Foci EB 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Na ma remélem a hollandok letiporják a letteket, bár a letteknek is drukkolok kicsit. Jobb lett volna, ha az angolokkal rakják össze a hollandokat, akkor egyértelmû lett volna, hogy kinek drukkolok 😊
[Jakuza]
Szurkoljon, de arra mindenfelekeppen kerd meg, hogy a Cseheknek meg veletlenul se tegye ezt. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

nah...

eddig a barátnõm a spanyoloknak, horvátoknak, olaszoknak szurkolt...

eddig mind kiesett...
ma a hollandoknak fog...

Hogy tudnám leszoktatni arról, hogy legalább F1-et ne nézzen, mert tuti, hogy a McLaren is csak miatta szív...😊

http://gaborszantai.co.uk/

[Jakuza]
Erdekes Eurosportban mas all.

Football
Trapattoni refuses to resign
Italy coach Giovanni Trapattoni remained defiant on Wednesday after his team's early exit from Euro 2004, refusing to resign.

Szal itt az all, hogy elutasitja a lemondast.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

jeeee! végre egy jó hír

[Jakuza]
A Lippi majd osszerazza a gardat, figyeld meg a VB-n hogy fognak vele szarnyalni.
En szemely szerint nem vagyok oda az Olasz , Angol, Nemet fociert, de szvsz az edzok kozul a Lippi es a Capello a vilag legjobb edzoi.

Punkerwork
itt volt az ideje, én már a vb után kirúgtam volna

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

[Jakuza]
En mar a VB utan elkuldtem volna a Trappatonit.
Semmit nem tud felmutatni a vallogatotnal es raadasul nala egyre jobban felerosodtek a kereten beluli surlodasok.

Garcia
ja Inyákí Szájíz is erre a sorsra jut...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Breki33
Valószínûleg Lippi lesz az új olasz kapitány

NSO, 2004-06-23 14:32

Olasz értesülések szerint Marcello Lippi lesz az új szövetségi kapitánya a válogatottnak, és ezt várhatóan két nap múlva jelentik be hivatalosan. A jelenlegi kapitánynak, Giovanni Trapattoninak azért kell távoznia, mivel válogatottja nem élte túl a csoportküzdelmeket az Európa-bajnokságon.

Garcia
ja megegyezem az ellenféllel megkapják a 10%-át a péznek 😛

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

repro
egyszemélyben az összes? sokat kell akkor futni 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

Garcia
hát ja ha magyar válogatott lennék...

Punkerwork
annyi cash-ért lerúghatnak 😊

repro
kit érdekel az EB? 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

Garcia
vagy valaki lerug vagy félre lépsz azt kitöröd a bokád.. aztán annyi az EB-nek

repro
Jha lehet, h Nedvedék mégis játszanak:
- Fszom pihen a negyeddöntõre, inkább bevágok egy gólt 4milláért 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

Punkerwork
még szerencse hogy az EB a sportról és nem a pénzrõl szól

Garcia
ok😄 már át is adtam neki.. nem lakik messze tõlem

Scholes18
nem, ha találkozól a készítõvel , mond meg neki is.

Glory Glory Man United!!

ehhh! ez tényleg LOL

repro
LoL
A Csehországban mûködõ holland cégek milliós nagyságrendû honoráriumokat helyeztek kilátásba azoknak a cseh labdarúgóknak, akik a 20:45 órakor kezdõdõ mérkõzésen gólt szereznek Németország ellen a portugáliai Európa-bajnokságon.

cikk tovább

N0 TXT TLK PLZ!4!

Garcia
kira az új logód!! még nem modtam??

persze, h úgy jön be, mert a csehek már tesznek a németek elleni meccsre

gercse
mondjuk õket sajnálom(szegény Cassano)

gercse
reméljük ez is úgy jön be neked mint az olaszok

Breki33
nem, inkább a németek P
inkább a tulipánok, mint a németek, de sajna ez is fordítva lesz

nem volt lezsírozva, csak a 2 pályán lévõ csapat úgy alakítgatta az eredményt, h az végül mind2jüknek jó legyen...

