Brothers in Arms: Road to Hill 30

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Már csak 23 nap 17 óra és 23 perc azt itt van.

Next PC upgrade: 2022

Glpetyus
<#lama>

Glpetyus
😄D

rezsofiz
<#mf1>

sazl : c

fitutufi
280GB-n csak elfér<#mf2><#vigyor>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

grebber
Irj ki cuccokat azt lesz helyed 😊

zaki
lol, hogyhonnan szerzek annyi helyet ez egy jó kérdés

rezsofiz
Ott a pont

rezsofiz
Nem azzal van a gond... Egyszerûen pofátlanság ilyen nagy kiterjedésû játékot csinálni... Tömörítsenek jobban. Ezért utáltam MOHAA-t is meg minden ilyen nagy helyfoglalású gamet: feltesz egy csomot a gépre, aztán meg tölt meg swappel mint az állat

Nyers
Pontosan. <#awink>

My Life for Freedom!

Hát ha tartalommal valóban ki is töltik azt az 5 gigát,akkor serintem senki sem fog panaszkodni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nyers
Nem értem mi a gond? Nehogy már a mai winchesterek mellett ez legyen a probléma ...

My Life for Freedom!

rezsofiz
Az is pofátlanság volt ugy ahogy volt

Mér,az Unreal Tournament 2004 volt vagy 6 is,asszem...<#vigyor4>

rezsofiz
na lol bameg mi az hogy 5 giga? már bocsánat de a pofátlanságnak is vannak határai

grebber
Nem tudom ez mit jelent,de ugyis feltörik vagy megoldják valahogy.

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

De ez már nem annyira...
.
.
.
NOTICE: This game contains technology intended to prevent copying that may conflict with some CD-RW, DVD-RW, and virtual drives.
.
.
.
grebber
Az nem is annyira sok.

Serpa
5 giga hely ??!!

Glpetyus
😮

grebber
Jól hangzik.

Eisenhower
GameSpot say "After years of linear, heavily scripted first-person shooters in which the action unfolds the same way every time, Brothers in Arms: Road to Hill 30 may very well represent the next big thing in the action game genre.".

IGN say " .. this multiplayer is much different than your average shooter fare. We're definitely looking forward to getting some more time with the different mission types and maps as the game draws nearer to its release date."

(1 GB recommended)

Ehhez is?<#dumcsi><#dumcsi><#dumcsi>

Eisenhower
Supported OS: Windows® 98SE/ME/2000/XP (only)
Processor: Pentium® III or AMD Athlon™ 1 GHz (Pentium IV or AMD Athlon 2.5 GHz recommended)
RAM: 256 MB (1 GB recommended)
Video Card: 64 MB DirectX® 9.0c compliant (128 MB recommended) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c-compliant sound card (EAX recommended) (PC audio solution containing Dolby® Digital Live required for Dolby Digital audio)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
CD-ROM: 8X CD or 4X DVD (16X CD recommended)
Hard Drive Space: 4 GB free (5 GB recommended)
Peripherals: Windows-compatible mouse and keyboard required
Multiplay: Broadband modem, 64 Kbps upload (128 Kbps recommended)
*Supported Video Cards at Time of Release:

ATI Radeon 8500/9000/X series
NVIDIA® GeForce™ 3/4/FX/6 series (GeForce 4 MX not supported)

Laptop models of these cards not supported.

These chipsets are the only ones that will run this game. Additional chipsets may be supported after release. For an up-to-date list of supported chipsets, please visit the FAQ for this game on our support website at: http://support.ubi.com.

NOTICE: This game contains technology intended to prevent copying that may conflict with some CD-RW, DVD-RW, and virtual drives.

NVIDIA® nForce™ or other motherboards/soundcards containing the Dolby® Digital Interactive Content Encoder required for Dolby Digital audio.

fitutufi
meg ad hozzá egy amd 128bit 8 Ghz-s procit és egy radeon 100 000 -est ami próóóós 😄DDD

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
nekem a ps4 mellé adja a hl4-et
nah erre varjatok gombot 😊

Ma2ska
bricsi seholse nem vagy mert a Riddick 2 re van egy nagyon komoly igéretem. A billgéc haverom mondta ha veszek xbox2 t ad egyet mellé majd.

Ugy hogy az osztálytársát elrabolta az orosz maffia (ez a betegség duma az álca) és elvették tõle az 5 cd-t.

Glpetyus
<#zavart1>

rezsofiz
Csak azt nem értem hogyha tulajdonképpen még nem adták ki a játékot vagyis még nem elkészültnek lehet nyilvánítani, akkor az oroszoknál hogy lehet kapni.. érted

grebber
Az Oroszoknál már lehet kapni a DNF-el egy csomagban és csak 5000 forintnak megfelelõ akármit kell érte fizetni.

rezsofiz
^.^

Lessük a póstást hogy mikor hozza a BiA lemezeket...<#vigyor4>

Glpetyus
<#taps>
Na...húzzál a suliba <#mf2><#mf2>

fitutufi
veled az élen , mi ?<#mf2><#nyes><#vigyor>

Glpetyus
Mi ez a láma gyülekezet? ^.^

trident
Marha fáradt vagyok most ahhoz, hogy angol cikkeket olvasgassak, de remélem etalont teremt a játék. Ezt fõleg játékélményre értem. Nagyon kíváncsi leszek a multis részére.😊
Kevesebb mint egy hónapot kell aludni, hogy kézhezkapjuk....
....Vagy esetleg elküldi valaki postán holnap?????😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Serpa
1 hát alatt kigyógyul ?

ranGer2
"5 szõr"? 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

rezsofiz
Összetettebb, csapatcentrikusabb.

bricsi01
de ezt már 5-szõr elmondtam,1:megértem,2:homályos,3:unatkozott azaz ember aki adta!

ranGer2
Semmi csak õ is hülye szegény 😄DDD

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

A CoD mitõl bonyolultabb mit a Medal?

ranGer2
ki mondta h utálod ne legymá MÁ HÜLYEEEEEEE!!!! MINEK VAN OTT AZ A 3 BÜNTETÕ PONT MIIIIIIII? BIZTOS NEM VÉLETLENÜL TEEEEEEEEEE 😄DDDD
😄D

sry 😄DD

bricsi01
én ugyan nem,utálom az autósokat!

ukki
Szerintem nem lesz egy rossz játék de én attól félek hogy túl bonyolítják. Én pl.: Mohaa-zom <#violent> még mindig pedg már 3 éves a játék de a hangulat és az egyszerûsége miat egy negyon élvezetes játék nincs túl bonyolítva. Ez is olyan lesz mint a CoD szép (mondjuk a Cod nem egy szépség de mindegy) de bonyi SZERINTEM. Azért nagyon-nagyon várom <#ravasz1><#wave>

ranGer2
de.. BÉRICSI ÕVÓTAZ!!!!!

rezsofiz
LoL

Serpa
nem az "itteni" volt az az "illetõ" ?