14991
-
#1943 MONGYUK INNEN
ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/NFSU2_Demo.exe -
#1942 Köszi!:)
Jaja, Lowrider powa! -
danceboy87 #1941 Hy!
Honnan lehet letőteni a demo-t? -
#1940 Majd ha hazaértem meghallgatom. Téleg, milyen a zene? -
#1939 Hát azon lehet is "istencsászárbrutálkirálybaró"! :))))
nekem két sima "számítógéphanfalam" van (30x30x60 20 cm M.N.C + Onkyo 2x50W) -
#1938 házimozin a mély hang akkora istencsászárbrutálkirálybaró mint állat^.^
egy ilyenen tesztelem az alsó fordulatszámon levő hangokat^.^
j9940^.^ -
Ferike1111 #1937 Na HelloHello Mindenki!!!!Nagyon el vlotam tünve mostanság,de látom zajlanak az események
Mikor jön ki a teljes,tud már valaki valami körülbelüli időpontot? -
#1936 ez naon teccik^^ főleg mióta rájöttem ha álló helyzetbe megnyomom a féket és rá 1 mp-re a gáz-t akkor elkezdi füstölteni a gumit mint a veszedelem^.^ gyá he^.^ -
CzKaresz22 #1935 Megjelent valami demo ?????????? -
#1934 Fasza a logod! Lowrider 4 ever!!! -
#1933 azt csak a sötét miatt kell ... amugy volt 9500PRO-m, iszonyat jo kártya!
még 1 hiba! a speedometert nem lehet kikapcsolni és zavarja a látványt... mért nem mindjárt a képernyőt elfoglalo méeretben rajzolták ???? :( EA!! :(( -
#1932 Hi!
Mikorra várható a teljes verzsön? -
#1931 További képek:
kep1
kep2
kep3
kep4
kep5
kep5
kep6
kep7
kep8
Úgy felborultam hogy nem borult vissza.:))
-
#1930 Akkor átnézem má' én is mi az ami miatt gányol :)))
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#1929 nekem a neon rendesen van... -
#1928 IMYke!
Nekem is 4/16* oson van, és megy rendesen a sima 9600-on -
#1927 AZért elég hanyagul van megrajzolva.(
nektek is vannak ilyen neoncsíkok a kocsikba?
-
#1926 törést láttatok vmit? -
sickb #1925 Áruljátok el melyik HUB ról illetve milyen file névre kéne rákeresni -
#1924 Beszarok, mit kell még kikapcsolni? :)
Nehogymár ne menjen fullon 9500 Pro-n (ami köztudottan erősebb egy 9600 Pro-nál)
#1923 sztem az extra kontrasztot és bright ot kapcsold csak ki ... akkor is világosodik ... -
#1922 Köszi!!!
(Ja, mert én minden finomságot belőttem az ATI-nak - 4x/16x
Csak hát az gáz, hogy egy mai Játék ne legyen szép 4x simítással 16x anizoval - sőt, fekete legyen... )
#1921 Nekem is pozitiv csalodás, de ha ez igy megy, kb. az 5. részre lesz használhato...
- irányitás javult, de a kipörgést látszik hogy csak beledobálták gyorsan... iszonyat sok köze nincs a történésekhez, irreálisan pörög. NFS1 ben szebben lehetett ... namind1, legalább van. Kicsuszni még esőben is elég lehetetlen, ez elég gagyesz.
- zeneileg nem érdekel
- LAN mod továbbra sincs, ergo bekaphatják a nagy igérgetéssel. megint egy amatörben bizhatunk, aki kodol hozzá lan módot ...
- poligonszegényebb a táj, mint az első részben! ilyen szögletes kanyarokat 97 táján láttunk autos játékban
- csak éjjel... ah, juiced mért nem jöttél :D
Nálam igy elég esélytelen a game, lesz ford racing3, flatout, cross racing champ, ... ugyanmár EA. Valamit fel kéne mutatni az első részhez képest.
