Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki

karikusz
Ezek is gyengeelméjûek..)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

DJ Skyline
képzeld ahogy a pótkocsid is nitrós...nyomod a nost és a kocsiból,pótkocsiból is jön a cucc

Bercy
ezt neeeeeeeeeeeeeeeeee
DJ Skyline
ilyen nem lesz a játékban?

karikusz
Mivel az elsõ résznél elkezdtem csinálni egy kocsik és csajok részleget, így jó hagyomány tisztelõ emberként itt is folytatom
...sajna kezdek pilledni (így 4 óra derekán),így csak a felét tudtam linkelni a nagy képeknek, majd holnap folyt.köv....

..tehát addig is míg nincs játék ott tudtok csemegézni...

Need For Speed Underground 2 HUN

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Feltettem a lapra az eddig kiadott videókat...aki még nem látta eddig az leszedheti...

karikusz
jaja

karikusz
Egy másik Sky!!!:

Nem3sis
srs törni fog jól
weblapján overview/features alatt van rola kis kép is

Minden csak nézőpont kérdése.

DJ Skyline
amilyen gyors olyan ronda!😛PPP

amelyik seggfej nem hisz az 1300 hp-s skylineban
azt csak sajnálni tudom mert olyan hülye de hogy azé elhigyétek itt egy honlap

karikusz
jaja..egyszer belefogtam hogy megtanulom, de beláttam hogy 10 évig még hülyeség hozzáfogni...és le is szedtem...

RelakSfromhome
?

Ha van hozzáértõ, aki jól beállítja, akkor már csak az lehet a gond, hogy a népszerû cuccok jobbára vindows alá vannak

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

karikusz
Hát én a Linuxot szeretem a világon a legjobban..))))))))))))

ennél gagyibb és szarabb cuccot még életembe nem láttam...

karikusz
😊))

Bercy
tiszta nfsu a grafikaja, meg az utiranyt jelzo nyilak is. de a video vegen van egy erdekes dolog, egy win pink slips online felirat. neten el lehet majd nyerni 1mas autojat, tehat rendes karriered lesz neten is es nem csak pontgyujtes.
RelakSfromhome
Kérek 1-et 😊

Duke-osban is lehet? Lehetõleg rádióaktív legyen! Aktívan fogja a juventust! 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Mozilla, merhogy melóhelyen linux megy

CSOCSO
cool koszike!
karikusz
Valamit ír ki a óvideó a damage-rõl..

DJ Skyline
majd beszkennelem az oldalakat és felteszem aztán elolvashatod mi is van...egyébként csomó olyan dolog ami ígéretesnek néz ki...

CSOCSO
nemmondom meg😊 amugy mivan a cikkben?
cifuatwork
Normális fizika és törés?

karikusz
hát jah

DJ Skyline
nézted az E3 videot....végén csajok is bejönnek a képbe...ami irdatlan pozitívum!

DJ Skyline
kész ennyi volt az NFS U,NFS U2...szerintem most abba lehet hagyni a fejlesztgetéseket...neeem...de ahogy elnéztem a képeket,videókat...hát...kicsit jobb...

karikusz
NFSUnak befellegzettt!!

Mehetsz össze vissza...vannak zsaruk...mi kell még????

DJ Skyline
najó...nem mondom hogy 6x jobb de zsaru már van benne...és ez pozitívum!

DJ Skyline
6x jobb mint eddig az nfs u2...nézzétek meg a hivatalos oldalánoldalán az E3 trailert!

DJ Skyline
Bercy
siman. az a legjobb. en kempingel akarok menni 😄
(most elkepzeltem ahogy potkerekes bringakkal cspatjuk es kozben brummogunk)
karikusz
oksa...😊)...nekem van egy hátsó deffektes csajszi bicóm...vigyem?..😄DD

Bercy
ok. de lehet h akad a padlason is egyket potkerek, akkor nem kell penz se :]
karikusz
ja meg flash kell hozzá...

karikusz
Nekem is...összedobjuk a pénzt rá és a hõsök terén csapatunk eg ypár kanyart..))

karikusz
Milyen böngészõt használsz??...IE 3??.:😊)

karikusz
OFF
----

EZt az idiót F*szt!!!

Gép

RelakS
Hiba: nem támogatott böngészõ A böngészõd nem alkalmas a site megtekintésére. Kérlek használd az Internet Explorer 4-es vagy fejlettebb változatát.

Szar az oldal

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Bercy
hmm. teccik eza hobbi. assszem enis elkezdem csinalni MO-n a szebpenzembol. veszek potkerekeket a biciklimre es az akkor mar quad
karikusz
Az egyik haverom még anno felült a repcsire hogy kimegy...és komolyan is gondolta, mert kint is ragadt...😊))

Most van egy új hobbija...kukk meg:

Én is akarok ilyen hobbit!!!😊)

karikusz
Biztos jó sokat kamuznak benne..))

karikusz
Jaja...én meg fõleg...úgy meghajtanám mint Singer a varrógépét....vagy õ engem....csak a csajom meg ne tudja, mert akkor lenne ajtócsapkodás )

Bercy
nembaj, szeressuk az ilyen szakadt ribancokat
DJ Skyline
jelentem meg jött a gamestarom amiben benne van az nfs u cikk...amcsiban te hol vagy?

DJ Skyline
szvsz nem egy nagy téma ez a csaj...mint egy szakatt ribanc...

CSOCSO
igen kint.. es szamlamra kuldesz manit... megadom emilben ami kell.. es elkuldod..aztan megrendelem.. kb 1 het es itt van nalam.. aztan tovabbkuldom...lehet dragan expressben par nap.. es lehet normalisan.. (tobb het)
Shongi
Hogyhogy, te kint vagy Amcsiban?
A pénzküldést, hogy gondolod?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

CSOCSO
tudok segiteni... en mar fogdostam oket .. megbeszelhetjuk hogy kuldesz manit.. es hazakuldom neket!.. max 2 honap es a kezedben van.. lehet ez 1 honap is..csak tobbe kerul kicsit a kuldes...
Shongi
Lenne egy kérdésem bár kicsit eltér a témától, de jobb helyet nem találtam hisz itt van szó tuning autókról.
Azt szeretném tudni, hogy nem e tudtok segíteni abban, hogy hogyan lehetne beszerezni JADA TOYS-os modell autókat, ezek kifejezetten Amerikai tuning stílusú nagyon igényes modellek, de olyan céget még nem találtam amelyik MO-ra is küldeni. Ha tudnátok segíteni azt nagyon megköszönném.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!