8009
Avagy az nVidia NV4X
-
Akuma #1232 "nem pro-blema" by ww3 black gold hun ;) -
#1231 jah sorry, meg lesz, a jövő héten, elírtam sorry... -
#1230 remélem pár hét vagy honap és tényleg kijön viszem is vissza a friss 9800 promat becserélésre >) -
#1229 ja az amugy -
Akuma #1228 #1222
bocsánatot kérek, visszagondolva egy cseppet bunkó voltam! -
#1227 Én honnan tudnám azt olvastam isten a középkategoriában. -
Akuma #1226 "és nekem az van" megvetted? milyen órajeleken megy, mert az msi még véletlenűl sem árúlja el...? -
#1225 jesszum pepi :) de gondolom csak az alsó AGP-s és nekem az van... -
Akuma #1224 most néztem, MSI-ből ez a 3 fajta létezik GT-ben:
Nvidia PCI-E Series
NX6800GT-T2D256E
NX6800GT-TD256E
GeForce 6 Series
NX6800GT-TD256
Link -
#1223 még a végén elhiszi:) -
Akuma #1222 dühömben mondtam, hogy ne úgyanaz legyen leírva kismillió 1-edjére... -
#1221 mi az hogy nagy szar?:)
en karhol neztem jokat kapott:)
mellesleg itthon nem lhet kapni, mert tul olcso ahhoz kepest mit tud, de europaban barhonnan megrendelheted -
#1220 marmint akinek van annyi adoja -
#1219 mindenki jogosult,nem? -
#1218 persze, hogy jogosult vagyok, :) annyi zsét nem szánnék rá :) -
Akuma #1217 megveheted a chaintechet is, ahol én vettem, de ha nem vagy jogosúlt visszaigényelni az 50%-at akkor 117ezer terheli a pénztárcádat! -
#1216 "MSI nVidia6800GT 256MB GDDR3 AGP 8X" -
#1215 jah ez biztos, hogy GT azt direkt utánanéztem... -
Akuma #1214 6800GT/TD
MSI-nél nem TD jelölése van, hanem valami más, most suliban vagyok nem fogok utánanézni mi is az pontosan... -
Akuma #1213 és 120-nál van leszabályozás, tehát nem 5 fokon fog múlni 10% tuningtöbblet!
így is meg lehet húzni a kártyát épp eléggé, bár jelenleg tök fölösleges... ahol kellene a plussz erő, ott nem az a házon való kifújás fog segíteni! mellesleg szellőzik a rendszerem ez nem lehet probléma, csak a megszállottak adnak érte több ezreket fölöslegesen
másik+ elhiheted, hogy nem fogok szórakozni egy ilyen drága kártyán, hogy zönkre megy e vagy kapok 5% pluszt... de sok sikert Neked! -
Akuma #1212 A gagyi refhűtővel 54 fok terhelve 65!! -
#1211 butított GT? nem hiszem... amúgy kb. 130 :) de felénk nincs Chaintech :( -
#1210 Már mér' ugrana a gari?? Bármikor visszahelyezhető nyom nélkül a gyári cooler. Egyébként gyerekjáték az nv-5 felszerelése, erre lett kitalálva. Nem mindegy, hogy (NV-5)idle:48fok full terhelés max.67 fok. A gagyi refhűtővel meg idle:64C terh 85-90C. És fújja a házba a tűzforró levegőt mint állat, az nv-5 meg kivezeti. Plusz feszt meg mindegyiknek lehet adni, egy kis bios turkálással, vagy 1xüen ultra bios sütéssel, na de ez az ami már tényleg a garveszélyes kategória, nem pedig a hűtő-é. -
Akuma #1209 ha + kapható lesz agp-ben azt észre fogjátok venni, mert mindenki erről fog beszélni, amíg kus van, addíg nincs kártya -
Akuma #1208 egy nagy sz@r az egész, de már 16milliószor le lett írva... -
#1207 6600GT-t lehet kapni már nálunk ha igen van már valakinek ha igen akkor milyen a kari?? -
Akuma #1206 ha nem működik, kicserélik :) mi ebben a baj?
fesz stabilizátor meg kit érdekel?? :D legalább lehet adni neki egy kis plusz feszt, nagyobb tuningpontenciál
a hűtőt meg fölösleges lecserélni ilyen kártyán azért az 5% többletért ami kapnál érte... garinak annyi, nem éri meg -
#1205 Az MSI-nél egyébként gyártási hiba volt, bizonyos szériáknál a gpu-körül elszúrták a fesz.stabilizátort . -
#1204 Én MSI-t fentartással fogadom, mivel többeknek első induláskor elfüstölt. Ismerek olyat is akinek egymás után kettő is! De ha elindul akkor már minden ok. MSI-hez sok "bónus-sallang cd" is jár, amiket én őszintén szólva kibontás nélkül elrakom.
Én az INNO3D-t ajánlanám, illetve a Club3D-t. Mind kettő referencia karesz (350/1000Mhz) és jó árfekvésű. Chaintech is jó, csak az nem referencia (350/900) és nem olcsó!
Hűtésnek meg NV-silencer 5 articot, mert nagyon meghálálja a karesz, ha húzod, hanem. -
Akuma #1203 sulinetben? mennyibe lesz? MSI jó márka, nem kell tőle aggódni, csak arra kell vigyázni, hogy ne butított gt-t adjanak a kezedbe! -
#1202 jah úgy tűnik csak MSI 6800GT t tudnak nekem hozni. Az mennyire jó kari, nem sokat hallottam róla... -
#1201 De gondolom nem pörög 1 sem mikor a videókártyát használod, mndjuk játszol (2D-ben eleve kissebb órajelen fut és nincs kihajtva...) (esetleg ha eredeti játékaid vannak néhanéha ellenőrzi a CD-t) Vagyis ilyen szempontból elférnek. -
#1200 Na igen...
De annyira kényelmes 3db meghajtóval dolgozni!:P -
#1199 2x512 400-as ram
2.8 PIV HT NW
Abit Ic7 G alaplap
IBM 7200 40Gb Vincsi -
Akuma #1198 ja ezt kifelejtettem, mennyi processzor? :))) -
Akuma #1197 egyébként milyen alaplap, processzor, mennyi memória modúl, vincseszter -
Akuma #1196 nem ér egy táp ennyi pénzt szimpla otthoni felhasználónak! de minek van neked 3 optikai meghajtód?? kösd le az írót és olvasót és csak a dvd-írót hagyd meg közülük! így simán el kellene vinnie... az én "gagyi" codegen tápom tuti elvinné így! -
Enermax EG651P-VE
Közel 37.000.-ft!:(
Ha valaki tud valami megoldást jó lenne. -
#1194 3db CD rom iró-olvasó-DvD iró
1db Cool master kijelző (temp,volt,db) na ezt már lehúztam...
Pinnacle tv kártya
3com háló k.
sb hang
zalman hűtő 2db +1 coolmaster
usb cam ,scan, +1DB HP nyomtató
++ 1db túlfesz védelem, de ez nem hiszem, hogy sokat enne, mindenesetre egy tápcsatit megesz.
Szal' ennyi van benne illetve ami a táp erejét viheti... :( -
Gear #1193 Te úristen! Hány meghajtó van a gépedben hogy ez a a táp nem ad elegendő csatit?Elegendőnek kellene lennie mind a csatlakozóknak mind a powernak.