3073
Foci EB 2004
-
forzajuve #1752 ehhh! ez tényleg LOL -
#1751 LoL
A Csehországban működő holland cégek milliós nagyságrendű honoráriumokat helyeztek kilátásba azoknak a cseh labdarúgóknak, akik a 20:45 órakor kezdődő mérkőzésen gólt szereznek Németország ellen a portugáliai Európa-bajnokságon.
cikk tovább -
#1750 kira az új logód!! még nem modtam?? -
forzajuve #1749 persze, h úgy jön be, mert a csehek már tesznek a németek elleni meccsre -
#1748 mondjuk őket sajnálom(szegény Cassano) -
#1747 reméljük ez is úgy jön be neked mint az olaszok -
#1746 nem, inkább a németek P -
forzajuve #1745 inkább a tulipánok, mint a németek, de sajna ez is fordítva lesz -
forzajuve #1744 nem volt lezsírozva, csak a 2 pályán lévő csapat úgy alakítgatta az eredményt, h az végül mind2jüknek jó legyen... -
#1743 zsír új logóm. -
ToMMo #1742 EB góljai -
#1741 inkább ők jussanak tovább mint a tulipánok -
#1740 *döntetlen -
#1739 németek nálam már a bundesliga-hajjal elvágták magukat :P
Manapság meg valjuk be már egyáltalán nem a régiek. Két föntetlen. az lesz a végük mint az olaszoknak.
De hát cáfoljanak meg. -
#1738 nem értem miért nem szereti senki a németeket,csak én drukkolok nekik,szerintem sem a mai nem lesz sem a tegnapi nem volt leszirozva,így jött ki,csak képzelegtek -
#1737 Ne remenykedj az az eredmeny is le lesz zsirozva.
Egy gollal szvsz sajnos nyerni fognak a Nemetek.
Furcsa dolgok kaptak napvilagra, miszerint a Nemet palyaedzo meglatogatta a Bundesligaban jatszo jatekosokat a szallodaban. -
forzajuve #1736 a másik meg, hogy 2-1es vezetésnél elég érdekes dolog lehozni a középhádvédet... -
#1735 "ha az olaszok 3:0-ra verik a bolgárokat, akkor nincs sírás."
Ez nem igy van.
Ugyanis akar 10:0-ra is nyehettek volna, nem jutottak volna tovabb.
Az egymas elleni golaranyuk kevesebb lett volna mindenkeppen csak 1:1 viszont a Danoknak es Svedeknek 2:2 ill 3:3
Szal ez az allitas helytelen. -
#1734 Remélem ma kiesnek a németek! -
#1733 Egyaltalan nem.
Tobbszor megneztem a 2. Sved golt, nagyon gyanusan utotte a Sved ele a labdat a Dan kapus. Igaz ralehet fogni a csuszos labdara, hogy igy sikerult emiatt.
A lenyeg a lenyeg, hogy bar az Olaszok nem erdemeltek meg a tovabbjutast, nagyon furcsa, hogy a skandinavok megis azt az eredmenyt produkaltak, ami a szamukra kedvezo.
A masik felvetesre ami azt mondja: "A dánok miért mondtak volna le a csoportelsősegről?
Játszhatnak a csehekkel a negyeddntőben, a svédek meg lehet, hogy Lettorszagot kapják"
A valasz egyszeru, ha egyszer az volt megbeszelve, hogy 2:2 lesz a vege, akkor miert jatszottak volna mast, hiszen a Danok joba vannak a Svedekkel, miert ejtettek volna ki oket ? -
forzajuve #1732 lol! akkor ménem maradt otthon? -
#1731 inkább az olaszok, mint a braziok. :)
mellőzte őt az idény alatt Zaccheroni ? -
#1730 vierivel kibaszott zaccheroni az interben és azért nem ment neki ebben a szezonban. -
#1729 brazíliával eggyüt és a brazilok nyernek :) -
#1728 Vieri helyett talán neki kellett volna játszani.
de azt soha nem tudjuk már meg, hogy eredményesebb lett volna-e ...
remélem 2 múlva a DÖNTŐ -ig mennek. -
#1727 nem sérült,csak trapp... -
#1726 rossz volt nézni,lehangoló volt, ahogy Cassano örömittasan szalad a kispad felé, és aztán MEGTUDJA ...
Inzaghi sérült ? -
#1725 Olaszok teljesen el voltak szállva maguktól, meg túlságosan nyerni akartak. Aztán a Tottinak a köpködése sem jött be. -
#1724 Jogos.
Én nem hiszem, hogy bunda volt. Egyszerűen így sikerült. Max az utolsó gól, de az sem előre lebeszélve. Bár a mai világban minden előfordulhat, de akkor is az olaszok a felelősek a kiesésért, főleg tap-ta-Trap. Miért kell ilyen jó csatársorral védekező focit játszatni? -
#1723 Nem vagyok oda Cassanoért de tegnap sajnáltam
Mennyből a pokolba
-
#1722 A dánok miért mondtak volna le a csoportelsősegről?
Játszhatnak a csehekkel a negyeddntőben, a svédek meg lehet, hogy Lettorszagot kapják
Viszont tudat alatt mindegyik csapatban ott volt, hogy jó az a 2--2 sztem és a svédek 1 év alatt másodszor játszanak el hasonló dolgot (Svedo - Letto 0-1)
A megadott és meg nem adott tizenegyesekről nemis beszélve
(svéd 11-es, bolgár 11 stb.)
Deha TRap nem szúrja el ez az egész nem lett volna.
Az egyik skandináv csapatot simán kellett volna verni, erre beálltunk védekezni mondván az 1-0 biztos előny.
Remélem a sajtó szétszedi és ezt már nem magyarázza ki.
Ha Olasz lennék biztos tüntetnék, hogy Dino-t vissza.
-
forzajuve #1721 az Ivanov fedőnevű "bírót" is vietik... -
#1720 A fél bolgár csapat mától a svéd és dán bajnokságokban játszik - jelentette a KBAZEBN hírügynökség! -
#1719 ha az olaszok 3:0-ra verik a bolgárokat, akkor nincs sírás.
-
#1718 saját magad járatod le ezzel :D -
forzajuve #1717 ja! a svédeknek ebben már van gyakorlatuk... -
#1716 azért a végén a kapus hogy ejtette ki a labdát a kezéből?simán megfoghatta volna,de elbundázta.de ezt tudni lehetett hogy ennyi lesz.közönség is tudta.. -
#1715 jégkorongban volt olyan hogy a csapat golt ütött, de kérdéses volt
visszanézték aztán kiderült, hogy a másik kapuban előtte már bent volt P -
#1714 igen úgy emléxem, h azután tiltották be, hogy meccs közben kivetítsék.
-
#1713 Nem tudom. Mintha nem lenne meccs közben visszajátszás, sőt a meccs sem megy, csak az eredmény látszódik. :)
Kicsit unfair lenne egy bíróval. Bár legalább korábban tudná meg, hogy viszlát haver. Akkora fasz vagy, hogy te a büdös életben nem vezetsz többet nemzetközi meccset!