Foci EB 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na tessék!!!!!!Viszlát macskaevõk😊))
[Jakuza]
Megiscsak jo volt az informatorom.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

repro
viszlát digók

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
jó most nem kaptak egy 11est a digók, dehát a bolgárok ellen 1-1re állni a 75. percben..

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
de attól még kéne az olaszoknak rúgni egy gólt. ha nem nyernek tökmind1 mennyi a másik.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Ja, lehet hogy meglesz😊)))
DONGUBA
Erdekes alakul a 2-2 es eredmeny a masikon.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Ott a góóóóól!Digóék hogy álnak?
én nem számolgattam
csak abban bizok, h olaszoknak: pápá

football without ultras is nothing

robotnyk
én is így számoltam.
repro
ha jól számolom jelen állás szerint (dán-svéd: 1-1) az olaszoknak 3-1-re kell nyerniük a gólarány miatt.
erõsítsetek meg

N0 TXT TLK PLZ!4!

lol
má mind1ik X???
akko jobblesz nézni

repro
ageci ez majdnem bement

N0 TXT TLK PLZ!4!

robotnyk
ez szép 40 perc lesz, úgy érzem
zaki
mos tlátom, hogy az olasz meccsen is

zaki
ehh, svéd-dán meccs már X

repro
melyiken? 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

DONGUBA
gooooooooooooooooooooooooooool

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki

kezdd el mexokni az érzést!!!!!!!! 😄D
muhaha!
Go Go England!

jelen pillanatban az mi(olaszok) vagyunk az uccsók a csoportban, brrr belegondolni is szörnyûûû

zaki
ahogy mondod (én kapus voltam, szóval ismerõs szitu )

1600

Petyus_
Inkább buzi bíró.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

[Jakuza]
A kapusn ezen a talajon, meg ha az alapvonalon all akkor se biztos hogy megfogja.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

zaki
tényleg gyönyörû gól volt

Az a Tomasson gól nem vót semmi😊Viszlát olaszok 4 év múlva.
DONGUBA
Hol is jaccik ez a cigany materazzi????
materazzi
materazzi
materazzi

zaki
lol

zaki
ehh, csak nem kiesnek az olaszok?

[Jakuza]
LOL vezetnek a Bulgarok. Nem akarmi lenne ha az elozo kontinens viadalhoz hasonloan egy Kelet Europai csapatnak koszonek az Olaszok a kiesest.

repro
szooopacs szoopacs.. de szvsz visszajönnek a digók

N0 TXT TLK PLZ!4!

robotnyk
huhha 😄
DONGUBA
Buzi materjozsi

[Jakuza]
Uh mekkora golt rugott a Tomasson.
Olasz drukkerek elkezdhetnek aggodni, ha megegy golt lonek a Danok.

robotnyk
na, a svédek beszopták az elsõ potyát 😄
[Jakuza]
Ugytunik nem izlik az Olaszoknak ez az eso, bar most egy kurvanagy helyzetuk volt.
Igaz a Bulgar hatso alakzat se valami acelos.

mukika
kezdõdik...

[Jakuza]
Ha nem ertesz egyet a 2:2-vel, akkor legyen 3:3 😛

Hát a 2:2-bn nem értek egyett.
De a Forza Italia-ban annál inkább 😄

Petyus_
Jah, mindent megpróbálnak mejd, az eredmény meg 2:2 lesz.. 😛

Akkor is FORZA ITALIA! =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

hát persze 😛

repro
kit érdekel? olaszok úgyis kiszívnak a csehektõl! 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

Matthewpamer
ha 2:2 akkor tuti bunda,ha nem az akkor is az.értitek?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Svéd és a Dán válogatott elégnagy riválisok 😛
Mindkét csapat mestere megerõsítette , hogy eszükbe sincs megbundázni csak is a gyõzelemre fognak menni... 😊

[Jakuza]
Akkor mar keszitem is neki a betontombot a labara. 😛
Amugy szvsz a Danok eselyesebbek a meccsen, de ugyebar a skandinav baratsag nem engedi csak a 2:2es merkozes vegeredmenyt. 😛PP

Rossz az informátorod 😛

[Jakuza]
Az atlagfocista Rooney mint Pele ez lol.
Amugy megsugtak nekem odafentrol, hogy a Dan-Sved meccs 2:2 lesz. 😛

Matthewpamer
Remélem meggyógyul.meg is fog

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Media fogas, jol felnyomjak most ezt a rooney-t. 😊
Amugy magarol jol nyilatkozott. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!