Foci EB 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Garcia
egyébként azt nem értem, hogy miért kell egy idõpontba rakni a meccseket... szerintem sokkal jobb lenne mind2 meccset látni és akkor a csapatok úgy fociznak hogy tudják mekkora szarban vannak..

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Punkerwork
ezt kérdezem én is

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Botond
de ma nem a francia-angol-horvát-svájci csoport a soros?
Botond
szerintem is
dehogy verik meg a csehek a németeket! a csehek már pihiznek a nagymenõk a padon, biztos továbbjutás a szemük elött, nem fogják magukat megerõltetni, ennyi épp elkég elsz a németeknek...

Garcia
szerintem lazalesz, mert a csehek megverik a németeket és hollandia biztos hogy legyõzi lettországot..
ezt már nem tudják kihúzni a lettek

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Igazából így, hogy a letteknek is van keresnivalójuk, elég kemény lesz a meccs a hollandoknak...
Arról nem is szólva, hogy mivel a csehek már továbbjutottak, így ésszerû tartalékolni a negyeddöntõre...
A németeknek van nagyobb esélyük, de lett továbbjutás sem lehetetlen egy lelkileg meggyötört Oranje ellen...

http://gaborszantai.co.uk/

Botond
fordítva,3an lesznek 2 pontosok
Botond
akkor 2en leszenk 3 pontosok és az egymás elleni meccseken rúgott gólok számítanak,ami a hollandoknak a legtöbb
Breki33
deha 3-2-kapnak ki az ügy kissé bonyolultabb P
Botond
ha a németek 1el kikapnak és a hollandok x-elnek,akkor a hollandok a nyerõk
Breki33
Azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény dönt, majd a gólkülönbség, a rúgott gól, a világranglista-helyezés, a fair play-rangsor vagy sorsolás határoz.
Breki33
ez egy kicsit zavaros

ha egy nullra nyernének az nem x P
Breki33
normálisabb hangvételt

köszi
[Jakuza]
Nemet vereseg , Holland X eseten, a Hollandok a tobvabjutok, barmilyen eredmenynel, mert Nemeteknek vereseg eseten negativ lesz a golkulonbseguk, a Hollandoknak meg 1-0s gyozelem eseteben is 4-4, azaz 0as lenne a golkulonbseguk.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Matthewpamer
szarjál már rá!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Breki33
miért a német nyelvû táblázatot rakod be?
nem magyarok vagyunk?
nekem pont jó😊))

Matthewpamer
akkor kiesek az olaszok,ugyhogy az nem jó

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

a lényeg egy svéd-dán 2-2 vagy 3-3...

Matthewpamer

gercse
elvileg akkor így néz ki:9-2-2-2

gercse
Neem,a kérdésem:Németek kikapnak hollandok x-elnek?

persze...
rosszul aludtál?

Botond
ma svájc-francia 1-0
horvát-angol 1-0,és svájc+horvátország megy tovább
A holland szurkolók megvették Advocaat repülõjegyét

június 21. 8:20

A Dick Advocaat tevékenységével elégedetlen szurkolók repülõjegyet vettek a portugáliai Európa-bajnokság szereplõ holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának. A tikett keddre szól, az Oranje utolsó csoportmérkõzésén szerdán lép pályára Lettország ellen.
"Három perc alatt összegyûjtöttük a pénz" - mondta Johan de Laat a jegyvásárlás egyik kezdeményezõje. "Advocaatnak csak az útlevelére lesz szükség és mehet, de soha többé ne jöjjön Hollandiába". A jegy a Faro-Brüsszel járatra érvényes.

Advocaat fõleg azután került a kritikák kereszttüzébe, hogy a hollandok 2-0-ás vezetés után 3-2-re kikaptak a csehektõl. Bírálói szerint nagy hibát követett el, amikor lecserélte a csapat egyik legjobbját, Arjen Robbent.

