14991
-
#3347 szar a nfsundergrouns 2!!!!!!!!!!!!!
a gta san andreas sokkal jobb
ja meg a Vice city -
#3346 Nekem nem kell.Jó lesz ez így ahogy van.Csak a kergetős mód jó lenne online-ban is. -
#3345 me kell az embereknek a tores??? csak jon majd az anyazas hogy fasozm kiloktek szettort az autom.. faszom laggoltam szettort az autom.. faszom ez van faszom ez van.. ezert kell nektek a tores???
menjetek viper racingozni.. oszt kicsit nem ugy mentek a kanyarban es kitorik a kerek az elso helyen akkor majd rajottok hogy mi a jo -
antijedi #3344 nem -
zsoleer #3343 -
zsoleer #3342 hali törni fog a kocsi a full játékba?? -
ZsirosKenyer #3341 sok dátumot hallottam már de a legkorábbi is nov. 8. volt..
a leghihetőbb talán a nov.18.-as dátum -
#3340 Mármint a magyarországin van ez írva.... -
#3339 Mikor jelenik meg? Az ea oldalán az van, hogy 2004.11.01. -
#3338 Ja, sajnos ez egy bug! :( Talán kijavítják a teljesben! -
#3337 nekem is ez van:( -
#3336 Azért nem láttalak, mert ki volt kapcsolva a Race Breaker v a Collins Detection és nem szóltál.A filterben meg átálítottam és akkor láttalak meg. -
#3335 főleg ha Sharph a szoba neve :D -
#3334 Nekem csak akkor van, ha próbálgatok bemenni ismeretlen lobby-kba.Ha megbeszélünk valamit akkor simán be tudok abba menni. -
joe69 #3333 irritalo hogy milyen bugos az online, mindig beakad a password ablak -
#3332 Jah, a menekülősdi jó lenne!Én pont ezt gondoltam.Remélem a fullban lesz. -
#3331 söt ha egyhelyben körbe körbe füstölöd a kereket akkor is :) -
#3330 váltós... ja mi azzal szórakoztunk a circuit pályán ott ahol hetté van válaszva szegélyekkel az út -
#3329 nekem is olyan -
#3328 sajna nem tudtam belepni hozzatok. mert mostis szarakodik az nfs:(((((((((
elojon mindig a buzi akarsz e ezen a szerveren jatszani kerdesevel. amin csak igenre lehet nyomni.. ilyenkor hiaba 1/4 es a cuccos. akkor is fullosat mond vagy ilyesmi.. es megint elohozza a kerdest.. loller.. majd elojon a pass ablak.. ahol persze NEM lehet a pass-t beirni.. szal kuka a netresze -
#3327 az lenne jo ha lehetne menekulosdit jatszani a neten...
es ha lenne olyan ami a F2F2 ban volt.
azaz elindul ket kocsi.. gyorsul sokat.. nyomsz egy 180 at..visszagyorsul, majd jon a masik kocsi.. ezt pont meg lehet jatszani mer 4 auto kell csak -
#3326 gyakorolj sokat!:D -
HUmanHunter #3325 -
HUmanHunter #3324 az első körben már összeszettem 10 secet -
#3323 jó volt ez!:D -
#3322 elmész a híd végébe és onnan eltolatsz a város belseéig!:DD -
HUmanHunter #3321 elég szarul nyomom nem? -
#3320 jó volt!:DDDDD -
#3319 jahh, de azzal macerásabb felnyomatni -
#3318 vagyis nem fullosan de 40% -ig -
#3317 ha tolatsz akkor is növekszik a nitro -
#3316 lehet hogy senkinek nem mondok újat, de én most jöttem rá..ha lowreoder-kedsz akkor a nitrod növekszik, fullosan fel lehet tölteni a nitros palackjaidat---hát ez LOL -
#3315 oké
circuit...hunskyline szoba...pass skyline -
HUmanHunter #3314 ha csinász szervert -
HUmanHunter #3313 én megyek -
#3312 nem jön valaki online? -
#3311 ?:) ez komoly?????????????????????????? LOL -
#3310 demotestz forumat lessetek meg:) lol.. ennyi baromsagot
mas: mat megint hany orat irkaltatok hm?:) -
HUmanHunter #3309 -h :) -
HUmanHunter #3308 +h