14991
-
#780 novemberben minden kiderül...az még 3(!) hónap...wááá... -
#779 Áhhh...
Én már csak abban reménykedem, hogy ezekkel csak át akarnak minket vágni. Szar képek, a játék meg überfasza lesz. Bár erre kevés esélyt látok. -
#778 azaz... -
#777 ez van...ilyen világban élünk... -
#776 a csóka meg aki ül a kocsiba az egy alfás textúra (egy lap) :DDDD wáááááá -
#775 basszus ha jobban megnézem... ami valós ezen a képen az csak a kasztni nemtom miért csinálták ezt de van egy olyan érzésem hogy hülyének nézik a leendő usereket... szánalom bazze de még ha ilyen nyomik hogy retusálással rakják rá a kerekeket a kocsira akkor legalább csinálnák jól... -
#774 tiszta konzol átirat! -
#773 mik ezek a kerés elmosódások LOL! mintha rá lenne montírozva valami ocsmány textúra hogy lehet ilyen igénytelenül megcsinálni valamit? áááá -
#772 detto ezen a véleményen vagyok...egy csomó autóhoz a valóságban gyártanak spoiler szetteket...pl Bomex,Veilside,stb Supra...stb... -
RedRiot #771 Izé, második részt ugyanaz a gárda csinálja mint az elsőt? Lehet hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de szerintem az eddigi screenshotok alapján az NFSU2 szarabbul néz ki mint az 1. Vagy ugyanúgy, de jobban semmikép.
Itt van például ez a kép:
200SX
Mi néz ki jól ezen a képen? Szerencsétlen 200SX-nek síküvegből van a szélvédője, és szabályos téglalap alakú, semmi ív! Basszus, 200 polygonos autómodell vagy mi? A kerék ha nem is törött, de nekem nagyún úgy tűnik, hogy a képen egy statikus 3D nem forgó objekt a kerék, és egy animált textúra van rajta. Komolyan ez a 200SX szarabb mint ami az 1-ben volt.
RX8 LOL edition
Ez teljesen kész... Hogy néz ki szerencsétlen autó? Erősen kétlem, hogy létezik ilyen body-kit. Miért nem lehetett valós, létező spoiler-kiteket lemodellezni? Azzal a sárvédő-szélesítéssel ki sem lehetne nyitni az RX8-as hátsó ajtaját. OK, tervezzenek kamu-spoliereket, de ne nézzenek ki hülyén, ne lógjanak az aszfaltba, stb. Mert ez így IMHO egy nagy szar. Tényleg csak azért nem értem az egészet, mert ez nemhogy jobban néz ki az 1-től, de inkább szarabbul. -
#770 És a 751-es üzidért nem jár bann? Bocs ha szemtelennek tünik, de ugyan az a két írás. -
#769 te figy, tudtad, hogy reklámozásért bann jár? -
#767 kitorve?:) nem lattatok meg drift partit:)
amugy nagyon fasza az a kep ahol a 280 sx es a trueno van egyutt ( a kerek kitoros kep) -
#766 De lehet, hogy az első képen a kerék tényleg el van törve. Egyébként ezek a képek nem az igazi változatból készültek, hanem a bétából, vagy lehet, hogy az alfából. -
#765 dehát überszembetűnő...ránézek és szinte üvölt a baki!:DDDD -
#764 de egy NFSben nem illik ilyen hibákat csinálni...lásd az előző részeket...most egy ilyet bevágni hogy a kerék ovális...a neon fénye átvilágítja a küszöböt,a kerék meg olyan mintha kilenne törve...nem tudom...Porschés részben minden volt ami kellett...törött a kocsi rendesen...ki/be kapcsolható fényszóró,belseje kivan dolgozva,volt duda,index/elakadás jelző,rükverc' lámpa,stb...Hot Pursuit 2 is jó volt de azóta eléggé negatív tartományba zuhant a tetszési index(micsoda mondat...) számomra...persze nem szimulátornak készül,de ha a porschésba be tudták biggyeszteni' azokat amiket leírtam(index,duda,stb) akkor egy Ándergrándba' sem lehet nehéz...lehet hogy túl magasan vannak az elvárásaim...:D -
#763 lehet hogy szögletes a kerék de mennyire klafa verdán szögletes. -
#762 LOL, mennyi bajod van neked -
#761 Sorry az elhanyagolható végéről a k betü lemaradt. -
#760 Minden játékban van hiba, sajnos ebben is. De ezek még elhanyagolható. -
#759 hali!
és a balelsőkerék törött
a kerék nem kerek!:)))
a neon amit mondtál! és a balelső kerék a sárvédő tetejét súrolja szvsz ilyen ültetéssel...
furcsa képek!:D -
#758 Kár, hogy a neon még mindig a kasznin világít át. -
#757 nem is lehet látni!!!!
de azé benne van... -
#756 Azért nem látod mert pici...azaz aprócska..)) -
#755 a fékpad elég jól néz ki...
de az emlegetett törésről még semmit nem látni. Tudom biztos kicsi lesz de szeretném már látni mennyire kicsi :) -
#754 mert vízen egész jó, viszont az aszfalton nem ilyen takony kéne. -
Caterpillar #753 2 kérdés:
1. Kb mikorra várható?
2. Miért kell az útra az a csillohó takony? (már az egyben is kikapcsoltam...) -
#751 csomó új fasza kép -
#750 aham -
#749 szer=szar -
#748 hát pfujj!!!
karikusz: az az opel corsa meg nem egy rakat szer csak nem illik bele a játékba. egyébként meg az sztem csak forgalom -
#747 Pár képet itt is megnézhettek a játékból. -
#746 no meg az a szar opel corsa is mit keres ott???? -
#745 há az... nem raktam volna bele ebbe a gémbe. -
Zsolo #744 Hát ez elég csunya! -
#743 mármint a mustit.. :( -
#742 ÁÁ szentségtöréss vÁÁÁÁÁÁ! hogy lehet igy elb@szni?? -
#741 akkor csak linket nyomok.
musti gété -
#740 fákk.. elbasztam -
#739 jéé, lesz ebben autó is a japó zümmögők mellé (musti)? bár sztem nem áll jól neki ez a szerep.