RedRiot#771
Izé, második részt ugyanaz a gárda csinálja mint az elsőt? Lehet hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de szerintem az eddigi screenshotok alapján az NFSU2 szarabbul néz ki mint az 1. Vagy ugyanúgy, de jobban semmikép.
Mi néz ki jól ezen a képen? Szerencsétlen 200SX-nek síküvegből van a szélvédője, és szabályos téglalap alakú, semmi ív! Basszus, 200 polygonos autómodell vagy mi? A kerék ha nem is törött, de nekem nagyún úgy tűnik, hogy a képen egy statikus 3D nem forgó objekt a kerék, és egy animált textúra van rajta. Komolyan ez a 200SX szarabb mint ami az 1-ben volt.
Ez teljesen kész... Hogy néz ki szerencsétlen autó? Erősen kétlem, hogy létezik ilyen body-kit. Miért nem lehetett valós, létező spoiler-kiteket lemodellezni? Azzal a sárvédő-szélesítéssel ki sem lehetne nyitni az RX8-as hátsó ajtaját. OK, tervezzenek kamu-spoliereket, de ne nézzenek ki hülyén, ne lógjanak az aszfaltba, stb. Mert ez így IMHO egy nagy szar. Tényleg csak azért nem értem az egészet, mert ez nemhogy jobban néz ki az 1-től, de inkább szarabbul.