3073
Foci EB 2004
-
#1912 biztos a Ham 'n Eggs-re gondolt -
#1911 Lemondott Rudi Völler -
#1910 -
G_ArchAngel #1909 Olasz szurkolók, van egy jó mp3-am, de nincs tárhelyem...
Articilo 31 - L'italiano medio (5.5MByte)
tényleg nagyon jó, nekem most ez a telefoncsengésem...
(annyit szídtalak benneteket, most vmit jóváteszek)
ha vkinek kell, szóljon... -
#1908 -
#1907 jóvan na! Mindenki hibázhat, NEM?
-
#1906 -
#1905 loál -
#1904 -
#1903 -
#1902 üdv a klubban
(muszáj) -
G_ArchAngel #1901 komolyan, sajnálom, lehet, hogy túlzásba vittem az olasz-utálatomat, pedig nem is rossz srácok ezek...
CSAK AZ AZ ÁLLAT GATTUSO!!! -
#1900 akár így van akár nem egy emberről beszélsz
ez elvileg egy játék, minek állatozni? -
G_ArchAngel #1899 az oké, de amennyit az pofázik, azért meccsekre való eltiltás...
kiemelkedik az egész EB mezőnyből... -
#1898 "színjátékért, pofázásért lap jár"
-
G_ArchAngel #1897 a másik ilyen a FanNiszterój...
azt is párszor ban-oltam volna, tegnap is mennyit pofázott... hihetetlen...
amúgyis mit van elszállva, csak 5-ösön belül tud gólt szerezni (vagy 11-esből)...
(pedig szeretem a hollandokat, de ez a lúzer Advocaat miért nem Makaay+Kluivert kettőst játszatja, azt nem tudom...) -
G_ArchAngel #1896 komolyan az olasz csapat a végén kezdett szimpatikus lenni (nehezn mondok ilyet(, de néhány über-tapló játékosától ahányinger kerülget... -
G_ArchAngel #1895 Miért olasz meccseken mi volt?
Ultra-jobbágy-ősállat Gattuso-t legalább meccsenként 3 piroslappal kellett volna büntetni színészkedésért és pofázásért, mégsem kapott semmit...
(pedig ugye azt is megmondták, hogy színjátékért, pofázásért lap jár... - ez meg többet dumál, mint egy halom kofa a piacon...) -
#1894 :) -
#1893 Megnéztem a holland meccset is és majd beszartam a bíráskodáson!Minek küldik ki ezeket?A Bl-ben nem hibáztak ennyit,mint most 3 hét alatt!
A másik:német-cseh meccsen szegény bírót jól felrúgták:) -
#1892 "A listatagok mikent velekednek a lofeju lesgoljarol illteve a pali 11-esrol, amit a hollandok kaptak? Bazze a pali 4 goljabol 2 egyertemu les volt (csehek ellen illetve tegnap), nem ertem en az uefat."
En mar megmondtam, korulbelul mi a velemenyem a lorol (Lipcseinek csak a feje lo, Nistelrooy az egesz). Kirivoan sportszerutlen jatekos, minden szabalytalansagra rajatszik, folyamatosan provokalja a birot es az ellenfelet, mindemelle meg nevetsegesen nagykepu is ("orulok, hogy egy ilyen csapatban jatszhatok, ahol olyan kivalo focistak jatszanak, mint pl. en" :-). Azt el kell ismerni, hogy kivetelesen goleros es mindemellett altalaban meg a mezonymunkaja is hasznos, bar ezt az EB-n nem mutatta meg. Meg azt is, hogy az utobbi tiz evben altalaban minden nagy tornan - meg a nemzetkozi kupakban is - pontosan lehet erezni, kik az UEFA, FIFA kedvenc csapatai, es nekik nem csak hogy tobbet szabad, neha meg ajandekokat is kapnak. A nemeteknel nem jott be, golt rugni az o kedvukert sem tudtak a sporik. -
#1891 Portugal _ - _ England ? - ? 0 24-06-2004 at 19:45
France _ - _ Greece ? - ? 0 25-06-2004 at 19:45
Sweden _ - _ Netherlands ? - ? 0 26-06-2004 at 19:45
Czech Republic _ - _ Denmark ? - ? 0 27-06-2004 at 19:45
Najó a Dánok kieshetnek a csehek ellen
De a görögök megszivathatnák a luckykat -
#1890 essenek csak ki -
#1889 Angoloknak, Dánoknak nem muszály P -
#1888 Jó,akkor hajrá:Anglia,Franciao.,Dánia,Hollandia. -
#1887 A szerdai lapokban megjelent villámelemzések szerint sok ok vezetett az olaszok búcsújához: Trapattoni túlságosan korán eldöntötte a kezdőcsapatot, és ez megnyugtatta a kezdőket, és demotiválttá tette a cseréket; nem került be az alapcsapatba Fiore, Gattuso és Cassano, azaz három nagyszerű formában lévő játékos; Trap kihagyta az utazó keretből Gilardinót, Roby Baggiót és Inzaghit, akik pedig jól jöttek volna a nehéz helyzetekben; a kapitány vakon bízott a Del Piero, Totti, Vieri trióban, amelynek mindhárom tagja csalódást okozott – ki így, ki úgy; a keretben nagyon sok volt a vita, Peruzzi kifakadásától a Vieri–Buffon szópárbajig szinte minden napra jutott egy kedélyrontó veszekedés, amelyet a sajtó is felfújt stb. -
#1886 "A szerződésem július tizenötödikén lejár, nem látom be, miért lenne szimbolikus értékű gesztus, ha most lemondanék." Giovanni Trapattoni, az olasz válogatott szövetségi kapitánya a bolgárok elleni mérkőzést követő sajtótájékoztatón ezzel a mondattal egyértelművé tette, hogy már nem tekinti magát a squadra azzurra edzőjének.
