Foci EB 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2004 jún. 22 09:14 - Forrás: sportforum.hu
Nem fukarkodik a dícséretekkel az angol sajtó és a válogatott játékosai a csapat hétfõi szereplését követõen. A játékosok egyhangúlag Rooney-t dícséri, aki két góllal járult hozzá a csapat sikeréhez, és ezzel már négy találatot jegyez a kontinensviadalon.
Az angolok kapitánya, David Beckham így nyilatkozott az Everton csatáráról: "Amikor látod õt szerepelni, nem találsz szavakat. Nagy meccset játszottunk tegnap, és õ ismét kivette a részét a gyõzelembõl. Minden dícséretet megérdemel. Ami pedig a portugálok elleni negyeddöntõt illeti, nagyon húzós lesz."
Az angolok szövetségi kapitánya, Sven-Goran Eriksson sem fukarkodik a dícséretekkel: "Nem emlékszem még egy ilyen jó bemutatkozásra nemzetközi tornán, mint amilyen Rooney-é. Talán csak Pele csinált hasonlót az 1958-as világbajnokságon. Nem tudom, mit mondjak. Abszolút fantasztikus, nem csak a gólszerzésben, hanem a játékban is."
A csatár mindennek ellenére szerényen nyilatkozik: "A csapat nagyon jól játszott hétfõn, és nagyon szerencsés vagyok, hogy két gólt lõhettem. Pedig csak a pályára mentem, és megpróbáltam a lgjobbat nyújtani. Ráadásul jól megértjük egymást Owennel, bár eddig neki nem sikerült gólt rúgnia. Remélem, hamarosan megkezdi a felzárkózást."
LOL.Új pele bfff
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
dán-svéd 0-1
olasz-bulgár 3-0

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Minden pénzét a spanyolok gyõzelmére tette fel Raúlék Görögország elleni meccse elõtt egy albániai kisváros rendõrfõnöke, Perlat Mustafa. A 28 éves fiatalember a görögök egyenlítõ gólja után annyira elkeseredett, hogy elõvette szolgálati pisztolyát, és fõbe lõtte magát.
Még szerencse, hogy a spanyolok kiesését már nem érhette meg...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
nem mondom el tipjeim elõre babonábol, de utánna az oldalon mindenki megnézheti
Az elsõ, enyhébb tünetek már az Európa-bajnokság elõtt, a beharangozók hatására is jelentkezhetnek. Növekvõ pulzusszám, emelkedõ adrenalin, felfokozott várakozás jellemzi ezt az idõszakot. A második stádium, közvetlenül a torna rajtja elõtti napokon jelentkezhet, amikor a fertõzött heves vásárlásba kezd. Ilyenkor a férfi kezd átváltozni “drukkerré”, tíz-húsz EB-magazint, néhány rekesz sört, és egy mázsa pirított napraforgómagot (vagy ahogy az érintettek nevezik: gyõzelmi szotyit) vásárol."
folytatás: www.gyor-online.hu
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
dán-svéd 1-2
olasz-bolgár 3-0
dán-svéd 2-2
olasz-bulgár 2-0
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Kedvesemmel nézem a meccseket, de néha alig bírom.
Tegnapi felhozatal:
- A mezõnyjátékos is védhet?
- ???
- Mivan, ha a gólvonalról rúgja ki a labdát?
És ez még csak a jéghegy csúcsa! 😊
De amúgy egy szavam se lehet. Végignézi nyafogás nélkül a meccseket és valami ismeretlen okból a svédeknek szurkol (ami végülis nem baj). Larssont már megismeri 😊
N0 TXT TLK PLZ!4!
sztem megérdemelték az angolok
ha az elsõ meccsen is így nyomják pápá franciák
akik megint milyen gólt kaptak
az enyimek ezek voltak
Switzerland 1 - 3 France 0 - 3 18
Croatia 2 - 4 England 0 - 1 14
vagy ötven helyet jöttem fel juhééééé
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
Sajna most a portugálok kicsi utálni fognak mikor kinyomjuk õket!!

Glory Glory Man United!!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"