanem a hozzá készített PoE moddal tolom....nekem az iszonyatosan bejön
  • TDC Geronimo
    Ez valóban így van...tele vannak a magyar szerverek 14 év alatti játékosokkal akikkel még nem is lenne semmi baj ha nem lenne akkora a szája. Meg aztán én is jobban szeretek játszani magyarokkal. Hát viszont ha kijön a BF2 iszonyat sok új játékos lesz....és lesz közöttük nem is 1 bunkó. De idővel megunják az állandó spawn képernyő bámulást és abbahagyják a játékot ;)
  • Thanatos
    és mielött rákérdeztek nem nem egyszer... :P (egyedül is voltam amugy de haverokkal is és ugyis ugyanaz a csoda maradt bfv mint amugy...)
    de erről tényleg fölösleges vitatkozni, téged se lehet emggyőzni de engem se arról hogy a bfv nem egy kupac fos volt, ennyi :)
  • Thanatos
    magyar szervere mentünk fel pár haveral (sajnos nekem emgvan ez a betegségem hogy jobban szeretek magyarokkal jáccnai mint mindenféle külföldiekkel, lehet ez a baj mert magyarok között átlagon felüli a balfasz emg ovodás online gamekban sajnos :PPP)
  • TDC Geronimo
    BF-et sem mind1, hogy milyen emberekkel játszod....pl felmegyek egy német szerverre és az ideg kap el a sok balf@sz, csapatmunkához semmit sem értő, rpgláma, köcsög németektől :)
    ha barátokkal játszok akkor viszont mindent odab@sz a hangulat!!!
  • TDC Geronimo
    Jajj tényleg joebacsi majd a banneren át kellene írni a megjelenési dátumot meg a demóval kapcsolatos infót is ;)
  • Thanatos
    (ui.: a zenék azért tényleg jók votlak benne :PPP)
  • Thanatos
    és nem egykét hetes játék, erre most nagyon rábasztál :)))
    de ettől még nekem év bukása volt, ennyi :)
  • Mr Manson
    Azt mondod 1-2 hetes jaték?
  • Thanatos
    én már elöbb befejeztem de te csak bizonyitgatod utána még az izlésficamod :PPP
  • TDC Geronimo
    Na mind1.......itt fejezzük inkább be :)
  • Thanatos
    nah innét is láccik hogy izlésficamos vagyol, nem lehet adni a véleményedre :P
    bfv év bukása volt anno..., egyedül a zenék jók benne de azt is "lopták" :PPP
  • TDC Geronimo
    Figyi....ott a bfv....mekkora bugos szar már ....mégis imádok vele játszani........a BF2 meg csak jobb lehet (modern fegyverek, M4!!! :D stb.) Szal ;)
  • Thanatos
    azért énis azt remélem hogy nem lesz csalódás de mindenre van esély :)
  • TDC Geronimo
    Ebben az esetben biztos nem....nem tudtok meggyőzni az ellenkezőjéről és kész :P
  • TDC Geronimo
  • Thanatos
    nah ezaz, már ezért is szar lesz emrt ilyen gagyi tucat divatfegyverekel tömik tele a gamet :(
  • Thanatos
    tudod mindig amit a elgjobban vársz az lessz a elgnagyobb csalódás... ez igy szokott lenni :P
  • Mr Manson
    ja... 17a boltokban... hajón elötte 1-2 nappal és elötte már warez
  • haxoror
    Neked minden kibaszottul tetszik amiben van gagyi M4 :P
  • TDC Geronimo
    Nem tom minek vitatkozunk ám ilyenen :) ......nekem biztos, hogy kibaszottúl tettszeni fog a többi meg nem érdekel :P
  • Thanatos
    warez lehet még 45 se... :P
    fél magyaroország meg nemhiszem hoigy jáccot velük mert mo fele azt se tudja mi az a bf2... :P