5546
-
Lifeforce #1772 Igen.
A hungs.hu szokott majdnem mindíg az első szerver lenni.
Ezen teszteljük a játékokat, és a szerverrészét a játéknak.
Kb. 1hétig szokott menni aztán leállítom, mert ha jó a játék akkor ez idő alatt bezizzennek a Magyar szerverek, ha nem akkor az a játék halálra van ítélve (multiban). :).
Sajnos mostaniban keveset vagyok, és nem tudok a honlappal foglalkozni (lerobbantottam), de mostmár csak ráveszem magam :). -
#1771 -
#1770 Wow .D -
#1769 Te inditod a hungs.hu szervereket? -
#1768 Ja bocs akkor benéztem. Sry. Félreértettem.
Egyébként igazad van, lehet hogy jo lesz a grafikja, csak azt emlitettem meg hogy kicsit tulzásba vitték a blurt. Na mind1 majd meglátjuk. -
#1767 -
#1766 http://www.brothersinarmsgame.com/uk/index.php
ezen az oldalon a based on a true felirat felett ott van egy kis minivideo igaz ps2-es de sztem nem néz ki rosszul, főleg hogy ps2-es -
#1765 [URL=http://wiki.beyondunreal.com/wiki/Unreal_Engine_Versions]innen^.^[/URL] -
Lifeforce #1764 Honnan szedted ezt az irományt?
Örömmel látom, hogy a nagyon várt gammám is ut motoron fog csücsülni
(Stargate SG-1 : The Alliance) -
#1763 * Brothers in Arms 2 - [Gearbox Software](uncertainty yet)
Hehe.
Postal 3 is? Na azt megnézem majd! -
#1762 azt akarja hogy adjam a gyereknek a codot és oda adja a biat.:)) -
#1761 UnrealEngine2.5
Builds 3000-?: Enhanced version of UnrealEngine2. current-generation hardware support and including normal mapping and multipass bump-mapping(normal map/bump map/specular map/diffuse map/gloss map/opacity map/mask map/cube map/etc texture mapping) support, diplacement mapping support, phong(per-pixel) lighting and shading support and more rendering tech support, optimized rendering codes. new UnrealEd4 support(soon, but indefinite), new support 64-bit windows and 64-bit linux and more OS and platform and another version UnrealEngine2X, UnrealEngine2X also it has the XBOX optimized code
Announced Games
* Star Wars : Republic Commando - [LucasArts]
* Advent Rising - [GylphX]
* The Regiment - [Konami]
* [Pariah] - [Digital Extremes]
* Duke Nukem Forever - [3D Realms]
* [Unreal Championship 2 : Liandry Conflict] - Epic Games
* Hoop World - [Steamline Studios]
* SWAT 4 - [Irrational Games]
* [Stargate SG-1 : The Alliance] - [Perception]
* Vanguard : Saga of Heroes - [Sigil Games]
* Tom Clancy's Splinter Cell 3 : Chaos Theory - [UBI Montreal]
* Tom Clancy's Rainbow Six 4(PC&XBOX Version using the Unreal Engine, PS2 Version using Red Storm Own Tech)(uncertainty yet)
* BioShock - [Irrational Games]
* Brainbox Games's New Game - [Brainbox Games]
* Postal 3 - [Running With Scissors] (indefinite)
* Brothers in Arms - [Gearbox Software](uncertainty yet)
* Brothers in Arms 2 - [Gearbox Software](uncertainty yet)
* 鐵血三局地(Blood and Iron The Three Kingdoms(Taiwan MMORPG) - [Wayi]
* Ragnarok 2(MMORPG) - [Gravity]
* Vampire Hunter : The Dark Prophecy - [Psyonix]
* ETC...
-
Lifeforce #1760 Én Unrealenginere tippelek.
Mániákus ubi :)
Ha bármelyik lesz a kettő közül akkor nem lesz gond szervert csinálni belőle. :) -
Lifeforce #1759 Keresd vissza a legjobb FPS játékok topicjaiban ;)
(COD,Far Cry,RavenShield,UT2004,BFV,Star Wars: Battlefront,...stb
a világon az első: HL2alfa, Stalker alfa, Star Wars: Republic Commando demo...stb
:) -
#1758 A kezdetekkor feltűnt az Unrealengine-nel dübörgő játékok oldalán, azt gyorsan le is került, utána meg mindenki (laikus gamerközönség) a FarCry-t emlegette, de úgy tudom, hivatalosan még nem nyilatkoztak a dologról ... -
Lifeforce #1757 Ha tényleg jó játék lesz akkor biztos.
