14991
-
#1023 nincs -
#1022 szerintem nem de bocsika :) -
#1021 Jah..Elfelejtettem,demo mikor lesz vagy már van?? NEmhiszem h. már van,de azért megkérdem..
-
#1020 Re. Akkor az én gépemen is fog nem ?? Thx -
mEkLaU #1019 Sztem Medium szinten biztos fog menni 800*600 és még esetleg 1024*768-ban is -
bazze #1018 Fiuk szerintetek ezen a gépen hogy fog menni???
1300Mhz
384Mb-ram
Abit ATI Radeon9600SE 128Mb
-
#1017 Hát akkor feladom.:(( -
#1016 erről még nem tok semmit mikor fog megjelenni ? idén még ? -
sada67 #1015 A patch sem segített. Hát .... Amikor régebben ellenőriztem a dxdiagot, akkor a forgó kocka olyan sebességgel fogott, hogy nem sokat láttam belőle, akkor a játékok sebessége is csúcs volt. Most a kocka normális és a gép.. szóval .... -
sada67 #1012 Újból felraktam az újabb drivereket, de változás nincs. Aztán megnéztem a dxdiag és ott láttam, hogy directx 9.0c verzió van a gépemen. A haveromnak csak b és neki fut, lehet hogy ez a baj. Hogy lehet visszarakni a b-t? -
sada67 #1011 Mai napot rá szánom aztán jelentkezem, köszi -
#1010 végig itt siratjuk a gémet, holott sztem sokkal jobb lesz, mint az 1. csak lenne egy jó konfigom, amin tökéletesen menne full beállítások mellett -
#1009 nézz utána új drivereknek, én sosem rakom fel a telepítő cd-ken lévő drivereket, mert azok nem sokszor szoktak a legfrissebbek lenni -
sada67 #1008 A catalistet újból felraktam a telepítő cd-ről, aztán a hangot is az alaplapi cd-ről, de változatlan a progi -
#1007 a driverek rendesen fent vannak?...rakd fel mégegyszer...hátha.. -
sada67 #1006 Szia Bigapó! Az 1 akadozik a gépemen, lassul ill gyorsul egymás után. AMD 2500+, xp op. Asus A7N8X-X, Ati radeon 9600. Az xp-t most frissítettem, de egyszerűen nem tudom mi a gond, légyszi ha tudsz segíts!!! -
#1005 hogy-e ne jatszanek man vele? ez 1et is nagyon szerettem. de most mond meg oszinten Zaki bacsi h az a bodykit, azokkal a kinovesekkel a hatuljan nem undi? -
#1004 Egyre jobban hányok ezektől a "kocsik"-tól! -
#1003 lesz rendes versenypálya is benne?....hmm..::))) -
#1002 nem tudom...olyan mintha a sárvédő fele nem lenne meg...
nézd meg az indextől kezdődik a sárvédő alja fölfelé aztán hirtelen vége van...vagy a body-kit lenne ilyen?
na mind1 majd meglátjuk mit hoz a játék...
-
#1001 lehet -
#1000 ezer -
#999 Olyanok ezek a képek, mintha össze lennének nyomva. -
#998 Hól? Mert az csak egy fekete csík. Az hátúl is van. Szerintem nem lóg ki. -
#997 Ez az! Lesz benne Lexus IS300. Amúgy a dzsipekkel nem csak bevásárolni lehet majd. Nekem van egy videóm (vagyis a haveromnak) és abba lehet látni hogy verseny közben megy valamelyik amerikai dzsip. -
#996 no comment...:D
balelső kerék enyhén kilóg a sárvédőből... -
#995 -
sada67 #994 Bocsi, amíg vártok a 2-re, lehet egy segítség kérésem az 1-re? -
#993 akkor nem kell játszani majd vele -
#992 hát egy M5 vagy egy E30,vagy egy M3 jó lett volna...de ez amerika..de Opel Corsa mi a búbánatnak kell...ennyi erővel kertitraktort is berakhattak volna... -
#991 miért van az, hogy a mostani játékoknál a screenshotok olyanok mintha egy terepasztalon menne az egész??? -
#990 hat ez eleg undorito
-
#989 ja az eléggé vicces inkább egy astra coupe kellet volna vagy GSI de egy corsa!?!?!? na mind1 lehet hogy nem is ezek lesznek benne! -
#988 Nemigaz hogy rohadt BMW-t miért nem tudnak beletenni..Opel Corsa aztán télleg kell oda.. -
#987 a hummer meg a Cadillac Escalade meg az ilyen jellegű verdák lehet hogy csak olyan fíling verdák lesznek, mászkálni a városban nappal bevásárolni stb... -
#986 Mitsubishi Evo 8 (egy evo 8 as, vagy a WRC de ezt kétlem)
Mitsubishi Lancer Evolution (és egy másik evo pl 7 vagy 6)
szerintem! -
#985 Akkor plz fordítsd le.
Need for Speed Underground 2 will contain the following cars, you will be able to drive:
(Because not all manufactures signed yet, only the following car is official at the moment.)
Cars in NfS Underground 2
AM General Hummer H2
Mazda RX-8
Because there are already some cars shown on screenshots and videos, here is a list of the cars, which might be in NFS Underground 2.
Possible cars in NfS Underground 2
'04 Pontiac GTO
'05 Ford Mustang GT
Audi A3
Audi TT
Cadillac Escalade
Ford Focus ZX3
Honda S2000
Hyundai Triburon
Infiniti G35 (Coupe or Sedan)
Lexus IS300
Linclon Navigator
Mazda MX-5 Miata
Mazda RX-7
Mitsubishi 3000GT
Mitsubishi Eclipse
Mitsubishi Evo 8
Mitsubishi Lancer Evolution
Nissan 240SX
Nissan 350Z
Nissan Sentra SE-R Spec-V
Nissan Skyline GT-R R34
Opel Corsa
Peugeot 206 S16
Subaru Impreza WRX / STi
Toyota Celica
Toyota Corolla
Toyota Supra
-
#984 ja ugyanaz mind a kettő csak itt levan hagyva az EVO jelző...Mitsubishi Lancer Evloution(Evo)8...aztán lehet hogy lesz egy 8as Evo,meg egy sima Lancer Evo... -
#983 '04 Pontiac GTO
'05 Ford Mustang GT
-
#982 no míg várunk a játékra.:)