14991
-
#861 szép...tv-vel pc játékot játszani... -
#860 -
#859 meghalt.. most temetik... tudod CSŐD... ACCLAIM... -
Torry #858 Juiced-el mi van? -
#857 kérdőjel nélkül.. -
#856 :) ? RedRiot okosember! [komolyan is gondolja!] -
RedRiot #855 Ez az Impreza annyira LOL, hogy úgy döntöttem kihagyom a játékot. F@szom, miért nem lapoztak legalább egy tuner újságot a gyíkláma 3d-modellezők mielőtt elkezdtek "bodykiteket" alkotni. Az a szomorú, hogy vannak igényes részletek (pl. lámpák) de ez a sok low-poly és idétlen spoiler elb@sz mindent. Minden reményem az SRS-ben... -
#854 #844 LOL vagy ne erőlködj gyökérgyerek.. :DDDD -
#853 -
Szabyka #852 Mikor jelenik meg ?
-
igy fogom az NFSu2-t is csapatni:) -
#850 LOLLER>.. latom ki van irva IGN en.. AWESOME NEW VIDEO.. nah gyorsan kattintok. latom.. tegnap raktak fel.. erre meglesem.. nah mi a fasz volt ha nem az OOOOSREGI szar trailer jo minosegbe...??... -
#849 nahja.. szerintem m3 as bomikeket lehetett volna berakni.. meg audi rs6 ot is... nomeg valami merciket is..bar talan azt lehet a legkevesbe optikai tuningolni:(
-
#848 -
#847 -
#846 -
Des #845 g-vel írják;) -
#844 Szerk:fitoktatod -
#843 látom fitoktatot itt is az IQ-dat... -
#842 ok ... :) -
#841 mér teljesen reális...:D
szerintem jól megcsinált film az csak az volt a szar hogy a tigrisnek T/34-es lánctalpa volt...de ezt télleg ne itt...inkábbb máshol dumáljuk meg..:D -
#840 hehe :) Erről eszembe jutott a Ryan közlegyény megmentésének a végén mikor John MIller lövi a tigrist egy colt al és felrobban :D aztán felpillant és egy P51 es elszáll felette :) -
#839 ez mind a második vh része volt...valakinek tankja valakinek meg coltja van!:DD -
#838 nade nem offolok inkább. :D -
#837 #834 ja a Cod uo ban meg mészárlás lesz előre érzem... tank,repülő,MG34 leszerelhető,lángszóró... stb stb :D -
#836 habár nem éppen a #833-at akartam hanem a #832-t...
tehát javítva:
öcsipók---> #832...:P:P:P:D:D:D -
#835 öcsipók---> #833...:P:P:P:D:D:D -
Torry #834 Neeee tényleg csak akkor??:((((
Mit tudtok egyébként a törésről?
Lesz, nemlesz? -
#833 #829 Ja 2005 januárjában öcsike! :D -
#832 meg CoD United Offensive,meg Medal of Honor Pacific Assault...:D -
#831 az se jó ha egy csomó amcsi,meg japó kocsit tuszkolnak bele...nincs is európai...NFS Uban volt Focus,meg 206 ami EU kocsi...pedig BMW,Audi,Merci,stb,stb is létezik,nem csak japó,meg amcsi kocsi áradat...csak az amcsi igényeket nézik a készítők...lásd kocsik...fogadjunk lesz a Focus,meg a 206,és még 1-2 kocsi ami eu-s...többi mind az amcsi stílusnak megfelelően japó,meg amcsi kocsi!:D -
Torry #830 Egyébként EA nem igazán szokott csúszni... -
Torry #829 De lesz Brothers in Arms!
:DD -
#828 majd meglássuk' majd meglássuk'...Novemberben minden kiderül HA télleg' akkor jön ki a gamma'...de előtte lesz egy Street Racing Syndicateünk,Juicedet meg egyenlőre törölték mer' az Acclaim csődbe ment...más meg nincs autós gamma...szal' majd meglássuk'!:D -
Torry #827 Ezzazz!
Annyira megörültem amikor megláttam a Mustangot!!
Mondjuk régebbinek mégjobban örültem volna, csak arra már optikai tuning nem is kell annyira jól néznek ki. -
#826 Az -
#825 műnek? gondókozzá má öreg mit mondasz :D ez nem mű hanem SZ@R... :D -
#824 nekem nagyon műnek tűnik a játék..:( -
#823 Azé' remélem ezek a képek nem a PC-s verzióból vannak. -
#822 ez annyira meg nem is lol.. amugy valami szarsagot ki kell talalniuk.. mert mindenkinek ugyanugy nezne ki az autoja...
tudom szebbet is ki lehet talalni...: csak lehet hogy csinalnak vagy 50 bodykitet.. nah erre azert talalj mar ki kulonbozo 50 et.. soha nem fox tudni... ugyhogy jonnek ezek a szarsagok... ez van...