14991

[ Garage | FAQ ]
  • Devids Pro
    :D
    azért érthető volt nem?:)
  • Sil3nt
    srácok...városban koszálok, előzgetem az autókat megtaláltam a body shopot és hasonlókat, de csak megnézésre van "jogom" mit kéne ahoz csinálnom hogy pl body shop-ba be is mehessek? pedig vagymár 10 autót leelőztem a vársoban....
  • Jagi
    Mi is tudjuk miről van szó! :DDDD
  • Jagi
    Kapcsold ki a trail lights-ot mega Fullscreen anti a-micsodát
  • Devids Pro
    kapcsold ki a light mittudoménmit!
  • Laciiiiiii
    nemjoo hibaüzenet 1280 fullon..:( de nem látok semmit csak sötét kép csak a lámpákat látok!! Szal... nah melyik a legujjab ATI catalisy?
  • Jagi
    LOL!!! Bár igy se rossz, csak autó 1 "kicsit" más!
  • CSOCSO
    legjobban ugy lehet latni a kulonbseget hogy lemented es a windowsos kepnezegetovel valtogatod a kepet
  • CSOCSO
    hogyvalami ertelme is legyen ennek a sok beteszek fullgrafnak:

LOW grafika:

HIGH grafika
  • CSOCSO
    ja a neten is mindenki ilyen buzi modon csapatja hogy vegig nekitamaszkodik a korlatnak igy gyorsabban tudja bevenni a kanyart:((((((((((fasza...
  • Laciiiiiii
    nah várjatok..én is fullgrafost mutatok!
  • CSOCSO
    HIHO!!!! konyorgom akinek van xbox chipelos ismerose az privizzen meg!! rendeltem egy chipet rakatnam is ossze, de az ember 8 milio km re van nem akarok feleslegesen elindulni es telefonon nem erem el.. szal a lenyeg hogy vettem egy chipet de nem kaptam hozza headpinert vagy mit.. ami egy ilyen tuskes kis szarsag amit atdugok a chipen es az alaplapon...
    duox2 rol van szo.. pls help
  • Jagi
    Faszom! megin lassulok!
  • Jagi
    Nekem már megvan! (ATI R9600 256 MB ddr), Egy kis pöccköléssel megy a game, a vynileket meg, ha hazamegyek lecsapom a vynileket, osztjóvan
  • Jagi
    Nekem már megvan! (ATI R9600 256 MB ddr), Egy kis pöccköléssel megy a game, a vynileket meg, ha hazamegyek lecsapom a vynileket, osztjóvan
  • Laciiiiiii
    szép a graf! nekem 1280*1024 full grafon minden bekapcs akkor : FEKETE KÉP ÉS CSAK A LÁMPÁK LÁTHATOK...
    1024*768 on is ilyemi full grafon de ha lejjebb veszem akkor ott is jo!(ezért tettem 800*600asra:))Mi lehet a baj ha fennvan fullon??
  • DJ Skyline
    most tettem fel a legutolsó Nvidia drivert...sokkal másabb lett a graf...most keresem a szép,és élvezhető beállítást!:D
  • Jagi
    Feltéve, ha arra spórólsz amire költeni szeretnéd! :)
  • clio1616v

Nekem ilyen full graf VINYL nélkül
  • Jagi
    Hajrá! NFSU-ba több lóvéd marad, de arra költsd amit szeretsz, hülyeség spórolni!
  • Jagi
    A garázs szép mediummal se sokkal csúnyább nálam, bár a world detail...
  • DJ Skyline
    vegyél bele xenont az jobb és fujasd' le feketére akkor meg szebb lesz!:DDD
  • clio1616v
    Kösz, de még van mit finomítani rajta.
    Ezt tuningolom amig nincs NFSU2 Full ;D
  • Jagi
    Fővakítanak! Szigorúan tompítottal, gecinagy ködben megengedem, hogy ráadd az országútit! :))))[csak viccel]
  • DJ Skyline
    hát igen...csutkó grafika...minden maximumon 1024*768-as felbontással...háát...lassúcska lett mondjuk úgy,és súrolja az élvezhetőség határát!:D

• Laciiiiiii
    jooooo
  • Jagi
    Egyetértek, zsír!
  • clio1616v
    ez még a régi hang azóta finomítottam rajta :D
    Új hang
  • clio1616v

Extra fehér lámpák
  • Laciiiiiii
    KELLEMES HANGJA VAN...:D
    esetleg 1 gyorsulás nincs ?
  • clio1616v
    A dob a kocsihoz lett gyártatava spec... a vég Zeus a dob rozsdamentes acél.
    A képeken még nincs, de a verdán van egy 50mmes ületeés KONI gátlókkal és Sportrugókkal.
    A clio spec direktszűrővel van ellátva iszonyatos szívóhangot adva ezzel az autónak.
    Van Zene is ;D

8,2sec alatt van 100on. 210km/h a vége.200km/h tavaly télen.
  • Laciiiiiii
    jovan..:D blur monitor a neve
  • Laciiiiiii
    jaaaaa
    az kira..csak nemnagyon veszem észre..:D mert nemnagyon megyek 200 felett..megyek de nem sokszor..Amugy mi annak aa neve nemtod?a beállitásoknál..
  • Jagi
    200 felett + a nitronál kenődik a táj.
  • Laciiiiiii
    nah jo...az mi?
  • Jagi
    Mit szólsz a blur motionhoz? Sztem sokkal jobb mint az 1-ben,ott qvra zavart.
  • Laciiiiiii
  • Jagi
    Tiszta sor!!! :)))
    Átcsúszni 2 kocsi között, úgy hogy még a hajadszála se rebben meg, megabrutál.
    Van amit nem lehet pénzen megvenni, minden másra o tta......
  • Laciiiiiii
    :) mind1 h. ki mennyit csinál, az a lényeg h. jáccik élés szorakázik:):)
  • Jagi
    forgadalomba(nekem min volt akkor sikerült 270 körül visszább leirtam a pontos értéket, de olymindegy)?