Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van 1.1-ed?
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Nagy meglepetést okozott a Hungaroringen
egy zöld színû Extrémnek nevezhetõ tuning Trabant.
Az érdeklõdõk a megérkezést követõen szó szerint
rátapadtak a szélvédõre... :-)
2000 cm3
304 LE

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Láttad, hogy a használtauto.hu-n vannak eladó SkyLine-ok?
Van 72 milláért 1021 pacis, és 28 milláért 900pacis!😉)
Az 1.1-ben lévõ pólómotrot meg lecserélni pl egy Honda motorkerékpár hajtómûvére, és hooooOOOOOONDAAAAAaaaaa....
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ezt kell halllgatni egy mélynyomós fullos kocsiban!

http://goo.gl/gd6Zi5

A Prorsésat utáltam, annak csak a grafikája teccett, de nem vagyok porssse mániás!
A legtöbbet a 3-al jáccottam neten, azt nagyon imádtam még!
Trabanttal nyomultam mindíg benne...😉
Régebben az volt a jó, hogy tudtál rendesen kocsikat cserélgetni a játékban.
Remélem az NFSU2-ben már egyszerûbben lehet, mint a sima U-ban!
Annyira szeretném Trabival otthagyni a SkyLine-okt!😄DD
lehet hogy nem az se, hanem a sima nfs 1. mindjárt megnézem, de tölem örülni fogsz ha 5kb/s-ek fog jönni 😄DD
40mb körül van 😊
kb ilyen a sorrend:
NFS SE
NFS Porsche Undleashed
NFS Underground
NFS Hot Pursuit 2
NFS High Stakes
NFS III Hot Pursuit
NFS II
az nem baj ha odalépsz csak maradj 50en belül...hamár 150nél tart és lakótelepen mész akkor kezdj el aggódni!😊))
Idáig egyedül csak Trabantot vezettem, de az nagyon ász volt!😊)
Jövõ héten kezdek el vezetni tanulni...
Attól félek, hogy leugatom az oktatót véletlen, vagy megunom a tötymörgét, és odalépek neki!😄
Remélem bírom majd idegekkel!
Nekem ezért teccik az Eclipse...
Ja és renedesen az utakon simán otthagy egy alap supra, vagy eclipse egy turbós kis fókuszt, vagy 206-osat(nitro nélkülieket)!
Nagyon suxx volt a sima NFSU, fõleg, hogy nem törtek a kocsik!
Nagyon remélem, hogy a 2 jó lesz, mert nem akarok csalódni az NFS-ekben!
jól néz ki és tud is...japán...tehát megbízható...igaz magyar ember örül ha már 2 millióért kap egy kocsit...pl suzuku,matíz...de nem is való a magyar utakra egy skyline...nem tudnád hol élvezni azt hogy van...max gyorsulási versenyeken...de az meg csak 400 méter..pl hungaroringen...
Csak kár, hogy a játékban nem volt valami tul gyors...
Miért bírod ennyire a SkyLine-t?
Csak, mert viszonylag gyors, vagy valami élményed is van vele?
Ültél már benne?
Még a színe is tecccik!
Ugyanaz a kocsi!😉)
Trabi powa!