Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
MSI GX600PX-214hu Notebook
Nekem az 1 azt Október 15-én szereztem meg de November és December Közt Harangoztatták Be!
Juiced Megjelenés?????
MSI GX600PX-214hu Notebook
emmeg ki a manó?

õ az
ez az elsõ:-)
mán nem vagyok szûz képbeszúrásban!!

Brooke Burke az NFS Underground 2 egyik karakterét szólaltaja meg
Az Electronic Arts Games bejelentette, hogy Brooke Burke „kölcsönzi” majd a hangját a Need for Speed játékok nyolcadik darabjában a fõszereplõnek.
A flexbeta.net tudósítása szerint Rachel, egy illegális versenyszervezõ szólal majd meg Burke hangján – szerepe szerint egyrészt segítséggel szolgál a játékba mostanában bekapcsolódóknak, másrészt pedig a hírek szerint fontos szereplõje a játék egyik versenyzési módjában végighúzódó történetnek.
„Teljes mértékben adrenalin-függõ vagyok, sõt, még a kocsikat is imádom” – mondta Burke, az eddig számos férfimagazin címlapján szereplõ szépség. „Nagyon izgatottan várom már, hogy pontosan mi is lesz a szerepem".
A Need for Speed Underground 2 az elõzetes tervek szerint november 17-én kerül a boltok piacára, PC-s, PS2-es, valamint GameCube és Xbox platformokon.
info: mellesleg.hu
gondolom ez érdekel minket!
jó lenne ilyen verdákat is belenyesni bár inkább PicUp okat szoktak tuningolni...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
legalább ha kérdezik honnan lehet letölteni akkor lehet velük ordítozni hogy már 3x be van linkelve!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

nem fogunk LFS fizikat kapni.. sem komomolyabb simulatort... de a juiced arcade es sim kevereke lesz.. a juiced megprobalja megtalalni az arany kozeputat... ahol meg erzed hogy milyen auto hany loeroval van alattad.. es azert oda kell figyelned hogy vezetsz... melyik autoval melyik kanyarban hol nyomod a gazt..feket...
nade egy NFSu izig verig arcade fosadek... es a masodik resz bemutatojaban latott forgolodas csak olaj volt a tuzre
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
<ÁLLANDÓ HALLGATÓJA A KARIKUSZ RÁDIÓ SZEXÁRDNAK>ÁLLANDÓ HALLGATÓJA A KARIKUSZ RÁDIÓ SZEXÁRDNAK>
<2004-06-18 @ 21:25 - ZeroCool>2004-06-18 @ 21:25 - ZeroCool>
Idén novemberben érkezik az az autós játék, mely szerintem a leginkább megdobogtatja a hazai játékosok mejjjét 😊 Bizony, a következõ Need for Speed-rõl van szó, mely az Underground univerzumot búsztolja tovább. Az IGN csapata levadászott egy finom játék közbeni animációt, melyet máris letölthettek alant. Messzemenõ következtetéseket azért ne vonjatok le, mert bár jól ki ez is, a PC-s sokkalta szebb lesz (ez ugyanis a GameCube változat).
Trailer
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022