14991
-
#738 Hát... amennyire kell... :) értek hozzá.. -
#737 Király....mennyire vágod a max-ot? -
#736 nem miért lennék? :) -
Yskam #735 te véletlen nem vagy programozó az EA-nál?:-) -
#734 ráraktam a toyota felnijét !:) -
#733 Nah modellezgettem egy kicsit MAX ban..
ebből a BMW kaszni ból
alkottam egy ilyet:
még nincs kész... -
#732 csatlakozom a #724-hez
-
Zsolo #731 -
#730 Gratulálok -
#729 jaaaaaaaaaaaaaaaaaa
szóval kettős személyiséggel állunk szemben!!!
akkor nincs gond -
#728 Csak azért gondoltam,hogy megvan mivel már látta a játékról képeket. -
#727 #724 Énmeg azt szeretném megkérdezni hogy miért vagy ilyen hülye? -
#726 lol :DDDDDD -
#725 még ki sem adták -
#724 Szeretném megkérdezni,hogy hol találom meg a teljes letöltését ingyen. -
#723 nem -
#722 naja.. felni az lol... dehat ez van... ki kell valamit talalni hogy ne legyen mindenkinek ugyan az a szarja.. amugy azt tudtatok hogy: at tradelitek az autotokat skylinera.. vesztek ra egy 20 as akarmilyen felnit.. visszatradelitek a kedvenc autotokra es a 20 as felni lesz rajta... -
#721 -
#720 Pfuj bameg ez a felni!! ááááá! -
#719 ehhh, most jövök rá, hogy ez már volt, sry -
#718 -
#717 -
#716 UP!
-
#715 Raktam fel a 2. rész lapra szép csajszikat, így bővült a csajok és kocsik rész 50-re -
#714 egyik pálya ami tetszett az az alpos...amikor a hegylábáról indulunk és föl a hegyekbe...bele a mély hóba és ott lehet trancsírozni...és ott jó volt a fizika mert ha belementél a mélyhóba az totál belassított,ha visssza az útra akkor meg klafa megin'...de a Schwarzwald is jó...meg a Monte Carlo pályák... -
#713 azaz...azt vagy 3x végig vittem...jó kocsi a porsche...pláne hogy egy kazalnyit vezethetünk benne...és a zenék is jók voltak...meg a pályák is változatosak... -
#712 nekem is a porsche tetszett a legjobban, csak egy baj volt vele: csak porsche volt benne
de milyen jo kis moka volt az auto tesztelos resz -
#711 nah, ezaz pont ezt akartam enis irni.
szar konzol filing... -
#710 jaja...porsche volt a top és azóta meg esik vissza...ötlet jó...tuning meg minden azzal nincs baj(Underground,U2) csak a kivitelezés nem tetszik...minden esetre megszerzem az U2-t is... -
#709 NEm tudom... Ha konzol game-val akarnék játszani valószínű vennék egy konzolt:) Nem tudom miért kell PC-re is ilyen fantáziátlan zucatterméket kiadni:( A porsche óta csak süllyed az NFS a leejtőm:( -
#708 én azt csináltam mindíg ha zsaru jött akkor felvettem a sebességét és dudálgattam,meg villogtam rá...aztán ha megelégeltem dudálva,villogva full gázzal elmentem mellette! -
#707 akinek megvan az elso az lessen be a masik topigba! koszike! ui: es akinek van kedve egy kis online mokazashoz egyik este -
Zsolo #706 Neked akkor a Street Legal való! -
Zsolo #705 Te bolond vagy ... honnan kéne kezdeni? Egyböl minden tuning? Akkor hol az élvezet? -
#704 nyugtasatok meg ugye a NFSU2-ben nem kell teljesen alapról kezdeni -
#703 tényleg a duda!! hát az nagyon fontos mert ha jönnek az autók akkor rájuk kell dudálni. ezt mindig meg is csináltam meg ha karamboloztam jól ledudáltam a fejét -
#702 ezaz...dudát kihagytad!:)
totál olyan volt az undergránd' mint egy konzolos szar...oda nem kell semmi duda,belső,index...csak játszon a gyerek... -
#701 az 5 ben volt idex meg vészindex meg a 3 4 5 6 ban volt refi meg tompitott. LUSTULNAK ilyen extrák terén már csak a grafika a követelmény csillogjon villogjom mindegy hogy reáils vagy nem de ez kell a népnek. az ínyencek meg le vannak szarva. -
#700 azt nem értem hogy a 4-be,5-be,6-ba normális emberek voltak,normális külsővel,sőt porschésba még csaj/fiút is lehetett választani...Undergroundba meg egy anonymus ismeretlen emberke van... -
#699 nem egy nagy cucc...nem tetszik nem az én stílusom...vagy csak a kép szar róla nem tudom...!:)