3073
Foci EB 2004
-
#1832 Nisterooy 132 meccs 100 gol
vieri hogy all pamer??? -
#1831 5 évig... -
#1830 Mit jelent az, hogy "kibrusztolja"?
Ha meg (látom) nem ismered Ruud-ot akkor szerintem nem kéne0 "elítélni". -
#1829 hm,de hány meccsen?02/03-as szezonban vieri 21meccsen lőtt 24 gólt.kiváncsi lennék hogy nistelrooy hány meccsen lőtt 25 gólt -
#1828 Jo de olyat se surun latsz...az egy isteni csel volt....amiet azota se lattam senkitol. -
#1827 MOndtam hogy nem ismeri istenrooyt -
#1826 Lohet akarmennyit, en nem komazom a Ruud fiut, mindig utaltam az olyan csatarokat, aki kibrusztolja a golokat.
Hol fog a fiu olyan cselet csinalni, mint amilyet a Realban a Redondo az MU ellen ?
Megmondom mikor. Soha!!! -
#1825 de szép gólok voltak a német-cseh meccsen, heinz meg egy nagyon jó kis játékos, biztos vagyok benne, hogy as köv. szezonban már nem csehországban játszik -
#1824 bocsi hogy közbeszólok de... hm... tavalyi szezon:
Top Scorers Goals
Ruud Van Nistelrooy 25
Thierry Henry 24
...
Azért több mint a vieridnek. Akkor mondhatom ugye?
-
#1823 Nalunk mindig kapushiany van nem jossz zaki???Ugysem valaszolsz:( -
#1822 akarom mondani tavaly nyáron :) -
#1821 én több évig nyomtam versenyszerűen... olyan 6-7 évig... most nyáron hagytam abba, kapus voltam -
#1820 Vieri 6 eve van az interben????Ja istenrooy innen vonul vissza ocsi.Szal ezt is benezted. -
#1819 de nem húzta 6évig az mut-.hülyegyerek hány éve van ott?3éve,azt kitudja meddig lesz még ott? -
#1818 Mellesleg odakerult a manchesterbe es 44 golt lott az elso idenyeben ocsi...szal ezt benezted -
#1817 Ez a hulyegyerek nem ismeri nisterooy eredmenyeit lol
Kicsit sokat tett a manutd-ert.Mig vieri egy hulye.... -
#1816 nistelrooy is nagyon sokat tett már az mu-ért
hajrá csehek+hollandok! -
#1815 nistelrooy
vieri
majd ha nistelrooy egy szezonban 21 meccsen lő 24 gólt,megha annyit tesz az mu-ért mint vieri az interért akkor mondhatod ezt -
donpedro #1814 Egy kollégát idézve, ez narancssárga lapos szerelés volt. -
#1813 Hat igen ez a Ruud van nisterooy nem egy VIERI az mar biztos. vieri
ruud -
#1812 köcsög novotny -
#1811 na a németek kezdik a pusztítást -
donpedro #1810 2-0 a hollandoknak -
donpedro #1809 Heinz-nek valszeg mindegy lesz, előbb-utóbb Nedved-szintű fizetéssel rúgja majd a bőrt valamelyik sztárcsapatban. -
#1808 Az Algemeen Dagblad című lap értesülése szerint a prágai holland kereskedelmi kamarán keresztül átszámítva mintegy négymillió euró (egymilliárd forint) kerülhet a betaláló játékosok számlájára. "A cseh és a holland gazdaság egyaránt haszonélvezője lenne ennek a győzelemnek" - jelentette ki a kamara szóvivője.
-
donpedro #1807 Heinz, gyönyörű szabadrúgásból -
#1806 ki lőtte?mert az most 1milliárd ft-al gazdagabb -
#1805 1-1 :)))))))) -
donpedro #1804 GÓÓÓÓÓÓÓLLLL -
#1803 -
#1802 Hollandok vezetnek -
#1801 lol -
#1800 Istenrooooooooooooooooooooooooooooooooy -
#1799 davids milyen fejet vagott -
#1798 átkapcsoltam a holland meccsről ide egy fél percre,azt mondom nincs semmi..na ezt még megvárom.erre bumm bombagól -
#1797 bazze mekkora gól!!!! -
#1796 vezetnek a németek -
#1795 Amitől az olaszok a legjobban tartottak, bekövetkezett: hiába verték meg - ha nehezen is - a bolgárokat tegnap este, a svéd-dán meccs 2-2-s végeredménye a két skandináv csapat továbbjutását hozta.
- Nehezen hihető ez az eredmény, főleg a dán kapus utolsó percekben elkövetett bakiját látva - mondta keserűen Del Piero a mérkőzés után. - Ennek ellenére azt mondom, egy 0-0-t könnyebb "letutizni", mint egy 2-2-t, ezért higgyük el, hogy korrekt körülmények között született az eredmény, még akkor is, ha a svédek egyenlítő gólját "érdekesnek" találom. Mi mindenesetre megtettük, amit nekünk kellett, érzésem szerint nem az utolsó körben úszott el számunkra a folytatás lehetősége, hanem a svédek ellen Akkor számos helyzetet dolgoztunk ki, mégis döntetlen lett a vége. Utazhatunk haza, és hiába nyertünk most, még azt sem mondhatom, hogy emelt fővel tehetjük...
-
#1794 Trappatoni: Tiszta volt a svéd-dán -
#1793 nem annyira... :(
épp, hogy a kések nem kerültek elő. Agresszív állatok voltak.
De a nagypályázás sem olyan már, mint régen, amikor még edzésekre jártam. Már csak amolyan bohóckodás szintű.