5546
-
#2052 Az a becenevem :D -
#2051 -
#2050 Új Shotok!!!!! -
#2049 Soeben hab ich erfahren das am Sonntag Abend den 6.März 05 ab 22.00h die Brothers in Arms PC Version exklusiv bei Giga Games vorgestellt wird. Col. John Antal wird ebenfalls vor Ort sein und mit Felix Rick zusammen die heiss ersehnte PC Version endlich in bewegten bildern Vorstellen.
Für jeden Brothers in Arms Fan natürlich ein Pflichttermin am Sonntag. Wer von euch nicht die Möglichkeit hat, Giga Games übers Fernsehen zu empfangen, dem kann ich nur den Internet Livestream ans Herz legen. Lediglich der Winamp Mediaplayer 5 wird dafür vorausgesetzt. Weiterhin werden wir versuchen die Sendung am Sonntag mitzuschneiden und euch nach Ausstrahlung bei uns zum Download anzubieten.
Falls ihr über eine Satelitten anlage verfügt könnt ihr Giga mit den folgenden Einstellungen empfangen:
Eutelsat digital (HotBird 13 Grad Ost / Frequenz 11.054,0 / Pol: Horizontal/ SR: 27,500 / FEC: 5/6)
Den Download zum Winamp MP 5 sowie den Link zum Giga Livestream, findet ihr wie immer in den Releated Links.
Vielen Dank für die Info an Patrick Pabst (Maxx Bereich, Giga Games)
livestream -
GENERAL EISENHOWER
General Dwight Eisenhower ist der Oberbefehlshaber der Alliierten Streitkräfte in Europa. Unter seinem Kommando haben die Alliierten die Normandy Invasion durchführen am 6 Juni 1944, dem berühmten D-Day. Später wurde er Präsident der USA.
na szal én is fogok szerepelni a játékban ^.^ -
GrimReaper78 #2047 Azt hittem, te Rezső vagy :P -
#2046 [URL=http://gbxforums.gearboxsoftware.com/showflat.php?Cat=&Board=WARSTORY&Number=553044&Forum=,All_Forums,&Words=&Searchpage=0&Limit=25&Main=552384&Search=true&where=&Name=10&daterange=&newerval=&newertype=&olderval=&oldertype=&bodyprev=#Post553044]^.^[/URL] -
#2045 Ez a link el van rontva ^^ -
#2044 Meg az én névnapom -
#2043 [URL=A sas leugrik egy magas szirtről. Zuhan, zuhan, zuhan, de 5 méterre a föld föllött felível. Meglaátja ezt a véréb és ilyet szól:]ide regisztrálsz és írsz ^.^[/URL] -
#2042 Hát az első kérdésre asszem tudnánk válaszolni... Nem lehetett beírni neki? -
#2041 GBASE interview -
#2040 IGN Review -
#2039 I don't have a date for you guys for a demo.
We do plan on doing one.
I don't know if it will come out before, during or just after the PC launch.
Obviously we didn't beat the North American Xbox launch.
On the upside, the reviews are starting to come in - these should help you guys get a sense about the quality of the game since it's hard to wait to make a buying decision.
I wish I could have more precise details about a demo for you, but we have a lot of things we're doing right now.
There is a ton of post launch work for us to do.
Things on our plates:
- A billion crazy foriegn language versions. Which of you are buying the Hungarian version?
- Mod kit / SDK discussions. You guys want this, right?
- Mac version. Halo was the best selling Mac game in the last five years or so. Let's see if BiA can beat that.
- Demo. Yes, it will happen.
- PC version update around launch time (real world test of the autoupdater and provide a few quickies people will want or need).
- Eat, sleep, etc.
These items are not in order of priority - except for "Eat, sleep, etc." That always seems to come last for us. -
#2038 4 db 3D -s kép -
#2037 Azt nem részletezi, hogy a multi miért kira? -
#2036 Teamxbox review -
#2035 IGN:
"9.5 Presentation | Overall it's a very convincing and exciting production. The perfect blend of history and fun.
9.0 Graphics | The look of the game is undeniably authentic. Character models are the high point here but the environments and effects are also amazing.
