Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nagyobb kép nem volt róla?
olyan pici épp hogy látni! még jó hogy nem otthon vagyok (56k modem).
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
<2004-05-21 @ 22:52 - Berkenye>2004-05-21 @ 22:52 - Berkenye>
Megjött az elsõ mozgókép a Need For Speed: Underground 2-bõl! A szerverek kicsit terheltek, a fájl viszont nem nagy, úgyhogy érdemes próbálkozni. Egyébként az E3-on készült kézikamerás felvételrõl van szóóó.
ERRE
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
holnap nem tudom hogy bemenjek-e...máig van igazolásom,de most 5 órára menjek be holnap?

igaz a tréjler az egy nagy kalap kaki!
megnéztem én is!
semmi nem derül ki a játékról!pfff...
pedig ez E3-as állítólag...én egy ilyen home made videót nem vinnék ki!😊))
még a Fix.tv-s Game Over mûsor Barkács videói is jobbak ennél!😛PPPPPPP
Pedig jól indul, azt hittem vagyány lesz...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
de ez sem rossz:

#100!

)....