"Ha belegondolok, mi történt ma este, meg hogy mi történt két éve a világbajnokságon, akkor azt kell mondanom, klubedzőként nemcsak sikeres, hanem szerencsés is voltam, a válogatottban viszont…" – folytatta Trap, s ennél a résznél csaknem elsírta magát. Anynyiban mindenképpen kalapot kell emelnünk Trapattoni előtt, hogy nem az északi rangadón született döntetlennel magyarázta csapata korai búcsúját: "A svédek elleni meccsünket meg kellett volna nyernünk, és akkor nem lett volna gondunk. Sajnos az a kései sarkalásos gól megpecsételte a sorsunkat. Természetesen nem láttam a dán–svéd találkozót, de sportember vagyok, ezért remélem, hogy tiszta eredmény született" – nyilatkozta a mester, aki a bolgárok elleni találkozó elemzésével nemigen akart foglalkozni, és aki azt is elmondta, hogy szívesen dolgozna újra klubcsapatban. (Az utódja alighanem Marcello Lippi, a Juventustól májusban elköszönő szakvezető lesz, és elképzelhető, hogy már a szövetség pénteki közgyűlésén bejelentik a "hatalomátvételt".)
bki ezt két éve kellett volna akkor most csoportelsőként várnánk az ellent -
G_ArchAngel #1885 szerintem több is, de az EB-n csak egy :))) -
#1884 Persze
miért lenne kettő? -
#1883 ma csak 1 meccs lesz? -
#1882 akkor a Hollandoknak P -
#1881 Na ba.meg,most melyik csapatnak szurkoljak?Cseheknek?,áá.nálam is általában úgy szokott lenni,hogy amelyiknek szurkolok az kiesik. -
#1880 Bár most a hollandok kicsit tutyimutyik. -
#1879 Remélem a végén Cseh-Holland döntőt láthatunk, mert akkor mindegy ki nyer, ígyis úgyis örülni fogok. :) -
#1878 Saez marad spanyol kapitány [Spanyolország]
2004. június 23 21:00:00
Inaki Saez marad továbbra is a spanyol válogatott szövetségi kapitánya, a dicstelen EB szereplés és kiesés után is. A szakemberrel néhány héttel a kontinensbajnokság előtt hosszabbított szerződést a 2006-os VB selejtezőinek befejezéséig a szövetség és a szövetség nem kívánja felbontani a megállapodást a szurkolók kérésére sem.
Saez maga rövid töprengés után döntött a folytatás mellett, és ezt egy madridi sajtótájékoztatón be is jelentette.
- Meg kellett hoznom egy döntést, és ez tűnt a leglogikusabb lépésnek - fogalmazott Saez, akit elsősorban a korai kiesés miatt támadtak. A kapitánnyal a kispadon egyébként csak kétszer szenvedett vereséget a nemzeti tizenegy, ám mindkétszer roppant nehéz helyzetbe kerültek az alulmaradás miatt.
Először még az EB selejtezőkön Görögország győzte le őket Zaragozában, amelynek következtében pótselejtezőket kellett játszania a hispán együttesnek az EB döntőbe kerülésért, a második zakó pedig Portugália ellen történt, ennek következtében pedig elbúcsúztak a további küzdelmektől az EURO 2004-en.
Inkább huzza el a belét... szarfocival még a csoportból se lehet továbbjutni....
-
#1877 naugye megint megmondtam, hogy a csehek tartalékosan is nyernek a nudli németek ellen és a hollandok jutnak tovább...
amugy tényleg kaphatna már egy erős ellenfelet a franciacsapat mint pl. az angol... -
G_ArchAngel #1876 vazze, 1-1-nél felhívtam a barátnőm, hogy szurkoljon a németeknek...
...és bejött! megint kiesett akinek szurkolt:)))
jövő hétvégén Schuminak fog szurkolni hátha az F1-ben is bejön a negatív energiája:)))))))))) -
#1875 azaz dehogy a végén, már az elején :)) -
#1874 a foci olyan sport amit 22 játékos játszik és a végén a németek hazamennek -
#1873 A picsaba, mar megint a legkonyebb ellenfelet a Franciak kaptak.
Kesz rohely.
Raadasul azt birom mikor, folyamatosan azt hangoztatjak, hogy hany meccs ota veretlenek, kozben szinte az osszes baratsagos meccseiket hazai palyan jatszak.