14991
-
#1263 Kamugép..:)) -
sada67 #1262 Ha van kiegészítője azt Karikusz tudja, írj neki, vagy csak kamuzik a 1258!!! -
#1261 -
#1260 egy képet róla plíz...thx -
#1259 biztos nincsen...kiegészítő az egyhez és második rész készülne egyszerre?:DD...szvsz meg sincs neki...ha lett volna kiegészítő azt bereklámozták volna szerintem...vagy inkább képet róla... -
#1258 az nfsu-nak van kiegeszitoje???
nem is tudtam.
Laci: sztem az embered KAMUZIK -
#1257 -
#1256 -
#1255 Nah hy!! Hoztam hirt... A gyereknek nem az NFSU2 ö hanem az NFSU kiegészitöje van megSZal LOLLER -
#1254 Friss screenek:
-
#1253 Láttam ma egy Acurát (vagy hogy kell írni). Olyan RONDA tepsiszájú első lökhárítója volt, hogy félelmetes -
#1252 Egy jó Jog-ot is kapsz már annyiért -
#1251 Ja érted 5 game 60000 ft azt 50000-ért vettem a Honda Dio robogomat igaz használtan. -
zsoleer #1250 Na a gtr a toca2 a colin 5 és az xpand rally után ezen milyen védelem lesz erre is starforce 3 rakanak?? az a nagy baj a játék iparal hogy egy kurva játék 10-12000 ft között van és aki nem tud ennyit száni a game-re -
#1249 oksa, htx :) -
#1248 nemrossz...
a segítséget meg nézd meg. ott van link máshoz is, és ott is sok segítség van. -
#1247 kb :) Fölül meg egy ugyanilyen, csak kifelé áramló levegővel :) -
#1246 így gondolod???
kis segítség az aláírásban... -
#1245 remélem, most még a tetejét kell megtervezni, lemérem az alaplaptálcát, és utána a "maradékot" :)
Lehet, hogy ezt rakokm mégis fölülre, alulra meg egy hátsófertájat tervezek, dugig piros leddel :)
Majd berakom :D -
#1244 asszem sikerült levágnom hogy hogyan akarod.
ha jól gondolom akkor nagyon franyeszül nézne ki... -
#1243 A hűtő a fantáziám szüleménye. Bármilyen hasonlóság valóságos személyhez és/vagy tárgyhoz csak a véletlen szüleménye. -
#1242 aham, szal ez egy szkájlájnos gépház...világos. -
#1241 Azok a ledek a ház tetejére kerülnek.
Tényleg hasonlít skájlájnra is egy kicsit :) -
#1240 vagom. a lampak lehetnenek a hdd es a power ledek. vagy siman csak kapcsolhato ledek :)
modding rulz -
#1239 aszittem má egy szkájlájn! de ha nem, akkor ez hogy jön ide? :D -
#1238 pc előlapja, és léghűtés :D -
#1237 de meg mindig nem ertem h mihez is kene ez??? egy vizhutes hogyerelo blokkjahoz, vagy a pc elolapjara??? nem ertem teljesen -
#1236 Naszal, kéne fából házat szerkeszteni, aminek az alljában két darab venti nyomná felfelé a hideg levegőt. Az előlapon lévő légbeömlő nézne ki így:
Gyengébbek kedvéért alsó képen körvonal
A méretei 18 centi széles, 6 centi magas. És az ELŐLAP-ra menne, nem az alső oldalra, mint azt a tuning topigban gondolta valaki :) -
#1235 erdekel!
de milyen hutore milyen elolapot??? -
#1234 Nah, tervesztem egy hűtő előlapot, ami ide is illene kicsit. Érdekel valakit?
[meg büszke, pedig még nincs is mire :D) -
#1233 loooooooooooooooooooooool -
#1232 nem mer már ahhoz lusta vagyok D: -
#1231 hat ez az. 1ebkent ha tolem vki megkerdezne h megvan-e az underground2, azt mondanam h MEGVAN!!! mert telleg megvan, most a napokban toltottem le es jatszok is vele. csak az a bibi h nem NFSU2 hanem Tony Hawk's U2 -
#1230 ha annyi emberkének megvan akkor csináljanak screenshotokat bázz -
#1229 ázz nagggyon jau lesz :)) -
#1228 meg egy sztriptíz show ...nemde?.:)) -
#1227 -
#1226 -
#1225 Nekem is azt mondta az oszttarsam hogy neki megvan AMERIKABOL!Komolyan ezt mondta!Azt igerte hogy elhozza nekem!Hat azota se hozta! -
#1224 még november 18 elött