172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#7314 Jah, kb én is akkor, bár akkor úgy volt, h márciusban hozzák :-) -
#7313 Én is (azt hiszem novemberben ) -
#7312 back.
Megrendeltem...:) (pcDome)
on -
#7311 Pedig egyszer, régen már említettem a HW gárdájának, hogy az 20mm-er alatt géppuskáról beszélünk, gépágyúnak a 20mm és a feletti automata fegyvereket nevezzük. ;)
Ettől függetlenül a videó azért még tényleg jó. ;) -
#7310 na jo par napos :) -
#7309 remelem nam haragszol meg de ez a video mar osregi :)) -
CUCLI #7308 Az M1A2 Abrams árnyékában
Dixie Flatline, 16:24 - PC - Játék: Team-MOHA - ADATLAP - (4 komment)
(Gamekult) Nehány újabb krémes és egy kicsit már dohos, de eseménydús videon csodálhatjuk az M1A2 Abrams tankok tekintélyes tűzerejét és az ellenük küzdő gyalogosok balettjét. A négy fős legénység a német Rheinmetall GmbH által fejlesztett 120mm-es M256 simacsövű ágyúval lőhet szegényített uránium magvas páncéltörő tölteteket, közelharc esetén pedig a 12,7 mm-es Browning M2 gépágyút, illetve a 7.62-es géppuskát vetheti be az ellenséggel szemben.
-
Tgabbar #7307 Na egen....:P. -
Thanatos #7306 ez már rég tisztázodott geronimoval, ne kezd újraaa :DDD -
TS Zolly #7305 Több mint valószínü frx|DonC-ra gondolsz mikor azt irtad, hogy felbukkant itt egy fazon, aki már gémelt vele. DonC-ot nem ismerem személyesen, de azért adok a szavára. -
TS Zolly #7304 Marha jó! -
#7303 nah full áptudét a banner :)
(kibővített faqra még várni kell, de nem legyetek telhetetlenek :)) -
#7302 Szóval jön a game és azon fogok nyomulni ! -
#7301 hagyogy telnek a napok egyre jobban rákattanik -
#7300 Ilyen fülesem van csak Sennheiserben és persze BF2 logó nélkül. :) -
Thanatos #7299 hát bfv-nél jobb votl az tény de azért szarból nem lehet várat épiteni ugye :PPP
de viccet félretéve tény hogy bfv-nél jobb volt :) -
#7298 Gondolom az se tettszett :) -
Thanatos #7297 azzal is jáccotam, bár azzal tényleg nem sokat :) -
#7296 Amúgy meg kb fél éve énse a vietnammal, hanem a hozzá készített PoE moddal tolom....nekem az iszonyatosan bejön -
#7295 Ez valóban így van...tele vannak a magyar szerverek 14 év alatti játékosokkal akikkel még nem is lenne semmi baj ha nem lenne akkora a szája. Meg aztán én is jobban szeretek játszani magyarokkal. Hát viszont ha kijön a BF2 iszonyat sok új játékos lesz....és lesz közöttük nem is 1 bunkó. De idővel megunják az állandó spawn képernyő bámulást és abbahagyják a játékot ;) -
Thanatos #7294 és mielött rákérdeztek nem nem egyszer... :P (egyedül is voltam amugy de haverokkal is és ugyis ugyanaz a csoda maradt bfv mint amugy...)
de erről tényleg fölösleges vitatkozni, téged se lehet emggyőzni de engem se arról hogy a bfv nem egy kupac fos volt, ennyi :) -
Thanatos #7293 magyar szervere mentünk fel pár haveral (sajnos nekem emgvan ez a betegségem hogy jobban szeretek magyarokkal jáccnai mint mindenféle külföldiekkel, lehet ez a baj mert magyarok között átlagon felüli a balfasz emg ovodás online gamekban sajnos :PPP) -
#7292 BF-et sem mind1, hogy milyen emberekkel játszod....pl felmegyek egy német szerverre és az ideg kap el a sok balf@sz, csapatmunkához semmit sem értő, rpgláma, köcsög németektől :)
ha barátokkal játszok akkor viszont mindent odab@sz a hangulat!!! -
#7291 Jajj tényleg joebacsi majd a banneren át kellene írni a megjelenési dátumot meg a demóval kapcsolatos infót is ;) -
Thanatos #7290 (ui.: a zenék azért tényleg jók votlak benne :PPP) -
Thanatos #7289 és nem egykét hetes játék, erre most nagyon rábasztál :)))
de ettől még nekem év bukása volt, ennyi :) -
#7288 Azt mondod 1-2 hetes jaték? -
Thanatos #7287 én már elöbb befejeztem de te csak bizonyitgatod utána még az izlésficamod :PPP -
#7286 Na mind1.......itt fejezzük inkább be :) -
Thanatos #7285 nah innét is láccik hogy izlésficamos vagyol, nem lehet adni a véleményedre :P
bfv év bukása volt anno..., egyedül a zenék jók benne de azt is "lopták" :PPP -
#7284 Figyi....ott a bfv....mekkora bugos szar már ....mégis imádok vele játszani........a BF2 meg csak jobb lehet (modern fegyverek, M4!!! :D stb.) Szal ;) -
Thanatos #7283 azért énis azt remélem hogy nem lesz csalódás de mindenre van esély :) -
#7282 Ebben az esetben biztos nem....nem tudtok meggyőzni az ellenkezőjéről és kész :P -
#7281 -
Thanatos #7280 nah ezaz, már ezért is szar lesz emrt ilyen gagyi tucat divatfegyverekel tömik tele a gamet :( -
Thanatos #7279 tudod mindig amit a elgjobban vársz az lessz a elgnagyobb csalódás... ez igy szokott lenni :P -
#7278 ja... 17a boltokban... hajón elötte 1-2 nappal és elötte már warez -
haxoror #7277 Neked minden kibaszottul tetszik amiben van gagyi M4 :P -
#7276 Nem tom minek vitatkozunk ám ilyenen :) ......nekem biztos, hogy kibaszottúl tettszeni fog a többi meg nem érdekel :P -
Thanatos #7275 warez lehet még 45 se... :P
fél magyaroország meg nemhiszem hoigy jáccot velük mert mo fele azt se tudja mi az a bf2... :P