172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#7594 "Already Battlefield 2 will be my game of the year. Where Half Life² will disappear in gaming history as overhyped, Battlefield 2 will single-handedly rewrite gaming history, just as its predecessor ..." :) -
#7593 Gyorsan telik az idő,amikor utoljára néztem még csak 40 valahány nap volt hátra! :) -
#7592 A tegnapi 3 videóhoz tartozik egy nagy leírás is amit itt olvashattok.....nem írok már semmit, mert megint lehúrrogtok.... -
#7591 köszi :) -
#7590 Mit akarsz már? Már kijött nem emlékszel? :D -
#7589 Hát jah......de mit is mondanék ha egyszer qrvajó :) -
#7588 :) -
Picador #7587 37nap
37nap
37nap
37nap
37nap
-
#7586 -
#7585 -
Tgabbar #7584 :DD -
#7583 jó napot! demo? -
#7582 Sztem gero, csak annyitkérdez majd tőlük a BF2-ben:
Nna hogy tetszik a spawn screen? :P -
#7581 Most miért maceráljátok Geronimot? Assze elég sok hírt köszönhetünk neki a BF2-ről. A lelkesedése meg olyan amilyen... -
Thanatos #7580 az már felse berül bennem hogy ha bármiben is szerepel ez a bet+szám kombo nem élvez el rögtön attol függetlenül miről van szó... :) -
haxoror #7579 És akkor az M4-ről még nem is beszéltünk... -
Thanatos #7578 bár van egy oylan érzésem ha nem lenne benne semmi csak bf2 logot mutatnák három és fél órán keresztül neked akkor is qrvajó lenne :PPPP -
Thanatos #7577 most őszintén..., volt már oylan video amire nem ehez hasonlo votl a reakciód? :) -
#7576 Huhh....harmadjára nézem, de nem tudok betelni :) -
#7575 AZTAQRVA ESZMÉLETLEN JÓÓÓÓÓÓÓÓ -
#7574 3 új videó itt!!!
Most szedem...szal véleményt csak utána mondok :)
u.i. Joebacsi hogy sikerült a magyar? :) -
#7573 az európai példányokat elvileg 06/17-én indítják útnak, tehát várhatóan vmikor a következő héten lesz a boltokban elvileg. gyakorlatilag szerintem az usa shipping date idején került a boltokba európában is (06/23), de hogy ehhez képest itthon hány nap csúszással lesz kapható... :) -
#7572 Jah :D -
Tgabbar #7571 Vagy ha a Hellfire nevű "fáklyákat" -
#7570 Elég lesz ha a fákylákat dobálja a heli ....nem kell kiugrani ;) -
#7569 Jah de ez is olyan átbaszásos :) -
#7568 Az áprilisi hírlevélben lévő video letölthető gigametálbrutál minőségben :-)
http://www.battlefield2.info/main.php?func=dl&id=53&tv=1_2 -
#7567 vigyázz megint jön a büntipont :P -
haxoror #7566 2005-06-17
hétfőpowa :D -
haxoror #7565 2005-06-14
bannerpowa :) -
Picador #7564 Mi a magyarországi megjelenés hivatalos dátuma? -
#7563 A helisek meg nyomhatják az E betűt, amikor meglátják a Tunguskát -
#7562 "Another nice feature is the ability to crouch while in the MG nest on the tanks"
Huhh fasza :) -
#7561 Már csak 38 nap. hurráá -
#7560 Ahogy feltűnik a cobra az APC nem sokáig lesz egy darabban -
#7559 Ezaz :) -
#7558 De a helit nem követi az APC rakétája, szóval majd lesz aki megvéd -
haxoror #7557 Nem, nem lesz jó mert az APC el tud bújni a susnyásban vagy kitolatva a ház mögül csak simán elereszt egy rakétát és újra elbújik, nyílt terepről érkező tankokat simán szét tudnak szedni!
(minden újitás rossz ami kárt okozhat az én dragászágomnak ) -
#7556 "the APC rocket will track enemy tanks"
Sztem jó lesz :P
Jah és valóban úgy néz ki hogy a gunnerrel végre lehet is valamit kezdeni :) -
haxoror #7555 "Another key feature is that gunners are going to be much more important in BF2. As a tank turret gunner, your turret will move independently. I know this is going to make the blood of realism freaks everywhere boil, but that's ok, because it's more fun from what I've seen. By this I mean that when the tank driver rotates the turret, your stationary gun on top is fixed. This will make it much easier to take out enemy troops, since the slight movements of your driver won't throw you way off. Tank gunners will also be able to crouch!!!"
VÉÉÉÉGRE!!!
"yes, grenades can still hurt them"
A francba...
"the APC rocket will track enemy tanks"
hmm... majd meglássuk de sztem ez is szar hír (nekem)