Foci EB 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én csak a dán-svédet néztem - 2-1-nél Isaakson védett két óriásit, ha azok beakadnak, akkor most nem lenne vezércikke az olasz lapoknak. 2-2 után már lazsált a két csapat, ez kétségtelen.

zaki
PÚLSANYIT VISSZA

Petyus_
Sajnos én is egyedül Collinában bízom ebbõl a bírói ganritúrából.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

[Jakuza]
Valami 3.80as Odds volt ra.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

zaki
ezzel csak az a baj, ha bevezetnék, akkor ilyen 10 perceket kellene hosszabítaniuk a bíróknak pár visszajátszott felvétel miatt?

Z
ideje lenne bevezetni a videobírót, mert így sokszor hülyeséget fújnak a sporik. Annyira felgyorsult a játék, hogy nem lenne szégyen egy-két szituban megadni a pirosat/sárgát/tizit fault után, a video alapján. Mert így sajna a BL is lószar, kicsalták a bírók a MANU-t, mikor Scholes gólt rúgott a Porto-nak.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

BADE
Jaja,egyedül Collina!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

zaki
ebben igazad van. pl elég vicces volt a bolgárok tizenegyese, olaszok is kaphattak volna nem is egyet ugyanolyan szituációból. de korábbi meccsen is volt jópár vicces ítélet. pl francia - horvát meccs... na mind1, Collina azért jól nyomja, többi bíró meg

zaki
lol

zaki
4X odds volt a 2-2-es x-re? hmmm, lehet, hogy nekem is fel kellett volna tennem pár ropit

mondjuk engem a nyitómeccs meggyõzött arról, hogy nem érdemes itt tippmixelni, mert olyan eredmények lesznek itt, hogy nem éri meg fogadni

Z
ennél jobban húzni a mézesmadzagot senki nem tudta volna, grat a skandinávoknak!

Amúgy az olaszok béna f@szok! Hogy nem bírták megverni ezt két brusztolós csapatot??? Totti meg a fõf@sz! És a Trap is az: Del Piero egykoron a kedvencem volt, de eljárt felette az idõ, minek erõlteti? Zambrottát hátvédként játszatni luxus...

Sajna spanyolok kiestek.

Maradt az angol, és a CSEH csapat akiknek szurkolok!

#1624: "Két geci csapat, egy geci bíró (+ egy szar Vieri, egy idióta Trappattoni) bõven elég volt ma estére szegény olaszoknak." - kb jól látod, csak nem szegény olaszok, mert valaki postolta, hogy védekezésen kívül nem játszanak semmit. De az edzõk miatt nem játszanak semmit...õk mondják meg a taktikát. Tehát nem nem értenek a támadásokhoz, hanem kiadták az ukázt, hogy nem támadunk mint álat! 😊))

Aki nézi a sport1-et (elég sok az olasz meccs), és kicsit a Eurosport-ot, az tudja/néha nyilatkoznak a focisták/, hogy Olaszországban úgy mennek ki általában a pályára, hogy ki ne kapjunk. Ezért ivódik a zsigereikbe a jónak mondott védekezés, ami szerintem nem is olyan jó.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

a.carkey
Amúgy nem volt bunda a dán-svéd. Egyszerûen ez így alakult. Szar a bíráskodás az EB-n. Mint minden UEFA vagy FIFA rendezvényen mostanában ... :I(

A medve nem játék.

BADE

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

[Jakuza]
Akkor nem igazan hatoltak el hozzad a tortenesek. 😛
Amugy most sajnalom , hogy nem mentem Tipp Mixelni, mert felakartam tenni a 2:2-re tenni 20 ezret , de a haverom lebeszelt rola, most lenne 80k Ftom 😞

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Petyus_
Ez tökéletesen így van.

Annyit még ehhez, hogy a játékosok mentalitását csak ezen a meccsen éreztem megfelelõ szinten. Meg persze Csulagép Totti külön szégyellheti magát sajnos. 😞(

zaki
én kérlek szépen az m1esen néztem a svéd-dán meccset szinte végig

a.carkey
A waterlooi csatában mondták a francia lovasságról a britek, hogy ez a világ legjobb, de legrosszabbul vezetett lovassága ...

Trappatoni képes volt egy védekezõ csapatot csinálni, egy kontra bandát, ahol annyi jó csatár található, mint égen a csillag. Sajnos ez megbosszulta magát, mert ez egy kétpontos rendszerben 1982-ben még bejött, de egy hárompontosban már nem. De ez legyen az õ bajuk. Sajnálom õket, de nem voltak jók.

