3073
Foci EB 2004
  • forzajuve
    ehhh! ez tényleg LOL
  • repro
    LoL
    A Csehországban működő holland cégek milliós nagyságrendű honoráriumokat helyeztek kilátásba azoknak a cseh labdarúgóknak, akik a 20:45 órakor kezdődő mérkőzésen gólt szereznek Németország ellen a portugáliai Európa-bajnokságon.

cikk tovább
  • Garcia
    kira az új logód!! még nem modtam??
  • forzajuve
    persze, h úgy jön be, mert a csehek már tesznek a németek elleni meccsre
  • gercse
    mondjuk őket sajnálom(szegény Cassano)
  • gercse
    reméljük ez is úgy jön be neked mint az olaszok
  • Breki33
    nem, inkább a németek P
  • forzajuve
    inkább a tulipánok, mint a németek, de sajna ez is fordítva lesz
  • forzajuve
    nem volt lezsírozva, csak a 2 pályán lévő csapat úgy alakítgatta az eredményt, h az végül mind2jüknek jó legyen...
  • Scholes18
    zsír új logóm.
  • ToMMo
    EB góljai
  • Breki33
    inkább ők jussanak tovább mint a tulipánok
  • repro
    *döntetlen
  • repro
    németek nálam már a bundesliga-hajjal elvágták magukat :P

Manapság meg valjuk be már egyáltalán nem a régiek. Két föntetlen. az lesz a végük mint az olaszoknak.
    De hát cáfoljanak meg.
  • gercse
    nem értem miért nem szereti senki a németeket,csak én drukkolok nekik,szerintem sem a mai nem lesz sem a tegnapi nem volt leszirozva,így jött ki,csak képzelegtek
  • [Jakuza]
    Ne remenykedj az az eredmeny is le lesz zsirozva.
    Egy gollal szvsz sajnos nyerni fognak a Nemetek.
    Furcsa dolgok kaptak napvilagra, miszerint a Nemet palyaedzo meglatogatta a Bundesligaban jatszo jatekosokat a szallodaban.
  • forzajuve
    a másik meg, hogy 2-1es vezetésnél elég érdekes dolog lehozni a középhádvédet...
  • [Jakuza]
    "ha az olaszok 3:0-ra verik a bolgárokat, akkor nincs sírás."
    Ez nem igy van.
    Ugyanis akar 10:0-ra is nyehettek volna, nem jutottak volna tovabb.
    Az egymas elleni golaranyuk kevesebb lett volna mindenkeppen csak 1:1 viszont a Danoknak es Svedeknek 2:2 ill 3:3

Szal ez az allitas helytelen.
  • Scholes18
    Remélem ma kiesnek a németek!
  • [Jakuza]
    Egyaltalan nem.
    Tobbszor megneztem a 2. Sved golt, nagyon gyanusan utotte a Sved ele a labdat a Dan kapus. Igaz ralehet fogni a csuszos labdara, hogy igy sikerult emiatt.
    A lenyeg a lenyeg, hogy bar az Olaszok nem erdemeltek meg a tovabbjutast, nagyon furcsa, hogy a skandinavok megis azt az eredmenyt produkaltak, ami a szamukra kedvezo.
    A masik felvetesre ami azt mondja: "A dánok miért mondtak volna le a csoportelsősegről?
    Játszhatnak a csehekkel a negyeddntőben, a svédek meg lehet, hogy Lettorszagot kapják"

A valasz egyszeru, ha egyszer az volt megbeszelve, hogy 2:2 lesz a vege, akkor miert jatszottak volna mast, hiszen a Danok joba vannak a Svedekkel, miert ejtettek volna ki oket ?
  • forzajuve
    lol! akkor ménem maradt otthon?
  • Serpa
    inkább az olaszok, mint a braziok. :)

mellőzte őt az idény alatt Zaccheroni ?
  • Matthewpamer
    vierivel kibaszott zaccheroni az interben és azért nem ment neki ebben a szezonban.
  • Matthewpamer
    brazíliával eggyüt és a brazilok nyernek :)
  • Serpa
    Vieri helyett talán neki kellett volna játszani.
    de azt soha nem tudjuk már meg, hogy eredményesebb lett volna-e ...

remélem 2 múlva a DÖNTŐ -ig mennek.
  • Matthewpamer
    nem sérült,csak trapp...
  • Serpa
    rossz volt nézni,lehangoló volt, ahogy Cassano örömittasan szalad a kispad felé, és aztán MEGTUDJA ...

Inzaghi sérült ?
  • Falconer
    Olaszok teljesen el voltak szállva maguktól, meg túlságosan nyerni akartak. Aztán a Tottinak a köpködése sem jött be.
  • kiserik
    Jogos.

Én nem hiszem, hogy bunda volt. Egyszerűen így sikerült. Max az utolsó gól, de az sem előre lebeszélve. Bár a mai világban minden előfordulhat, de akkor is az olaszok a felelősek a kiesésért, főleg tap-ta-Trap. Miért kell ilyen jó csatársorral védekező focit játszatni?
  • Breki33
    Nem vagyok oda Cassanoért de tegnap sajnáltam
    Mennyből a pokolba

• Breki33
    A dánok miért mondtak volna le a csoportelsősegről?
    Játszhatnak a csehekkel a negyeddntőben, a svédek meg lehet, hogy Lettorszagot kapják

Viszont tudat alatt mindegyik csapatban ott volt, hogy jó az a 2--2 sztem és a svédek 1 év alatt másodszor játszanak el hasonló dolgot (Svedo - Letto 0-1)

A megadott és meg nem adott tizenegyesekről nemis beszélve
    (svéd 11-es, bolgár 11 stb.)

Deha TRap nem szúrja el ez az egész nem lett volna.
    Az egyik skandináv csapatot simán kellett volna verni, erre beálltunk védekezni mondván az 1-0 biztos előny.
    Remélem a sajtó szétszedi és ezt már nem magyarázza ki.

Ha Olasz lennék biztos tüntetnék, hogy Dino-t vissza.

• forzajuve
    az Ivanov fedőnevű "bírót" is vietik...
  • PREMIERE1
    A fél bolgár csapat mától a svéd és dán bajnokságokban játszik - jelentette a KBAZEBN hírügynökség!
  • repro
    ha az olaszok 3:0-ra verik a bolgárokat, akkor nincs sírás.
  • zaki
    saját magad járatod le ezzel :D
  • forzajuve
    ja! a svédeknek ebben már van gyakorlatuk...
  • Matthewpamer
    azért a végén a kapus hogy ejtette ki a labdát a kezéből?simán megfoghatta volna,de elbundázta.de ezt tudni lehetett hogy ennyi lesz.közönség is tudta..
  • Breki33
    jégkorongban volt olyan hogy a csapat golt ütött, de kérdéses volt
    visszanézték aztán kiderült, hogy a másik kapuban előtte már bent volt P
  • repro
    igen úgy emléxem, h azután tiltották be, hogy meccs közben kivetítsék.
  • PREMIERE1
    Nem tudom. Mintha nem lenne meccs közben visszajátszás, sőt a meccs sem megy, csak az eredmény látszódik. :)

Kicsit unfair lenne egy bíróval. Bár legalább korábban tudná meg, hogy viszlát haver. Akkora fasz vagy, hogy te a büdös életben nem vezetsz többet nemzetközi meccset!