14991

[ Garage | FAQ ]
  • ranGer2
    Hát... amennyire kell... :) értek hozzá..
  • karikusz
    Király....mennyire vágod a max-ot?
  • ranGer2
    nem miért lennék? :)
  • Yskam
    te véletlen nem vagy programozó az EA-nál?:-)
  • ranGer2
    ráraktam a toyota felnijét !:)
  • ranGer2
    Nah modellezgettem egy kicsit MAX ban..
    ebből a BMW kaszni ból

alkottam egy ilyet:

még nincs kész...
  • karikusz
    csatlakozom a #724-hez

• Zsolo
  • Amiga
    Gratulálok
  • Dzsega #729
    jaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    szóval kettős személyiséggel állunk szemben!!!
    akkor nincs gond
  • szotyimutyi
    Csak azért gondoltam,hogy megvan mivel már látta a játékról képeket.
  • ranGer2
    #724 Énmeg azt szeretném megkérdezni hogy miért vagy ilyen hülye?
  • Hentes Bill #726
    lol :DDDDDD
  • Dzsega #725
    még ki sem adták
  • szotyimutyi
    Szeretném megkérdezni,hogy hol találom meg a teljes letöltését ingyen.
  • Dzsega #723
    nem
  • CSOCSO
    naja.. felni az lol... dehat ez van... ki kell valamit talalni hogy ne legyen mindenkinek ugyan az a szarja.. amugy azt tudtatok hogy: at tradelitek az autotokat skylinera.. vesztek ra egy 20 as akarmilyen felnit.. visszatradelitek a kedvenc autotokra es a 20 as felni lesz rajta...
  • Pyx #721
  • ranGer2
    Pfuj bameg ez a felni!! ááááá!
  • Hentes Bill #719
    ehhh, most jövök rá, hogy ez már volt, sry
  • Hentes Bill #718
  • Hentes Bill #717
  • Hentes Bill #716
    UP!

• karikusz
    Raktam fel a 2. rész lapra szép csajszikat, így bővült a csajok és kocsik rész 50-re
  • DJ Skyline
    egyik pálya ami tetszett az az alpos...amikor a hegylábáról indulunk és föl a hegyekbe...bele a mély hóba és ott lehet trancsírozni...és ott jó volt a fizika mert ha belementél a mélyhóba az totál belassított,ha visssza az útra akkor meg klafa megin'...de a Schwarzwald is jó...meg a Monte Carlo pályák...
  • DJ Skyline
    azaz...azt vagy 3x végig vittem...jó kocsi a porsche...pláne hogy egy kazalnyit vezethetünk benne...és a zenék is jók voltak...meg a pályák is változatosak...
  • Bercy #712
    nekem is a porsche tetszett a legjobban, csak egy baj volt vele: csak porsche volt benne
    de milyen jo kis moka volt az auto tesztelos resz
  • Bercy #711
    nah, ezaz pont ezt akartam enis irni.
    szar konzol filing...
  • DJ Skyline
    jaja...porsche volt a top és azóta meg esik vissza...ötlet jó...tuning meg minden azzal nincs baj(Underground,U2) csak a kivitelezés nem tetszik...minden esetre megszerzem az U2-t is...
  • Bucser
    NEm tudom... Ha konzol game-val akarnék játszani valószínű vennék egy konzolt:) Nem tudom miért kell PC-re is ilyen fantáziátlan zucatterméket kiadni:( A porsche óta csak süllyed az NFS a leejtőm:(
  • DJ Skyline
    én azt csináltam mindíg ha zsaru jött akkor felvettem a sebességét és dudálgattam,meg villogtam rá...aztán ha megelégeltem dudálva,villogva full gázzal elmentem mellette!
  • CSOCSO
    akinek megvan az elso az lessen be a masik topigba! koszike! ui: es akinek van kedve egy kis online mokazashoz egyik este
  • Zsolo
    Neked akkor a Street Legal való!
  • Zsolo
    Te bolond vagy ... honnan kéne kezdeni? Egyböl minden tuning? Akkor hol az élvezet?
  • ukki
    nyugtasatok meg ugye a NFSU2-ben nem kell teljesen alapról kezdeni
  • Dzsega #703
    tényleg a duda!! hát az nagyon fontos mert ha jönnek az autók akkor rájuk kell dudálni. ezt mindig meg is csináltam meg ha karamboloztam jól ledudáltam a fejét
  • DJ Skyline
    ezaz...dudát kihagytad!:)
    totál olyan volt az undergránd' mint egy konzolos szar...oda nem kell semmi duda,belső,index...csak játszon a gyerek...
  • Dzsega #701
    az 5 ben volt idex meg vészindex meg a 3 4 5 6 ban volt refi meg tompitott. LUSTULNAK ilyen extrák terén már csak a grafika a követelmény csillogjon villogjom mindegy hogy reáils vagy nem de ez kell a népnek. az ínyencek meg le vannak szarva.
  • DJ Skyline
    azt nem értem hogy a 4-be,5-be,6-ba normális emberek voltak,normális külsővel,sőt porschésba még csaj/fiút is lehetett választani...Undergroundba meg egy anonymus ismeretlen emberke van...
  • DJ Skyline
    nem egy nagy cucc...nem tetszik nem az én stílusom...vagy csak a kép szar róla nem tudom...!:)