Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
de azt meg még konfigolni se tudom...buta béta demó...

CSOCSO
ez van.. ha nem tetszik ott a juiced. es legalabb a fizika is ertelmesebb lesz!!!
DJ Skyline
kiszolgáló nem található...

DJ Skyline
de legalább egy legális versenyt is benyomhattak volna...mint a Hungaroringen szokott lenni...400méter és szevasz...nem tudom mi olyan überbonyolult ebben...eddig az összes NFS részben megvolt a nappal...most nehogymár azért mert a lol EA csapat még nem látott nappal versenyt,ezért már tuti nincs sehol a világon és akkor is éjjel lesz non-stop...leaglább akkor essen az esõ...

DJ Skyline
miaz hogy nincs nappal verseny???
ez lol egy ember...de zsaruk éjjel is vannak nem csak nappal...

karikusz
Csináltam egy netrádiót...:

http://amonre.tolna.net:8000

haveroknak..😊....

tudod, winampba, csak add url...és megy is

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

robotnyk
pedig free roamingolni azért lehet nappal is. vagy ezek a csávók nappal bkvznak? 😄
robotnyk
kecsap száksz.
CSOCSO
erre is volt valasz a videomban:
EA csavo szerint azert nincs nappal.. mert nappal sem latsz illegalis verengest..csak ejszaka van ilyen...

nah amit meg megertettem a szar angoltudasommal:
az autok verseny kozben veled maradnak..ergo megenn lesz catch up😞

a tuningolas jobb lesz... hurra.. el is vartuk.. a tobbit nem ertettem igazan😞 ps2 es is tudnak jatszani pc ellen meg egy ket ilyen kaki info
robotnyk
fizika gázos továbbra is. az jó hogy több kerület lesz, 200 kmnyi úttal, és ha jól jön le a videóból akkor lehet tét nélkül autókázni.
viszont egy gondom még van. tudom hogy gyorsulási verseny, ami illegális, ezért az éjszaka passzolna hozzá, de olyan nehéz lenne kiizzadni egy szájbatekert nappalt??
CSOCSO
hangulat hangok latvany 10 pont....
fizikabol meg lejarattak magukat.. az a forgolodas gecc😞((( lego jatekban jobb a fizika mint ebben...
CSOCSO
najo..elobb katt a linkre.. aztan mentes maskent!
CSOCSO
CSOCSO
200 megas nfsu2 interju videot szedek le majd megaszondom ha kideulr valami.. sajna linket nemtok adni mert IGN insideres a cucc
CSOCSO
nahja😞
DJ Skyline
meg az a sok kis szar se volt meg...csak a tuning kittek...aztán csak egy 3D-s motort láttál ami változott...ja annyi beleszólás van a tuningba hogy tudod színezni a motort...bravó...

CSOCSO
hat en ugy erzem ha ajuicedet meg az nfsu2-t osszeraknak akkor abbol lenne egy normalis nfsu2....
de ha az nfsu2 abban fog kiffulladni hogy uj tuninglehetoseg meg mashogy adjak a feladatokat akkor hurra...
a juicedben mar most sokkal jobb dolgok vannak....
ilyen pl a dyno...
tehat itt nemcsak osszeraksz egy autot es a csikokat nezed.. hanem lemerheted hany lovas a kocsid.. .minden egyes kis szar valtoztatni fog az autod fizikajan... mondjuk ez az nfsu ban is volt..csak a fizika nem volt jelen..
DJ Skyline
eddig egyetlen 1 nappali képet,zsarus képet nem láttam...
kezd a reményem elfoszlani...

IMYke2.0.0.0
Miért érzem azt, hogy ez egy rókabõr?
Várost kicserélték, megnagyobbították, beletettek egy MOD-ként is felfogható újabb tuning opciót és kész.
Ez kérem szépen pofátlanul elénk rakott NFS:U 1.5

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zaki

karikusz
Lada..😊)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Dzsega
jah asszem de már lehet rá kapni lexus dizájn lápiont csak ekkor még sztem nem lehetett fovusra kapni. azé tette ezt rá.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Dzsega
hali!
hát ez meg mi???

karikusz
thx...csak nincs semmi benne csak a screenshots..))

Pyx
jo lett, szépek forum is!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

karikusz
na végre..

karikusz

karikusz

karikusz
Megy ez nekem.😊)

karikusz
Megy az NFSU2 lap is, bár nemsok semmi van még rajta

http://nfsonline.srv.hu/kepek/ug2banner.gif[/IMG

karikusz
Egy érdekes jármû!..😊)

karikusz

DJ Skyline
én maradok az eredeti vonalaknál dolgoknál a kocsin...nem szeretem az orrba-szájba átalakítgatásokat!!

DJ Skyline
Neonra visszatérve!
Magyar zsaruk öröme!😛P

TTYYPPEERR
de egy golf IV jól nézne ki az a lámpa

TTYYPPEERR
az igaz

karikusz
Én furcsának jellemezném inkább...

DJ Skyline
szvsz ocsmányul néz ki hátulról...

TTYYPPEERR
boccs a 200-asnak is az van...

TTYYPPEERR
az lexus is 300-nak a lámpája nem?

karikusz
És mi amúgy a magyar hangja...csak úgy kicsípkedve belõle...

CSOCSO
ez jol hangzik!!!!!!!! mar varom mint az atom😊 ehhez kormany kell majd😊
DJ Skyline
jah...nem lehet mindenki Ronaldo

Dzsega
pehh...

DJ Skyline
nem semmit a focin kívül...aki akar ping-pongozni az is focizi mostanában mert kimegyünk pályára...
kapusnak szarabb vagyok mintha a pályán lennék...

Dzsega
pinpogozni nem szoktatok?
vagy legyél kapos én is az voltam.

DJ Skyline
nem csak nálunk monoton szar a tesi óra...minden órán csak focizunk...semmi más...focizni meg nem tudok...csak bénáznék a pályán...az meg nem kell hogy lejárassam magam milyen falábam van...

Dzsega
mert a tesicucc nehéz mi!?!?!?!

DJ Skyline
nem hordtam cuccot 1 hónapig...ma is lenne tesim,de ma meg nem mentem be!holnap lesz az év uccsó tesije!😊

Dzsega
gondolom a suliban is ezt teszed!
azé a tesi az gááááz!!!!!