14991
-
Hát... amennyire kell... :) értek hozzá..
-
Király....mennyire vágod a max-ot? -
nem miért lennék? :) -
Yskam #735 te véletlen nem vagy programozó az EA-nál?:-) -
ráraktam a toyota felnijét !:) -
Nah modellezgettem egy kicsit MAX ban..
ebből a BMW kaszni ból

alkottam egy ilyet:

még nincs kész... -
csatlakozom a #724-hez

-
Zsolo #731
-
Gratulálok
-
jaaaaaaaaaaaaaaaaaa
szóval kettős személyiséggel állunk szemben!!!
akkor nincs gond
-
Csak azért gondoltam,hogy megvan mivel már látta a játékról képeket. -
#724 Énmeg azt szeretném megkérdezni hogy miért vagy ilyen hülye?
-
lol :DDDDDD -
még ki sem adták -
Szeretném megkérdezni,hogy hol találom meg a teljes letöltését ingyen. -
nem -
naja.. felni az lol... dehat ez van... ki kell valamit talalni hogy ne legyen mindenkinek ugyan az a szarja.. amugy azt tudtatok hogy: at tradelitek az autotokat skylinera.. vesztek ra egy 20 as akarmilyen felnit.. visszatradelitek a kedvenc autotokra es a 20 as felni lesz rajta... -
-
Pfuj bameg ez a felni!! ááááá! 
-
ehhh, most jövök rá, hogy ez már volt, sry -
-
-
UP!
-
Raktam fel a 2. rész lapra szép csajszikat, így bővült a csajok és kocsik rész 50-re -
egyik pálya ami tetszett az az alpos...amikor a hegylábáról indulunk és föl a hegyekbe...bele a mély hóba és ott lehet trancsírozni...és ott jó volt a fizika mert ha belementél a mélyhóba az totál belassított,ha visssza az útra akkor meg klafa megin'...de a Schwarzwald is jó...meg a Monte Carlo pályák... -
azaz...azt vagy 3x végig vittem...jó kocsi a porsche...pláne hogy egy kazalnyit vezethetünk benne...és a zenék is jók voltak...meg a pályák is változatosak... -
nekem is a porsche tetszett a legjobban, csak egy baj volt vele: csak porsche volt benne 
de milyen jo kis moka volt az auto tesztelos resz -
nah, ezaz pont ezt akartam enis irni.
szar konzol filing... -
jaja...porsche volt a top és azóta meg esik vissza...ötlet jó...tuning meg minden azzal nincs baj(Underground,U2) csak a kivitelezés nem tetszik...minden esetre megszerzem az U2-t is... -
NEm tudom... Ha konzol game-val akarnék játszani valószínű vennék egy konzolt:) Nem tudom miért kell PC-re is ilyen fantáziátlan zucatterméket kiadni:( A porsche óta csak süllyed az NFS a leejtőm:( -
én azt csináltam mindíg ha zsaru jött akkor felvettem a sebességét és dudálgattam,meg villogtam rá...aztán ha megelégeltem dudálva,villogva full gázzal elmentem mellette!
-
akinek megvan az elso az lessen be a masik topigba! koszike! ui: es akinek van kedve egy kis online mokazashoz egyik este -
Zsolo #706 Neked akkor a Street Legal való!
-
Zsolo #705 Te bolond vagy ... honnan kéne kezdeni? Egyböl minden tuning? Akkor hol az élvezet? -
nyugtasatok meg ugye a NFSU2-ben nem kell teljesen alapról kezdeni 

-
tényleg a duda!! hát az nagyon fontos mert ha jönnek az autók akkor rájuk kell dudálni. ezt mindig meg is csináltam meg ha karamboloztam jól ledudáltam a fejét
-
ezaz...dudát kihagytad!:)
totál olyan volt az undergránd' mint egy konzolos szar...oda nem kell semmi duda,belső,index...csak játszon a gyerek... -
az 5 ben volt idex meg vészindex meg a 3 4 5 6 ban volt refi meg tompitott. LUSTULNAK ilyen extrák terén már csak a grafika a követelmény csillogjon villogjom mindegy hogy reáils vagy nem de ez kell a népnek. az ínyencek meg le vannak szarva. -
azt nem értem hogy a 4-be,5-be,6-ba normális emberek voltak,normális külsővel,sőt porschésba még csaj/fiút is lehetett választani...Undergroundba meg egy anonymus ismeretlen emberke van... -
nem egy nagy cucc...nem tetszik nem az én stílusom...vagy csak a kép szar róla nem tudom...!:)