Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

karikusz
az UG-ban is váltogathattad a kocsikat...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Bercy
az NFSU2 szamomra egyetlenegy dolog miatt vonzo. az egyik bemutato video vegen a sok ujitas koze oda volt irva h "Win pink slips online" tehat el lehet nyerni az ellenfeled kocsijat online->garazs mod->szepen a semmibol fejlodsz->penzt versenyeken keresel->nem csak egy kocsid lehet egyszerre. en amolyan nfs4 fele garazsra gondolok. ha ez telleg meglesz az online modban akkor eleg sok almatlan ejszaka ele nezunk
edios
A Porsche az télleg jó gamma volt, nekem fõleg a factory driver teccett,az nagyon feelinges volt! Hot Pursuit2 szerintem egy szar,UG viszont elsõ ránézésre nagyon király,de azért ez egy kicsit átverés,hogy 112 versenyen át uaz megy mindig,uazon a pályán.. Ha nem próbáltátok volna Midnight Club2t, tegyétek meg! Grafja nem rosszabb UGnél, de 4 komplett város,akármilyen útvonalon lehet menni,emberek is vannak+néha rendõrök,és nem is csalós az AI (állítólag).. Kár hogy UGnek 10x akkora a hírneve! EA...

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

DJ Skyline
NFSnek lassan 10 éves hírneve van...most döntsd meg egy nem látott játékkal...

MoDuS
pfff, hagyjuk!
no off!

CSOCSO
leszarom a hirnevet..en tudok rola es ennyi eleg!
karikusz
Lehetõleg ne csesszétek szét a topicot...párbajozzatok valahol máshol...

....thx...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

ScoobyDoo
Abban igazad van, hogy azt tényleg nem nekem írtad, de nyaltál ez tény! Én kis pöts? Akkor te kis nyalizós seggdugasz, kamugép seggfej! Így ennyi, de ezt már kibeszélték veled a "topikodban", úgyhogy itt nem aktuális a téma.

MoDuS
Nem tudhatod!
skubi two
Egyébként örülnék, ha nem híresztelnéd rólam, hogy nyalizok privivben ilyen kis pötsöknek, mint te!
Htx!

ranGer2
nincs elveszve 😊 még bár hogy nézegettem azt a JUICE nevü céget eddig csak mintha mobilokra gyártottak volna játékot... hát szép kis hirnév DE meglátjuk mi lesz én nem itélek el semmit ugy hogy nem gyõzödök meg róla hogy tényleg szar-e!
annyit lehet tenni hogy várunk.. 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ScoobyDoo
Akkora soha nem lesz, mint az NFSU-nak!

hi Coola! 😄

MoDuS
Majd lesz neki!

ScoobyDoo
A Juiced el van veszve az NFSU2 mellett, már csak a hírnév miatt is.

ranGer2
én csak egyet mondok... JUICED!!!!!!!!!! 😊 szerintem nagyobb sikere lesz bááár ki tudja 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

MoDuS
Engem csak az zavart benne, hogy csak Porsche volt az 5-ben!

Stranger
Jah Elövettem a hét végén a Porsche Unleashed-et, elég régi progi már, de még most sincs sok játék ami megszorongathatná... Van benne minden: tuning, rendõr, törés, FIZIKA! Xp alatt is fut, a gimme.dll nevû fájlt kell letörölni, ha esetleg valaki nosztalgiázni szeretne.

Amúgy ezt nem tudom felfogni, az nfs széria egyik legsikeresebb tagja volt, de a következõ részekben mindent kiszedtek ami okozta a sikerét. Miért? A szar konzolok miatt? Régebben úgy hallottam, hogy a Porsche után a Ferrari következett volna, de asszem nem sikerült nekik megegyezni a Ferrarival... Nagy kár.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

DJ Skyline
olyan lesz mint egy kiegészítõ lemez,vagy egy nagy hivatalos mod...

CSOCSO
jo.. majd meglassuk mizu lesz...
CoolStuff
Meg törés modell!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CSOCSO
2 ben nem valtozik a fizika es lesz kecsop...
uj helszinek uj modok uj verdak uj alkatereszek... ennyi...
CoolStuff
Azért árom a 2-t!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CSOCSO
ez igy van... ettol fuggetlenul lehet hogy komolyabb feelingje van a nfsu nak.. kurvajo jatek lenne az nfsu egy kis fizikaval es a kecsop nelkul...
CoolStuff
Hi!
Gyertek Toca Race Driver 2 topikba!
Nagyon fikázzák az NFSU-t, hogy csak divatos szar, ami csillog, és dobozok csúszkálnak, és elítélik, aki a 2-re vár!

