3073
Foci EB 2004
-
#1792 gondolom nem volt egy fair play meccs:D -
#1791 azóta én is csak nagypályán, bár a miliőt utálom, a játékot magát imádom. -
#1790 kispályán én is játszottam sokat. Nagyon jó kispályás csapatban játszhattam, de sajna még pár éve egy roma csapat elleni meccsen volt egy kis afférja a csapatnak, és akkor feloszlottunk. -
#1789 én már évekóta nagypályán játszom.. -
#1788 Egyszer-kétszer már nyomtam nagypályán, igaz, nem voltunk 22-en, de egy 18-an biztosan. Jó volt, csak nagyon fárasztó :) -
#1787 en is kispalyan focizok....es pont 1 honapja el is tort a labam foci kozben+elszakadt a kulso bokaszalagom -
G_ArchAngel #1786 én nem, én kispályás vagyok + strand-focis:))) -
#1785 hali!
hányan fociznak közületek nagy pályán? vagy vett részt valaha is nagypályás edzéseken? -
#1784 kb. feltámadunk, mint mindig! előre, olé!
-
forzajuve #1783 ámen -
#1782 "Nos levantaremos, como siempre! A por ellos, oé!"
ez mit jelent?:)
amúgy ma kiesnek a németek szerintem...
hollandok nyernek és a csehek is nyernek, még tartalékosan is ez ellen a nudli német válogatott ellen -
#1781 csak az a helyzet, hogy ott 300 ezer emberről van szó, nem 3 ezerről. :) -
#1780 eddig 2 csókát szúrtak le az EB alatt, és még a fradi drukkereket szidják..... -
DePreSsZYo #1779 "fel kellene fogni, hogy az a foci amit a pizza-futárok csináltak az gyenge, mint a lepke-fing...:)"
Erre céloztam. -
#1778 Jovan akkor nem volt zsirozva a meccs, csak ugy jatszottak, hogy veletlenul 2:2 legyen a vegeredmeny. :P -
DePreSsZYo #1777 Ezt már mondtad egy párszor, senkit sem érdekel még most sem... -
DePreSsZYo #1776 Hát azt nem ő fogja eldönteni.
KIdobják a picsába... -
G_ArchAngel #1775 Basszus, végigolvastam a hozzászólásokat a tegnap esti meccsek lefújásának pillanatától...
van itt összeesküvés-elmélet szépen:)))
fel kellene fogni, hogy az a foci amit a pizza-futárok csináltak az gyenge, mint a lepke-fing...:) -
#1774 Ugy osszesegeben ertettem az egesz EB alatt. -
G_ArchAngel #1773 már nem eshetnek ki:)
ja, de ha úgy érted, hogy a németek ne nyerjenek, akkor o.k.
Eltíltom a TV elől...:) -
#1772 Na ma remélem a hollandok letiporják a letteket, bár a letteknek is drukkolok kicsit. Jobb lett volna, ha az angolokkal rakják össze a hollandokat, akkor egyértelmű lett volna, hogy kinek drukkolok :) -
#1771 Szurkoljon, de arra mindenfelekeppen kerd meg, hogy a Cseheknek meg veletlenul se tegye ezt. :P -
G_ArchAngel #1770 nah...
eddig a barátnőm a spanyoloknak, horvátoknak, olaszoknak szurkolt...
eddig mind kiesett...
ma a hollandoknak fog...
Hogy tudnám leszoktatni arról, hogy legalább F1-et ne nézzen, mert tuti, hogy a McLaren is csak miatta szív...:) -
#1769 Erdekes Eurosportban mas all.
Football
Trapattoni refuses to resign
Italy coach Giovanni Trapattoni remained defiant on Wednesday after his team's early exit from Euro 2004, refusing to resign.
Szal itt az all, hogy elutasitja a lemondast. -
forzajuve #1768 jeeee! végre egy jó hír -
#1767 A Lippi majd osszerazza a gardat, figyeld meg a VB-n hogy fognak vele szarnyalni.
En szemely szerint nem vagyok oda az Olasz , Angol, Nemet fociert, de szvsz az edzok kozul a Lippi es a Capello a vilag legjobb edzoi. -
#1766 itt volt az ideje, én már a vb után kirúgtam volna -
#1765 En mar a VB utan elkuldtem volna a Trappatonit.
Semmit nem tud felmutatni a vallogatotnal es raadasul nala egyre jobban felerosodtek a kereten beluli surlodasok. -
#1764 ja Inyákí Szájíz is erre a sorsra jut... -
#1763 Valószínűleg Lippi lesz az új olasz kapitány
NSO, 2004-06-23 14:32
Olasz értesülések szerint Marcello Lippi lesz az új szövetségi kapitánya a válogatottnak, és ezt várhatóan két nap múlva jelentik be hivatalosan. A jelenlegi kapitánynak, Giovanni Trapattoninak azért kell távoznia, mivel válogatottja nem élte túl a csoportküzdelmeket az Európa-bajnokságon.
-
#1762 ja megegyezem az ellenféllel megkapják a 10%-át a péznek :P -
#1761 egyszemélyben az összes? sokat kell akkor futni :P -
#1760 hát ja ha magyar válogatott lennék... -
#1759 annyi cash-ért lerúghatnak :) -
#1758 kit érdekel az EB? :P -
#1757 vagy valaki lerug vagy félre lépsz azt kitöröd a bokád.. aztán annyi az EB-nek -
#1756 Jha lehet, h Nedvedék mégis játszanak:
- Fszom pihen a negyeddöntőre, inkább bevágok egy gólt 4milláért :P -
#1755 még szerencse hogy az EB a sportról és nem a pénzről szól -
#1754 ok:D már át is adtam neki.. nem lakik messze tőlem -
#1753 nem, ha találkozól a készítővel , mond meg neki is.