A hollandok egy ponttal várják az utolsó csoportmérkõzést és gyõzelmük mellett még az is szükséges a továbbjutásukhoz, hogy a németek ne nyerjenek a csehek ellen.

[Jakuza]
Tevedes ha a Nemetek nyernek , akkor mindenkeppen tovabbjutnak es a Hollandok kiesnek barmit is jatszanak.
Ugyanis a Nemeteknek 5 pontjuk lenne gyozelem eseten, a Hollandok viszont 1 pontal allnak most a csoportjukban, s szamukra igy keves lenne a gyozelem is , mert akkor is csak max 4 pontjuk lehetne.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gercse
Hát én meg a németeknek szurkolok hogy verjék meg a cseheket, és ha kikapnak és a hollandok x-elnek akkor ??(gondolom hollandok)

Breki33
helyes

FORZA ITALY
Igen ahova csak tudom beírom, mert ezt tudnia kell mindenkinek. Mondjátok csak el mindenkinek mekkora szélhámos banda a német

Már 3 helyen láttam h ezt beírtad 😄

Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs időd élni!

[ Rejtélyes látogatást tett vasárnap délután Rudi Völler és Michael Skibbe másodedzõ a cseh válogatott szálláshelyét biztosító liszaboni hotelben. Az esetet egy olasz újságíró és fotós kollegája hozta nyilvánosságra. Cseh és német részrõl még nem kommentálták a 'találkát'. ]

hát igen, érdemes elgondolkozni

Kár a spanyolokért. Illetve... Kár lenne, ha azt játszották volna az EB-n amit tudnak. Sajnos ebbõl nem sokat láttunk. Ezzel együtt azt mondom, hogy a görög csapat sem érdemel továbbjutást, jobb lett volna a folytatásban is a hispánokat nézni, szóval mégis kár a spanyolokért... 😊

Garcia
Spanyolok Én meg ezentúl az olaszoknak és a cseheknek fogok szurkolni az EB-n!

Dani20
na legalább nem egyedül szurkolok a horvátoknak 😄

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

EOX
örülök a portugál gyõzelemnek, pl. nekem nagyon tetszett Miguel játéka, de jó volt C. Ronaldo is

holnap pedig hajrá horvátok!

Retteketet

Dani20
na gyerekek holnap hajrá horvátok 😊legalább is részemröl.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Garcia
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. nem hiszem el......
remélem a görögök kiesnek a f***-ba...
ezek után az olaszok is kiesnek amilyen szerncséjük van X lesz a dán-svéd...

robotnyk
fájó hogy ezt kell mondanom, de borzasztó gyengén játszott a spanyol csapat mind három meccsén. a görögök ellen ha végig nyomnak, simán nyerhettek volna, de beleestek ugyanabba a csapdába, amibe az olaszok,- visszaálltak védekezni. nem kellett volna.
a portugálok itt és most megérdemelték a gyõzelmet, de a görögök elleni vesztes meccsre, és az oroszok elleni 2-0ra bírói hátszéllel nem lehetnek büszkék. szvsz nem fognak döntõt játszani.
Raul Bravo jó játékának örülök, bebizonyította, hogy középhátvédnek ugyan ritka szar, de balhátvédként helye van a spanyol válogatottban.
Glpetyus
Portugál-Spa.

sajna ez a ranglista, spanyoloknak gyozniuk kellett volna a gorogok ellen. 😞

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Matthewpamer

Jo meccs volt. Orulok a portugaloknak, de sajnalom a spanyolokat. Az oroszok meg

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Dani20
1.portugal
2.görög
3.spanyol
4.orosz

Rudee
Görögök több gólt rúgtak összesen.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
Megérdemelték a Portugálok

Jobbak voltak egyértelmûen.
Matthewpamer
mert? 4 4 pontjuk van

A hellénekkel mi van,aztat mondjátok már!Mennek vagy maradnak?
Punker
megérdemelték a spanyolok miattuk buktam el a tipp-mixet

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BADE
nem kiestek

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2