Ha egy olasz vezetés nem méri fel jól - nem fogja fel -, hogy egy Zoffal, aki produkált, de nem a mi fiunk borja, szuper eredményt produkáltak, akkor szopják be a jövõben mindig úgy, ahogy mi is be szoktuk szopni minden világversenyen ill. selejtezõn ...

A medve nem játék.

Oké, ott tényleg nem voltak rosszak, igazad van.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

zaki
cseheket én is csípom de sztem ne nagyon beszélj itt csalásról, ez nem magyarország 😛

[Jakuza]
Akkor te nem tudom milyen meccset nezhettel a 65. perctol, mert egyertelmuen latsszott, hogy a Danok szamara, hol huztak meg a vonalat, az pedig a Sved 16os volt.
Mintha falnak mentek volna ott, biztos flusztralta oket a 16os vonala, hogy 4 tamado 2 vedo ellen inkabb szinte hatrafordult.

Petyus_
Na ja. =)

robotnyk
németeknek? fújj, mikre nem vetemedsz 😄
mien bundáról beszélsz????
talán tudni kéne nyerni az olaszoknak
de nem tudnak.. gihihihi

football without ultras is nothing

Petyus_
Majd a csehek, meg ha Isten megsegít a hollandok.. de csalóék ellen a németeknek is szorítanék persze.

Breki33
akkor neked a négy évvel ezelõtti EB kimaradt

amúgy nagyon sajnálom megérdemelték volna a továbbjutást
😊
A politika és a foci képes elõhozni az állatot mindenkibõl 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

zaki
és ez a skandináv rangadó minden volt, csak nem bunda. én szinte csak azt a meccset néztem, ezért mondom

[Jakuza]
Mert ? 2:1es Dan gyozelemnel siman tovabbjutottak volna.

Petyus_
Hmmmm erre inkább nem reagálok egy olyan csúnyát amilyet normális esetben tennék mert téged csíptelek amikor nem fociról volt szó. =)

zaki
ehh, ezt a két szar favágó csapatot képtelen volt megverni a nagy olasz válogatott

Petyus_
Na jó, nem láttam a meccset, ez biztos, ettõl függetlenül 100%, hogy bunda.

Angol bukmélereknél 83% 2:2-re fogadott.. pfff? Pfff!

Büdös csalók, ennyi, mindegy, úgyis rövid úton kiesnek, két szar favágó csapat.

Perzsgõbontás van!
Én csak azon csodálkozom, hogy még mindig vannak férfinak látszó emberek, akik a védekezésen kívül 8 éve értelmes focit felmutatni nem képes szõrös macsókból álló szépfiúcsapatnak drukkolnak.
Rejtély.

robotnyk
mindegy, ha nem 2-2, az olaszok még 2-1el is kiesnek. nem igazán lett volna megérdemelt továbbjutás
Petyus_
Ugyan már, a végén még ezt is be fogod mesélni hogy a Hulk Hogen vs. Jake the Snake meccs is le volt zsírozva. =))

Hollandok a másik kedvenceim, fasza ez az eb.

Mindegy, hajrá csehek.

robotnyk
muhaha
Petyus_
Szar ellendrukker, utálunk szar ellendrukker, szar ellendrukkeeeeer, utálunk szar ellendrukker!

[Jakuza]
Elmondom neked siman az volt.
A Danok erdekes modon allandoan megalltak a 16oson belul, mint aki nem akar tobb golt rugni.
Amugy en elore megmondtam, hogy ez lesz annak ellenere, hogy nem szerettem volna az olaszokat ha tovabbjutnak.
Amugy most hivott az informatorom aki azt mondta, hogy holnap egy golos nemet gyozelem lesz a Cseh meccsen es a Hollandok csomagolnak.

zaki
HIHIHI, KIESTEK AZ OLASZOK

a.carkey
Ha nem 2-2, de hát az. Szar bíráskodás!

A medve nem játék.

Emery
Skandinav csapatok faztak, kellett a bunda..

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

a.carkey
Faszba már! 5 ponttal kiesni ...

A medve nem játék.

Petyus_
Kezdheted.

Petyus_
ÁÁÁ NEM HISZEM EL!!!

Pusztuljon az összes skandináv! (kivéve norvégok, finn thesók)

robotnyk
2-1 közben
a.carkey
Sajna ez van ...

A medve nem játék.

robotnyk
de aki azt mondja, hogy megbeszélt volt a 2-2, körberöhögöm.
Azért furi ez nem?Ekkora mázli nincs.
Petyus_
Két geci csapat, egy geci bíró (+ egy szar Vieri, egy idióta Trappattoni) bõven elég volt ma estére szegény olaszoknak.

robotnyk
byebye italy