5546
-
#1852 az AI nagyon ratyi szerintem...... mert lőni azt qrvára nem tudnak^.^ -
#1851 codban csak akkor tudtál újratölteni ha kilőtted mind a 8 lőszert..... bár biaban másfajta a garand gondolok itt a célzókára... elképzelhető hogy más típus és abban már lehetett ilyen hogy nem kellett kilőni az egész tárat. garandnak ez a hátránya volt csak szinte... és lehet hogy kiadtak egy másik fajtát egy módosítottat és abban már lehetett bármikor tárat cserélni -
#1850 Normandia a valóságban:
Normandia a játékban:
-
#1849 Ha jol emléxem a CoDban is igy volt. Vagy nem? -
#1848 én a video után akartam benyomni hogy gold csak megelőzött^.^ már worthplayingen is kint volt fileshacken is -
#1847 Ja könnyű ezt mondani. -
#1846 uj shotok... -
#1845 Valami kormányszintű összeesküvés lehet, mert nem csak Depi talál ilyen virtuális morzsákat, hanem:
"2005/02/24 20:30 - Grusi
Aranyon a Brothers in Arms!
Minő kellemes meglepetés ezen a hideg estén: végre elkészült az év egyik legnagyobb durranásának ígérkező Brothers in Arms: Road to Hill 30, s ha minden jól megy, a jövő hét vége felé már a boltokban futhattok össze az Xbox-os verzióval, s a PC-s és PS2-s port sem várat pár nappal többet magára. Fegyverbe, srácok, irány a 30-as domb!" -
#1844 na közben megnéztem a muvit. t. legjobb tudomásom szerint a garandba nem lehet tárat cserélni csak ha kilőtted mind a 8 lőszert..... bár ha jól emlékszem az elit alakulatban is volt egy rész ahol winters kivette a faszi tárját a garandbol. lehet van ilyen funkció sőt biztos ha beszorul a lőszer ilyesmi esetre -
#1843 mind1 hagyjuk ugysem érted^>^ -
#1842 Ez meg azért lol, mert akkor nem irhattad azt hogy "akinek nincs esze"
Mert ez lol. -
#1841 MÉjg nem volt. -
DePreSsZYo #1840 biA gold! vótmá? -
#1839 supression video mirror 1
supression video mirror 2 -
#1838 azért lol mert én erre írtam -->>> "Nem emléxem rá." -
#1837 Azta... -
#1836 Jo, én is ugy értettem, a design az ötletes de a kép... hát nc -
#1835 Ez azért lol mert én nem kijelentettem hanem kérdeztem hogy lesz e LOÁL...
.... -
#1834 akinek nincs esze legyen notesze. lesz limited edition... -
Thanatos #1833 mitör szal ez a tok meséld már el? a kép lehet hogy fos de maga a tok szvsz nem az :) -
#1832 Lol. Kötve hiszem hogy lézetik olyan ember aki ilyen szar tokot képes lenne csinálni. Mellesleg Limited Edition lesz egyáltalán? Nem emléxem rá. -
The following snapshots show some action from the first half of Colonel John Antal (US Army retired)'s UK tour. -
GrimReaper78 #1830 Kerülj jobbról -
ToMy_ #1829 tudna vki segiteni?
elakadtam negyedik palyan. van egy pajtaepulet, es elvileg azt kell elfoglalni, de hiaba kerulok balra sovenyeknel, egy geppuskafeszek mindig kicsinalja az osztagot...
-
#1828 elég zura a doboza!!!! -
#1827 Hááááát.... Nem tom. -
#1826 amugy miért ne lehetne igazi? a richard burns rally megjelenése előtt 3 héttel már megvolt egy srácnak..... eredetibe -
#1825 loller -
#1824 Jah, igen..... -
#1823 itt van az asztalomon -
#1822 De állat! De biztos kamu! -
-
#1820 -
#1819 -
#1818 http://files.esgn.net/img/3.jpg -
#1817 Azt csunáljátok mint a Mafia 2 topikba? Hogy elmondjátok, hogy kell megcsinálni a 4. részbe a 3. küldetést? -
Én már a 3mal nyomom -
#1815 tudod gyors vagyok :)
még 20 óra játék és ki is végzem a bia
csütörtökön má tolom a bia2-t ^V^
-
#1814 -