Brothers in Arms: Road to Hill 30
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bazze remélem nem ilyen lesz mert tökönszurom magam
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
nc...
Egyébként most hogy így írtam a 920-ban így szar, de rakj közé egy kis L betût, tök cuky^^
sazl : c
inkább szerezze be vki a demot vagy a full-t ^x^
A grafika biztos jobb lesz,csak aztán nehogy a játékmenetet is "konzolositsák"...<#confused>#confused>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Persze,biztos jobb lesz...,nézd csak meg,itt fû sincs,meg a fa is gagyi...
Az autó meg egyenesen visszataszitó ^.^
Az autó meg egyenesen visszataszitó ^.^
😄 No tényleg hagyjuk abba mert ban lesz a vége <#ejnye1>#ejnye1><#lookaround>#lookaround><#hehe>#hehe>
http://www.brothersinarmsgame.com/uk/index.php
itt a honlapon van egy rövid kis ingame trailer a faszi képétõl jobbra... érdemes megnézni ugy láttam ps2-bõl van 😞 de így is klafa fõleg a fegyver zoom tetszik^.^
itt a honlapon van egy rövid kis ingame trailer a faszi képétõl jobbra... érdemes megnézni ugy láttam ps2-bõl van 😞 de így is klafa fõleg a fegyver zoom tetszik^.^
BiA limited edition
<2005-01-03 @ 14:31 - Mantis>2005-01-03 @ 14:31 - Mantis> (kommentek: 2)
A Gearbox bejelentésének értelmében a Brothers in Arms címû alkotásból limitált példányszámú kiadást is terveznek - ez lesz a Brothers in Arms Limited Edition. Az FPS különleges csomagjában olyan finomságok lesznek majd, mint képeslapok, egy pofás könyv, valamint egy exkluzív DVD lemez hangokkal, zenékkel, dokumentumokkal, animációkkal és minden mással, mi szemnek, s második világháború-rajongónak ingere. Az érdeklõdõk további infót itt találhatnak.
forrás GameStarOnline
<2005-01-03 @ 14:31 - Mantis>2005-01-03 @ 14:31 - Mantis> (kommentek: 2)
A Gearbox bejelentésének értelmében a Brothers in Arms címû alkotásból limitált példányszámú kiadást is terveznek - ez lesz a Brothers in Arms Limited Edition. Az FPS különleges csomagjában olyan finomságok lesznek majd, mint képeslapok, egy pofás könyv, valamint egy exkluzív DVD lemez hangokkal, zenékkel, dokumentumokkal, animációkkal és minden mással, mi szemnek, s második világháború-rajongónak ingere. Az érdeklõdõk további infót itt találhatnak.
forrás GameStarOnline
1. PS2 verzió
2. Szerinted hogy keszitenek altalaban kepet PS2 -re keszult jatekrol? Ha tudod a valaszt gondolom rajottel, hogy mi ronthatja meg el a PS2-es grafikat.
2. Szerinted hogy keszitenek altalaban kepet PS2 -re keszult jatekrol? Ha tudod a valaszt gondolom rajottel, hogy mi ronthatja meg el a PS2-es grafikat.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
képek a PS2 verzióból:
viszont most hirtelen kiadhatnák azt a demo-t amirõl beszéltek és talán kihuzom a megjelenésig ^.^
A hivatalos megjelenést február 24-re tették,de ki tudja hogy nem késeik-e?Szerintem nem fog késni.
Sziasztok. Nem tudjátok hogy mikor jön ki a játék?Vagy már kijött?Teljesen le vagyok maradva!
SZiasztok!B.U.É.K:!!Ezt találtam a multi részérõl a játéknak.Innovative Multiplayer: Players command three-man AI teams in a battle of wits and skill to accomplish exciting objectives.
<#violent>#violent>
<#violent>#violent>