Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

karikusz
És még egy kép Brooke Baby -rõl...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Nem tom miért cseszi el a linkelést..((

Need For Speed Underground 2 HUN

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

zaki
zsír

zaki

Bercy
ok, akkor tied a rozsaszin rucis. enyim a masik
karikusz
Na felkerültek az új Screenshotok a lapra....

www.nfsunderground2.ini.hu

Én is

MSI GX600PX-214hu Notebook

Bercy
egy beta test-re enis jelentkeznek
Állítólag November 17 minden Platformra De Lehett Pár emberbnek már Október eleje Szeptember Végére Megslesz!!
Nekem az 1 azt Október 15-én szereztem meg de November és December Közt Harangoztatták Be!
Juiced Megjelenés?????

MSI GX600PX-214hu Notebook

karikusz
csajok kiruk..))...megadjam a címem, hogy hova küldjétek õket?...letesztelem aztán mennek vissza..)

karikusz
"Brooke Burke"

emmeg ki a manó?

az naggyon jó lesz ha majd lássuk felkelni a napot, az igazán feelinges az lenne ha kiülhetnék a kocsi motorháztetejére egy pohár sörrel és 1 barátnõvel:-)
CSOCSO
The open street racing world will also take place over the course of the night, so players can see the sky starting out rather light at dusk, remaining dark most of the night, and growing lighter at dawn. Black Box is implementing a weather system that delivers light, medium, and hard rains, and various speeds of wind. Like real life, the city might be raining in one section, while remaining dry in another, so that as drivers cruise from one section to another, they'll experience an organic, dynamic change in the weather.
CSOCSO
Need for Speed: Underground 2 is, as Executive Producer Chuck Osieja says, "a true sequel, not just a 1.5 upgrade
nah igen!
DJ Skyline
csöppet...pláne hogy csak 19 éves!

nah igen a te barátnõd is odaver!
jelentem nálunk is megvolt és nem volt semmi!
CSOCSO
DJ Skyline
lol...nálunk már megvolt a vihar...jelentem semmi nem volt...

mejd errõl még beszélünk vihar gyön azt ki kell húzni a gépet nehogy elfüstöljék!!
DJ Skyline
hát nem a legjobb a csaj...én tudok jobbat!😛PP
õ az

dikk mán de ügyes vagyok sikerült belinkelnem egy képet!!
ez az elsõ:-)
mán nem vagyok szûz képbeszúrásban!!

Brooke Burke az NFS Underground 2 egyik karakterét szólaltaja meg
Az Electronic Arts Games bejelentette, hogy Brooke Burke „kölcsönzi” majd a hangját a Need for Speed játékok nyolcadik darabjában a fõszereplõnek.

A flexbeta.net tudósítása szerint Rachel, egy illegális versenyszervezõ szólal majd meg Burke hangján – szerepe szerint egyrészt segítséggel szolgál a játékba mostanában bekapcsolódóknak, másrészt pedig a hírek szerint fontos szereplõje a játék egyik versenyzési módjában végighúzódó történetnek.

„Teljes mértékben adrenalin-függõ vagyok, sõt, még a kocsikat is imádom” – mondta Burke, az eddig számos férfimagazin címlapján szereplõ szépség. „Nagyon izgatottan várom már, hogy pontosan mi is lesz a szerepem".

A Need for Speed Underground 2 az elõzetes tervek szerint november 17-én kerül a boltok piacára, PC-s, PS2-es, valamint GameCube és Xbox platformokon.

info: mellesleg.hu

gondolom ez érdekel minket!
DJ Skyline
így hatásos!

300!:p

CSOCSO
es ehhez nem lett volna eleg 3 kerdojel?
DJ Skyline
Október-November táján...

lehet h írtátok de nem láttam

nem tudjázook miko fog megjelenn ia játék???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Dzsega
vajon az a terepjáró csak forgalom???
jó lenne ilyen verdákat is belenyesni bár inkább PicUp okat szoktak tuningolni...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Dzsega
Hali!
legalább ha kérdezik honnan lehet letölteni akkor lehet velük ordítozni hogy már 3x be van linkelve!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

RedDragon
Mikor lessz??

2XP
Ehh 😞

DJ Skyline
nem baj....legalább benn van 3x a link...így a biztos...

ScoobyDoo
Tényleg ugyanaz!

DJ Skyline
szerintem nem!
de csocsó betette ezt a klippet a #264-ben!

ScoobyDoo
A #278-as hsz-ban lévõ trailernél újabb?

2XP
DJ Skyline
hát...a zenéje nem olyan rossz...jó lenne tudni ki az elõadó...de az a Cadillac Escalade nem semmi a múvíban...de a skylinet akkor se hadja ott!

azért remélem ebben is lehet majd érezni hogy melyik gép összkerekes és melyik nem.

DJ Skyline
a forgolódást megnézem még1x...!😊)))

CSOCSO
elobb kerdezz ne aztan talalgasd ki hogy miert lesz a fizika szar....
nem fogunk LFS fizikat kapni.. sem komomolyabb simulatort... de a juiced arcade es sim kevereke lesz.. a juiced megprobalja megtalalni az arany kozeputat... ahol meg erzed hogy milyen auto hany loeroval van alattad.. es azert oda kell figyelned hogy vezetsz... melyik autoval melyik kanyarban hol nyomod a gazt..feket...
nade egy NFSu izig verig arcade fosadek... es a masodik resz bemutatojaban latott forgolodas csak olaj volt a tuzre
DJ Skyline
nem hajlandó...winamp kiírja hogy timed out...pedig a legújabb winamp...

ScoobyDoo

Nah azé egy nap után már uncsi...sorban követik egymást a számok. Nem?

Shongi
Hmm, megnéztem ezt a Juiced-et, de a képek alapján fõleg a menüben, iszonyatosan konzolosnak tûnik, mátpedig akkor fizika=0, szal honnan szeditek hogy olyan jó lesz mert én nem találtam csak egy gagyi oldalt rólla.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

ScoobyDoo

<ÁLLANDÓ HALLGATÓJA A KARIKUSZ RÁDIÓ SZEXÁRDNAK>

grebber
NFS: Underground 2

<2004-06-18 @ 21:25 - ZeroCool>

Idén novemberben érkezik az az autós játék, mely szerintem a leginkább megdobogtatja a hazai játékosok mejjjét 😊 Bizony, a következõ Need for Speed-rõl van szó, mely az Underground univerzumot búsztolja tovább. Az IGN csapata levadászott egy finom játék közbeni animációt, melyet máris letölthettek alant. Messzemenõ következtetéseket azért ne vonjatok le, mert bár jól ki ez is, a PC-s sokkalta szebb lesz (ez ugyanis a GameCube változat).

Trailer

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

majd lesz jo demo is biztos. amugy beta ellenére nem semmi igy elsöre, szerintem legalább is.