Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem hiába mondod Grétsi tanár úr ^.^
Annyira nem vagyok kocka,hogy ilyenekkel foglalkozzak,csak azt mondom,ezen felesleges veszekedni,mert úgyis az lesz a vége,hogy kurva anyád ^.^
(nem a tied,még mielött félreértesz^^)
Annyira nem vagyok kocka,hogy ilyenekkel foglalkozzak,csak azt mondom,ezen felesleges veszekedni,mert úgyis az lesz a vége,hogy kurva anyád ^.^
(nem a tied,még mielött félreértesz^^)
dehogy veszekszünk.
én technológiai oldalról magyarázom,hogy mi mi után jött "történelmileg".
a microsoft-nál többek közt betiltották a céges gépeken a doom-ozást,mert nem ment a munka...
mellesleg a hl1-is részben licenszelt quake-motor,nem?
akkor mi jött-mibõl,és hol volt az id??!
ezt kellene megérteni,emberkék...
én technológiai oldalról magyarázom,hogy mi mi után jött "történelmileg".
a microsoft-nál többek közt betiltották a céges gépeken a doom-ozást,mert nem ment a munka...
mellesleg a hl1-is részben licenszelt quake-motor,nem?
akkor mi jött-mibõl,és hol volt az id??!
ezt kellene megérteni,emberkék...
Most min is veszekedtek? 😊
Hogy melyik Multi-gém a jobb?
Na ez a LOL ^.^
Még én is tudom,hogy a CS a legsikeresebb,pedig sosem multiztam ^^
Hogy melyik Multi-gém a jobb?
Na ez a LOL ^.^
Még én is tudom,hogy a CS a legsikeresebb,pedig sosem multiztam ^^
...jah, a lol a 1013-as üzenetre érkezett, és fenntartom most is, mert híre-hamva nem volt a CS-nek, amikor szerverek százain doom-oztak, quake-eltek. más kérdés, hogy akkoriban itthon az "átlagnet" 33,6k-s volt, de ez más tészta..
kicsit gondolj már a technológiai oldal alapján bele, mirõl is írok.
nna ezért lol.
.
kicsit gondolj már a technológiai oldal alapján bele, mirõl is írok.
nna ezért lol.
.
ha csak a hazai viszonylatot nézed, akkor nem.
de hol vagyunk mi a nagyvilághoz képest??!
mellesleg romero-tól ered maga a deathmatch kifejezés is, nem árt utánaolvasni...
off:
jÓember-helyesen.
bocs,ha sértõ volt, tényleg nincsenek hasonszõrû cimbijeim,ezt elírtam...de ez megint off-volt kissé...
de hol vagyunk mi a nagyvilághoz képest??!
mellesleg romero-tól ered maga a deathmatch kifejezés is, nem árt utánaolvasni...
off:
jÓember-helyesen.
bocs,ha sértõ volt, tényleg nincsenek hasonszõrû cimbijeim,ezt elírtam...de ez megint off-volt kissé...
Szted a quake idején olyan sok embernek volt netje? Hát elárulom nem.. Mellesleg nem vagyok a cimbid joember.
sazl : c
Hát az biztos hogy én nagyon szomorú lennék ha ennek a játéknak a multija a CS-re hasonlitana a legjobban.
Bár ez ugye szubjektiv...
Bár hogy most elkezdték butitani,ki tudja hol állnak meg.
Bár ez ugye szubjektiv...
Bár hogy most elkezdték butitani,ki tudja hol állnak meg.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
persze.
addigra szétszedték a világot a doom-mal, meg a quake elsõ részével
õk kezdték a deatmatch-et,mint fogalmat terjeszteni...
szal ez a lol,cimbi...
addigra szétszedték a világot a doom-mal, meg a quake elsõ részével
õk kezdték a deatmatch-et,mint fogalmat terjeszteni...
szal ez a lol,cimbi...
Mondjuk ebben az a lol hogy 6 évvel ezelõtt a Valve a single gamek terén a HalfLife 1el alázott, multiba meg CSvel a moddolok.. Szóval érted 6 éve hol volt konkurencia? ID? Ugyan.. sehol sem volt senki
a CS minden idõk legjobban összerakott FPS-e.. letisztult, kellõen gyors, szükséges benne a taktika , a pontosság, a reflexek.. nem hiába a legnépszerûbb játék, és a legtöbb pénzt szánják CS versenyek rendezésére minden számítógépes-találkozó cuccok közül 😊
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Csá! Tudja vki hogy mikor jön a játék?
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Nem tudom letölteni a videokat.
Help!
Help!
Akkor nem szóltam,fekvés?Szerintem jó lesz anélkül is.
Azt nem mondta senki hogy azt nem lehet,eddig ugytünik a sprint és a fekvés fog hiányozni.