DJ Skyline
dettó....régebben mondtam hú de jó lesz minden meg vártam,stb...de most hogy nézem ezeket a képeket...pfff...már alig érdekel a dolog...persze megszerzem de nem érzek már iránta akkora érdeklõdést mint 1 hónapja mondjuk...

Dzsega
lehet hogy padlógázon megy és azért füstöl.
de a képek alapján egyre inkább undorodom a játéktól. nem tom mi lesz de ezek a gusztustalan tuningok. pfuuuuuuuj!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

bodesz
nekem is

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Stranger
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de én minél több képet látok az nfsu2-rõl, nekem annál jobban kezd elmenni a kedvem tõle. Csicsás szar lesz az egész, még egy normálisan kinézõ, nem agyoncsicsázott autót se láttam benne. Az #578-as képen lévõ elsõ lökös is elég érdekes😞 Grafika tök ugyanaz mint az elsõ részben volt, a rohadt csillogós úttal együtt, ki volt az az elmebeteg aki kitalálta hogy csillogjon az út?!

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

karikusz
Sokk giccsparádé közé egy kis csemege:

DJ Skyline
középsõ alsó képen lévõ gondolom ugyanaz...már lassan jobban hasonlít egy DTM kocsira mint egy utcaira..

karikusz
Hát a középsõ az elég érdekes...fizikailag nem kivitelezhetõ...kerekek nincsenek keresztbe...pedig a füst...stb nem arra utal hogy az utazó 50 -nel közlekedik..no meg az oszlop...valahogy olyan íven van ahol a kocsinak kellett volna jönnie...no mindegy...várjuk, és ha másnem akkor jót nevetünk a játékon (no meg idegeskedünk mint az elsõben)

grebber
NFSU2: Füstölgõ aszfalt

Dixie Flatline, 21:02 - Játék: Versenyautós

Az NFSU2.de német rajongói oldal 17 frissensült Need For Speed: Underground 2 képpel kedveskedett olvasóinak. Várom már a pillanatot, amikor a Take Two is ilyen ütemben árasztja el a netet GTA krémesekkel.

info:Hardwired

Next PC upgrade: 2022

Bercy
jah. pontosan, van mindenre penz es az a vege h izlestelen csicsas autokat csinalnak.
karikusz
A bõség zavara miatt csinálják szerintem ezt...ott mindent megkapsz, és a pénztárcához mért nem is olyan vészes áron mint itt

ranGer2
#593 Arcade lesz de csinálnak bele törésmodellt is ha jól tudom..

ranGer2
Jahjah! dehát akinek nincs izlése és csak ész nélkül csinálja az megérdemli hogy kiröhögjék a kocsiját... 😊

Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni hogy ez a game is ilyen Arcade feeling es lesz mint az elsõ rész vagy azért már lesz benne valami aprobb kocsisérülés?
DJ Skyline
kb...mondjuk matrica hegyek nélkül,feketén vagy fehéren e heylett a zöld helyett minjárt máshogy nézne ki!

ranGer2
mintha ráhánytak volna 😊

DJ Skyline
szerintem nem olyan vészes még de tipikusan amics rommá matricázott kocsi!

DJ Skyline
mutatok egy képet amcsi tuningról...pill

karikusz
Hát én sem kultiválom annyira az agyon csicsázott dolgokat

DJ Skyline
jaja!!!
ezért nem szeretem az amcsi stílusú rommá tuningolom a kocsim effektust!!

Bercy
bazz ebbe az NFSU2-ben csak ilyen ufo verdak lesznek. ezek mar tul vannak tuningolva. tipikus eset mikor a gazdag csaladbol szarmazok kolok nem tud mit kezdeni a penzevel. szvsz egy diszkreten tuningolt gep sokkal jobban nez ki.
DJ Skyline
mondjuk egy fokkal jobb mint az a sárga impreza...

ScoobyDoo
Csak hülyültem.

ranGer2
Ez nem tulzás! 😊 miért szerinted szebb az az agyoncsipkézett karácsonyfakinézetü rózsaszinrefestett szardarab? 😊 (elég diszkrét voltam?)

ScoobyDoo
Nah, azé ne essünk túlzásokba! 😄😄

ranGer2
Ez Kib@szott gusztustalan! 😞 ennél még az én (nyers) suprám is szebb 😊

zaki

ScoobyDoo
ritka ronda az összes.... 😞