Scholes18
zsír új logóm.

Glory Glory Man United!!

Breki33
inkább õk jussanak tovább mint a tulipánok
repro
*döntetlen

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
németek nálam már a bundesliga-hajjal elvágták magukat 😛

Manapság meg valjuk be már egyáltalán nem a régiek. Két föntetlen. az lesz a végük mint az olaszoknak.
De hát cáfoljanak meg.

N0 TXT TLK PLZ!4!

gercse
nem értem miért nem szereti senki a németeket,csak én drukkolok nekik,szerintem sem a mai nem lesz sem a tegnapi nem volt leszirozva,így jött ki,csak képzelegtek

[Jakuza]
Ne remenykedj az az eredmeny is le lesz zsirozva.
Egy gollal szvsz sajnos nyerni fognak a Nemetek.
Furcsa dolgok kaptak napvilagra, miszerint a Nemet palyaedzo meglatogatta a Bundesligaban jatszo jatekosokat a szallodaban.

a másik meg, hogy 2-1es vezetésnél elég érdekes dolog lehozni a középhádvédet...

[Jakuza]
"ha az olaszok 3:0-ra verik a bolgárokat, akkor nincs sírás."
Ez nem igy van.
Ugyanis akar 10:0-ra is nyehettek volna, nem jutottak volna tovabb.
Az egymas elleni golaranyuk kevesebb lett volna mindenkeppen csak 1:1 viszont a Danoknak es Svedeknek 2:2 ill 3:3

Szal ez az allitas helytelen.

Scholes18
Remélem ma kiesnek a németek!

Glory Glory Man United!!

[Jakuza]
Egyaltalan nem.
Tobbszor megneztem a 2. Sved golt, nagyon gyanusan utotte a Sved ele a labdat a Dan kapus. Igaz ralehet fogni a csuszos labdara, hogy igy sikerult emiatt.
A lenyeg a lenyeg, hogy bar az Olaszok nem erdemeltek meg a tovabbjutast, nagyon furcsa, hogy a skandinavok megis azt az eredmenyt produkaltak, ami a szamukra kedvezo.
A masik felvetesre ami azt mondja: "A dánok miért mondtak volna le a csoportelsõsegrõl?
Játszhatnak a csehekkel a negyeddntõben, a svédek meg lehet, hogy Lettorszagot kapják"

A valasz egyszeru, ha egyszer az volt megbeszelve, hogy 2:2 lesz a vege, akkor miert jatszottak volna mast, hiszen a Danok joba vannak a Svedekkel, miert ejtettek volna ki oket ?

lol! akkor ménem maradt otthon?

Serpa
inkább az olaszok, mint a braziok. 😊

mellõzte õt az idény alatt Zaccheroni ?

Matthewpamer
vierivel kibaszott zaccheroni az interben és azért nem ment neki ebben a szezonban.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
brazíliával eggyüt és a brazilok nyernek 😊

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Serpa
Vieri helyett talán neki kellett volna játszani.
de azt soha nem tudjuk már meg, hogy eredményesebb lett volna-e ...

remélem 2 múlva a DÖNTÕ -ig mennek.

Matthewpamer
nem sérült,csak trapp...

Serpa
rossz volt nézni,lehangoló volt, ahogy Cassano örömittasan szalad a kispad felé, és aztán MEGTUDJA ...

Inzaghi sérült ?

Falconer
Olaszok teljesen el voltak szállva maguktól, meg túlságosan nyerni akartak. Aztán a Tottinak a köpködése sem jött be.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

kiserik
Jogos.

Én nem hiszem, hogy bunda volt. Egyszerûen így sikerült. Max az utolsó gól, de az sem elõre lebeszélve. Bár a mai világban minden elõfordulhat, de akkor is az olaszok a felelõsek a kiesésért, fõleg tap-ta-Trap. Miért kell ilyen jó csatársorral védekezõ focit játszatni?

Breki33
Nem vagyok oda Cassanoért de tegnap sajnáltam
Mennybõl a pokolba