Foci EB 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

mondjuk engem a nyitómeccs meggyõzött arról, hogy nem érdemes itt tippmixelni, mert olyan eredmények lesznek itt, hogy nem éri meg fogadni

Amúgy az olaszok béna f@szok! Hogy nem bírták megverni ezt két brusztolós csapatot??? Totti meg a fõf@sz! És a Trap is az: Del Piero egykoron a kedvencem volt, de eljárt felette az idõ, minek erõlteti? Zambrottát hátvédként játszatni luxus...
Sajna spanyolok kiestek.
Maradt az angol, és a CSEH csapat akiknek szurkolok!
#1624: "Két geci csapat, egy geci bíró (+ egy szar Vieri, egy idióta Trappattoni) bõven elég volt ma estére szegény olaszoknak." - kb jól látod, csak nem szegény olaszok, mert valaki postolta, hogy védekezésen kívül nem játszanak semmit. De az edzõk miatt nem játszanak semmit...õk mondják meg a taktikát. Tehát nem nem értenek a támadásokhoz, hanem kiadták az ukázt, hogy nem támadunk mint álat! 😊))
Aki nézi a sport1-et (elég sok az olasz meccs), és kicsit a Eurosport-ot, az tudja/néha nyilatkoznak a focisták/, hogy Olaszországban úgy mennek ki általában a pályára, hogy ki ne kapjunk. Ezért ivódik a zsigereikbe a jónak mondott védekezés, ami szerintem nem is olyan jó.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A medve nem játék.
Amugy most sajnalom , hogy nem mentem Tipp Mixelni, mert felakartam tenni a 2:2-re tenni 20 ezret , de a haverom lebeszelt rola, most lenne 80k Ftom 😞
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Annyit még ehhez, hogy a játékosok mentalitását csak ezen a meccsen éreztem megfelelõ szinten. Meg persze Csulagép Totti külön szégyellheti magát sajnos. 😞(
Trappatoni képes volt egy védekezõ csapatot csinálni, egy kontra bandát, ahol annyi jó csatár található, mint égen a csillag. Sajnos ez megbosszulta magát, mert ez egy kétpontos rendszerben 1982-ben még bejött, de egy hárompontosban már nem. De ez legyen az õ bajuk. Sajnálom õket, de nem voltak jók.
Ha egy olasz vezetés nem méri fel jól - nem fogja fel -, hogy egy Zoffal, aki produkált, de nem a mi fiunk borja, szuper eredményt produkáltak, akkor szopják be a jövõben mindig úgy, ahogy mi is be szoktuk szopni minden világversenyen ill. selejtezõn ...
A medve nem játék.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Mintha falnak mentek volna ott, biztos flusztralta oket a 16os vonala, hogy 4 tamado 2 vedo ellen inkabb szinte hatrafordult.
talán tudni kéne nyerni az olaszoknak
de nem tudnak.. gihihihi

football without ultras is nothing
amúgy nagyon sajnálom megérdemelték volna a továbbjutást
A politika és a foci képes elõhozni az állatot mindenkibõl 😄
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Angol bukmélereknél 83% 2:2-re fogadott.. pfff? Pfff!
Büdös csalók, ennyi, mindegy, úgyis rövid úton kiesnek, két szar favágó csapat.
Én csak azon csodálkozom, hogy még mindig vannak férfinak látszó emberek, akik a védekezésen kívül 8 éve értelmes focit felmutatni nem képes szõrös macsókból álló szépfiúcsapatnak drukkolnak.
Rejtély.
Hollandok a másik kedvenceim, fasza ez az eb.
Mindegy, hajrá csehek.

A Danok erdekes modon allandoan megalltak a 16oson belul, mint aki nem akar tobb golt rugni.
Amugy en elore megmondtam, hogy ez lesz annak ellenere, hogy nem szerettem volna az olaszokat ha tovabbjutnak.
Amugy most hivott az informatorom aki azt mondta, hogy holnap egy golos nemet gyozelem lesz a Cseh meccsen es a Hollandok csomagolnak.
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Pusztuljon az összes skandináv! (kivéve norvégok, finn thesók)