8009
Avagy az nVidia NV4X
main_6800_header.jpg
  • Akuma
    "nem pro-blema" by ww3 black gold hun ;)
  • M@TriX
    jah sorry, meg lesz, a jövő héten, elírtam sorry...
  • raziel.
    remélem pár hét vagy honap és tényleg kijön viszem is vissza a friss 9800 promat becserélésre >)
  • magus
    ja az amugy
  • Akuma

bocsánatot kérek, visszagondolva egy cseppet bunkó voltam!
  • grebber
    Én honnan tudnám azt olvastam isten a középkategoriában.
  • Akuma
    "és nekem az van" megvetted? milyen órajeleken megy, mert az msi még véletlenűl sem árúlja el...?
  • M@TriX
    jesszum pepi :) de gondolom csak az alsó AGP-s és nekem az van...
  • Akuma
    most néztem, MSI-ből ez a 3 fajta létezik GT-ben:
    Nvidia PCI-E Series
    NX6800GT-T2D256E
    NX6800GT-TD256E
    GeForce 6 Series
    NX6800GT-TD256
    Link
  • magus
    még a végén elhiszi:)
  • Akuma
    dühömben mondtam, hogy ne úgyanaz legyen leírva kismillió 1-edjére...
  • magus
    mi az hogy nagy szar?:)

en karhol neztem jokat kapott:)

mellesleg itthon nem lhet kapni, mert tul olcso ahhoz kepest mit tud, de europaban barhonnan megrendelheted
  • toMpEr
    marmint akinek van annyi adoja
  • toMpEr
    mindenki jogosult,nem?
  • M@TriX
    persze, hogy jogosult vagyok, :) annyi zsét nem szánnék rá :)
  • Akuma
    megveheted a chaintechet is, ahol én vettem, de ha nem vagy jogosúlt visszaigényelni az 50%-at akkor 117ezer terheli a pénztárcádat!
  • M@TriX
    "MSI nVidia6800GT 256MB GDDR3 AGP 8X"
  • M@TriX
    jah ez biztos, hogy GT azt direkt utánanéztem...
  • Akuma
    6800GT/TD
    MSI-nél nem TD jelölése van, hanem valami más, most suliban vagyok nem fogok utánanézni mi is az pontosan...
  • Akuma
    és 120-nál van leszabályozás, tehát nem 5 fokon fog múlni 10% tuningtöbblet!
    így is meg lehet húzni a kártyát épp eléggé, bár jelenleg tök fölösleges... ahol kellene a plussz erő, ott nem az a házon való kifújás fog segíteni! mellesleg szellőzik a rendszerem ez nem lehet probléma, csak a megszállottak adnak érte több ezreket fölöslegesen
    másik+ elhiheted, hogy nem fogok szórakozni egy ilyen drága kártyán, hogy zönkre megy e vagy kapok 5% pluszt... de sok sikert Neked!
  • Akuma
    A gagyi refhűtővel 54 fok terhelve 65!!
  • M@TriX
    butított GT? nem hiszem... amúgy kb. 130 :) de felénk nincs Chaintech :(
  • tomsh
    Már mér' ugrana a gari?? Bármikor visszahelyezhető nyom nélkül a gyári cooler. Egyébként gyerekjáték az nv-5 felszerelése, erre lett kitalálva. Nem mindegy, hogy (NV-5)idle:48fok full terhelés max.67 fok. A gagyi refhűtővel meg idle:64C terh 85-90C. És fújja a házba a tűzforró levegőt mint állat, az nv-5 meg kivezeti. Plusz feszt meg mindegyiknek lehet adni, egy kis bios turkálással, vagy 1xüen ultra bios sütéssel, na de ez az ami már tényleg a garveszélyes kategória, nem pedig a hűtő-é.
  • Akuma
    ha + kapható lesz agp-ben azt észre fogjátok venni, mert mindenki erről fog beszélni, amíg kus van, addíg nincs kártya
  • Akuma
    egy nagy sz@r az egész, de már 16milliószor le lett írva...
  • grebber
    6600GT-t lehet kapni már nálunk ha igen van már valakinek ha igen akkor milyen a kari??
  • Akuma
    ha nem működik, kicserélik :) mi ebben a baj?
    fesz stabilizátor meg kit érdekel?? :D legalább lehet adni neki egy kis plusz feszt, nagyobb tuningpontenciál
    a hűtőt meg fölösleges lecserélni ilyen kártyán azért az 5% többletért ami kapnál érte... garinak annyi, nem éri meg
  • tomsh
    Az MSI-nél egyébként gyártási hiba volt, bizonyos szériáknál a gpu-körül elszúrták a fesz.stabilizátort .
  • tomsh
    Én MSI-t fentartással fogadom, mivel többeknek első induláskor elfüstölt. Ismerek olyat is akinek egymás után kettő is! De ha elindul akkor már minden ok. MSI-hez sok "bónus-sallang cd" is jár, amiket én őszintén szólva kibontás nélkül elrakom.
    Én az INNO3D-t ajánlanám, illetve a Club3D-t. Mind kettő referencia karesz (350/1000Mhz) és jó árfekvésű. Chaintech is jó, csak az nem referencia (350/900) és nem olcsó!
    Hűtésnek meg NV-silencer 5 articot, mert nagyon meghálálja a karesz, ha húzod, hanem.
  • Akuma
    sulinetben? mennyibe lesz? MSI jó márka, nem kell tőle aggódni, csak arra kell vigyázni, hogy ne butított gt-t adjanak a kezedbe!
  • M@TriX
    jah úgy tűnik csak MSI 6800GT t tudnak nekem hozni. Az mennyire jó kari, nem sokat hallottam róla...
  • janos666 #1201
    De gondolom nem pörög 1 sem mikor a videókártyát használod, mndjuk játszol (2D-ben eleve kissebb órajelen fut és nincs kihajtva...) (esetleg ha eredeti játékaid vannak néhanéha ellenőrzi a CD-t) Vagyis ilyen szempontból elférnek.
  • Crem
    Na igen...
    De annyira kényelmes 3db meghajtóval dolgozni!:P
  • Crem
    2x512 400-as ram
    2.8 PIV HT NW
    Abit Ic7 G alaplap
    IBM 7200 40Gb Vincsi
  • Akuma
    ja ezt kifelejtettem, mennyi processzor? :)))
  • Akuma
    egyébként milyen alaplap, processzor, mennyi memória modúl, vincseszter
  • Akuma
    nem ér egy táp ennyi pénzt szimpla otthoni felhasználónak! de minek van neked 3 optikai meghajtód?? kösd le az írót és olvasót és csak a dvd-írót hagyd meg közülük! így simán el kellene vinnie... az én "gagyi" codegen tápom tuti elvinné így!
  • Crem

Enermax EG651P-VE

Közel 37.000.-ft!:(

Ha valaki tud valami megoldást jó lenne.
  • Crem
    3db CD rom iró-olvasó-DvD iró
    1db Cool master kijelző (temp,volt,db) na ezt már lehúztam...
    Pinnacle tv kártya
    3com háló k.
    sb hang
    zalman hűtő 2db +1 coolmaster
    usb cam ,scan, +1DB HP nyomtató
    ++ 1db túlfesz védelem, de ez nem hiszem, hogy sokat enne, mindenesetre egy tápcsatit megesz.

Szal' ennyi van benne illetve ami a táp erejét viheti... :(
  • Gear
    Te úristen! Hány meghajtó van a gépedben hogy ez a a táp nem ad elegendő csatit?Elegendőnek kellene lennie mind a csatlakozóknak mind a powernak.