Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄D
CS szintû vmi. Lol azt ugye tudod hogy a Földön a legjásztottab game a cs? Attól hogy neked nem tetszik😊
CS szintû vmi. Lol azt ugye tudod hogy a Földön a legjásztottab game a cs? Attól hogy neked nem tetszik😊
sazl : c
- ... , hasalás, kihajlás és sprintelés nélkül nincs igaz taktikai játék.
- Mondjuk ez nem feltétlenül hátránym ott van pl Counter Strike.
Hát én ebbõl arra következtettem. <#vigyor3>#vigyor3>
Másrész meg nem írtam le a játékot, baromira várom - ha visszaolvasol meglátod -, de akkor is kib*szottul fog hiányozni belõle. Alapvetõ cselekedet ha rádlõnek nyílt terepen, mezõn ... és sok szitubõl fog hiányozni.
- Mondjuk ez nem feltétlenül hátránym ott van pl Counter Strike.
Hát én ebbõl arra következtettem. <#vigyor3>#vigyor3>
Másrész meg nem írtam le a játékot, baromira várom - ha visszaolvasol meglátod -, de akkor is kib*szottul fog hiányozni belõle. Alapvetõ cselekedet ha rádlõnek nyílt terepen, mezõn ... és sok szitubõl fog hiányozni.
My Life for Freedom!
Nem sértegetni akarlak, de ne komolytalankodjuk már el ezt a játékot egy CS szintû valamivel.<#vigyor2>#vigyor2>
Sziasztok!Szerintem is igaza van Rezsõ bátyámnak,várjuk meg a gémet és utána alkossunk véleményt róla!Egyébként meg szerintem épp elég lesz a gugolás,mert a csapatodat úgyis állva fogod a legtöbbször irányitani!
Nem mondtam hogy CS taktikai game, és nem tudom mibõl gondolod hogy egy játék csak attól lehet jó mert van benne guggolás meg ezek.
De még mindig csak azt tudom mondani: Counter Strike: FPS, nincs benne gugolás stb..
BIA: FPS, nincs benne gugolás stb.
De még mindig csak azt tudom mondani: Counter Strike: FPS, nincs benne gugolás stb..
BIA: FPS, nincs benne gugolás stb.
Nem nevezném a CS-t "taktikai játéknak" ... épp azért butították le, hogy sokaknak tetszen. A hasaláls, kúszás, meg nagyon fog hiányozni a BIAból, alapvetõ dolognak kellene lennie.
My Life for Freedom!
pedig sokat dobna a játékon
Új képek(legalábbis a GameStar szerint...)
itt
itt
Ugy olvastam nem lesz CÉLKERESZT!Igaz vagy csak kivették,és majd belehet állítani h legyen?!Hm?!Mit tudtok?!?!?
.
.
Motorola Defy
Példának nem rossz,na de játéknak...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nem rossz példa. Se hasalás se kinézés, a guggolás is érdekes és elég ritkán használják. Miért lenne rossz példa?
Hát...ott is maradhat...
rossz példa 😊
Hát igen, engem is nagyon szívenütött a dolog, hiszen guggolás, hasalás, kihajlás és sprintelés nélkül nincs igaz taktikai játék. Még mindig nagy reményeket fûzök a játékhoz, de már nem ámítom magamat. És a kúszás, sprintelés nem olyan dolgok, amelyeket egy patch-csel javítani szoktak ... <#szomoru1>#szomoru1>
My Life for Freedom!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Nem elvtársak!Mi nem kúszunk,hasalunk a mocsokban az aljas felforgató kapitalistaimperialista lázitok elõt!Nem!Mi a legnagyobb golyózáporban is egyenessen állunk mint Lenin vagy Sztálin elvtárs!És aki visszafordul,azt mi magunk lõjük agyon!
<#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota>
az mondjuk még belefér, hgoy nem lehet sprintelni (alap codba se lehetett), de az már nem, hogy nem lehet hasalni/kúszni <#levele>#levele>
"Ahogy kivettem, nem lehet majd hasalni és sprintelni sem. "
Hát akkor errõl a játékról talán ennyit,szép igéret volt de közbeszólt a multiplatform megjelenés. <#zavart2>#zavart2>
Hát akkor errõl a játékról talán ennyit,szép igéret volt de közbeszólt a multiplatform megjelenés. <#zavart2>#zavart2>
Nem lesz dedikált szerver -> LagParty (ne legyen igazam) ,érdekes lesz.
Ahogy kivettem, nem lehet majd hasalni és sprintelni sem. Az egyszerûbb kezelhetõsége végett (sztem, hogy konzolokon is elboldoguljon a jónép vele). <#levele>#levele>
Demo meg a megjelenés elõtt közvetlen! És a megjelenésrõl sincs semmi konkrétum!
Szerintem <#nezze>#nezze>
Demo meg a megjelenés elõtt közvetlen! És a megjelenésrõl sincs semmi konkrétum!
Szerintem <#nezze>#nezze>
My Life for Freedom!
Neeem ! Sajnos megjelenik PC-re is <#bee1>#bee1><#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
Mondjak rossz hireket ? <#ravasz1>#ravasz1>
Teljesenen mindegy milyen a graf, VÉGRE NINCSEN CÉLKERESZT!!!
Így lesz az igazi a netes game.
Így lesz az igazi a netes game.
Lol nyugi már ... A grafika nem számít semmit ha van egy jó játékmenet... ottvan pl a 2 legjátszottabb multigame, mind2nek szar a grafja mégis azt játszák legtöbben..(Counter Strike, Call of Duty)
Emberek!Én nem ilyedek meg az ilyen s..r képek láttán,mert én láttam egy E3-as videót,amit gondolom Ti is,és annak a grafikája Isten volt.Grafika letudva!