172092
  • Thanatos
    tetudod , mindenesetre én már nem egyszer láttam oylat hogy rengetegen az egekig magasztaltak egy gamet olyanok akik szavára még többé kevézsbé adok is azt kalap fogs lett a game 8meg forditva is volt) szal én már hiszem ha látom 8jobban mondva hiszem ha már játszok vele :P)
  • TDC Geronimo
    46 :P

Jah és valóban szomorú, de tényleg fél Magyarország játszott már vele :(
  • TDC Geronimo
    3 embert ismerek személyesen is akik játszottak vele.....és ők sem ma kezdték a BF-et...szal az ő szavukra adok ;)
  • Thanatos
    ráadásul lehet én vagyok a finyás de nekem személyesen ismert emberek közül is elég kevés van akinek iylen szempontbol bármit is adok a véleményére ;PP
    de a lényeg a lényeg saccperkb 45 nap mulva meglátjuk :P
  • Thanatos
    azok közül hányan jáccotak vele? itt multkor felbukkant egy gyerek, oks őt tegyük fel ismered, de ez csak egy, vagy már fél mo ezzel jáccik? :P
  • Thanatos
    nc...
  • TDC Geronimo
    Valamit hagyni kell majd a kiegekbe is :)
  • TDC Geronimo
    Nem.......olyanokéra akiket személyesen is ismerek ;)
  • Thanatos
    kiknek a szavára? akiket soha nem láttál szeméylesen, soha nem ismertél, azt se tudod kik ők, csak hallotad hogy ők húde nagy májszterek? :PPP (én ilyesmivel mgé midnig ugy vagyok hogy szarok msá véleményére majd ha készlesz eldöntöm én hogy nekem éppen bejön vagy nem :P
  • Thanatos
  • Thanatos
    nah vasalj nekem igy ki egy ruhát , megnézem :)
  • Thanatos
    jah :/
    meg interjuhékat elnézegetve minden értelems dolgot kivágnak belőle... tök jó még elolvasok pár inetjúút és meg se veszem már inkább :PPP
  • TDC Geronimo
    Mert vannak akik már játszottak vele és ők is "csöpögnek". És mind olyan emberek akiknek adok a szavára ;)
  • uHs Gerzson
    Szerintem már azzal nyerhetünk ha megtartja a régi filinget
  • Mr Manson
    ez igaz, de már most csöpög mindenki, és max a grafika miatt lehet. mert jatszni nem nagyon jatszottak vele. és ezt nem értem!
    játékfiling legyen jó, amit sorban cáfolnak meg visszavonásokkal!
  • uHs Gerzson
    És a Bf42 sem volt a legszebb a maga idejében mégis nem ez számitot benne meg amugy is soha nem lesz tökéletes játék
  • TDC Geronimo
    Így lett vasalva és kész :D
  • Mr Manson
    az árnyék meg fürészfogasz, a hajó széle meg kimondottan csunya... van még mit dolgozni ezen srácok... gg
  • Thanatos
    mintha a manusz csuklójána ruci kissé szögletes lenne nem? :P (najó sokszögletü nem szögletes..., de ettől még rédekes :P)
  • Mr Manson
    Nekem 3 óra!
    Anno mikor BFV is megjelent, és volt a hajós bemutató, már több óra játék állt mögöttem!
    Sajnos ennyit nem ér, hogy pénteken 6órát utazzak BF2 miatt! Juniusba, mikor valószinü már a tengerpartra zuzok le hétvégézni!
  • TDC Geronimo
    Hát te tudod :)
    Amúgy én se vagyok pesti, de elég közel lakok.....45 perc alatt fenn is vagyok és hazafelé meg sprint lesz ha nálam lesz a BF2 :D
  • Mr Manson
    hát ja, de nem vagyok pesti. addigra warez már lesz... azt az 1-2napot kibirom, és ha nem tetszik le is mondhatom!
  • TDC Geronimo
    Nem tom.....sztem meg....bár én inkább felmegyek és személyesen veszem meg jópár ismerőssel együtt.....mert ugyebár ha megrendeled az első nap tuti nem kapod meg :P
  • TDC Geronimo
    Jóvanna....Joebacsi azt még nem frissítette :)
  • Mr Manson
    Nem tudja valaki hogy az 576.hu megtartott-e a bf2-ő elörendeléseket?
  • Robogo
    Hát ez a banner nagyon jó.Főleg ez a visszaszámolás.GRATULA.
  • Tgabbar
    Nézze csak meg a FAQ-részt legyen szíves :).
  • Mr Manson
    00.00kor nem fogjak kiadni, az tuti.
    És addigra siman jatszik mindenki a warezzal.
  • TDC Geronimo
    De.....pont 17-e, reggel 00.00-ra van beállítva :)
  • Tgabbar
    És ha jól látom a banner-ben látható megjelenési időpont nem egyezik a valós megjelenési dátummal :).
  • Tgabbar
    A behajózás mikor lessz?
  • [NST]Cifu
    Hát már ránézésre sem túl bizalomgerjesztő, függetlenül attól, hogy ki gyártotta...
  • Mr Manson
    mármint 5.1?
  • uHs Gerzson
    Jó de nem mindegy ki gyártja mivel ezt a logitech csinálj és ahogy tudjuk a minöség az alap tölük.
  • Zs0lt1
    Nekem már volt ehhez hasonló headszettem, és el kell, h mondjam, h valami iszonyatosan kényelmetlen. Csak azért, mert van rajta egy bf2-es matrica nem kell.
  • TDC Geronimo
    Dede :D
  • Mr Manson
    hm... engem nem gyöznek meg! (de ne kövezzetek meg :D )
    a headset meg nem 5.1, igy nekem nem is kell
  • TDC Geronimo
    Napersze...arra kiváncsi leszek :P
  • TDC Geronimo
    Ez egy logitech headset. Azért nem lehet olyan rossz :)
    A képekről meg annyit, hogy valóban nem a legjobb minőségűek, de mozgás közben közel sem ilyen lesz....ezek ilyen szar betömörített képek. Ezek arra valók csak, hogy megfigyeljük milyen hihetetlen részletesen van kidolgozva minden.
  • Mr Manson
    dede