Azt szereteném kérdezni hogy miért vagytok biztosak abban hogy nem lehet kihajólni?Mert a játékban a az összes videon láttam,hogy ki tudtak hajolni a tárgyak mögûl az emberek,és csak a fõszereplõnek nem csinálták volna meg??!Szóval nem tudom,szerintem annyira nem biztos hogy nem tudunk majd hajólgatni.
hát nem tünik rossznak ez a játék, de nagyon kiváncsi leszek hog milyen lesz hasalás nélkül. lehet befut ugy mint a CS??
Van ott még több video is.Nem csak 5-t!
Azt hiszem rájöttem,hogyan kell letölteni.Thx
Szia!Én nem tudtam letölteni,csak a weboldalon tudtam megnézni.Le lehet tölteni?Egyébként thanx az infot a videokról!<#integet2>#integet2>
van 5. is csak klikkeljetek a Next Page-re
Sokat kell nekik sirni es egy patch-be beleteszik.
Jimi Hendrix
Attól még hogy sokan játszák, ...
Ide fõleg azok gyülekeztek, akik vmi mást várnak egy játéktól, nem pedig csak egy sima CSfun-gamet, ez ilyen egyszerû, ezért hápogunk, hogy miért nincs kúszás. Szeretnénk, hogy összetett és bonyolultabb legyen, reális és ne csak vmi tucat. Elsõ lépése a butításnak, hogy nincs kúszás, plusz sprint se. Senki se írta, hogy ettõl még szar lesz, de fáj a szívünk miatta. Remélem megérted. <#vigyor3>#vigyor3>
Ide fõleg azok gyülekeztek, akik vmi mást várnak egy játéktól, nem pedig csak egy sima CSfun-gamet, ez ilyen egyszerû, ezért hápogunk, hogy miért nincs kúszás. Szeretnénk, hogy összetett és bonyolultabb legyen, reális és ne csak vmi tucat. Elsõ lépése a butításnak, hogy nincs kúszás, plusz sprint se. Senki se írta, hogy ettõl még szar lesz, de fáj a szívünk miatta. Remélem megérted. <#vigyor3>#vigyor3>
My Life for Freedom!
Nemtom most mit izéltek összevissza arról beszéltem hogy CSben sincs hasalás mégis sokan játszák, ebbe se lesz, nem dõl össze a világ..
Hm... Ebbõl levezetve: Balázs Palit is sokan szeretik... Na, ez a LOL! Inkább hagyjuk ki a CS-t ebbõl. Más stílus.
Csak nehogy arcade stílus felé tolják el a játékmenetet, mert akkor nagy csalódás lesz.
Az FPS és a taktika nem zárja ki egymást, gondoljatok csak a RavenShieldre!
Csak nehogy arcade stílus felé tolják el a játékmenetet, mert akkor nagy csalódás lesz.
Az FPS és a taktika nem zárja ki egymást, gondoljatok csak a RavenShieldre!
Na jó hát azért konzolra is vannak taktikai játékok,ugyhogy ez bõven lehetett volna az.Csak konzolon az nyilván kevésbé eladható,igy én nem tudok szabadulni attól a gondolattól hogy ennek a levét isszuk meg mi is...
Nyilván lehet ebbõl jó játék,nem tudjuk még mi sül ki belõle,de az új hírek számomra nagyon lehangolóak.
Nyilván lehet ebbõl jó játék,nem tudjuk még mi sül ki belõle,de az új hírek számomra nagyon lehangolóak.
#982.
Nem tudom, sztem eleve nem indulhatott taktikai gamenek mert konzolra is fejlesztették, FPSnek indult tudomásom szerint.
Nem tudom, sztem eleve nem indulhatott taktikai gamenek mert konzolra is fejlesztették, FPSnek indult tudomásom szerint.
Fps-nek fps,csak éppen innentõl ne is beszéljünk realisztikus,taktikai játékról.Mert tudtommal ez annak indult.
Ezzel a húzással sokkal közelebb kerül valami arcade lövöldéhez,ami konzolon nyilván jobban eladható.
Amugy szerintem egy valamennyire is realisztikus itányt megcélzó fps-bõl olyanok ma már nem hiányozhatnának mint a gugolás,fekvés,fedezékbõl kihajlás,fegyverrel való célzás(nem tudom mi a pontos neve,ami a CoD-ban is van)...
Ezzel a húzással sokkal közelebb kerül valami arcade lövöldéhez,ami konzolon nyilván jobban eladható.
Amugy szerintem egy valamennyire is realisztikus itányt megcélzó fps-bõl olyanok ma már nem hiányozhatnának mint a gugolás,fekvés,fedezékbõl kihajlás,fegyverrel való célzás(nem tudom mi a pontos neve,ami a CoD-ban is van)...