5546
-
bycz #1972 Szevasz Vampire Lord!
Valamiért olyan ismerős vagy!!! -
#1971 Hello all! -
#1970 "Jólvanna! Kint kellene hogy legyen, de olyan nehéz egyessével csomagolni celofánba...Már fáj a kezem..."
Cs. Kiss Béla, rakodómunkás, Gamespot interjú. -
Thanatos #1969 hm, nem usa idő szerint kéne nézni? -
#1968 Has Been Released (xbox) -
Gabe18 #1967 Kintvan...valahol. -
#1966 xboxra mindjárt kintvan^.^ még 7 perc^.^ -
#1965 akkor hivatalosan 8.án jön ? -
#1964 hivatalos honlap fegyverek járművek stb!! -
#1963 11 new screenshots -
#1962 Jaja, olvastam, szépen dolgoznak, majd rájtuk tartom a szemem! Másik jónak igérkező HL2 mod az Insurgency, jókat írnak a játékmenetről, majd meglátjuk! -
#1961 sorry az a böki hogy ez a mod hl2-höz lesz.... sorry még 1x ^.^ -
#1960 -
-
#1958 Hát ebből lesz ám szép korong boritó... -
#1957 Resistance & Liberation -
#1956 várj. mindjárt feltelepszik és akkor lefotozom^.^ -
#1955 Korong alakú boritó rulah kell most azt nyomtattatom is -
-
#1953 jah! -
#1952 Az NA az North-America? -
#1951 Mért későbbi az EU megjelenés,az EU piaca nagyobb mint az usa-ban(+can)....ezt nem értem,na mind1 ,csak jöjjön időbe -
Gabe18 #1950 Ez van,ugytünik egyre inkább a konzolok uralkodnak,néhány teljessen pc-re specializálódott játék kivételével... -
#1949 akkoris -
Gabe18 #1948 Csatlakozom...
-
#1947 -
#1946 -
#1945 Várható megjelenés: 2005.03.11. -
#1944 na már csak 1 nap az xbox megjelenéséig.
kiványcsi vagyok hogy mennyi az a kicsivel utánna valo megjelenés PCre -
#1943 Videók,lehet ha van közötte pár olyan is amit nem láttatok,én pl a snipereset még láttam! -
#1942 Tuti kamu.
Egy kicsit photoshoppal megpróbáltak "rajzosítani" rajta, ennyi. -
I would like to take this time to explain the game a little better. First off I would like to say that FOI will feature two camera styles; 3rd and 1st. The 3rd person camera opens up the battlefield more so that players can precisely target enemies and plan major attacks. The 1st person camera is default and is primarily used for CQB in tight areas such as alleys and buildings. I'd like to have a key that will be able to switch from 1st to 3rd and vice-versa in one seamless motion. The key would need to be accessible to the player, perhaps Q (default). Of course the controls will be customizable.
I would also like to have a dynamic cover feature where players will be able to properly cover themselves no matter where they are. If a player comes across a flipped over table, normally the could duck and still be seen by the enemy. I would like to have it so where player is completely concealed, rather than his or her head popping out from the top. Along with dynamic cover I'd like to have a blind fire function for use around corners and in critical situations where the player is outnumbered.
As of now these are currently "plans" as I have yet to see what types of tools Gearbox releases. I will update with more information later. -
#1940 a 2. kép az kamu szerintem , első az hihető ! :P -
#1939 Ez biztos kamu! -
#1938 hát nem tudom pedig általában minden eredeti game-n van a cd-n borító -
#1937 Nekem az a korong alakú boritó kéne mert a dvd-re nyomtatva jól néz ki csak alig van pár gamehez olyan :( -
#1936 D-Day -
#1935 diplomacy
-
#1934 a képen én vagyok tányérsapkában^.^ eligazítást tartok épp
-