3073
Foci EB 2004
-
#2153 Hogy lehet utálni egy csapatot? -
K.András #2152 Akkor lemaradtál az év meccséröl,sajnálhatod!!! -
G_ArchAngel #2151 nálunk annyira érdekelt mindenkit a foci, hogy alszik a család én meg a Shrek 2-t néztem és csak a 11-eseknél fordultam a TV felé...
(igazából nem a meccsel vagy a csapatokkal volt gondom, de a folymatos defenzív angol játék elálmosított...) -
K.András #2150 Több ok miatt szoritok portugáloknak:
1.nagyon jol játszanak
2.egy tizmillios országrol van szo szal mint mi
3.ugy utálom az angolokat mint a szart,növérem barátja angol és állandoan a nagy backhem-re van oda,na de most egy akkora elégtételt veszek rajta,hogy sirva fog pislogni... -
#2149 nalunk altalanos lincshangulat van a focistak ellen, apam horkolt, anyam mast nezett, en meg szeretem elnezegetni a vilagszinvonalu focit, ug izgultam odasemertem nezni nagy reszt -
#2148 nálunk detto, anyám portugaloknak ordibált, apám szintén nem birja a focit, a különbség h nálunk én is a portugaloknak orditottam :))) -
K.András #2147 Puszilom anyukát mond meg neki :DDD -
Zoleeca #2146 Okaj :)
Én egyébként úgy ültem le hogy csak meccset nézek, nem szurkoltam senkinek, csak jött anyám(!!) aki hevesen a portugáloknak kiabált, aztán már én is. Eközben faterom meg durcásan lefeküdt aludni (nem bírja a focit) -
#2145 tipikus magyar feje volt. hidd el latok eleg ilyet a mellettem levo focipalya miatt, es tudom milyenek.
amugy a tobbieknek mar nem volt ott mert kiigazgattak. jo persze elbaszta csak ugy mondtam:) -
#2144 ehhh :DDDDDD -
Zoleeca #2143 "akkora utnivalo barom kepe volt a christiano ronaldonak"
Hmm...lehet hogy mert jól játszott, és te meg az angoloknak szurkoltál? TE hogy nézel ki?
-=peace=- -
#2142 :DDD -
#2141 Felkuldte Viktoriajahoz :D -
#2140 Beckham már nem először bassza így el!Soha többet nem rúgatnám vele! -
#2139 ígyvan. -
K.András #2138 Minek rakta üregbe a labdát?Nem más állitotta be neki,kb mintha a hülyegyerek tudná hogy a tüz megégeti a kezét de ö mégis nyulkál felé...A többieknek is ott volt az a lukacska... -
#2137 ennek örömére hallgassuk a belga-lyuk lyuk számát heheheheeee -
#2136 amugy meg ha megnezitek a visszajatszast a labda egy uregben volt benne, es amikor Beckham elrugta annak a szelerol pattant fel. nezzetek csak meg, azert tomtek be alyukat minden rugasnal. -
#2135 hát, én gondolkoztam rajta, hogy az angol továbbjutásra fogadok, most meg örülök, hogy nem vesztettem el pár ezer forintot -
#2134 nem veletlenul nezte a pontot es igazgatta mindenki.
akkora utnivalo barom kepe volt a christiano ronaldonak vagy kinek, uuu, angoloknak drukkoltam, ugy megneznem annak a kepet mikor vesztenek, tuti nyavajogna osszevissza -
K.András #2133 kb 50%val mehetett most le beckhem ára...:DDD -
#2132 pfff, és Ricardo meztelen kézzel, kesztyű nélkül védett a tizenegyeseknél, ilyet még nem láttam :) -
#2131 4000-et buktam a mai meccsen:( -
#2130 SO SE -
#2129 mindenesetre a 6-5-öt eltaláltam, csak nem az angolok nyertek -
K.András #2128 Hamarosan kiderül... -
#2127 nem tom. mindenesetre 2 tizenegyesen röhögtem magam halálra, mikor Isztanbulban kihagyta Beckham a tizenegyest, meg mikor Stam az olaszok ellen fölérúgta :DDDDD na azt überelni nem nagyon lehet :D ha most nem az angoloknak szurkoltam volna, akkor a mai kihagyott Beckham tizin is röhögtem volna -
#2126 Pontosan!! vagy a hollandok( van Nistelrooy) vagy a franciák -
#2125 Bizony. -
#2124 huh télleg! nemtom hirtelen kinek adnám oda az EB-t....:(
nagy kedvenc a cseh csapat is
akkor hajrá csehek, hajrá portugálok!!!!!!!!!!!!!!!! -
G_ArchAngel #2123 na, ezt az ángliusok megint elbeckhamezték:)))
szerintem Victoria cserélje le, mert ez már az ágyban/pályán mellé dug/rúg:))) -
#2122 portugálok? köv meccsen kikapnak. az volt a szerencséjük, hogy lesérült Rooney. na mind1, megyek most egy kicsit CM-ezni :) -
#2121 Pedig nem -
#2120 Hollandok! -
#2119 Ez a Beckham normális? -
#2118 Az Eb-t a csehek nyerik!
A portugálok meg szopjanak le! -
#2117 lófaszt nem -
#2116 -
K.András #2115 Ki más?Tuti nyerök! -
#2114 ma nyertek portugalok,holnap nyernek a görögök :D