Én sem tudom megítélni sem shotokból sem videóból :(
A történet jó,shotok jók, amit ki tudtam venni a tré felbontásu videókból nem lesz rossz.
Ettől az UBI-tól viszont reszketek.
Igaz megoldottuk a RavenShieldet, és a Far Cry-t is, de ez nagyon engine függő.
Milyen engine lesz alatta?
Erről tudtok valamit?
Bocs ha már volt róla szó... -
#1756 -
#1755 az hogy első magyar szerver lifeforce-é lesz? megnyugodhatsz hogy nem beszél hülyeséget^^ -
#1754 arra kíváncsi leszek... -
#1753 :) lifeforce powa^.^ mwhahahaha -
#1752 Azt mondtam,hogy OTT okádék a graf,...máshol látni,hogy szép (viszonylag) -
Lifeforce #1751 Félre értettél.
Én megszoltalak, hogy úgy ítélsz grafikát, hogy még egy demót sem láttál.
Leszoltál, hogy ide jövök mint egy tudatlan ("Látszik hogy nem vagy tapasztatalt" (#1697)).
Erre felvilágosítottalak, hogy nem biztos, hogy tudatlan vagyok,
és meghívtalak előre, a valószínüleg elsőként indított Magyar szerverre.
ebben nincs semilyen kivetni való. :) -
Lifeforce #1750 Hihetetlenek vagytok, komolyan... :)
Miért ítéltek meg egy grafikát shotból vagy egy 320x240-es vacak szétkódolt filmből...
Ennek ellenére, lehet, hogy vacak lessz a grafika, dehát nem láűttunk még belőle semmit. -
#1749 Lol megint félrebeszélsz. Ki mondta hogy nem veszem meg? És egyáltalán ki mondta hogy engem érdekel a multi? Nemtom honnan veszed ezeket a dolgokat. Ez persze nem zárja ki hogy törttel fogok játszani és multizni fogok. Csak megint alapozatlanul beszélsz.
Más: ha neked ez okozza az örömöt hogy te játszhatsz Brothers in Arms multit én meg nem akkor sok szerencsét a játékhoz-egyszer ugyis ugyis lesz szervertörés :) -
#1748 Splinter cell , Raven Shield , Far Cry, Prince of Persia -
#1747 Most nézetm meg egy számomra új múvit,amiben többek közt egy városban "sznájperkedik" a gyerek.
Na ott vmi olyan okádék a grafika,hogy az hallatlan. -
Lifeforce #1746 Tapasztalat ide vagy oda, biztos lehetsz benne, hogy a hungs.hu szerveren fogsz legelőször játszani.
Nem sorolom, hogy melyik játékokból indítottam szervert legelőször az országban, de sokszor a világon :)
Szóval ennyit a tapasztalatomról.
Az én (CB) és az OBI-s fiuk tapasztalatától függ, hogy te a tört játékoddal, milyen gyorsan fogsz tudni játszani multiban addíg, amig nem csinálnak egy szervertörést.
UBI-ról lévén szó, biztos lehetsz benne, hogy nem 1-2 nap -
#1745 506th Airborne Infantry regiment site -
#1744 az csak egy kis föld :P -
#1743 Az árnyékot nézzétek az egyik barna ruhás csávó alatt!! -
#1742 már végig is játszottam ^>^ most a kieg lemezt nyomom de elakadtam egy helyen^^ -
#1741 há megvan mi , és ingame skrín , te áruló -
#1740 Raven Shield asszem,...meg a többi Tom Glancy gém. -
#1739 téényleg,de ott a multi az központi serveren megy -
#1738 Ez aztán a közelharc :) -
#1737 pl. Far Cry -
#1736 Ubisoft eddig melyik game-eket adta ki?!(igy hirtelen nem vágom) Hogy ott milyen volt a multi -
#1735 itt az a baj hogy ugye ubisoft-os game tehát valszeg az ubisoft központi szerverén keresztül lehet majd játszani..... -
na ezen a képen van árnyék^.^ -
#1733 KOMOLY??????Az jóóó, pár nap!!!! Gondolom eredeti game-el megy a MULTI! De remÉlem nem,mert nincs kedvem megvenni.....