9.0 Sound | Very immersive. The chaos of the battlefield never seemed so near. Voice work is good but the actual dialogue is hit or miss.
9.5 Gameplay | The action is intense and engaging. You'll find the tactical elements are simple to use and are well integrated into the overall shooter format.
9.5 Lasting Appeal | The missions vary a little each time you play them and that's enough reason to try the campaign more than once. Multiplayer is a blast."
-
GrimReaper78 #2034 Március 8. Nőnapi ajesz -
Gabe18 #2033 Nforce-on az Xbox-os...
Nekünk mikor lesz? -
#2032 engem az idegesítene a botokba h ott bénáznak majd biztos!Ja az a Cod-os elosztás nagyon jó(közepes map+20-30 player),ide is ilyen kéne,lehet ezen buknak majd,de single rész az biztos nagyon jó lesz!(de azzal nem lehet piac vezető lenne egy jó single résszel) -
Gabe18 #2031 Ezt beszéld meg a készítőkkel...
Szerintem igen,ezért is szerettem a CoD elég nagy pályáit 20-30 playerel.Szuper háborús hangulat uralkodott.
Most hogy a BiA-ban hogy akarják ezt nem tudom,de elég meredekül hangzik ez a 4 player... -
#2030 Egy multinak nem az a lényege h sok ember egymás ellen????
. -
Gabe18 #2029 Hát nem tudom,ilyenről még nem halottam ezzel a játékkal kapcsolatban.De nem ártana... -
#2028 De csak lesz sima multi is! Olyan 20v20-as serverekkel!VAgy csak én vagyok ilyen bizakodó????'
. -
Gabe18 #2027 Hát ennek elég érdekes egy multija lesz.Ez a 4 ember/pálya + botok elég furán hangzik... -
#2026 és akkor amcsikhoz mért rakták be a 30.cal-t?Na mind1,remélyük h az is benne lesz,az meg még jobb lenne ha hordozható lenne!Meg lássuk!!Pár nap!!
Te COD-os vagy? Akkor gondolom te is kívancsi vagy a MULTIjára!
Ha jó lesz a multi ,én 100 h ott hagyom CoD-ot!! -
Gabe18 #2025 Még mennék is,ha fent lenne a gépen,de manapság már elriaszt annak a feltelepitése. (2 játék,patchek,hiányzó pályák,pb frissités... ) -
#2024 akkor gyere szétlövöm a segged cod-ba vagy cod:uo-ba -
Gabe18 #2023 Ez valahogy nem boldogít jelen pillanatban.Már menni akarok a virtuális háborúba (de csakis abba)... -
#2022 az eurpoai megjelenés egységes lesz^.^ a mai xbox megjelenés az az amerikai megjelenés^.^ -
#2021 Igen ez teljesen igy van szal én sem értem teljesen hogy miért o_O -
Gabe18 #2020 Hát abból nem tudom mit vonnak le,eleve a konzolos irányitás egy fps-ben rémálom az egér-bill-hez képest.Itt meg még ráadásul nem is csak a "megyek előre azt fire"-ből áll a játék,hanem pluszban van csapatirányitás is,ami még bonyolit rajta bármennyire is sikerült egyszerüsiteniuk.
Meg ha most az X-es reakciók alapján elkeszdik javitani,akkor ebből karácsonyra lesz game... -
#2019 Hát ezt én is szeretném egyszer megtudni..
Nem tudom lehet hogy meg akarják nézni hogy hogy reagál rá a konzolos társaság, és az alapján még javitgatnak a gamebe.. dehát ez igy baromság nemtom. Azt nem értem hogy miért nem lehet mostanában 1.re PCRE kiadni dolgokat, miért mindig konzol? Hát töökömm ki van -
Gabe18 #2018 Nem értem miért nem lehetett egyszerre kiadni a konzolossal a pc-s verziót is... -
#2017 -
#2016 Fasza. -
#2015 neked meg -
#2014 amugy meg nem lesz demo^.^ most kivárják mit mond a nép az ikszbox verziora és ha ratyi akkor no demo mert nem akarnak minél többet bukni ^>^ -