14991
-
#618 Akkora soha nem lesz, mint az NFSU-nak!
hi Coola! :D -
#617 Majd lesz neki! -
#616 A Juiced el van veszve az NFSU2 mellett, már csak a hírnév miatt is. -
#615 én csak egyet mondok... JUICED!!!!!!!!!! :) szerintem nagyobb sikere lesz bááár ki tudja :) -
#614 Engem csak az zavart benne, hogy csak Porsche volt az 5-ben! -
#613 Jah Elövettem a hét végén a Porsche Unleashed-et, elég régi progi már, de még most sincs sok játék ami megszorongathatná... Van benne minden: tuning, rendőr, törés, FIZIKA! Xp alatt is fut, a gimme.dll nevű fájlt kell letörölni, ha esetleg valaki nosztalgiázni szeretne.
Amúgy ezt nem tudom felfogni, az nfs széria egyik legsikeresebb tagja volt, de a következő részekben mindent kiszedtek ami okozta a sikerét. Miért? A szar konzolok miatt? Régebben úgy hallottam, hogy a Porsche után a Ferrari következett volna, de asszem nem sikerült nekik megegyezni a Ferrarival... Nagy kár. -
#612 olyan lesz mint egy kiegészítő lemez,vagy egy nagy hivatalos mod... -
#611 jo.. majd meglassuk mizu lesz... -
#610 Meg törés modell! -
#609 2 ben nem valtozik a fizika es lesz kecsop...
uj helszinek uj modok uj verdak uj alkatereszek... ennyi... -
#608 Azért árom a 2-t! -
#607 ez igy van... ettol fuggetlenul lehet hogy komolyabb feelingje van a nfsu nak.. kurvajo jatek lenne az nfsu egy kis fizikaval es a kecsop nelkul... -
#606 Hi!
Gyertek Toca Race Driver 2 topikba!
Nagyon fikázzák az NFSU-t, hogy csak divatos szar, ami csillog, és dobozok csúszkálnak, és elítélik, aki a 2-re vár! -
#605 dettó....régebben mondtam hú de jó lesz minden meg vártam,stb...de most hogy nézem ezeket a képeket...pfff...már alig érdekel a dolog...persze megszerzem de nem érzek már iránta akkora érdeklődést mint 1 hónapja mondjuk... -
#604 lehet hogy padlógázon megy és azért füstöl.
de a képek alapján egyre inkább undorodom a játéktól. nem tom mi lesz de ezek a gusztustalan tuningok. pfuuuuuuuj! -
#603 nekem is -
#602 Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de én minél több képet látok az nfsu2-ről, nekem annál jobban kezd elmenni a kedvem tőle. Csicsás szar lesz az egész, még egy normálisan kinéző, nem agyoncsicsázott autót se láttam benne. Az #578-as képen lévő első lökös is elég érdekes:( Grafika tök ugyanaz mint az első részben volt, a rohadt csillogós úttal együtt, ki volt az az elmebeteg aki kitalálta hogy csillogjon az út?! -
#601 Sokk giccsparádé közé egy kis csemege:
-
#600 középső alsó képen lévő gondolom ugyanaz...már lassan jobban hasonlít egy DTM kocsira mint egy utcaira.. -
#599 Hát a középső az elég érdekes...fizikailag nem kivitelezhető...kerekek nincsenek keresztbe...pedig a füst...stb nem arra utal hogy az utazó 50 -nel közlekedik..no meg az oszlop...valahogy olyan íven van ahol a kocsinak kellett volna jönnie...no mindegy...várjuk, és ha másnem akkor jót nevetünk a játékon (no meg idegeskedünk mint az elsőben) -
#598 NFSU2: Füstölgő aszfalt
Dixie Flatline, 21:02 - Játék: Versenyautós
Az NFSU2.de német rajongói oldal 17 frissensült Need For Speed: Underground 2 képpel kedveskedett olvasóinak. Várom már a pillanatot, amikor a Take Two is ilyen ütemben árasztja el a netet GTA krémesekkel.
info:Hardwired
-
#597 jah. pontosan, van mindenre penz es az a vege h izlestelen csicsas autokat csinalnak. -
#596 A bőség zavara miatt csinálják szerintem ezt...ott mindent megkapsz, és a pénztárcához mért nem is olyan vészes áron mint itt -
#595 #593 Arcade lesz de csinálnak bele törésmodellt is ha jól tudom.. -
#594 Jahjah! dehát akinek nincs izlése és csak ész nélkül csinálja az megérdemli hogy kiröhögjék a kocsiját... :) -
Ferike1111 #593 Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni hogy ez a game is ilyen Arcade feeling es lesz mint az első rész vagy azért már lesz benne valami aprobb kocsisérülés? -
#592 kb...mondjuk matrica hegyek nélkül,feketén vagy fehéren e heylett a zöld helyett minjárt máshogy nézne ki! -
#591 mintha ráhánytak volna :) -
#590 szerintem nem olyan vészes még de tipikusan amics rommá matricázott kocsi!
-
#589 mutatok egy képet amcsi tuningról...pill -
#588 Hát én sem kultiválom annyira az agyon csicsázott dolgokat -
#587 jaja!!!
ezért nem szeretem az amcsi stílusú rommá tuningolom a kocsim effektust!! -
#586 bazz ebbe az NFSU2-ben csak ilyen ufo verdak lesznek. ezek mar tul vannak tuningolva. tipikus eset mikor a gazdag csaladbol szarmazok kolok nem tud mit kezdeni a penzevel. szvsz egy diszkreten tuningolt gep sokkal jobban nez ki. -
#585 mondjuk egy fokkal jobb mint az a sárga impreza... -
#584 Csak hülyültem.
[CSAK HÜLYÜLT] -
#583 Ez nem tulzás! :) miért szerinted szebb az az agyoncsipkézett karácsonyfakinézetü rózsaszinrefestett szardarab? :) (elég diszkrét voltam?) -
#582 Nah, azé ne essünk túlzásokba! :D:D -
#581 Ez Kib@szott gusztustalan! :( ennél még az én (nyers) suprám is szebb :) -
#580 -
#579 ritka ronda az összes.... :(