14991
-
Valahogy még mindig nem nyerte el a tetszésem a grafika.
Sorry nem tudom miért? :) -
-
-
-
zsír új képek:
-
reméltem ti már rég kitaláltátok , ezért nem jöttem korábban :) -
ja az nem rossz muzsika -
Zsolo #651 Azt tényleg jó lenne tudni! -
a zene .. nemtudjátok hogy az intro alatt milyen zene megy ? amikor a csajon mennek a kocsik :P -
Yskam #649 +vizek -
+juiced -
SRS.... -
Zsolo #646 Vááá! November még messze van ...! Mit csinálunk addig? -
Zsolo #645 2nap ... :) -
akkor nem sokat tévedtem..) -
Zsolo #643 Az a videót 2004.07.17-kor került fel az 576 Online oldalára ... -
Szerintem te összetévesztetted valamelyik másikkal mert ez most jött ki tényleg...asszem 19-én... -
az e3 kor lattam. 576 on... talan nem ilyen jo minosegben..de mar nem is emlexem ra.. -
És te melyik oldalon láttad?...mert én még sehol se...
...fagyisótó?...hát jah...olyan lesz mint az 1-ben ha jön akkor jön..:))) -
legkozelebb biggyeszd oda hogy ez az a video ami mar ket honapja kint van ... koszi... amugy meg a videobol is latszik.. a fagyis auto elkerulhetetlen!!!!!!:) -
Üdv All!!...
Új Videó
..vagány... -
húha én azt márnem is tudom hányszor nyomtam végig hibátlanul 1 szer asszem ide vagy sima nfsu topicba beírtam azóta még1 szer végignyomtam -
TwiceR #636 Cooooooooool az nfsu végig vivését kicsit unom már :D 2x ora végig vinni, dehát,.. :) -
Asszem most ősszel. -
TwiceR #634 csumee, mikor adják ki az édest? nem volt még hír rola? VÁROM -
HI,
milyen gép kell ehhez hogy "jól" fusson? -
jelentem a videó ugyanaz mint a legutóbbitehát amiben a városban flangálunk és néha 1-2 kocsi bevillan...csak a hc gamer ma tette fel!:(:(:( -
mai videó! legalábbis ma rakták fel:) -
ja értem már...nem hiszem hogy ezt megcsinálják....de legyen úgy ahogy mondod (gondolod) -
persze, de egyszerre csak egy kocsid volt. es en arrol beszelek h online karriert lehet epiteni(ha jol gondolom)
tehat online modban a semmibol indulsz(szar kocsival) es onnan fejlodsz nagy versenyzove -
az UG-ban is váltogathattad a kocsikat... -
az NFSU2 szamomra egyetlenegy dolog miatt vonzo. az egyik bemutato video vegen a sok ujitas koze oda volt irva h "Win pink slips online" tehat el lehet nyerni az ellenfeled kocsijat online->garazs mod->szepen a semmibol fejlodsz->penzt versenyeken keresel->nem csak egy kocsid lehet egyszerre. en amolyan nfs4 fele garazsra gondolok. ha ez telleg meglesz az online modban akkor eleg sok almatlan ejszaka ele nezunk -
A Porsche az télleg jó gamma volt, nekem főleg a factory driver teccett,az nagyon feelinges volt! Hot Pursuit2 szerintem egy szar,UG viszont első ránézésre nagyon király,de azért ez egy kicsit átverés,hogy 112 versenyen át uaz megy mindig,uazon a pályán.. Ha nem próbáltátok volna Midnight Club2t, tegyétek meg! Grafja nem rosszabb UGnél, de 4 komplett város,akármilyen útvonalon lehet menni,emberek is vannak+néha rendőrök,és nem is csalós az AI (állítólag).. Kár hogy UGnek 10x akkora a hírneve! EA... -
NFSnek lassan 10 éves hírneve van...most döntsd meg egy nem látott játékkal... -
pfff, hagyjuk!
no off!
-
leszarom a hirnevet..en tudok rola es ennyi eleg! -
Lehetőleg ne csesszétek szét a topicot...párbajozzatok valahol máshol...
....thx... -
Abban igazad van, hogy azt tényleg nem nekem írtad, de nyaltál ez tény! Én kis pöts? Akkor te kis nyalizós seggdugasz, kamugép seggfej! Így ennyi, de ezt már kibeszélték veled a "topikodban", úgyhogy itt nem aktuális a téma. -
Nem tudhatod!
skubi two
Egyébként örülnék, ha nem híresztelnéd rólam, hogy nyalizok privivben ilyen kis pötsöknek, mint te!
Htx! -
nincs elveszve :) még bár hogy nézegettem azt a JUICE nevü céget eddig csak mintha mobilokra gyártottak volna játékot...
hát szép kis hirnév DE meglátjuk mi lesz én nem itélek el semmit ugy hogy nem győzödök meg róla hogy tényleg szar-e!
annyit lehet tenni hogy várunk.. :)