Foci EB 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogyan tudják ilyen jól elkapni a pillanatokat a fotósok? sorozatképeket nyomnak és kiválasztják belõle a legjobbat?

Breki33
de ebben az idényben neki sem ment a Juve-ben sajna

ezt Juvésként mondom
ja bocs, nem figyeltem a fölötte lévõt 😊

mátrix?? 😄DD

[Jakuza]
Biztos lehetsz abban, ha nem jatszana Nedved a Juveban, akkor meg jobban nem menne a Juvenak, mint ebben az idenyben.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

vááááá

robotnyk

aztán felébredsz, hogy csörög az óra...

Botond
jaja,bolgárok berámolnak nekik egy 5öst :-)
Breki33
hát mostanában pont nem vitte

amúgy egyik kedvencem
Breki33
Olaszoktól ilyet ne várj :-)

mikor világbajnokok lettünk is nyögvenyelõs egy gólos meccsekkel kezdtünk
[Jakuza]
A Cseheknek.
Es egyertelmuen kimondhato, a Juvet mostanaban Pavel Nedved viszi a hatan.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

te kinek is drukkolsz?

[Jakuza]
Vagy rugtak volna egyet viszont kaptak volna 11-et 😛PP
Akkor lennek a legbuszkebb rajuk.

majd a bulgárok ellen...

Vagy ugyan ugy kaptak volna 1-et és rugtak volna 9-et

különben is baromság az egész, én pl. sokkal büszkébb lennék az azzurrikra ha kaptak volna 2-3 gólt és rugtak volna 8-9-et

[Jakuza]
Viszont a Danoknak egy sincs 😛

Breki33
én tom
csak közben rájöttem, hogy nekik is egy van
ugyanmár...
az olaszok közelében sem érnek...

ez csak természetes

Breki33
oppá
Breki33
meg kell nézni a legkevesebb kapott golt
egyenlõre a németeké is annyi
[Jakuza]
Eddig a Danoke.

Hát olaszoké 😄

repro
enyim?

N0 TXT TLK PLZ!4!

Botond
németek? :-)
Breki33
amúgy a legjobb védelem nem kérdés kié
Breki33
nemcsak mázli hanem a bíró

tehát ugyanezt mondom :-)
[Jakuza]
Hat mi a szent szar ?
Mar vegre orultem, hogy vegeszakadt a Nemet makhegemonianak, erre megjelent a Francia luckmanschaft.
1. nem edemeltek meg a gyozelmet az Angolok ellen.
2. A Horvatok ellen , meg meg a dontetlent sem. Kaptak ajandekba 2 teljesen jogtalan golt.
Raadasul a makviragoknak a 4 goljabol 3 akkora vedelmi hiba volt, hogy az katasztrofa.

Breki33
nemcsak mázli...
csum666
Akkor télleg svájc megy tovább na mind1 van 1 proig az rosszul csinálja akkor😊

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Botond
azonos pontszámnál egymás elleni eredmény az elsõ szempont,csak utána gólarány :-D
Botond
ne törj össze,de 1-0ra nyernek a horvátok+svájciak is,és anglia+franciák pakolhatnak haza...
[Jakuza]
Es ezt koszonhetik a bironak.
Amugy ha a Franciaknak nincs ekkora mazlijuk, akkor 0 ponttal a csoport utolso helyen allnanak es mar ki is estek volna.

csum666
Az olaszok továbbjutnak ha 3-0 ra nyernek akkor már tutira ott vannak😊

mondjuk a Franciák is ott vannak már mert 3-0 kikpanak csak akkor nincsenek ott😊

horvátok csak nyeréssel lehetnek ott ennyi😊

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

robotnyk
LOL 😄D
Garcia
de pl. BL meccseken szine mindig más kijelzõ volt

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Matthewpamer
matrix

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Breki33
jó ez a kép

Breki33
sztem ezt nem õk döntik el
gercse
látom nagy a fejtörés,de reméljük a csehek átengedik a németeknek,csak azért is mert esetleg még a hollandokkal találkozhatnak és az nekik sem jó.

Garcia
ja én is ezt figyeltem, de az mtv-ben soha nem tudják eldönteni, hogy milyen legyen az eredményjelzõ

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Breki33
egymás alleni mecs 1:1

nem egészen értelek
akkor szinte minden egyezne
Breki33
ígyis tudják
csak mi nem tudjuk

amúgy érdekes volt hogy a két TV közvetítésnek más volt a kijelzõje
az igyik 90 percig számolt a másik kétszer 45-ig
Garcia
nem is lett volna rossz ötlet😊

Breki33
de
Botond
pont ezért nem lehet külön idõpontra rakni,mert pl,ha lejátszották volna 6kor az orosz görögöt,és 2-0 az oroszoknak,akkor portugálok lebundázzák a spanyolokkal,hogy õk nyernek 1-0,és mind2en mennek tovább mosolyogva...
[Jakuza]
Dehogy jutnak tovabb a Hollandok.
Sajnos a Nemetek fognak tovabbmenni, a Csehek opihenni fognak, raadasul mint tudniillik, nem egy jatekosuk jatszik a Bundesligaban.
Nem veletlen volt, hogy ezeket a jatekosokat mar meglatogattak a Nemetek.
Elore boritekolom a Holland kiesest.