172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Thanatos #7274 tetudod , mindenesetre én már nem egyszer láttam oylat hogy rengetegen az egekig magasztaltak egy gamet olyanok akik szavára még többé kevézsbé adok is azt kalap fogs lett a game 8meg forditva is volt) szal én már hiszem ha látom 8jobban mondva hiszem ha már játszok vele :P) -
#7273 46 :P
Jah és valóban szomorú, de tényleg fél Magyarország játszott már vele :( -
#7272 3 embert ismerek személyesen is akik játszottak vele.....és ők sem ma kezdték a BF-et...szal az ő szavukra adok ;) -
Thanatos #7271 ráadásul lehet én vagyok a finyás de nekem személyesen ismert emberek közül is elég kevés van akinek iylen szempontbol bármit is adok a véleményére ;PP
de a lényeg a lényeg saccperkb 45 nap mulva meglátjuk :P -
Thanatos #7270 azok közül hányan jáccotak vele? itt multkor felbukkant egy gyerek, oks őt tegyük fel ismered, de ez csak egy, vagy már fél mo ezzel jáccik? :P -
Thanatos #7269 nc... -
#7268 Valamit hagyni kell majd a kiegekbe is :) -
#7267 Nem.......olyanokéra akiket személyesen is ismerek ;) -
Thanatos #7266 kiknek a szavára? akiket soha nem láttál szeméylesen, soha nem ismertél, azt se tudod kik ők, csak hallotad hogy ők húde nagy májszterek? :PPP (én ilyesmivel mgé midnig ugy vagyok hogy szarok msá véleményére majd ha készlesz eldöntöm én hogy nekem éppen bejön vagy nem :P -
Thanatos #7265 -
Thanatos #7264 nah vasalj nekem igy ki egy ruhát , megnézem :) -
Thanatos #7263 jah :/
meg interjuhékat elnézegetve minden értelems dolgot kivágnak belőle... tök jó még elolvasok pár inetjúút és meg se veszem már inkább :PPP -
#7262 Mert vannak akik már játszottak vele és ők is "csöpögnek". És mind olyan emberek akiknek adok a szavára ;) -
#7261 Szerintem már azzal nyerhetünk ha megtartja a régi filinget -
#7260 ez igaz, de már most csöpög mindenki, és max a grafika miatt lehet. mert jatszni nem nagyon jatszottak vele. és ezt nem értem!
játékfiling legyen jó, amit sorban cáfolnak meg visszavonásokkal! -
#7259 És a Bf42 sem volt a legszebb a maga idejében mégis nem ez számitot benne meg amugy is soha nem lesz tökéletes játék -
#7258 Így lett vasalva és kész :D -
#7257 az árnyék meg fürészfogasz, a hajó széle meg kimondottan csunya... van még mit dolgozni ezen srácok... gg -
Thanatos #7256 mintha a manusz csuklójána ruci kissé szögletes lenne nem? :P (najó sokszögletü nem szögletes..., de ettől még rédekes :P) -
#7255 Nekem 3 óra!
Anno mikor BFV is megjelent, és volt a hajós bemutató, már több óra játék állt mögöttem!
Sajnos ennyit nem ér, hogy pénteken 6órát utazzak BF2 miatt! Juniusba, mikor valószinü már a tengerpartra zuzok le hétvégézni! -
#7254 Hát te tudod :)
Amúgy én se vagyok pesti, de elég közel lakok.....45 perc alatt fenn is vagyok és hazafelé meg sprint lesz ha nálam lesz a BF2 :D -
#7253 hát ja, de nem vagyok pesti. addigra warez már lesz... azt az 1-2napot kibirom, és ha nem tetszik le is mondhatom! -
#7252 Nem tom.....sztem meg....bár én inkább felmegyek és személyesen veszem meg jópár ismerőssel együtt.....mert ugyebár ha megrendeled az első nap tuti nem kapod meg :P -
#7251 Jóvanna....Joebacsi azt még nem frissítette :) -
#7250 Nem tudja valaki hogy az 576.hu megtartott-e a bf2-ő elörendeléseket? -
#7249 Hát ez a banner nagyon jó.Főleg ez a visszaszámolás.GRATULA. -
Tgabbar #7248 Nézze csak meg a FAQ-részt legyen szíves :). -
#7247 00.00kor nem fogjak kiadni, az tuti.
És addigra siman jatszik mindenki a warezzal. -
#7246 De.....pont 17-e, reggel 00.00-ra van beállítva :) -
Tgabbar #7245 És ha jól látom a banner-ben látható megjelenési időpont nem egyezik a valós megjelenési dátummal :). -
Tgabbar #7244 A behajózás mikor lessz?
-
#7243 Hát már ránézésre sem túl bizalomgerjesztő, függetlenül attól, hogy ki gyártotta... -
#7242 mármint 5.1? -
#7241 Jó de nem mindegy ki gyártja mivel ezt a logitech csinálj és ahogy tudjuk a minöség az alap tölük. -
#7240 Nekem már volt ehhez hasonló headszettem, és el kell, h mondjam, h valami iszonyatosan kényelmetlen. Csak azért, mert van rajta egy bf2-es matrica nem kell. -
#7239 Dede :D
-
#7238 hm... engem nem gyöznek meg! (de ne kövezzetek meg :D )
a headset meg nem 5.1, igy nekem nem is kell -
#7237 Napersze...arra kiváncsi leszek :P -
#7236 Ez egy logitech headset. Azért nem lehet olyan rossz :)
A képekről meg annyit, hogy valóban nem a legjobb minőségűek, de mozgás közben közel sem ilyen lesz....ezek ilyen szar betömörített képek. Ezek arra valók csak, hogy megfigyeljük milyen hihetetlen részletesen van kidolgozva minden. -
#7235 dede