Talán a többi ujdonság valamelyest javit a képen, amit a fullban látunk. -
davos80 #1920 Na ne. -
#1919 Nekem már lent van!
-
tujon #1918 Tök állat hogy kijött a demo!
csak az a baj hogy lassan jön csak 30 KB/sec :(((
-
#1917 Hát nyúztam egy kicsikét.
Előny:
- Az irányítás javult. (de lenne még hova)
- Szabad akutokázás a városban
- Jó a sebesség érzet, főleg alagutakban.
- Kikapcsolható a catch up
- Elég nagy és jól felépített város, bár csak kis részét (talán 1/4) láthattuk a demoban.
- Ötletes, hogy a városban vannalk elszorva versenyek és shoppok.
- Elfogadhatóan gyors az engine (4X FSAA és 8X aniso mellett és röccenés mentesen megy egy közepes konfigon, AMD 2400+ és Radon 9800pro)
Hátrány:
- Net kód bibis
- Nincs normális belső nézet (előzőben sem volt)
- Ismét csak éjjeli futam van, tutdom tudom a hangulat meg minden, de egy hajnali száguldozás is beleférne nekem a "felkelő nap" birodalmában...
- A zenék tőlem totál távol állnak, ezen könnyen segítettem, hiszen kikapcsoltam.
- Lehetne több város is... :)
- Kár hogy csak demo... ;)
Összegezve az előző részhgez képest pozitív csalódás. -
#1916 Full screen AA-t kapcsold ki, akkor kivilágosodik. -
loser #1915 ehhh végre megoldodott
fél órát vártam mire elkezdi letölteni...
már csak 2 óra és lenn van.
reméllem megéri leszedni..... -
#1914 Hát amire a Wines jön be, azt az hivatkozást húzd be a FlashGet-be!
Egyébként gamestar.hu-n fent van...Nekem onnan jött le fél megabittel/satun/, míg az EA.com néha percekre megállt! -
#1913 -
loser #1912 üdv.
tudna vki adni 1 pontos linket, mert bárhova megyek nemtom a flashget-tel leszedni, mindig a windows-os jön be. köszi -
#1911 Raktam fel 2 kápet a galériámba, ha vkit érdekel... Bár most csak 800X600. -
#1910 csak úgy, mint az első demojában -
#1909 Multi része akkor most a demoban is használható? -
#1908 Jön a demo de csak délután tudok hasgatni vele. A melóhelyről töltöm, úgyhogy meg kell várni a 16:30-at :(( -
#1907 visszajátszás lesz nekem annyi elég, melóhelyen csak azt hiányoltuk. Egy nagy előnye még van az NFS:U-nak, hogy minimal beállítással muinimal gépen is megy. A2. rész mivel ua moci valszeg ez is menni fog. Néha akkora versenyeket nyomtunk, hogy jó lett volna visszanézni. Jah, remélem lan lesz a gémben, vagy megint várhatunk a patchre... -
#1906 ne nagyon izgulj azért rá, mert akkor nagyot fogsz csalódni.:)..bár kinek a pap, kinek a papné.. -
#1905 Izgatjátok itt a fantázim, s nekem még csak csordogál lefelé! Ejj! :) :) :) -
#1904 mit is kene irnunk?
amiket leirtunk mar leirtuk... nem hubazz szimulator.. ez van..viszont az iranyitas meg igy is jobb mint az elsoe.. ja:) jut eszembe az elobb akkorat rohogtem.. van a circuit.. neten nyomtam, es en voltam az elso, es az egyik kanyarban valamiert tulment a kocsi fara igy lenyomtam egy piruettet.. de a piruet vegen lattam hogy a mogottem levo kocsi is piruettezik:) loool.. nahmondom lesznek bohockodasok:)
madmax kort nem tudtam meg csinalni.. valaki?:)