Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ScoobyDoo
Két 601-esem van. 😊

ScoobyDoo
Abban két ezres Honda CBR motor van.

CoolStuff
törölték az oldalt, de annyit találtam róla, mint a #471 -ben látható!
Van 1.1-ed?

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
bezonyám!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

ScoobyDoo

CoolStuff
.::Extrém verda (10.27)
Nagy meglepetést okozott a Hungaroringen
egy zöld színû Extrémnek nevezhetõ tuning Trabant.
Az érdeklõdõk a megérkezést követõen szó szerint
rátapadtak a szélvédõre... :-)

2000 cm3
304 LE

RelakSfromhome
Hmm?? Ez saját 5-let... Más megvalósította???

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CoolStuff
Ez tényleg így van, én is hallottam!

CoolStuff
Mivel kicsi a kasznija, ha megfelelõ pillanatragasztó mennyiséggel optimalizálod a sebesség kibírására, és a Ferrari Testarossa motorra kicserélt régi mocihoz adsz egy kis nitrót, simán legyorsulja, de végsebessgben nem közelíti meg!
Láttad, hogy a használtauto.hu-n vannak eladó SkyLine-ok?
Van 72 milláért 1021 pacis, és 28 milláért 900pacis!😉)

RelakSfromhome
Mitlol? Ez van a gépkönyvben! Behozzam, idézzem?

Az 1.1-ben lévõ pólómotrot meg lecserélni pl egy Honda motorkerékpár hajtómûvére, és hooooOOOOOONDAAAAAaaaaa....

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CoolStuff
joak

ScoobyDoo
jaok...

DJ Skyline
csinálunk...

ScoobyDoo
Van plató nélküli IFA??

DJ Skyline

DJ Skyline
a porschék pedig szépek és jók...pláne egy Techart Turbo!😊)

DJ Skyline
4ben az a jó hogy totál kitudtad csinálni a kocsit...5ben is...6ban háááát...valamicske törés volt...de az "UNDORGDONDBAN" csak visszapillantó és szélvédõ...yeee

DJ Skyline
most hallgatom ezt: Korda György & Balázs Klári - Mama Maria....dee szarrr...
ezt kell halllgatni egy mélynyomós fullos kocsiban!

[HUN]FaTaL
én a 4et szerettem meg az egyet, 3mal is sokat toltam, hp2 is egész tûrhetõ volt. nfsu is kira csak a szar cheater AI-t utálom benne

http://goo.gl/gd6Zi5

DJ Skyline
ehhh...ahot tudod milyen turbónitósûrhajórakétamotor kell egy trabeszba hogy a skylinet otthagyd!?😛

CoolStuff
Nekem a 2SE tecccett a legjobban, csak az idegesített, hogy nem volt benne Lambo Diablo, mert az volt az 1-ben a kedvencem...
A Prorsésat utáltam, annak csak a grafikája teccett, de nem vagyok porssse mániás!
A legtöbbet a 3-al jáccottam neten, azt nagyon imádtam még!
Trabanttal nyomultam mindíg benne...😉
Régebben az volt a jó, hogy tudtál rendesen kocsikat cserélgetni a játékban.
Remélem az NFSU2-ben már egyszerûbben lehet, mint a sima U-ban!
Annyira szeretném Trabival otthagyni a SkyLine-okt!😄DD

sztem kell hozzá dos emu, én a régi játékokat dos box-al játszom.

hmm.. miket nem találok ezen a cd-n, motoracer 1, gta 1, nfs, destruction derby 1, network q rac rally 😊)))))))

DJ Skyline
nem tudjátok miért nem tudom feltenni xpre az elsõ részt...ne mááá...

várj..
lehet hogy nem az se, hanem a sima nfs 1. mindjárt megnézem, de tölem örülni fogsz ha 5kb/s-ek fog jönni 😄DD
40mb körül van 😊

DJ Skyline
nagy kedvencem benne a supra...az nagyon über kocsi..de szeretem még a corvettet,diablot is...viperrel jókat lehet farolgatni...

