Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez lol egy ember...de zsaruk éjjel is vannak nem csak nappal...
http://amonre.tolna.net:8000
haveroknak..😊....
tudod, winampba, csak add url...és megy is
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
EA csavo szerint azert nincs nappal.. mert nappal sem latsz illegalis verengest..csak ejszaka van ilyen...
nah amit meg megertettem a szar angoltudasommal:
az autok verseny kozben veled maradnak..ergo megenn lesz catch up😞
a tuningolas jobb lesz... hurra.. el is vartuk.. a tobbit nem ertettem igazan😞 ps2 es is tudnak jatszani pc ellen meg egy ket ilyen kaki info
viszont egy gondom még van. tudom hogy gyorsulási verseny, ami illegális, ezért az éjszaka passzolna hozzá, de olyan nehéz lenne kiizzadni egy szájbatekert nappalt??
fizikabol meg lejarattak magukat.. az a forgolodas gecc😞((( lego jatekban jobb a fizika mint ebben...

de ha az nfsu2 abban fog kiffulladni hogy uj tuninglehetoseg meg mashogy adjak a feladatokat akkor hurra...
a juicedben mar most sokkal jobb dolgok vannak....
ilyen pl a dyno...
tehat itt nemcsak osszeraksz egy autot es a csikokat nezed.. hanem lemerheted hany lovas a kocsid.. .minden egyes kis szar valtoztatni fog az autod fizikajan... mondjuk ez az nfsu ban is volt..csak a fizika nem volt jelen..
Várost kicserélték, megnagyobbították, beletettek egy MOD-ként is felfogható újabb tuning opciót és kész.
Ez kérem szépen pofátlanul elénk rakott NFS:U 1.5
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
http://nfsonline.srv.hu/kepek/ug2banner.gif[/IMG

kapusnak szarabb vagyok mintha a pályán lennék...
vagy legyél kapos én is az voltam.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!