Foci EB 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

majd Di Vaio megmutatja, h kell játszani...

Breki33
kérdéses Christian Vieri játéka is: az Inter középcsatára a térdét fájlalja

van isten
Matthewpamer
EB 2004: Rooney az új Pele?
2004 jún. 22 09:14 - Forrás: sportforum.hu

Nem fukarkodik a dícséretekkel az angol sajtó és a válogatott játékosai a csapat hétfõi szereplését követõen. A játékosok egyhangúlag Rooney-t dícséri, aki két góllal járult hozzá a csapat sikeréhez, és ezzel már négy találatot jegyez a kontinensviadalon.

Az angolok kapitánya, David Beckham így nyilatkozott az Everton csatáráról: "Amikor látod õt szerepelni, nem találsz szavakat. Nagy meccset játszottunk tegnap, és õ ismét kivette a részét a gyõzelembõl. Minden dícséretet megérdemel. Ami pedig a portugálok elleni negyeddöntõt illeti, nagyon húzós lesz."

Az angolok szövetségi kapitánya, Sven-Goran Eriksson sem fukarkodik a dícséretekkel: "Nem emlékszem még egy ilyen jó bemutatkozásra nemzetközi tornán, mint amilyen Rooney-é. Talán csak Pele csinált hasonlót az 1958-as világbajnokságon. Nem tudom, mit mondjak. Abszolút fantasztikus, nem csak a gólszerzésben, hanem a játékban is."

A csatár mindennek ellenére szerényen nyilatkozik: "A csapat nagyon jól játszott hétfõn, és nagyon szerencsés vagyok, hogy két gólt lõhettem. Pedig csak a pályára mentem, és megpróbáltam a lgjobbat nyújtani. Ráadásul jól megértjük egymást Owennel, bár eddig neki nem sikerült gólt rúgnia. Remélem, hamarosan megkezdi a felzárkózást."
LOL.Új pele bfff

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

szvsz meg:
dán-svéd 0-1
olasz-bulgár 3-0

repro
ráderesztem az asszonyt! te ugyse vagy szexi 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

Breki33
én a Dánoknak szorítok
és a Svédek potyi
repro
nemhiszem. a postásunk egy az egybe úgy néz ki, mint Maksa Zoli.

N0 TXT TLK PLZ!4!

I.C.ram
Egyébként baromi jó meccs volt az angol-horvát. Mondjuk sajnos a horvátok jóval rosszabbak voltak, bár ezt a kommentár pont fordítva mondta.
I.C.ram
Lehet, hogy a postás svéd 😄
felõlem 1-0ra is nyerhetnek a svédek, a lényeg, h a dánok pottyanjanak kifele...

Breki33
régen volt aki az asszonyt dobta ki
Matthewpamer
a hülyéje

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

BADE
Tirana, június 22., 12.00 A rendõrfõnök fõbe lõtte magát Charisteas találata után.

Minden pénzét a spanyolok gyõzelmére tette fel Raúlék Görögország elleni meccse elõtt egy albániai kisváros rendõrfõnöke, Perlat Mustafa. A 28 éves fiatalember a görögök egyenlítõ gólja után annyira elkeseredett, hogy elõvette szolgálati pisztolyát, és fõbe lõtte magát.
Még szerencse, hogy a spanyolok kiesését már nem érhette meg...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Breki33
tényleg azt hiszitek, hogy a Dán csapat ami még gólt sem kapott most kap kettõt?

nem mondom el tipjeim elõre babonábol, de utánna az oldalon mindenki megnézheti
The Hedgehog
"A labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt ismét felütötte fejét a Meccsfluenza és a Gólitisz nevû vírus, amely a férfiakat támadja meg, de a feleségeket sem hagyja hidegen. Focio-pszichológiai kutatócsoportunk felállította a kórismét, valamint kezelési lehetõségeket keresett. Böngésszen, ha észleli a tüneteket!…

