14991

[ Garage | FAQ ]
  • karikusz
    Kamugép..:))
  • sada67
    Ha van kiegészítője azt Karikusz tudja, írj neki, vagy csak kamuzik a 1258!!!
  • Hentes Bill #1261
  • DJ Skyline
    egy képet róla plíz...thx
  • DJ Skyline
    biztos nincsen...kiegészítő az egyhez és második rész készülne egyszerre?:DD...szvsz meg sincs neki...ha lett volna kiegészítő azt bereklámozták volna szerintem...vagy inkább képet róla...
  • BercyAtPTE
    az nfsu-nak van kiegeszitoje???
    nem is tudtam.
    Laci: sztem az embered KAMUZIK
  • Dzsega #1257
  • modellmaker
  • Laciiiiiii
    Nah hy!! Hoztam hirt... A gyereknek nem az NFSU2 ö hanem az NFSU kiegészitöje van megSZal LOLLER
  • karikusz
    Friss screenek:

• RelakSfromhome
    Láttam ma egy Acurát (vagy hogy kell írni). Olyan RONDA tepsiszájú első lökhárítója volt, hogy félelmetes
  • karikusz
    Egy jó Jog-ot is kapsz már annyiért
  • grebber
    Ja érted 5 game 60000 ft azt 50000-ért vettem a Honda Dio robogomat igaz használtan.
  • zsoleer
    Na a gtr a toca2 a colin 5 és az xpand rally után ezen milyen védelem lesz erre is starforce 3 rakanak?? az a nagy baj a játék iparal hogy egy kurva játék 10-12000 ft között van és aki nem tud ennyit száni a game-re
  • RelakS
    oksa, htx :)
  • Dzsega #1248
    nemrossz...
    a segítséget meg nézd meg. ott van link máshoz is, és ott is sok segítség van.
  • RelakS
    kb :) Fölül meg egy ugyanilyen, csak kifelé áramló levegővel :)
  • Dzsega #1246
    így gondolod???

kis segítség az aláírásban...
  • RelakS
    remélem, most még a tetejét kell megtervezni, lemérem az alaplaptálcát, és utána a "maradékot" :)

Lehet, hogy ezt rakokm mégis fölülre, alulra meg egy hátsófertájat tervezek, dugig piros leddel :)

Majd berakom :D
  • Dzsega #1244
    asszem sikerült levágnom hogy hogyan akarod.
    ha jól gondolom akkor nagyon franyeszül nézne ki...
  • RelakS
    A hűtő a fantáziám szüleménye. Bármilyen hasonlóság valóságos személyhez és/vagy tárgyhoz csak a véletlen szüleménye.
  • ScoobyDoo
    aham, szal ez egy szkájlájnos gépház...világos.
  • RelakS
    Azok a ledek a ház tetejére kerülnek.

Tényleg hasonlít skájlájnra is egy kicsit :)
  • Bercy #1240
    vagom. a lampak lehetnenek a hdd es a power ledek. vagy siman csak kapcsolhato ledek :)
    modding rulz
  • ScoobyDoo
    aszittem má egy szkájlájn! de ha nem, akkor ez hogy jön ide? :D
  • RelakS
    pc előlapja, és léghűtés :D
  • Bercy #1237
    de meg mindig nem ertem h mihez is kene ez??? egy vizhutes hogyerelo blokkjahoz, vagy a pc elolapjara??? nem ertem teljesen
  • RelakS
    Naszal, kéne fából házat szerkeszteni, aminek az alljában két darab venti nyomná felfelé a hideg levegőt. Az előlapon lévő légbeömlő nézne ki így:

Gyengébbek kedvéért alsó képen körvonal

A méretei 18 centi széles, 6 centi magas. És az ELŐLAP-ra menne, nem az alső oldalra, mint azt a tuning topigban gondolta valaki :)
  • Bercy #1235
    erdekel!
    de milyen hutore milyen elolapot???
  • RelakS
    Nah, tervesztem egy hűtő előlapot, ami ide is illene kicsit. Érdekel valakit?

[meg büszke, pedig még nincs is mire :D)
  • Nem3sis At Work
    loooooooooooooooooooooool
  • Pyx #1232
    nem mer már ahhoz lusta vagyok D:
  • Bercy #1231
    hat ez az. 1ebkent ha tolem vki megkerdezne h megvan-e az underground2, azt mondanam h MEGVAN!!! mert telleg megvan, most a napokban toltottem le es jatszok is vele. csak az a bibi h nem NFSU2 hanem Tony Hawk's U2
  • Sil3nt
    ha annyi emberkének megvan akkor csináljanak screenshotokat bázz
  • [HUN]PAStheLoD
    ázz nagggyon jau lesz :))
  • karikusz
    meg egy sztriptíz show ...nemde?.:))
  • fitutufi
  • Dzsega #1226
  • STLRR
    Nekem is azt mondta az oszttarsam hogy neki megvan AMERIKABOL!Komolyan ezt mondta!Azt igerte hogy elhozza nekem!Hat azota se hozta!
  • Pyx #1224
    még november 18 elött