3073
Foci EB 2004
  • Nyers
    Hogy lehet utálni egy csapatot?
  • K.András
    Akkor lemaradtál az év meccséröl,sajnálhatod!!!
  • G_ArchAngel #2151
    nálunk annyira érdekelt mindenkit a foci, hogy alszik a család én meg a Shrek 2-t néztem és csak a 11-eseknél fordultam a TV felé...
    (igazából nem a meccsel vagy a csapatokkal volt gondom, de a folymatos defenzív angol játék elálmosított...)
  • K.András
    Több ok miatt szoritok portugáloknak:
    1.nagyon jol játszanak
    2.egy tizmillios országrol van szo szal mint mi
    3.ugy utálom az angolokat mint a szart,növérem barátja angol és állandoan a nagy backhem-re van oda,na de most egy akkora elégtételt veszek rajta,hogy sirva fog pislogni...
  • magus
    nalunk altalanos lincshangulat van a focistak ellen, apam horkolt, anyam mast nezett, en meg szeretem elnezegetni a vilagszinvonalu focit, ug izgultam odasemertem nezni nagy reszt
  • Dani20
    nálunk detto, anyám portugaloknak ordibált, apám szintén nem birja a focit, a különbség h nálunk én is a portugaloknak orditottam :)))
  • K.András
    Puszilom anyukát mond meg neki :DDD
  • Zoleeca
    Okaj :)
    Én egyébként úgy ültem le hogy csak meccset nézek, nem szurkoltam senkinek, csak jött anyám(!!) aki hevesen a portugáloknak kiabált, aztán már én is. Eközben faterom meg durcásan lefeküdt aludni (nem bírja a focit)
  • magus
    tipikus magyar feje volt. hidd el latok eleg ilyet a mellettem levo focipalya miatt, es tudom milyenek.

amugy a tobbieknek mar nem volt ott mert kiigazgattak. jo persze elbaszta csak ugy mondtam:)
  • ÁjjLe BoBBi
    ehhh :DDDDDD
  • Zoleeca
    "akkora utnivalo barom kepe volt a christiano ronaldonak"

Hmm...lehet hogy mert jól játszott, és te meg az angoloknak szurkoltál? TE hogy nézel ki?
    -=peace=-
  • Dani20
    :DDD
  • Evil
    Felkuldte Viktoriajahoz :D
  • BADE
    Beckham már nem először bassza így el!Soha többet nem rúgatnám vele!
  • ÁjjLe BoBBi
    ígyvan.
  • K.András
    Minek rakta üregbe a labdát?Nem más állitotta be neki,kb mintha a hülyegyerek tudná hogy a tüz megégeti a kezét de ö mégis nyulkál felé...A többieknek is ott volt az a lukacska...
  • Dani20
    ennek örömére hallgassuk a belga-lyuk lyuk számát heheheheeee
  • magus
    amugy meg ha megnezitek a visszajatszast a labda egy uregben volt benne, es amikor Beckham elrugta annak a szelerol pattant fel. nezzetek csak meg, azert tomtek be alyukat minden rugasnal.
  • zaki
    hát, én gondolkoztam rajta, hogy az angol továbbjutásra fogadok, most meg örülök, hogy nem vesztettem el pár ezer forintot
  • magus
    nem veletlenul nezte a pontot es igazgatta mindenki.

akkora utnivalo barom kepe volt a christiano ronaldonak vagy kinek, uuu, angoloknak drukkoltam, ugy megneznem annak a kepet mikor vesztenek, tuti nyavajogna osszevissza
  • K.András
    kb 50%val mehetett most le beckhem ára...:DDD
  • zaki
    pfff, és Ricardo meztelen kézzel, kesztyű nélkül védett a tizenegyeseknél, ilyet még nem láttam :)
  • BADE
    4000-et buktam a mai meccsen:(
  • ÁjjLe BoBBi
    SO SE
  • zaki
    mindenesetre a 6-5-öt eltaláltam, csak nem az angolok nyertek
  • K.András
    Hamarosan kiderül...
  • zaki
    nem tom. mindenesetre 2 tizenegyesen röhögtem magam halálra, mikor Isztanbulban kihagyta Beckham a tizenegyest, meg mikor Stam az olaszok ellen fölérúgta :DDDDD na azt überelni nem nagyon lehet :D ha most nem az angoloknak szurkoltam volna, akkor a mai kihagyott Beckham tizin is röhögtem volna
  • Alien
    Pontosan!! vagy a hollandok( van Nistelrooy) vagy a franciák
  • Nyers
    Bizony.
  • ÁjjLe BoBBi
    huh télleg! nemtom hirtelen kinek adnám oda az EB-t....:(
    nagy kedvenc a cseh csapat is
    akkor hajrá csehek, hajrá portugálok!!!!!!!!!!!!!!!!
  • G_ArchAngel #2123
    na, ezt az ángliusok megint elbeckhamezték:)))

szerintem Victoria cserélje le, mert ez már az ágyban/pályán mellé dug/rúg:)))
  • zaki
    portugálok? köv meccsen kikapnak. az volt a szerencséjük, hogy lesérült Rooney. na mind1, megyek most egy kicsit CM-ezni :)
  • Alien
    Pedig nem
  • mukika
    Hollandok!
  • BADE
    Ez a Beckham normális?
  • BADE
    Az Eb-t a csehek nyerik!
    A portugálok meg szopjanak le!
  • ÁjjLe BoBBi
    lófaszt nem
  • Matthewpamer