3073
Foci EB 2004
  • DONGUBA
    Nisterooy 132 meccs 100 gol
    vieri hogy all pamer???
  • robotnyk
    5 évig...
  • Scholes18
    Mit jelent az, hogy "kibrusztolja"?
    Ha meg (látom) nem ismered Ruud-ot akkor szerintem nem kéne0 "elítélni".
  • Matthewpamer
    hm,de hány meccsen?02/03-as szezonban vieri 21meccsen lőtt 24 gólt.kiváncsi lennék hogy nistelrooy hány meccsen lőtt 25 gólt
  • DONGUBA
    Jo de olyat se surun latsz...az egy isteni csel volt....amiet azota se lattam senkitol.
  • DONGUBA
    MOndtam hogy nem ismeri istenrooyt
  • [Jakuza]
    Lohet akarmennyit, en nem komazom a Ruud fiut, mindig utaltam az olyan csatarokat, aki kibrusztolja a golokat.
    Hol fog a fiu olyan cselet csinalni, mint amilyet a Realban a Redondo az MU ellen ?
    Megmondom mikor. Soha!!!
  • zaki
    de szép gólok voltak a német-cseh meccsen, heinz meg egy nagyon jó kis játékos, biztos vagyok benne, hogy as köv. szezonban már nem csehországban játszik
  • Scholes18
    bocsi hogy közbeszólok de... hm... tavalyi szezon:
    Top Scorers Goals
    Ruud Van Nistelrooy 25
    Thierry Henry 24
    ...
    Azért több mint a vieridnek. Akkor mondhatom ugye?
  • DONGUBA
    Nalunk mindig kapushiany van nem jossz zaki???Ugysem valaszolsz:(
  • zaki
    akarom mondani tavaly nyáron :)
  • zaki
    én több évig nyomtam versenyszerűen... olyan 6-7 évig... most nyáron hagytam abba, kapus voltam
  • DONGUBA
    Vieri 6 eve van az interben????Ja istenrooy innen vonul vissza ocsi.Szal ezt is benezted.
  • Matthewpamer
    de nem húzta 6évig az mut-.hülyegyerek hány éve van ott?3éve,azt kitudja meddig lesz még ott?
  • DONGUBA
    Mellesleg odakerult a manchesterbe es 44 golt lott az elso idenyeben ocsi...szal ezt benezted
  • DONGUBA
    Ez a hulyegyerek nem ismeri nisterooy eredmenyeit lol
    Kicsit sokat tett a manutd-ert.Mig vieri egy hulye....
  • EOX
    nistelrooy is nagyon sokat tett már az mu-ért

hajrá csehek+hollandok!
  • Matthewpamer
    nistelrooy
    vieri
    majd ha nistelrooy egy szezonban 21 meccsen lő 24 gólt,megha annyit tesz az mu-ért mint vieri az interért akkor mondhatod ezt
  • donpedro
    Egy kollégát idézve, ez narancssárga lapos szerelés volt.
  • DONGUBA
    Hat igen ez a Ruud van nisterooy nem egy VIERI az mar biztos. vieri
    ruud
  • robotnyk
    köcsög novotny
  • Punker
    na a németek kezdik a pusztítást
  • donpedro
    2-0 a hollandoknak
  • donpedro
    Heinz-nek valszeg mindegy lesz, előbb-utóbb Nedved-szintű fizetéssel rúgja majd a bőrt valamelyik sztárcsapatban.
  • Matthewpamer
    Az Algemeen Dagblad című lap értesülése szerint a prágai holland kereskedelmi kamarán keresztül átszámítva mintegy négymillió euró (egymilliárd forint) kerülhet a betaláló játékosok számlájára. "A cseh és a holland gazdaság egyaránt haszonélvezője lenne ennek a győzelemnek" - jelentette ki a kamara szóvivője.

• donpedro
    Heinz, gyönyörű szabadrúgásból
  • Matthewpamer
    ki lőtte?mert az most 1milliárd ft-al gazdagabb
  • Punker
    1-1 :))))))))
  • donpedro
    GÓÓÓÓÓÓÓLLLL
  • DONGUBA
  • Punker
    Hollandok vezetnek
  • Matthewpamer
    lol
  • DONGUBA
    Istenrooooooooooooooooooooooooooooooooy
  • DONGUBA
    davids milyen fejet vagott
  • Matthewpamer
    átkapcsoltam a holland meccsről ide egy fél percre,azt mondom nincs semmi..na ezt még megvárom.erre bumm bombagól
  • Matthewpamer
    bazze mekkora gól!!!!
  • Punker
    vezetnek a németek
  • Matthewpamer
    Amitől az olaszok a legjobban tartottak, bekövetkezett: hiába verték meg - ha nehezen is - a bolgárokat tegnap este, a svéd-dán meccs 2-2-s végeredménye a két skandináv csapat továbbjutását hozta.
    - Nehezen hihető ez az eredmény, főleg a dán kapus utolsó percekben elkövetett bakiját látva - mondta keserűen Del Piero a mérkőzés után. - Ennek ellenére azt mondom, egy 0-0-t könnyebb "letutizni", mint egy 2-2-t, ezért higgyük el, hogy korrekt körülmények között született az eredmény, még akkor is, ha a svédek egyenlítő gólját "érdekesnek" találom. Mi mindenesetre megtettük, amit nekünk kellett, érzésem szerint nem az utolsó körben úszott el számunkra a folytatás lehetősége, hanem a svédek ellen Akkor számos helyzetet dolgoztunk ki, mégis döntetlen lett a vége. Utazhatunk haza, és hiába nyertünk most, még azt sem mondhatom, hogy emelt fővel tehetjük...

• robotnyk
    Trappatoni: Tiszta volt a svéd-dán
  • Z
    nem annyira... :(

épp, hogy a kések nem kerültek elő. Agresszív állatok voltak.

De a nagypályázás sem olyan már, mint régen, amikor még edzésekre jártam. Már csak amolyan bohóckodás szintű.