[HUN]FaTaL
nem osztod meg dcn? 😛

[HUN]FaTaL
dcn sem találom. max ripet azom van de az meg szar. nem vált, egyesbe megy se automatával nem vált sem manuálba tiszta lol.

nekem megvan 😄DD

DJ Skyline
ehhh...DC++od nincsen...én meg nem találom már lassan egy éve sehol....szerintem kölcsön van adva csak nem kaptam vissza...nem tudom...nem tudom hol lehet régi játékokat beszerezni...kérdezzgess ismerõsöket nekik megvan e...

[HUN]FaTaL
Épp az nfs se-t akarom valahonnan megszerezni, nem tod esetleg honnan lehet leszedni? 😄

DJ Skyline
bevallom nekem eddig a legklafább és játékélményileg a legjobb az elsõ rész volt...annak is az SE verziója...tehát NFS SE...nekem az máig nagyon tetszik...aztán jön a Porschés,stb...
kb ilyen a sorrend:
NFS SE
NFS Porsche Undleashed
NFS Underground
NFS Hot Pursuit 2
NFS High Stakes
NFS III Hot Pursuit
NFS II

DJ Skyline
én vezettem már Ladát,17 éves Toyota Corollát,és egy Opel Vectrát...(vectra autómata volt,és szervó kormányos😊)
az nem baj ha odalépsz csak maradj 50en belül...hamár 150nél tart és lakótelepen mész akkor kezdj el aggódni!😊))

CoolStuff
Én is 17 vok!😉
Idáig egyedül csak Trabantot vezettem, de az nagyon ász volt!😊)
Jövõ héten kezdek el vezetni tanulni...
Attól félek, hogy leugatom az oktatót véletlen, vagy megunom a tötymörgét, és odalépek neki!😄
Remélem bírom majd idegekkel!

CoolStuff
Ebben egyetértek!
Nekem ezért teccik az Eclipse...
Ja és renedesen az utakon simán otthagy egy alap supra, vagy eclipse egy turbós kis fókuszt, vagy 206-osat(nitro nélkülieket)!
Nagyon suxx volt a sima NFSU, fõleg, hogy nem törtek a kocsik!
Nagyon remélem, hogy a 2 jó lesz, mert nem akarok csalódni az NFS-ekben!

DJ Skyline
játékba minden elvolt b*szva....pözsó 206 nem hinném hogy otthagyna egy skylinet,suprát,celicát,stb,stb...pláne ha tuningolva vannak...

DJ Skyline
hát...17 évesen nem sok minden adatik még meg egy embernek!😊))
jól néz ki és tud is...japán...tehát megbízható...igaz magyar ember örül ha már 2 millióért kap egy kocsit...pl suzuku,matíz...de nem is való a magyar utakra egy skyline...nem tudnád hol élvezni azt hogy van...max gyorsulási versenyeken...de az meg csak 400 méter..pl hungaroringen...

Egyébként az szerintem az Eclipse-t lehet a legszebben optikai tuningal "csinosítani".

Csak kár, hogy a játékban nem volt valami tul gyors...

CoolStuff
Hát ennyim most nincs!😞
Miért bírod ennyire a SkyLine-t?
Csak, mert viszonylag gyors, vagy valami élményed is van vele?
Ültél már benne?

DJ Skyline
CoolStuff
Nagyon drága egy használt Eclipse?

CoolStuff
Szép kis kocsi az a a lambo!
Még a színe is tecccik!

CoolStuff
😄

DJ Skyline
ja csak a lambon nagyon látszik az átméretezés...

CoolStuff
Ja igazad van, rosszul fogalmaztam meg!
Ugyanaz a kocsi!😉)

CoolStuff
Az a legjobb!😄

CoolStuff
Osztom a nézetet!
Trabi powa!

Eisenhower
meg hycomat^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

DJ Skyline
limousin...loooll....combi jó mer mehetnek bele a mélynyomók!😊))

RelakSfromhome
?
Trabi rulez! És legyen 601-es, 1.1-es, Limousin és Combi kivitelben 😊