Az elsõ, enyhébb tünetek már az Európa-bajnokság elõtt, a beharangozók hatására is jelentkezhetnek. Növekvõ pulzusszám, emelkedõ adrenalin, felfokozott várakozás jellemzi ezt az idõszakot. A második stádium, közvetlenül a torna rajtja elõtti napokon jelentkezhet, amikor a fertõzött heves vásárlásba kezd. Ilyenkor a férfi kezd átváltozni “drukkerré”, tíz-húsz EB-magazint, néhány rekesz sört, és egy mázsa pirított napraforgómagot (vagy ahogy az érintettek nevezik: gyõzelmi szotyit) vásárol."

folytatás: www.gyor-online.hu

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Garcia
ja... megbundázzák a skandinávok

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

repro
köszi, de sztem túl bonyolult lesz neki 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
dán - svéd: 2-2
olasz - bulgár: 2-0
... számoljatok 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

mukika
az enyémek pedig:
dán-svéd 1-3
olasz-bulgár 2-1

az én tippjeim:
dán-svéd 1-2
olasz-bolgár 3-0

Garcia
na szenrintem ma:
dán-svéd 2-2
olasz-bulgár 2-0

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Breki33
repro
Tudtok valami foci leírást n00boknak?
Kedvesemmel nézem a meccseket, de néha alig bírom.
Tegnapi felhozatal:

- A mezõnyjátékos is védhet?
- ???
- Mivan, ha a gólvonalról rúgja ki a labdát?

És ez még csak a jéghegy csúcsa! 😊

De amúgy egy szavam se lehet. Végignézi nyafogás nélkül a meccseket és valami ismeretlen okból a svédeknek szurkol (ami végülis nem baj). Larssont már megismeri 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Breki33
ez csak egy allegória volt
robotnyk
szerintem nincs kedve vigyorogni
Breki33
az arcán
Breki33
hát mikor jött a Juve hátvéd és befejelte gondolom kis borzongás futott át néhány angolon és kaján vigyor jelent meg Dick Advocaatnak arcán :-)
robotnyk
most nem kezdtek el antifocizni, rúgtak is 4 gólt. talán Eriksson rájött hogy nem kéne visszaállni, mert ráfázott eddig mindenki?
Breki33
mondjuk az hogy betettem Henry-t Morientes helyére bejött
Breki33
semmi

sztem megérdemelték az angolok
ha az elsõ meccsen is így nyomják pápá franciák
akik megint milyen gólt kaptak
Breki33
jó tippek

az enyimek ezek voltak

Switzerland 1 - 3 France 0 - 3 18
Croatia 2 - 4 England 0 - 1 14

vagy ötven helyet jöttem fel juhééééé
SZEG007
angol kutyák

Bíráskodás??? Mi baj volt vele az angol-horváton????
EOX
detto

Retteketet

Dani20
én meg azt remélem h a portugálok fogják szépen kinyomni az albinokat.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Scholes18
Az történt aminek történnie kellett!! HA-HA!!!!

Glory Glory Man United!!

fújj!!! továbbjutottak az angolok brrrrrrr! éljen a bíráskodás B+!!!

Nyers
Ámen!

My Life for Freedom!

mukika
reméljük... 😊

Scholes18
Egyszerûen gyönyörû volt!! Rooney egy istencsászár ,de az egész csapat is az volt!
Sajna most a portugálok kicsi utálni fognak mikor kinyomjuk õket!!

Glory Glory Man United!!

EOX
😞

Retteketet

DONGUBA
Anglia anglia anglia anglia anglia anglia anglia

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

mukika
Angol - Portugál HUUUUUUUUUÁÁÁ!!!!

Alien
És vége, Anglia továbbjutott

mukika
3-1-re vezetnek a Franciák.

mukika
😊))

Alien
Ez az!! 4-2

Punker
😞(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
4-2 😞

A medve nem játék.

Punker
3-2 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"