5546
-
#2132 Uj movie itten...
Remélem ti sem nagyon nézitek meg a muvikat, mert tapasztalatbol mondom, hiába csinálnak jo játékot, ha má le van lőve az összes poén.. Persze aki akarja nézze meg nyugodtan.. -
Thanatos #2131 egyetértek... ált azok az fpsek ahol nem lehet ugrani valahogy sokkal taktikusabbak, valóságszagubbak szoktak lenni -
#2130 MI A FASZ???
-
#2129 Fél lábon is kihúzzuk.
Azé' az csúf hogyha nem lehet majd a porban fetrengeni...Mármint a BOÁ-ban.
Ugrálni meg lehet...Nem CS, nix bunnyHOP...
Szerintem.
A vitecongban szerintem nagyon jó volt, hogy az egyik patch-el kivették az ugrándozást. Ez is csak szerintem.
Nagyon szubjektív vagyok így kora reggel.... -
#2128 Na már csak 4 nap. -
#2127 Még mielőtt itt is MOHPA szerű kérdezősködés harapózna el:
"-Igen, az elején meg kell halni." -
Thanatos #2126 király :D -
#2125 nem kell izgulni sikerült -
Thanatos #2124 vagy firefoxal jobbgomb > copy image location... :P -
Thanatos #2123 jobbgomb > tolajdnoságok/properties és tadam kiirja url-t :P -
#2122 danke! -
Thanatos #2121 http://webcam.gearboxsoftware.com/cams/randy-laptop/NSC/data/histry0.JPG -
#2120 ez a kép honnan van???????? -
#2119 Nyugalom nyugalom, nem fogok akárhogy is szeretnéd. -
Caponee #2118 Csak nehogy megszakadj a röhögéstöl.lol -
#2117 Azt hozzáteszem x game vs x game viták elkerülése érdekében hogy mindenkinek más tetszik.
-
#2116 milyen igaz is! -
Thanatos #2115 nc... -
#2114 Lol ezt minek.Még ha gazdag lennék se.
Single playerért nem adok pénzt max jó multiért ála FC,FEAR. -
Gabe18 #2113 Az. -
#2112 NEM,a válasz az oldalra kihajolásra???? -
Thanatos #2111 minek? még itt sincs a game de neked már borito kell... vedd meg eredetiben és akkor ilyen problémáid nem lesznek :) -
Gabe18 #2110 -
#2109 Ehe már csak a jó öreg PC-s korongboritó kéne de nagyon. -
#2108 oldalra kihajolás? -
#2107 [URL=http://bia.gearboxed.com/node/830]xbox tok lemez meg amiket adnak hozzá^.^[/URL] -
Gabe18 #2106 Állitólag egyszerű.Pontkijelölés, odaküldés, egyszerü parancsok, célpont kijelölés.Nagyjából ilyenek.
-
#2105 és a csapattársak irányításáról mondott vmit?! Könnyű v. bonyolult???
Meglep h nem lehet hasalni!!!Nem tudom mért haggyák ki! -
Gabe18 #2104 Egy Xbox tulaj ismerősöm kipróbálta,tőle hallottam a következőket.Még csak ma látta ő is,ugyhogy ezek ilyen első benyomások.
Célkereszt,alapból nincs bekapcsolva,de lehet.Ha nincs,akkor célozni a fegyverrel kell.(CoD,Medal PA)Grafikailag annyit mondott hogy "jobb mint a Call of Duty".A viz igen szép,de a fák-bokrok is kidolgozottak,nem ezt a "szokásos" papirmassé hatást keltik.
Az ellenfelek véreznek a találatok hatására (pozitivum néhány "cenzurázott" fps után),és szerencsére jó a fizika is a testeken,rongybaba effekt működik.
A lehasalás kimaradt (negativum),viszont legalább ugrani lehet nem ugy mint abban a nem is tudom milyen vietnámos játékban,és guggolás is van.
Általában csapatban megyünk,ha egy időre egyedül is maradunk,akkor is hamarossan csatlakozik néhány ember hozzánk innen-onnan.
A videókon látható piros-zöld kör a karakterek feje felett megvan alapból,de kikapcsolható.
Az ellenfelek pedig nem buták,elbújnak,fedezékbe húzódnak,ahonnan indokolatlanul nem igen lépegetnek ki.
A néhány videón is látható "térkép" nézetre váltás igen használható,amikor a kamera eltávolodik.Ilyenkor az akcio megáll,be lehet látni a terepet,a saját és az ellenfél katonáinak helyzetét,szóval van értelme. -
#2103 Megjelent már??? -
#2102 movies -
#2101 gondolomtam,csak hát nem mindenki kapcsolja ki,meg ha van akkor minek kapcsoljam ki! -
#2100 kikapcsolható -
#2099 Végül is ja...NA haggyuk a célkeresztet,volt,van ,lesz is!!
Nem tudsz ingame képeket?Olyasmiket ami pl ilyen #2094 -
Thanatos #2098 szalagy le lőni a lötére ott nincs célkereszt...
(amugy mit vársz egy multiplatform gametol? ...) -
Hát nem tűnik ezzel a célkerreszttel vmi nehéznek
én azt hittem h nem is lesz célkereszt ,mintha azt írták volna!! -
Thanatos #2096 ne is mond, kitalálom, igy túl könyü a célzás :PPP -
#2095 lesz célkereszt???? -
#2094 -