14991
-
#821 hoppá..*nicked -
#820 ezazzazzaz a mustang ami 2005-ben fog kijoni...ha jol latom a sok bodykit alatt. jolvan, teccik -
#819 én jobban örültem volna a bömbesznek de a Fordos se rossz...jó a nickdes képje... -
#818 ....ami nem is baj... :) -
#817 már kedztem örülni hogy E30-as BMW,de jól megnéztem és megláttam a pacit,meg hogy a lámpák kicsit máshogy állnak,és rájöttem hogy egy Ford Mustang:) -
#816 lol egy body kit!:DDD -
#815 -
#814 -
#813 -
#812 -
#811 adja az isten hogy neked legyen az igazad.. mert en is inkabb pc-n nyomnam .mert van kormanyom -
#810 ember, te nem vagy százas. hogy lehet ekkora képpel szétb*szni az egész topicot? gratula baumeg -
#809 na ezt betettem kedvencnek!:) a csajok miatt persze!:D -
#808 Egyébként a promóciós 350Z ről a többi képetitttaláljátok! -
#807 #793 ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS? kiszóthozzád? azért szóltam hogy no OFF mert erre máshol is odafigyelnek ... -
#806 akkó yó -
#805 Azt írják valódi, mert ez egy NFSU2 promóciós autó -
#804 Bocsi, egy kicsit nagy :) -
#803 Szépek!
Valaki ennyire rajongó, vagy fake? -
#801 no comment:
-
#800 Egy kis drift orvoslás:
-
#799 de ha már ennyire SRS akkor ide menjünk, elvégre ez NFS U2 topik... -
#798 gyengébbek kedvéért!:P -
#797 ő megbocsáss de az SRS PCre is jön!:P
egy az az oldalán ott van hogy PC,kettő a gamestarban is írták...most egy PC magazin minek írjon Konzolos hírt?:D -
#796 -
#795 csak az a baj hogy onli konzol...
SRS rol beszelunk... no azert en lehet hogy beszervalok magamnak jovoheten egy SRS-*t GC re:)
-
#794 Majd összebeszélünk és felkutatjuk..:) -
#793 Amúgy jó hogy az őskövület NFSU topicost kioktatod, hogy itt mit szabad, meg mit nem.:)) -
#792 de lehet már DC++-ról lehelet szedni...elvégre nekem az NFS U megjenelés előtt majd' 1 hónappal megvolt... -
#791 az oldalra augusztus 31-en van írva azaz holnapután...de európába szvsz 1 hónap múlva.... -
#790 hmmmm...még idén!
várj megnézem -
#789 Az egy dolog. Nemsoká kiderül. Mikor is? -
#788 lesz benne zsaru...már 20x jobb mint az NFS U2... -
#787 Azé' arra is kíváncsi vok. -
#786 ÁÁÁÁÁ!!! NEEEEEEEEEEEEE!!! Hát ezért nem találta a hl2-ben ezt a beszólást!
-
#785 ööö szerintem ezt nem itt kéne de tényleg megeröltető megkeresni az erre kreált topicot... :) -
#784 inkább azt mondjátok meg, hogy mit kezdhetek a steam-en letöltött hl2-vel? Ki kéne elvileg tömöríteni, de a lentebb emlegetett progi nálam nemfut -
#783 hmm ... :) -
#782 nem baj előbb jön ki a Street Racing Syndicate! SRS -
#781 #779 Hát nemazért de ennek elég kevés a valószinüsége... :)